A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Húúú, de irigyellek benneteket a tali és a csokitorta miatt... :D Na, de majd rendelek az uramtól én is.

Baby, le lett pucolva a gépünk már megint :( Este megpróbálom feltenni az msn-t.

Anett, drukk holnapra!!!!! Küldj sms-t, ha már jól vagy és akkor felhívlak!

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Brumiiiiiiii mi van máááááá?

Nagyon kiváncsi vagyok! Írj majd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kíra?

Anett,

Nagy drukk holnapra. Szorítok. Majd jelentkezz, ha túl vagy rajta.
vic12

Kíra,Brummadzag!

Remélem minden rendben volt ma és jó hírekkel jelentkeztek!
Már várunk titeket!
:) :) :) :) :) :)

Anett,
egy kalappal holnapra!

Nellike,
hogy érzed magad?
orsiborsi

Sziasztok!
Én már megjöttem 15 óra körül, csak úgy fáj a fejem, hogy lefeküdtem gyorsan!
Megvolt az inszem! Jól be is görcsölt a hasam, de túlélem. Vagy 15 percig feküdtem a műtőbe ledöntve. A vér a fejembeszállt, de a babáért mindent! :) Viszont Konc dokibá úgy megcsinálta az inszemet, hogy semmit nem éreztem. Csak néztem miért áll fel és megy ki. :) Az előző kettőt azért éreztem. Hát ennyi!
Brumikám, még mindíg nem tudom, hogy ki vagy! Szerintem Ti már a kórterembe feküdtetek mire én mentem. Ráadásul utána meg az emeleten voltam. De azért írd le, hogy mibe voltál... És azt is persze, hogy miújság és hogy vagy?????
Ez a közjegyzősdi, meg nagyon durva! Én senkitől nem sajnálom a pénzt, de tényleg!!!! De a közjegyzők... Hmm Én a hitelből indulok ki, de az felháborító volt! Szerintem! :evil:
Anett!! Drukk holnapra!!!!!!! :) :) :)
kira76

Nagyon köszönöm az infókat, én is megpróbálok olcsó közjegyzőt találni.

bessy76: Ha budapesti vagy, akkor meg tudnád adni a közjegyző elérhetőségét? Persze csak akkor, ha beválik.
vicky79

Vicky
Nem pesti vagyok. Ez a közjegyző Fehérváron van.
bessy76

bessy76: Akkor majd megpróbálok keresni itt pesten.
vicky79

Sziasztok!

Gabi, Kriszta!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így aggódtok értem!

A vérnyomásommal minden rendben! A múltkori ájulás sztem azért volt, mert nem reggeliztem :oops: :oops:
Ezt időközben megfejtettem. Van amikor kihagyom, csak máskor szoktam érezni, hogy éhes vagyok, most viszont nem. Nem tudom miért!

A migrénre való hajlamot sajnos örököltem az apukámtól!
Már általános iskolás korom óta szenvedek tőle!
Idáig azért nem mentem el orvoshoz, mert nagyon sok ismerősöm van így, és sajnos nem tud az orvos sem mit mondani rá.
Fájdalomcsillapító, csend, sötétség! Ez a gyógyszere, és ha szerencsém van akkor el is múlik, ha nem akkor még egy pár napig "élvezhetem".
Igazából egy éve tért vissza, ugyanis akkor volt ennyire intenzív amikor szedtem a fogamzásgátlót. Amikor abbahagytam, akkor leredukálódott havi 2-3 napra.
Most, hogy a BMC-be járunk, és szúrtam a szurikat most jött elő megint.

Kicsit hosszúra sikeredett! Bocsi érte!

Kép
Mindenkinek!

Lányok! Annyira várom már a pénteket! :D

Kép
nika28

Sziasztok,

Kira,
Örülök, hogy sikeresen túl vagy az inszemen! Az utolsón, jó? :wink: Úgyhogy mennek is a randidrukkok és a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Brumi,
Mi a helyzet? Mennyi lett a petike? Drukkolok Neked nagyon!

Törpe,
Naná, hogy nem felejtem el! :D Már nagyon-nagyon várom :oops: :oops:

Anett,
Gondolok Rád holnapra! Jelentkezz majd, amint tudsz… :roll:

Gabicsibe,
Hát, nem hiszem, hogy félreteszem… de talán bővítek az 1200 kalóriás határon egy „kicsit” :wink: :lol:

Nika,
Olyan fura tüneteid vannak mostanában… nem ártana egy teljes kivizsgálás, nem gondolod? :roll: Puszi!

