Sziasztok Lányok!
Emano!
Nekem bizony benedvesedett a szemem Balu születésétől.

olyan izgi volt!
Pont ma került egy 2 éves kor alatt ajánlott mellkas-tapaszról egy papír a kezembe. Rhinatiolos. Nem kérdezd meg a dokit, hogy neki mi a véleménye? Légúttisztító!
Sajnos nem tudom meginni még a ici picit bubis vizet sem, mert rögtön visszaköszön
B6 meg mint ha be se vettem volna. Holnap megyek egy patikába Sepia CH9-ért. Várom már mint a Messiást!!!

:D:D:D:D
Borsa!
Szuper hogy már láztalan!!!
Hát igen! Hihetetlen, hogy a terhesség negyedén már túl vagyok! Jól néz ki ez a 10-es! Hát még majd a 38-as!
Linocs!
Persze, persze. Biztos jó a tipp. Ezt azt hiszem a csontok hosszából saccolják, szóval van alapja. Én kvázi betojtam volna, ha Mészi előre megmondja, hogy egy 4 kilós gyereket fogok szülni. Mentem is volna rögtön haza.
A nagy beavatás még várat magára. Addig akarom húzni, amíg lehet! Már csak a papám miatt is.
Cukorfalat!
Örülök, hogy jobban van Peti!
Ja! Nem felejtettelek el, csak még nem jutottam oda.
Borsika!
Tetszik ez az agykontrollozás! Csak így tovább!

Bírom a párod ahogy „előbabázik”
Vali!
További jobbulást!
Gyuzso!
Aranyos vagy, de sajnos nem csak a lányok nem fogadnak szót!
Szofi napok óta az én ruháimra van rákattanva. Folyton kicibálja őket a szekrényből és teríti őket az ágyon. Bezártam az ajtót, akkor a mosdó szekrénynek állt neki. Kihoztam. Na erre nagyon mérges lett és az összes dossziémat lecibálta a polcról.

Kis Tündér!

Ha meg véletlenül csönd van és nem látom őket, akkor tuti, hogy a gyerekszobában pakolják a szekrényt.

Ha megyek rókázni, akkor ő is jön (sőt! Jönnek) és ők is kukucskálnak a WC-be, hogy mit sikerül termelnem. Kata rendszeresen kérdezni, hogy mért voltam a WC-n.
Viszont, hogy jót is írjak: Kata kb 5 napja éjjel 1.30-2 fele felkel és kikéredzkedik a WC-re. Reggel száraz a pelusa!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hanna!
Örülök, hogy ti jobban! Azt hiszem mostanában akkor nem foglak felidegesíteni.

Én nem vagyok edzésben.
Irtó szép lett a falvédő! Szuper!

:D:D:D
Lóerők? Az a helyzet, hogy csak akkor ülök kocsiba a lányokkal, ha égető, mert nem csak hányok, de gyenge is vagyok és ami még rosszabb: NAGYON SZÉDÜLÖK. Így ezt most nem erőltetem. Neked hogy szuperál a járgány??? Pöpec! Mi?

:D
JA! Papám még nem, de a nevelőmamám ill. az öcsém tudja! (csak ők ketten tudják a családból)
Tünde!
WOW! Micsoda lépés! Hiába! Villő „nagylány” már.

Neki már ágy dukál!
Bene meg nagyon ügyes, hogy így elmotorozik mellettetek.
JA!!!! Így könnyű turizni!
Snowwhite!
Édesek nagyon a rucik!
Ancsa!
Jaj Ti szegények!!! Mielőbbi jobbulást! Sok-sok gyógypuszit postázunk!!!

Remélem ma már jobban vagytok!!!!!
Nem kell bemennem, csak jól venné ki magát, de azt hiszem az én egészségi állapotom előbbre van, így nem fogok!
Cukipofa!
Ígérem akkor szólok ha megyünk! De nem ígérek semmit.

Mi van a Norbival? Arra lakik? Vagy ott van konditerme? Nem is tudtam. Bocsi, de nem szimpi a krapek.

Igaz utálni se utálom.
Györgyi!
UH! Szegény Jázmin. Én még ilyet nem is hallottam! Jobbulást!
És még jó hogy rövid akartam lenni