A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Paklincs
Köszi, de tudtam, hogy Borsa óvónéni, csak nem esett le a poén. Ma ilyen vagyok. Bocsi
Egyébként utána jöhetnek hozzám, én magánsulit nyitok!!!(jópézé)

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hanna, Hanna!!!
Hajnal 4 és 5 között teljes holdfogyatkozás!!!! Van remény! :D

Kép
Kép
paklincs

Eni!
Tök jó a napirendetek! Örülök,hogy nem haragudol. :D

Veronikusz!
Férjem munkahelye is a duna tower-ban van. Az a épületben a 10-en.

MSE!
Hát képzeld elég sokan meghalnak HP végére, még egy nagyon szimpi szereplő is. Ezt hívják kalkulált vagy milyen veszteségnek? Utálom mikor valaki ezt mondja olyan csúnya :?

Ancsa!
HP neked mi? Hogy vagytok? Hangod?

Bori!
Megkaptad?! Én sem szeretem a teletubbiest szerintem tök izé, de a kicsiknek tényleg bejön!

Gyögyi!
Miért lenne ciki a HP rajongóság? Én is kiolvastam mindet, de már úgy érzem jó, hogy elég volt ennyi. Olvastad az ucsót? Hogy tetszett? Miért követed a hangulatom?

Reni!
Bocs, hát akkor most elárultam a poént? Én kérdeztem, hogy szabad-e!!!

Szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

steffi
Szerencsére csak most olvastam vissza...Tudod, mostmár van időm, mert végül még lefekvés előtt Iván engedélyezte a maradék 15 oldalt :D

Mesékről... Teletubbies, Thomas.. Én sem ugrálok értük. Oké, hogy minél egyszerűbb legyen, mert az nem terheli le az idegrendszerüket, de nekem ez már sokkk. Nekünk nincs is. Kisvakond, Kockásfülű nyúl. Bár a vakond a szerelem Ivánnál.
Anyu mondta, hogy mikor kicsi voltam én a Barbapapát szerettem. Hááát elég idióta mese volt az is... A kölökök ezt bírják :?
Ismeri valaki a Bébé Tv-t? Na az aztán az agymosás.... Egy felnőtt 2 perc alatt hülyét kap tőle. A gyerek meg babonázva nézi :shock:

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

paklincs
Sztem egy 10-12 évesnek már oda lehet adni a HP-t. Bár úgy gondolom, hogy ebben a korban még nem akkora könyvmoly egy gyerek, hogy neki álljon egy 7 kötetes olvasmánynak. Meg azért leírva is más meg filmen is. Ha olvas, csak annyira képzeli el a dolgokat brutálnak, amennyire el tudja viselni. Hófehérke, Piroska, Jancsi és Juliska...Ezek is elég durvák ha belegondolsz, de mégsem voltak álmatlan éjszakáink tőle nem igaz? :D
A film az más. Azt nem hiszem, hogy megnézetném egy gyerekkel. Az tényleg meredek.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni,
férfiasan (?) bevallom, hogy a könyvekbe csak bele-bele lapoztam, úgyhogy arról nem merek nyilatkozni, filmen egy részt láttam, az tényleg kemény. Írtátok Borsával a Teletubbiest, meg a Thomast. Amíg csak egy-egy szösszenetet láttam, Thomasról én is azt gondoltam, hogy bárgyú. Jankónál a szerelem a mesekönyvvel kezdődött, utána kezdtük nézni a Minimaxon és komolyan mondom, kifejezetten szórakoztató, és kedves. Teletubbies nekem is nehézkes, én mégis engedtem (most már nem nézi, olyan két éves kora körül szerette nagyon),még pedig azért, mert lehet belőle tanulni szerintem (ne nevessetek ki). Amikor elkezdtem engedni a TV-t, együtt néztük Jankóval és beszélgettünk arról, amit lát. Élénk színek, állatok, virágok, évszakok,gyerekek különböző élethelyzetekben(tudjátok, minden részben van történet a hasukban gyerekekről) tényleg sok témát feldob, amiről-amiből beszélgetni,tanulni lehet.
Nekem egyébként vesszőparipám az olvasás( a TV-DVD nézést pedig igyekszem limitálni), szerencsére Jankó fogékony is rá. Most még, amíg ilyen kicsi, hagyom, hogy válasszon(ha épp Thomast, hát Thomast), a lényeg, hogy figyeljen a történetre, meg értse, amit hall, aztán hadd bővüljön a szókincse. Abban bízom, ha most megszereti a könyveket, nagyobb korábban is szívesen olvas majd.
Az általad említett mesékkel én zavarban vagyok. Nem nagyon merem neki olvasni, mert félek, hogy szomorú lesz tőle. De kiszámíthatatlanok a reakciói. A Piroskát ismeri, sokszor kéri, hogy olvassuk(nem az eredeti, lájtosabb, rövidebb változat), viszont két napja elsírta magát a Boci-boci tarkán, mert sajnálta a bocit, hogy megfázott. Hát, így legyek okos...