Krisztamili,
Drága vagy, köszönöm! :D:D

Adri,

Sajnálom, hogy beteg a kutyód! Kiderült, hogy mi a baja? Jobbulást neki!!!

Pénteken talizunk akkor, addig már csak olvasó üzemmódban tudok jönni napközben. Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Brummadzag férje vagyok, Ő kért meg, hogy írjam le helyette:

Mindenkit puszilok!

Sajnos komplikáció volt, benntartanak, áttettek osztályra, mert a bal petefészek szétrepedt, az erős belső vérzést pedig meg kellett állítani. Laporoszkópiával műtöttek, már túl vagyok az életveszélyen, remélem minden rendben lesz.

Brummadzag
Vendég

Sziasztok!

Brummadzag, te jó ég!!!!! :cry: :cry: :cry: Döbbenten ülök itt! Letaglózott a hír! Egyszerűen nem hiszem el............ Rettentően sajnálom! Rengetegszer eszembe jutottál ma, de ezt álmomban sem gondoltam volna..... :cry: :cry: :cry: Csak a jó híreket vártam Tőled!
Brummadzag férje, kérlek add át a párodnak, hogy üdvözlöm, sokszor puszilom és hatalmas ölelés! Vigyázz Rá nagyon! Szívem szakad értetek!

Orsi, jobbulást!

Süni, nagyon remélem, hogy a betegséged már múltidő! :wink: Nagyikád.... :lol: :lol: :lol: Holnap mindenképp jelzek! Puszillak!

Madrin, szerintem ők is azt remélték, hogy hazamegyek! Ennyire birkának nézik az embereket. :? Hidd el, sokat gondoltam közben a BMC-re!
Khm.... a kutyusodnak egészségére! :lol: Elképzeltem, hogy hajkurászná ott a macskákat!
Kedden is olyan sokan voltak? :shock:

Kira, nagyon drukkolok! Látod, csak megnőtt az a kis lustaság! :wink: Aranyos a férjecskéd!

Nellike, örülök, hogy jól vagy! :D Nagyon drukkolok Neked! Aranyos az új avatarod! :wink:

Krisztamili, drága! Egyetértek Veled, ezt intézhették volna más stílusban is, így nagyon rossz emlék... már előre félek a hétfőtől :(
Örülök, hogy maradsz! Te is hiányoznál nekem! Úgy követnélek, elhiszed? :D Hánynék is ha muszáj.... pedig kb. 20-22 éve csináltam ilyet utoljára.... :oops:
Mesélj majd az uh-ról! Ha pedig nem boldogulsz a vonalzókészítéssel, nagyon szívesen segítek! :wink: Puszillak!

Zsókuci, küldöm a kilóűzőket! Nehogy ezen múljon! :wink:

Vic, +++++++++++++++++ Nagyon remélem, hogy ez most sikerül! Drukk, drukk, drukk!

Nika, sajnálom ezt a migrénesdit! :( Barátnőm is nagy Cataflam fogyasztó, piszkosul megkínozza..... nézni is rossz :(

Bessy, szuper! Ti is kezdetek!

Bobcsike, én két hete kezdtem el szedni a Gynex-et. Elvileg nekem nincs semmi bajom, de hátha segít majd a 3. lombikomnál. Ami viszont nagyon furcsa, hogy mióta szedem, minden nap olyan, mintha meg akarna jönni a mensim.... fura a hasam, nem fáj, de úgy tompán érzem, pedig ma vagyok a 22. napomon és hétfőre várom. Kíváncsi vagyok, mikor fog megjönni. Ja, és megjelent egy-két nagy és csúf pattanás az arcomon.... még tini koromban sem voltak ilyenek :oops:
Én itt a városban többektől hallottam, hogy segített nekik, igaz, nem lombikosoktól. Egy próbát mindenképp megér.

Köszönöm lányok a drukkolást! Nagyon jólesik! :D Nem tudom miért, de olyan nagyon izgatott vagyok. Szeretném már tudni, hogy mi újság odabent.
Mennem kellene aludni, mert 4-kor kelünk. :( A férjem már úgy horkol.... szegénykém nagyon beteg, már tegnap óta :(

Puszi!