Kép
Kép
paklincs

Borsa=Borsika :oops:

Tényleg, Orsi? Minden ok?

Kép
Kép
paklincs

Barbi,
Ok, majd írok! De TE is!
:wink:

De édes lehetett, hogy megsimizett!! A kis drága!! 8)

Tünde,
Értem, bocsi :oops: mostanában nincs sok időm. De most már tudom akkor a nevet, úgy a legszebb! :wink: Most több embertől is hallom, hogy gyermekét egyszerre szólítja mindkét nevén :) Mi összevonva szoktuk! Meg ha rosszat csinál, akkor vezetéknévvel együtt! :wink:

Az a 10 perc jár neked!!! Tudod, mert megérdemled! :wink:

Emese

Nem gondoljuk, tudjuk hogy az vagy!!! :wink:

És hát lejebb ki is derül, mert olvasol, és nem hagyod hogy túl tévézze magát, ez tök jó! :wink: Én is így szeretném, mi is szoktunk mesélni, bár még nem köti le! Szóval egyetértek!!

De tegnap és ma nagyon nézte azt a koleszterin reklámot a tévében ami a Frakkal van, az tök jó! Az a mese nagyon édes szerettem! Lehet azt kapni?

Szegény boci, de édes!
Az egyik ismerősünknek már nagyobb volt a kislánya mikor megnézte az Oroszlánkirályt és megnézte nagyon, nagyon sokszor, mert mindig azt remélte nem hal meg. Olyan kis aranyosak!

Andi,

Örülök, hogy jobban vagytok!!
De azért küldünk még sok sok gyógypuszit,
És jó hogy leírtad a végét is! Így kerek a történet! :wink:

Györgyi,

Jó hogy jöttél, gratula fogacskákhoz, akkor most hány is van már???
Én is mintha ezt már olvastam volna valahol, amit írtál a fogacskáról, és hát ha egy doki mondta, akkor nyugodt lehetsz, de azért úgyis tudom, hogy figyeled!
És mekkora már Jázmin? Miket csinál? Kép???
Mesélj egy picit róla!!!

Steffi,
Lara jobban van már kicsit, de azért még szívni kell az orrát,de már nagyon nehezen viseli, így több mint egy hét után, és hát úgy sajnáljuk!
Hangom már van,egy picit, most igazi boszis! :wink:
HP, hát ezt itt és most nem írnám le egy ilyen oldalra, amit később talán babók is visszaolvasnak, ilyen szavakat nem írok! Tudod már? :wink:

Borsa?

Zsófi?

Veronikusz?

Cukipofa?
Milyen volt az IKEA? Ízlett az ingyen kaja?

Gabi?

Kriszta??

Gabbókám
megint jól eltűntél!! Hol van a bomba mami?

ancsaboszi

Sziasztok!!!
Hol jártok lányok??????
sehol senki :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Györgyi! Szia, dejó. Ugyanígy jött ki Benőkének legalább 2 foga, vérömleny, nekünk semmi alvással, éjszakai több órás ordítással megspékelve. Mint máskor is, dologéllel kenegettük, ez gyógynövényes, nincs benne lidokain, mint a dentinoxban. :wink: Most egyszerre jön 3 rágónk. Óóóóóh. :shock:
vbea

Sziasztok!

Ancsa!
Mi a duna plázánál lakunk a gyöngyösi úti metrónál.
Én mennék szívesen, csak olyan nehezen indulok el "messzebre" két gyerekkel.
Egyzser volt olyan a villamosnál, hogy felraktam Orsit és nem várták meg míg felrakom Danit is hanem szinte letarolták Orsit ott fent.
És ez olyan szarul esett...
De megoldjuk :D vagy jöttök Ti :D :D :D Lara biztos elájúlna a játszószobától amit tegnap csináltam :D
IKEA!!!! Nagyon jó volt, de ingyen kajáért nem álltunk sorba...vittem neki azt kapta...de borzasztóan élvezte az ikeázást...nem is gondoltam volna...kimaradt ugyan egy alvás (azt hittem majd babakocsiban nyomja), de nem volt nyűgös...SŐT...berregett szinte végig...

Paklincs!
Nagy mázlid van Jankóval, hogy ilyen fogékony a mesékre...Orsi csak a mondókákra, énekekre az...a hosszabb dolgokat még nem hallgatja meg...
Orsi is nagy teletabi fun...rengeteget tanúlt belőle...csak úgy lestem...megvan nekünk mind...
Mostmár megnéz pár mesét dvd-n...sőt van amit végignéz...de ez is korlátozódik arra amiben táncolnak és énekelnek...
Thomas meg nálunk is kedvenc...mert az vonat...
Sőt most a bibi blocksberg, mert az varázsol...azt szereti még valaki?????????????

Gyuzso!
Nem felejtettelek ám el csak nem készítettem mostanság jó képeket a gyerkőcökről...de igyekszem...

Na akkor valaki kölcsönadja pottert?????? Annyira izgulok, hogy mi lesz, de egyenlőre még nem vettem meg...mennyibe kerűl????????

Kép

Kép
cukipofa

Steffi
CSak azért írtam, mert ugye ritkán tudok reagálni de olvaslak azért és azt írtad nemrég, hogy rossz a hangulatod, a kedved MArtin betegség, meg ilyesmi miatt, aztán jobb kedved lett. :) Ezért írtam, hogy örülök, hogy jó kedved van. :)
HP-t olvastam az utolsót is. Én bírnám még ha lenne, persze tudom, hogy jobb hogy vége, mert az már tuti erőltetettre sikeredne. :roll:

Ancsa
Jó van hál istennek. Tényleg minden ok. :) Most 10 foga van. Most jön a 11. Az a csúnya. :roll: Kép. Hát.... Lusta vagyok, de ígérem amint csinálok teszek fel. :D

Eni
NA akkor tényleg dettó. Neki most jött ki a két rágó, közben ez a ronda harmadik most jön. Szegénykék. Biztosan fáj nekik.

Cukipofa
4690 ft. Jó drága. De a Tesco-ban volt valami akció ez egyik újságban láttam, de nem tudom hogy ez csak a megjelenés hetében volt-e.

Kép
gyorgyi33

Pár kép :lol:
Kép Kép Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Kati! Bibi Encinek is bejön, meg most a varázslatos körhinta,ja és szereti a BG-t is.
lányok nekem is csak most esett le mi a HP :oops: :oops: :oops:amiről írtok....
én anno a fönökömet neveztem igy...(h˝˝ye p˝˝sa)Ancsa te is arra gondoltál?

Na megjöttünk a turiból!!!DE sajnos kislányos naci (ami Enci mérete) sajnos nem nagyon volt...kisebb meg nagyobb igen... meg felsőket akartam volna még, meg ruhát..de sajna az sem volt ő méretében. De így sem jöttem üres kézzel. Vettem neki kis piros tavaszi kabátot, 2 szoknyát,2 felsőt,2 mellényt,melegítő nacit.
még most is sok volt a jelmez... szóval megyünk majd még....
ja és fizettem 6e Ft-ot. szóval azért érdemes volt...
Végül nacit meg vettem a piacon Anyuéknál...
Tünde! tényleg te is XV.ker-s vagy? szoktatok járni ott a "bolha-piacra? (régen így hívtuk,de most asszem Novák piac?)
Vendég

ANdi!! de ügyesen eszi a kenyeret Balu!! :D :D bezzeg encibe úgy kell beleimátkozni, csask a felvágottat eszi. Kenyeret max.úgy ha májkrém van rajta, vagy amikor tonhalat keverek ki neki vajjal, na azt megeszi..ja meg a bundás-kenyeret.
Vendég

Cukipofa
Mi ma megyünk az IKEÁ-ba. Jó, hogy leírtad azt, hogy élvezték a gyerekek. :D :D :D
Nekem megvan az összes HP. Ha érdekel elküldöm szívesen. :D Egyébként 4500 körüli az ára, én interneten rendeltem, így olcsóbb volt 700-zal.
Az általatok említett összes mese kedvenc volt a nagyoknál. Matyit szerencsére még nem érdekli túlzottan a TV. Futrinka utcát szoktam néha berakni neki, de még nem foglalja le. A Minimaxon az Elmo érdekli egy kicsit. :)

Fogzásról
Tegnap a felső jobb kettes helyén pici lyukat vettem észre, amiből néha folydogál a vére. Hát jól megijedtem, nem tudom mi történhetett. De nem fájlalja egyenlőre. :shock:

Eni
Szerintem nálunk is hasonló körülmények közt fognak kijönni a fogak, mint nálatok. Eddig sem ment egyszerűen, pedig még csak 4 van. Említetted a dologélt, ez gyógyszertári, vagy gyógynövényboltban kapható :?: , mert nem ismerem, eddig dentinoxot használtunk.