Kép

KépKép
anett_1

Hűűha! Már amikor az inszemet csinálták nekem, akkor baj volt az egyik lánnyal. Konc dokinak be is kellett mennie hozzá. Akkor az lehet, hogy Brumi volt??? Basszus! Ez hihetlen! :( Most egy kicsit kiakadtam! :(
kira76

Sziasztok,
Brumi nem jutok szavakhoz. Mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Kép

csibe
csibe32

Anett drukk a hysterohoz++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Brummadzag!/ill.Férje/

Nem tudom leírni hogy hogy ledöbbentem amikor elolvastam amit a Férjed írt. Hihetetlen. Remélem már jól Vagy, nagyon sokat gondolok Rád. Várom hogy gyere és "elmondd" hogy mi volt.
Sok puszi.

Anett!

Gondolok Rád!!!!!
Kíváncsi vagyok én is az eredményre, remélem hamar jössz vele!!! :wink:
Jól esik hogy hiányoznék... :wink:
Az uh- ról majd beszámolok , jövő kedden.
NAgyon szeretném hogy minél hamarabb kövess és már csak arról kéne leveleznünk hogy ki hányt többet... :P
Sok puszi!!!

Kép
krisztamili77

Jó reggelt!!!

Brumi, nagyon sajnálom, ami történt :( Mielőbbi jobbulást kívánok!!!! Hogy történhetett??
:shock:

Anett, drukk!!!!!!!!
süni76

Brummadzag,
Jessszusom! :shock: Nagyon-nagyon sajnálom, hogy ez történt :cry: :cry: Ez borzalmas! Teljesen libabőrös lettem…
Mielőbbi jobbulást kívánok, és sok-sok puszi, ölelés!

Brummadzag férj,
Ölelgesd meg helyettünk is a kedvesedet. Köszönjük a hírt, és ha van új infó, kérlek, oszd meg velünk, amíg Brumi nem mehet haza.

Kép

Kép
zsókuci

Brummadzag!

Nem is tudom, mit írjak....annyira sajnálom! :shock: Hogy történhetett ez meg? :shock:
Mielőbbi jobbulást kívánok én is!
Kép

deri
deri

Brumi, ŰBrumi férj,

Atyaúristen, nem térek magamhoz, még a hideg is kirázott, amikor olvastam, hogy mi van veled. Ez egyszerűen borzalmas, nem is értem, hogy történhetett ilyen. Örülök, hogy túl vagy az életveszélyen, de ez iszonyatos lehetett. Hétfőn még ott beszélgettünk, aztán írtad, hogy milyen jól lettek az eredmények. És annyira szorítottam értetek.
Most úgy de úgy átölelnélek, és ha bármire szükséged van csak szólj.........szegénykém :cry: :cry: :cry:

De lányok ez valami nagyon de nagyon ijesztő, hallottam hogy van néha komplikáció nagyon kis százalékban, de azért ez durva nagyon ami Brumival történt.........kezdek nagyon félni ettől a lombiktól azt hiszem....remélem odáig nem jutok el.
De képzeljétek, nekem attól van folyton parám, hogy nekem a vastagbelem egy gyerekkori betegségből kifolyólag, sokkal lejjebb van, szinte teljesen a kismedencémben, és hát én is olvastam, hogy ezt meg azt át tudnak szúrni, ezért paráztam a cisztaleszívásnál is, hogy úristen......de azért erre nem gondoltam, hogy ilyenek történhetnek...........nagyobb a kockázata ennek az egész lombiknak mint gondoltam.

Anett,

Nagy drukk ma a hysterohoz, remélem hamar túlleszel rajta. Ha Brumit megnézed akkor sok puszi neki, de én nagyon gondolkodom hogy be kéne ugrani hozzá, de hát zavarni se akarom, és lehet, hogy nem a legjobb időzítés......
vic12

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, március elején megyek a BMC- be, a W. dokihoz, hogy felírja az injekciókat a lombikhoz. Azt mondta a doki, hogy ha elmúlt a mensim, utána menjek rögtön, de egy ismerősöm azt mondta, hogy neki a mensi 2. napján kellett menni (ő a Sz. dokihoz jár), és itt is általában azt olvasom, hogy mensi 2. napján mentek. Én értettem félre valamit, vagy a W. - nál máshogy megy ez?
smile23

Brumi,

Annyira sajnálom a történteket :( :( ,mert mindannyian annyira drukkoltunk.
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!!!

Kép
Sok-sok ölelést küldök.

Kép
orsiborsi

Holnap én is bemennék Brumihoz. Főleg, ha egy osztályon fekszünk...

Smile, ezek a vizsgálatok nem orvos függők. Én is Sz dokihoz járok, s nekem is a 2., 3. napon kellett mennem uh-ra. Akkor nézik meg, hogy van-e ciszta. Ha gondolod, telefonálj be, de szerintem azon a 3 napon nem múlik semmi. Menj nyugodtan akkor, amikor W doki mondta.
süni76

Sziasztok,

Hu Brumi hogy történhetett ez? Bárkivel előfordulhat vagy Nálad volt vmi baj?
Szegényke, remélem jobban vagy? Átvittek A János nőgyógyászatra? MEddig leszel bent, mert holnap arra kell mennem (kútvölgyi ) ha gondolod és igényled nagyon szívesen meglátogatlak.
Pihenjél sokat,puszi Neked és persze férjednek is.

Anett, mostmár én is kíváncsi vagyok mi van ott bent :) Remélem minden ok volt,már sztem túl vagy rajta...

Egyébként engem egy kicsit lehűtött a Konc tanárúr,hogy pihenjek egy kicsit, majd hysterora ráérek, akkor kicsit csalódott voltam, de mostmár elfogadom hoyg biztos jobb ez így... El is vesztettem a lendületemet a kivizsgálások miatt.

Lányok holnap ki hányra ér oda a Tranzitba, mert én lehet hoyg elég hamar odaérek.
madrin

Brumi :(
Rettenetesen sajnálom, hihetetlen ez az egész!
Kedves Brumiapu,
Erősítsd Brumit és mond meg neki, hogy nagyon szorítunk Érte!

Lányok!
Úgy néz ki el kell altatni a kutyusunkat, mert valószínű daganata van. Lehetne kemoterápiára vinni, de az egy vagyon és a vége úgyis szenvedés lenne neki. Holnap beszélünk a dokival, hogy mi legyen.

Valaki megírná, hogy hogy jutok a Tranzitba?
Mindenkinek Kitartás!!!
adri1983

adri :(
Sajnálom,tudom milyen érzés amikor a 13 éves kutyusomat elaltatták én üvöltöttem hoyg ne hagyják azt se tudtam hogy értem oda az orvoshoz :(
Ő mondta hoyg jobb neki így mert nagy fájdalmai voltak. Ha a doki se lát esélyt hagyni kell elmenni, akinek nincs kutyája nem is érti miért vagyunk így kiborulva :(

Adri merről jössz? Ez a Kosztolányi Dezső térnél van ,ahonnan régen idultak a sárgabuszok, jöhetsz 7-es busszal, 49-es villamossal vagy nem nagy séta a Skálától sem...
madrin

Adri!
Tudom, hogy rettenetes egy kutya elvesztése, de ne hagyd, hogy kemózzák, meg ilyenek. Én sajnos egy kutyámmal végigcsináltam, de már nagyon bánom. Soha többet nem csinálok ilyet. Lábán egy köröm leesett és elsebesedett. Kezelték, égették... Aztán felvittük mi is az Egyetemre. Ott amputálták az egyik ujját, de sajnos nem állt meg a daganat Neki és végül kínkeservesen elpusztult. Vagyis elaltatták, de már csak az utolsó elötti percben. Nagyon sokat szenvedett szegény, de Én csak magamra gondolta, hogy hogy fogok szenvedni nélküle. Erre mindketten szenvedtünk. :cry: Külömben sajnos majdnem minden kutya dagis lesz. 3 kutyám volt eddíg és mind a 3 rákban pusztult el. :cry: Most is van 3 kutyám...
Bocsi a szomorú témáért!!!!!
kira76

Sziasztok!
(kicsit hosszú beszámoló következik, leírom mi történt, hogy megnyugtassalak Benneteket)