Andi
Kell még info, vagy mástól részletesebbet kaptál? :roll:

Renáta
Marci fiam 4 évesen látta a HP első részét, azóta rajong érte :D , nem riasztják el a félelmetes részek sem. (nyugi van alváskor). Azóta már a Karib tenger kalózai is kedvencek lettek nála. A lányom viszont nem hajlandó megnézni, az első kettőt látta, a harmadiknál azt mondta, ő fél. A többi meg nem érdekli.

Ancsa
Jó, hogy Lara gyógyul. Az orrszívás meg tényleg nem túl jó dolog, nem csodálkozom, hogy nem rajonganak érte. (de néha muszáj :cry: ).
Vigyázz magadra is! A hangod meg majd visszajön.

Paklincs
Az olvasásnál nincs jobb, és ezt Jankó is tudja már! :D :D :D
Gratulálok a fiadhoz, meg persze Flórkához is, hiszen ő is tökéletes.
Egy évesen milyen verset fog szavalni az ünneplők tiszteletére? :wink:

Gabi
Na miket nyertél tegnap? Várom a beszámolót! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

ANcsa!!!végre!!!sajnálom Lara babát, remélem már azért gyógyultok!!!már aggódtam mert tényleg rég voltál.....
amúgy meg a multkori bulvár képek is tökjók voltak... :D
Vendég

Gabi!
Tegnap úgy kúszott a kenyér után,mintha éheztetnénk :lol:
ha meglátja a kenyeret,pulykasonkát,sajtot(ill.bármi kaját)egyszerűen megőrül :lol: :lol:
Ja és állandóan egyedül akar enni!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Adri
írtam privit,megkaptad??

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi
Egyszerre írtunk! :D
Már legalább tudom, hogy érdemes elmenni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Andi
Megkaptam, én még nem tudom az enyémet összeállítani, mert csak a t-gyás igazolást kaptam meg, a GYED-et még nem. :oops:
Jó nagy fiú Balázs! Jók a képek. :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri
énolyat kaptam,amin táppénzes van+tgyás és ez 2007.10.22ig
de gondolom dec. 31-ig kéne!!!! :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
Az csak a gyás, a Gyed-est még nekem sem küldték. Nekem szeptemberig van igazolásom, a többire még várok. Májusig van még idő. (egyébként most szerintem a felülvizsgálatok miatt küldik később a gyed-es papírokat, én nemrég kaptam tőlük tájékoztatót, hogy jan.1-jén felülvizsgálják a gyed-et, mert változtak az adható összegek.)

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Te írtad ugye a szopi jótékony hatását :D :D
Mondjuk lehet, hogy nagyobb így, de meglehetősen érzékeny...így apa csak nézheti :oops:
Most jobb, mert éjszaka 3szor volt enni és most is evett...így egész tűrhető...
Vajon a szilikon is ilyen feszülős???????
Mondjuk nálam elég drasztikus...
75bvel kezdtem, Orsi szpi után 70a lett...Dani születése után 85c!!!!!!!!!! Szóval eszméletlen!!!!!!!!!!!!
Szinte csak egy mell voltam :oops:
Zongorát meg nem kidobni...sogornőm gyűjti őket :D :D :D
Eladjátok??????

Kép

Kép
cukipofa

JAAAA!!!!!!!!
Szólt a védőnéni, hogy mostmár kezdjük el a joghurtokat...milyet kell adni a gyereknek????? Naturt??????

Kép

Kép
cukipofa

Kati
én a babyogot mertem adni neki!!!
tényleg lehet adni natúrt is??

emano/Andi
KépKép
emano

Szóval
Baby yogo-t

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Látom, hiányoltatok, nagyon aranyos tőletek! :)

Linoccsal ellentétben szinte sehol sem állunk még........
Illetve a beszerzendők nagyrésze beszerezve, de még nincs kimosva/vasalva, a pakkok sincsenek összerakva. Előbb egy esküvőt lezavarunk 29-én! :) Atán majd jöhet Nórink, amikor akar, addig babonából nem készülök semmi ilyesmire!! Persze utána meg majd rohanok, mint hülye, hogy készen legyek mindennel! No, de ez vagyok én!

A babaszoba sem áll sehogy, nem is lesz, Nóri velünk fog aludni 2-3 hónapig, egyelőre máshol nincsen helyünk, hogy a kiságyat elrakjuk! Áprilisban beindul az építkezés, és nyárra már lesz saját szobácskája a lánynak!

Egy pocifotót azért hozok a 35. hétből, és egy ígéretet, hogy az esküvői fotókból is kaptok majd!

Szülés: Izgulok és várom! És nagyon tudatosan irtom ki magamból a negatív és félelemmel teli gondolatokat Ákos születését illetően. Sőt, amennyire lehet, igyekszem nem is gondolni arra a napra, ami ugye elég nehéz, hiszen nemsokára szülinapos lesz a gyerek! A pulzusom száguld, vérnyomásom békaseneke alatt, fulladok sokat! Holnap Mészis és Ritás találkám lesz, nagyon várom!

Végszónak íme a fotó:
Kép
Vendég

Öööööööööömmmm!
Szóval megvettem a baldachint, de nincsen hozzá tartóm!

Akinek van felesleges, esetleg ötlete, hogy hol lehetne megvenni, az kérem írjon nekem, akár privit is!!!

ELőre is köszönöm!
Vendég

Monácska,
nem tom mi van neked közel
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=156
http://www.minimano.hu/termekeink/58/68 ... agyra.html
amúgy a bababolt.lap.hu-n néz körül :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

joghurt: sima natúr is adható, aztán gyümölccsel keverve otthon, aztán már simán a gyümis joghurt. Ja és Andi, ha Balu már ilyeneket eszik, szerintem a zöldborsót sem kell passzírozni, csak simán turmixolni. Persze ha régebben hasfájós volt, akkor igen.

Paklincs,
tényleg mázlista vagy Jankóval, Bene is nézegeti a könyveket, de csak a saját tempójban, és a mesét nem lehet olvasni neki hozzá. Ő ugye nem is beszél még érthetően. De minden gyerek máshogyan fejlődik.

Mesék: Thomast először énis kiröhögtem, de nagyon jó egyébként, Bibit Bene nem szereti: ő Elmót, Samet, Pingut nézi nagyon. De a többit is, a lovasakat. Meg szoktunk nézni Vukot, Verdákat, stb. Nálunk a mese életmentő volt a bezártságban terhesen, most meg áthidalja, amikor pihenni kéne, de már nem alszik délután, vagy ha Villőznöm kell. De az a jó, hoyg amint felajánlom, hogy játsszunk, vagy sétáljunk, ez utóbbiakat választja és nem a mesét.

mtunde

Gabi,
igen, itt van a közelben az a piac, régen az bolhapiac volt? Most már csak sima kínai. Nem szeretem. Drága, és vacak...

mtunde

paklincs
Mi is sokat olvasunk. Én is azt remélem, amit te, hogy majd később meg lesz a kívánt következménye és szerte olvasni nagyobb korában. Piroskát és társait még nem mesélem. Nálunk is a Vidám mesék a nyerő. Főleg a Három kiscica meg a Kispipi. Vakond az jöhet könyvben, dvd-n, szóban.
Én is nagyon csínján bánok a tv-zéssel. Napi max. két mese, ami összesen legfeljebb negyed óra. Persze bírna többet is :lol: De galád vagyok és nem hagyom. Elfofgadja. Felajánlom, hogy nézzük meg könyvben és az ugyanúgy megteszi. Mi is mindig megbeszéljük, amit nézünk. Ha van vmi aktuális, akkor olyan mesét vezetünk be. Pl. havasat. karácsonyosat, metró, szülinap...Mikor mi adódik a napi történéseink során. Kb. 3hónapig ugyanazt a 4-5 mesét nézzük. Amíg meg nem unja, de sokszor már én unom és azért keresek vmi újat :?
Nem mondom, hogy Thomas, Teletubbies rossz. Nekem nem nyer. Gyerekenek tudom, hogy hasznos. Főleg a Teletubbies. Bárgyú, meg minden, de tanulnak belőle. Talán majd egyszer....

Adri
Hát igen, kinek mi jön be. Én csak abból indultam ki, hogy én 4 évesen biztos össze....tam volna magam a HP-től.

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Tünde! igen..legalábbis mi régen annak hívtuk,meg az is volt. (Kb.15 éve.)emléxem még az érettségi napján oszt.társnőmmel is odamentünk kajálni, meg persze a sikert megkoronázandó vettünk ruhát magunkat :D .Szóval régen tényleg jó volt, és mondhatni occsó. mostmár tényleg kínai . (mi 87-ben költöztünk palotára...Anyuék azóta is ott laknak, én vándoroltam a Duna másik oldalára "vidékre" 10 éve.)
Vendég

Monácska !!végre !!szép poci!!és gratula az esküvőhőz!! :D :D képeket kérünk még!!!