Brmuiapu behozta a laptopot, még nem megy nagyon az ülés, és az írás sem, ezért diktálom a férjemnek, ezt ő írja...
.. Sokkal-sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Tegnap először nem hozzám jött be Konz tanár Úr, hanem egy másik lányhoz, akinek 25 petesejtet szívtak le és elég rosszul volt. Az altatás után úgy tűnt, minden rendben volt, aztán ettem egy kis péksütit és azonmód ki akart belőlem jönni. Elindultam a vc-re, ami 3 méterre volt az ágyamtól, de összeestem, elájultam, csak arra emlékszem, hogy szednek fel. Akkortól éreztem, hogy minden irányból ki akar belőlem jönni minden. Volt hogy sztereoban. Aztán vártunk, hogy jopbban leszek, a nővérke valami vírusra gyanakodott, hogy azért van hasmenésem, aztán fél 3kor hányások közepette áttoltak a vizsgálóba, hogy a Tanár Úr megnézzen ultrahangon és ott látszott, hogy belül vérzek. Ha kicsi vérzés lett volna, az normál esetben felszívódik és maximum megfigyelésre tartanak bent. ha nagyon, akkor jó esetzben laporoszkópiával műtenek, leszívják minden szervről. Egyre gyengébb voltam, a vérképem is azt mutattta, sok vért veszítette. A másik osztályon az ultrahangon már látszott, hogy tele van a hasüreg a máj felé, a belek felé. Feküdni már nehezemre esett, mert a tüdőmön is éreztem a nyomást. Innen felgyorsultak az események, 10 perc mulva már bent is voltam a műtőben. Mielőtt bevittek, jött a műtőorvos és közölte, hogy megpróbálják elállítani a vérzést laporoszkópiás eszközzel, de ha nem , akkor lehet, hogy a petefészket el kell távolítani, amit a has felnyitásával tettek volna meg. Mondta, hogy mindent megtesznek azért, hogy erre ne kerüljön sor, mert fiatal vagyok,de itt most az életemről van szó. Hála az áldozatos munkájuknak sikerült laporoszkópián át a szétnyilt dinnyéhez hasonló petefészkemen elállítani a vérzést. Kimosták a szerveim közül a vért, kaptam egy katétert, amin a maradék most is lassan csordogál. Mondták, hogy drukkolnak, hogy nehogy újra elkezdjen vérezni, mert akkor a második variáció lép életbe. Éjszaka a nővérke Tündér volt, a katéteren látszott, hogy elállt a vérzés, már csak az távozik, aminek kell. Hajnalban jött az orvos, és megnyugtatott, hogy minden rendben, sokkal rosszabbra számítottak, most kapok Decapectilt, hogy lelassítsa a peteműködést, nehogy újra vérezzek. Hihetetlen, hogy itt minden orvos és nővér milyen segítőkész, szinte nem ment el orvos itt, hogy ne jött volna be és ne kérdezte volna meg, hogy vagyok. Ráadásul az 1 óra negyven perces műtét közben bejött Zeke doktor Úr is, segíteni egy órán át ő is rajtam dolgozott. Ma reggel, mikor bejött megnézni, akkormondta, hogy ilyen iszonyúan ritkán fordult elő, tavaly egy ilyen eset volt, úgyhogy idén már biztonságban vagytok:)) Akkor lett volna nagy gond, ha hazamegyek és akkor derül ki a vérzés. Itt mindenki nagyon alapos és körültekitő:))Ja, és a lényeget elfelejtetttem,2 nappal a leszívás előtt 11 tüszőt számoltunk, ebből 3 petesejtet tudtak nyerni, abból 2 embrikénk lett,sajnos nem most, de a következő, vagy az azutáni ciklusban be lehet ültetni őket..
Nagyon szíveen veszem, ha bejöttök, a 11. es épület 18-as kórtermében fekszem, ha úgy alakul. Nagyon köszönöm Nektek a drukkokat!!!!! Puszi Nektek! Ha már tudok egedül írni, akkor írok mindegyikőtöknek és a pénteki találkozó boztos nagyon szuper lesz, legközelebb én is ott leszek:)
Cyberölelés Nektek!!

Brumi
Vendég

Brumika!

Nagy-nagy ölelés neked!!! Jobbulást!
Ha hétfőn még bent leszel, benézek hozzád!
Egyébként a Konc tanár úr az orvosod, vagy a Zeke? Ha előbbi, akkor a Zekétől főleg nagyon rendes dolog volt, hogy bement hozzád!

Vic! Úgy tudom, hogy a tüszőket a petefészekből éppen azért szívják le a hüvelyboltozaton keresztül átszúrt tűvel, mert a hüvely fala mellett, ahhoz nagyon közel "lapulnak". Mondhatni szomszédok. Úgyhogy szerintem ne aggódj. Egyébként pedig úgy kell hozzáállni, hogy ez a probléma téged messze elkerül! :wink:
nellike

Brumi!
Az a lényeg, hogy már jobban vagy! Nagyon örülök!!
De azt meg sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül alakult a leszívás! Gyógyulj meg minnél hamarabb és utána hajrá!!!! :) Majd mesélj, hogy vagy ha gépközelbe leszel!!!
Puszi
kira76

Ó, Brumi, így ismeretlenül is jobbulást kívánok!