olvasásügyileg csatlakozom Tündéhez, Enci ugyanazt csinálja mint Benedek. Nézegeti ., és ő mondja hogy mit lát, meg én mit lássak :lol: de olvasni nem enged... befogja a számat ! és mutatja pszt!anya!pszt! :lol: szóval mesét még nem "tudunk " olvasni, de a képeket elmondani azt igen...így én találok ki történetet a képekhez.....
Vendég

Ja! meg az egyik Thomas-mesekönyvben van egy koponya :evil: és mindig vissza-vissza tér oda, és mondja hogy csúnya. Na rajzoltam rá fákat, bokrokat és megmagyaráztam az egy barlang....stb.stb.
Vendég

Adri, remélem, kellemes az ikeázás! :roll: Nos, dologélt elképzelhető, hogy lehet kapni gyógynövényboltban, de én minden alkalommal gyogyitárban vettem. Az ára nem túl barátságos, de igen hatékony, és mint ilyen, nyilván nem azt nézzük, hogy...

Mesékkel kapcsolatban azt hiszem, egyelőre nem én döntök. Ha bárgyú, ha nem, az a jó, ami gyermeket leköti (és most nyilván nem horrorfilmre gondolok, értitek). Így nálunk (is) teletubbies, elmo, pingu a legnyerőbbek. Bárgyúságról annyit, hogy nyilván nem az én 29 évemhez kell passzolnia, hanem az ő egyéves korához. :lol: :lol: :lol:
vbea

megvan a 4. fogunk :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok Lányok!

Emano!
Nekem bizony benedvesedett a szemem Balu születésétől. :D olyan izgi volt!
Pont ma került egy 2 éves kor alatt ajánlott mellkas-tapaszról egy papír a kezembe. Rhinatiolos. Nem kérdezd meg a dokit, hogy neki mi a véleménye? Légúttisztító!
Sajnos nem tudom meginni még a ici picit bubis vizet sem, mert rögtön visszaköszön :oops:
B6 meg mint ha be se vettem volna. Holnap megyek egy patikába Sepia CH9-ért. Várom már mint a Messiást!!! :D:D:D:D:D

Borsa!
Szuper hogy már láztalan!!! :D
Hát igen! Hihetetlen, hogy a terhesség negyedén már túl vagyok! Jól néz ki ez a 10-es! Hát még majd a 38-as! :lol:

Linocs!
Persze, persze. Biztos jó a tipp. Ezt azt hiszem a csontok hosszából saccolják, szóval van alapja. Én kvázi betojtam volna, ha Mészi előre megmondja, hogy egy 4 kilós gyereket fogok szülni. Mentem is volna rögtön haza. :lol: :lol:
A nagy beavatás még várat magára. Addig akarom húzni, amíg lehet! Már csak a papám miatt is. :oops:

Cukorfalat!
Örülök, hogy jobban van Peti! :D
Ja! Nem felejtettelek el, csak még nem jutottam oda. :oops:

Borsika!
Tetszik ez az agykontrollozás! Csak így tovább! :D Bírom a párod ahogy „előbabázik” :lol:

Vali!
További jobbulást!

Gyuzso!
Aranyos vagy, de sajnos nem csak a lányok nem fogadnak szót! :lol:
Szofi napok óta az én ruháimra van rákattanva. Folyton kicibálja őket a szekrényből és teríti őket az ágyon. Bezártam az ajtót, akkor a mosdó szekrénynek állt neki. Kihoztam. Na erre nagyon mérges lett és az összes dossziémat lecibálta a polcról. :evil: Kis Tündér! :evil: Ha meg véletlenül csönd van és nem látom őket, akkor tuti, hogy a gyerekszobában pakolják a szekrényt. :evil: Ha megyek rókázni, akkor ő is jön (sőt! Jönnek) és ők is kukucskálnak a WC-be, hogy mit sikerül termelnem. Kata rendszeresen kérdezni, hogy mért voltam a WC-n.

Viszont, hogy jót is írjak: Kata kb 5 napja éjjel 1.30-2 fele felkel és kikéredzkedik a WC-re. Reggel száraz a pelusa! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Hanna!
Örülök, hogy ti jobban! Azt hiszem mostanában akkor nem foglak felidegesíteni. :lol: Én nem vagyok edzésben. :lol:
Irtó szép lett a falvédő! Szuper! :D:D:D:D
Lóerők? Az a helyzet, hogy csak akkor ülök kocsiba a lányokkal, ha égető, mert nem csak hányok, de gyenge is vagyok és ami még rosszabb: NAGYON SZÉDÜLÖK. Így ezt most nem erőltetem. Neked hogy szuperál a járgány??? Pöpec! Mi? :D:D
JA! Papám még nem, de a nevelőmamám ill. az öcsém tudja! (csak ők ketten tudják a családból)