Kép
Kép
pannati

Brumi, örülök, hogy jobban vagy és hogy ilyen jó kezekben vagy!
Holnap reggel 7-re megyek. Biztos be tudok majd kukkantani hozzád.

Anett túl van a hysteron, de még nincs eredmény.
süni76

Brumi,

Nagyon örülök,hogy a helyzethez képest egy kicsit már jobban vagy.
Brumiapunak köszönjük,hogy bevitte a gépet hozzád és így "írhattál".
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked és drukkolok a következő hónapban meg lehessen csinálni a lombikot!
Zeke doki előtt és az osztály dolgozói le a kalappal!

Kép

Sok ölelés!Pihenj sokat!

Üdv,Orsi
orsiborsi

Brumi!

Nagyon-nagyon sajnálom!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Brumi :)
Nagyon örülök, hogy túl vagy a nehezén.
Nekem is volt laparoscopiám, tudom, milyen rossz, de 2-3 nap és jól leszel! Pihenj sokat!
Madrin :D
Tényleg eléggé kiborultam, de annyira megnyugtat, hogy most még itt szuszog mellettem! Siettem haza hozzá, gyógyszereket kell adnom neki napi 3-szor!

Az Örs vezér terétől jönnék, esetleg pontos címet tudnál írni?
Puszi Neked! :D

Kira :)
Sajnálom a kutyusodat (kutyusaidat), borzasztó hogy így kell meghaljanak!
Igazad van, nem fogom kemózni, én is úgy hiszem, hogy jobb lesz így neki!

Na, mostmár "vidámkodjunk" Lányok!!!
A lényeg, hogy Brumi jobban van!!!!!!!!!!
adri1983

Adri itt egy link

http://66.102.9.104/search?q=cache:N7ok ... =clnk&cd=3

elég érdekesen néz ki :shock:
Mindenesetre most hoyg feje tetején áll a város, vhogy a piros metróról próbálj átszállni a 7-es buszra vagy 49-es villamosra nem tudom az Astorián most megáll valami hoyg le van zárva a híd?
Esetleg a Blahán felszállhatsz a gyors 7-re...
Aztán ez a Bukarest utcában van, a Kosztolányi Dezső tértől fél perc gyalog.

Lányok azt nem írtátok meg ki hány körül érkezik, végülis nekem nem a munkahelyemtől kell jönnöm,így oda tudo érni időben én is.

Brumi örülök hogy jobban vagy én lapar után nagyon szarul voltam, irigykedve néztem azokat a lányokat akik már sétálgattak, sajna nekem egy nappal többet bent kellett lennem ( az egyik orvos szerint mert nem szedtem magam össze :shock: :shock: ) na mindegy innen már csak jobb lesz :)
madrin

Drága Brumi!!!!!!!!!!

Ez nagyon durvaaaaa!!!! Szegénykém! Borzasztó, min mentél keresztül!!!!! Örülök, hogy jobban vagy!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy hamar rendbejöhess!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Brumi
Jobbulást Kívánok Neked!

Kép

Kép
noki&potyi

Brumi!
Jobbulást és nagy ölelés neked!Nagyon sajnálom,hogy ilyen rosszul alakult a tegnapi napod!Nekem is laparral volt petefészek műtétem,minden rendben lesz!mielőbb gyógyulj meg!!!
Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Most értünk haza, nagyon fáradt vagyok... A hystero letudva, úgy tűnik, hogy minden rendben :D A pocim egy kicsit fájdogál még és vérzek, de egyébként jól vagyok. Az altatás kicsit más volt, mint a BMC-ben szokott.... ott már mindig felébredek a műtőasztalon és utána már nem is alszom.... itt meg a szobában ébredtem fel 50 perc után, és még órákig kóma voltam.
Bent kellett volna töltenem egy éjszakát, de hazaengedtek, mert Lintner doktorral ezt beszéltük meg korábban.

Brummadzaggal kétszer is találkoztam a folyosón.... de mielőtt jöttem volna haza, be is mentem hozzá egy hosszabb beszélgetésre. :D Nagyon aggódtam érte, de jó volt látni, hogy a körülményekhez képest jól van és sokat mosolyog :lol: Brumi, puszillak, gyógyulj meg mielőbb!!!

Lehet, hogy csak holnap jövök. A drukkokat nagyon szépen köszönöm mindenkinek!

Kép

KépKép
anett_1

Madrin
Gil,Törpe és én már ott leszünk 4-kor,gyere nyugodtan előbb!