Tünde!
WOW! Micsoda lépés! Hiába! Villő „nagylány” már. :D Neki már ágy dukál! :D
Bene meg nagyon ügyes, hogy így elmotorozik mellettetek. :D
JA!!!! Így könnyű turizni! :lol:

Snowwhite!
Édesek nagyon a rucik! :D

Ancsa!
Jaj Ti szegények!!! Mielőbbi jobbulást! Sok-sok gyógypuszit postázunk!!! :oops: Remélem ma már jobban vagytok!!!!!
Nem kell bemennem, csak jól venné ki magát, de azt hiszem az én egészségi állapotom előbbre van, így nem fogok! :oops: :D

Cukipofa!
Ígérem akkor szólok ha megyünk! De nem ígérek semmit. :D Mi van a Norbival? Arra lakik? Vagy ott van konditerme? Nem is tudtam. Bocsi, de nem szimpi a krapek. :oops: Igaz utálni se utálom. :D

Györgyi!
UH! Szegény Jázmin. Én még ilyet nem is hallottam! Jobbulást! :oops:

És még jó hogy rövid akartam lenni :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi holnap megyünk Ikeába! :) :) Látom szinte mindenki jár. :lol:

Veronikusz
Hát igazából nagy mák, hogy nem viseli meg, de Eni írta hogy Benőkénél is volt. Meg már a véraláfutás hál istennek lement. :roll: Csak elég csúnya volt véletlen vettem észre.
KAtának gratula!!!
JAj mi vár rám. A szekrénnyel kapcsolatban. Jázmin is mindig ezt csinálja! MI lesz ha nagyobb lesz?? :shock:

Kép
gyorgyi33

Emano!
Köszönöm a linkeket!

Gabi! hozok még ígérem! :) És köszönöm a hiányolást!
Vendég

Monácska
Nagyon csini pocakod van! :D :D :D
Baldachinrácsot kb. két napja tették tönkre a nagyok, kár, hogy nem szóltál előbb.

Veronikusz, Györgyi
Szekrénypakolásnak most jön a java!!! :D
Tessék őket dicsérni, mikor a ruhákat próbálgatják! A csajok szeretnek öltözködni anya ruháiba, úgyhogy azt ajánlom a féltett nagyestélyiket dugjátok el!!! :D :D :D

Gyuzsó
Micu továbbra is durmol rendesen? :D

Borsa
Nálatok hogy telnek az éjszakák?

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

vbea
Persze, nyilván nem az a lényeg hogy nekem kellően magasszínvonalú legyen a mese, de azért jó ha nem idegesít, hamár napi rendszereséggel ugyanazt nézem. Nálunk sem én döntök. Bár hogy mivel ismertetjük meg a gyerekünket, az a mi döntésünk, ő pedig a mi döntéseinkből választja ki azt, ami szimpi neki. Ezért van, hogy hetekig ugyanazt az 1-2 mesét nézzük reggel és délutáni ébredés után is, mert hát ez a kívánság. És hamár ez van, akkor szívesebben nézek meg 100x olyat, amit én is aranyosnak találok annyira, hogy mindannyiszor lelkesen meséljem, hogy mi is történik. Iván ezt megköveteli :wink:

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Gabi!
Bocsi, hogy csak most válaszolok :oops: ..én csak babakocsival megyek vásárolni a Dorcsival ha kettesbe megyünk. Gyalog sose érnénk oda :lol: , minden fűszálnál megáll, legugol, virágot leszakít, megszagol :D . Voltunk már babakocsi nélkül is de a kezemet nem nagyon akarja fogni, pedig forgalmas főút mellett megyünk olyankor. Motorral meg végképp nem indulnék neki...el sem tudnám kapni, úgy száguldozik vele. Kész horror. Anyukáméknál szokta kimotorozni magát Békásmegyeren a lakótelepen, de anyunak is fel kell vennie a nyúlcipőt ha utól akarja érni :lol:. Sajnos nem fogad szót!!!! Irígylem azokat az anyukákat akiknek a gyerkőce ott gurul a kismotorral mellette vagy előtte egy-két lépéssel. Ez a kis ludmilla meg megy mint a meszes :D hátra sem néz, hiába kiabálok utána, nem áll meg.
Én is nagy turizós vagyok..oda a Rákóczi útra nekem is el kell mennem feltétlenül!!!! Bár írtad, hogy most nem nagyon kaptál Encire ruhákat, pedig szerintem hasonló méretűek a Dorcsival (93 cm és 12 kg).