Adri
Keletibe átszállsz a piros 7-esre vagy piros 73-asra és a Kosztolányin kell leszállnod.Át mész a zebrán a túloldalra,ott jobb kézre látsz egy utcát,azon besétálsz és az első lehetőségnél jobbra fordulsz.Ott már balkézre meglátod a kávézót.Priviben megírom a telefonszámom,ha mégsem találnál oda akkor hivhatsz :wink:
Én tudom most mit érzel,mert pár hónapja én is keresztül mentem ezen!Mi is reménykedtünk 2 hétig,de a gyógyszerek ellenére rosszabbul lett és sajnos megkellett vállnunk tőle.A kemót mi sem vállaltuk,nem akartunk neki több fájdalmat okozni!Nem szabad önzőnek lenni és sajnos meg kell hozni azt a bizonyos nehéz döntést és nem hagyni tovább szenvedni. :(

Süni
Anettnek puszi,várjuk az eredményt!Neked pedig nagy kalappal holnapra és kívánom egyikőtöknél se találjanak semmi problémát!

Smile
Valószínű,hogy long protokolt kapsz amit majd a ciklus 20.napjától kell elkezdeni.Azért kell a mensi után menned,hogy felírják a szurikat.De a saját megnyugtatásod érdekében inkább kérdezz rá telefonon vagy személyesen!

Vicky
Mi itt voltunk ha gondolod kérdezd meg
Dr Pusztavári Andrea
XI.kerület Bartók Béla út 72. 1 em.1a. Tel:279-1812
gabicsibe

Sziasztok!

Brumi!

Nagyon sajnálom! Én el sem tudtam volna képzelni, hogy ilyen is megtörténhet!
A fő, hogy jobban vagy! Gyógyulgass! Puszi Neked!

Adri!

Az én kutyusom 14 éves volt amikor el kellett altatni. Szuka volt és tele voltak az emlői daganattal. Az orvos 2 hetet jósolt Neki, de iszonyú fájdalmak között. Mi a humánusabb megoldást választottuk. Nem szabad önzőnek lenni, hagyni kell elmenni. A szívedben örökké élni fog!

Lányok!

Én Törpének már mondtam, hogy legkorábban negyed 6-kor tudunk indulni. Remélem megvártok! :D :D

Kép
nika28

Sziasztok Lányok!
Miről lehet felismerni Brumit? Mert bemennék hozzá holnap, de nem ismerném föl a kórteremben :roll: :roll: .

Remélem, holnap minél többen jöttök! :wink: :wink: Írni már nem fogok tudni holnap, de én ott leszek!!
Holnap dél körül senki nem lesz a BMC-ben? Mert akkor megyek.

Madrin
Gyere minél előbb!!! Ahogy Törpe írta, mi 4-től ott leszünk.

Anett
Örülök, hogy túl vagy rajta és minden rendben!!!!! Nekem is bent kellett anno maradnom egy éjszakát, sőt előtte is egyet. Úgyhogy nem semmi, hogy letudtad egy nap alatt!!

Vic
Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (kicsit megkésve)

Kira
Tök jó, hogy túlvagy az inszemen!! Megy a drukk!!!

Nellike
Hogy vagy????????

Puszi mindenkinek! Mennem kell! :(

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Brummadzag,
Te jó ég, most olvastam mi történt veled! Hű megdöbbentő, hogy előfordulhat ilyesmi. :shock:
Nagyon örülök, hogy a körülményekhez képest jobban vagy! Sajnálom amin keresztül kellett menned. Továbbra is jobbulást kívánok neked! Hatalmas ölelés!

Anett,
Örülök, hogy túl vagy rajta, és hogy minden ok. Pihengessél! Puszi neked! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Brumi!

Többször is elolvastam a történeted, hát, nem tudom mit mondjak de nagyon Veled érzek...
Örülök hogy jobban Vagy, gyors gyógyulást Neked!!!! Örülök a két embriónak.
Puszillak.

Anett!

Örülök hogy minden oké volt tegnap és nem találtak semmit. Akkor hajrá lombik!!!!
Hát igen, a Bmc- ben nagyon jól altatnak... félek is e tekintetben is a szhelyi kórháztól.
Őszintén szólva kicsit butuska vagyok, kéne némi segítség a vonalzókészítésben, de ráér, először pihizz sokat!!!!
Sok puszi!!!

Kép
krisztamili77

Süni!

Szurkolok Neked mára! Zökkenőmentes szép napot kívánok jóhírekkel tele!! :P

Kép
krisztamili77

Sziasztok Lánykák!

Voltam bent Bruminál tegnap a kórházban. Szegénykém azért a körülményekhez képest jól van, de mindenki nagyon meg volt ijedve. De a lényeg hogy fel fog épülni, és folytathatja nemsokára a fagyibabás beültit. Ott volt Brumiapu is.

Lányok azért engem akkor is nagyon megdöbbentett és megijesztett ez a dolog. Szerintem jó lenne, ha a leszívás után mielőtt hazamehetsz megnéznének a dokik ultrahangon minket, hogyx nincs e belső vérzés. Szerintem ez jogos, és egy icipicit felelőtlenségnek tartom, hogy csak akkor néznek már meg mikor elájulsz, meg hánysz. De ennek ellenére le a kalappal Zeke doki és a többi dolgozó előtt. Szerencse, hogy időben léptek.

Brumi, ha tud ír majd, mindenkinek köszöni, hogy szorítotok érte, és azt üzeni nagyon arik vagytok.

Kira,

Sajnálom kutyust. Jaj én ezekre a témákra annyira érzékeny vagyok kutyás lévén, hogy :cry: :cry: :cry: Szegénykém....

Nagyon várom a mai talit!!!!! Képzeljétek párom is azt mondta valószínű csatlakozik hozzánk, ha még jöhet, de ő biztos nem ér oda 5 előtt. Hány óráig van asztal foglalva??????
vic12

Süni,

Nagy drukk mára!!!!!

Anett,

Örülök, hogy túl vagy rajta és minden rendben. Be akartam nézni hozzád is, de Brumi mondta, hogy már elmentél.
vic12

Gil,

Brumi a 11-es épület (nőgyógyászat) II.em 18-as kórteremben van, 2-en vannak egy szobában a bal oldali ágyon fekszik, félhosszú barna haja van. Így már jó????? :D
vic12

Jó reggelt!
Sajnos tegnap nem volt internet, így ma tudtam viszaolvasni, de hát teljesen kivagyok én is.
Brummadzag, nagyon sajnálom, ami történt, (ilyet még nem is hallottam) de örülök, hogy a körülményekhez képest jobban vagy. Na, de örülök a 2 embrikének, kívánom, miután felépülsz sikeres legyen a beültetés!!!!!
Mielőbbi jobbulást és gyógyulást Neked! Puszillak:-)
Anett,
örülök, hogy mindent rendben találtak és sikeresen túl vagy rajta!
Sünike,
szorítok neked és remélem kicsit meg tudtalak nyugtatni tegnap az sms-kel:-) Várom a jelentkezésed! Biztosan minden ok lesz!
Nellike,
hogy vagy? Már nem sok van hátra, hogy megtudd, hogy sikerült! Legyünk optimisták, ugye te is az vagy? Hogy érzed magad? Mikor jösz hétfőn? Jó lesz találkozni, régen láttalak! Puszi
Krisztamili,
örülök, hogy azért néha írogatsz:-) Hogy vagy, látogatnak még a rókakomák?:-) Vigyázz magadra!
Mindenkinek további szép napot!
baby.81

Sziasztok!

Babyke! Még nem tudom, hogy mikor megyünk. Ilyenkor ha vérvétel van, akkor nem reggel kell menni? Nagyon nem szeretném kivárni a sort, pont hétfő reggel :? Inkább mennék úgy 11 órára, de az meg gondolom késő:( Na mindegy, kivárjuk, a párom majd beáll a sorba.
Ti kb. mikorra értek oda? Keressük majd egymást. Jó lesz tényleg talizni, pussz.

Egyébként én jól vagyok, fájdogál néha kicsit a hasam, meg szúrkál mindkét oldalon, de most éppen alig érzem. :?

Néha úgy érzem, hogy sikerült , mert minden jel arra enged következtetni, néha meg úgy ébredek, (mint ma) hogy biztos nem sikerült. :(

Szerintetek mikor érdemes tesztelni? (hétfőn lesz két hete, hogy leszívták a petikéket)

Sünike! Drukkolok én is :)

Brummadzag! Sokat gondolok rád, jobbulást!! Szerintem én is ott feküdtem decemberben, abban a kórteremben, csak a jobb oldali ágyon. Engem a Szuromi doktor operált, biztos találkoztál már vele. Kitartás, bár tudom, hogy szörnyű azokon az ágyakon aludni! Sok-sok puszit, erőt küldök. :)
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?