Más:
Van valakinek asztalra akaszthatós etetőszéke ? Hány kilóig lehet beleültetni a gyerkőcöt?
Azért kérdezem mert áprilisba megyünk üdülni és az üdülőnek csak ilyen etetőszéke van, elbírja-e a Dorcsit? 12 kg (kb....annál nem több). Muszály etetőszékbe rakni őt mert ha megúnja az evészetet akkor megy világnak.........dehát azért egy üdülőbe mégse má..... :D

Kép
tikó

Tikó!
szerintem nézd meg a brendon honlapján, hátha segít valamit!!!változó valamelyik 12-kg,valamelyik15kg-ig
http://brendon.hu/ProductSearch/browser ... -etetoszek
Hova mentek???

Borsa???Gyuzsó???????Dejákék?????Linocs????????és a többiek,?????

emano/Andi
KépKép
emano

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Egy rövid bejelentkezés:
Tegnap voltam kozmetikusnál (arckezelés, lábgyanta), aztán pedikúrösnél, ma fodrász - szóval csinosítom magamat :)
Barátnőm múlt héten azt álmodta meg, hogy jövő hét csütörtökön érkezik Fruzsi, és ezt álmodtam én is ma... Szóval van még egy hét ;)

Mindenkinek szép napot!!!
linocs

Szép reggelt cyber Anyukák!

Linocs,
nagyon csini leszel!! milyen ügyi Fruzsi, hogy türelmes!! :lol:

Emano,
gratula a 4. fogacskához!! Balu hogy van??? olyan nagyfiú lett Balu...

Tikó,
nem lehet egyszerű ilyen fürge kisasszonnyal közlekedni!! tiszta fogyókúra!! :wink:

Györgyi,
köszönöm a köszöntést!! tök jó, hogy megint kicsit gyakrabban vagy! kérünk Jázmin-fotót!!
mostanra már tudod, hogy nem kell izgulni a fogacska miatt... milyen ügyesen növeszti Jázmin!!!
szekrény így jár a következő 18 évben!! :D

Monácska,
nagyon csini pocak!!! a legjobbakat Nektek!!

Ancsa,
Lara hogy van????? És Ti????

Barbi,
Danca és a víz?? mi tegnap usziztunk, 2-en voltunk, jól ment, semmi gond a kihagyással szerencsére..
fotósuli???

Steffi,
mikor megyünk vezetni??? :lol: mikor lesz a vizsga? Martin????

HP: nem ciki egyáltalán!!
Mesék: én csak egy fél thomast láttam eddig, a Pingunak csak a borítóját, Elmoról még ennyit sem tudok, Teletubbiest fotón láttam... látom a jövőm..! :lol:
Duna tower: szóval 1 férjetek van, aki poligám!! :lol: :lol: :lol: nem csoda, hogy veronikuszékhoz csak későn ér haza! :wink:

Veronikusz,
én videót szeretnék közelikkel a munkatársnőid arcáról!!! :lol: :lol:

Gabi,
micsoda turi-királyság volt! azért tessék fotót mellékelni a kis modellel!!!

Tünde,
kinőtte a mózest! :lol: :lol: nem csodálom! :wink: gratulaaa hozzá!! ügyi vagy VillőBoró!!

Hanna,
éjszaka????

Brigi,
Petya koma???

Adri,
kis baldachinromboló csapat!!!
:wink:

Kati,
várok türelemmel! :wink:

Mi telihold, fogzás (5.,6. fog), nem alvás, ordítás, családi karikásszem verseny megnyerése...
és egyébként napközben nagyon édespofa!

Csipának befellegzett, Miklós elvette tőle az összegyűrt szamos marcipán papírt, amit műegérnek adtam kergetni... :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó,
Mica boldog hófordulót!!!

Balu jól van,alakul, de még mindig nagyon köhög és még mindig lehet hallani a hátnál hogy hörög,de már csak ritkán!!
Amúgy minden oké!!

Borsa???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Köszi Andi,
Dejákék jól, kicsit álmosan. Cudar éccaka két napja, Flórka nagyon sokszor felébred, karikás szem versenyt csalás nélkül nyerném ma, holdfogyatkozást is végig néztem tegnap hajnalban. Foga jön, vagy éhes lenne?(Hajnalban kínomban megkínáltam, habzsolt a kis pimasz, de hát napközben is eszik rendesen, szerintem elég kellene, hogy legyen). Lővésem sincs.Balu bátyó? Remélen 100 %-os lassan, nagyon csinos a képeken. :wink:

Tiko,
nekünk is hosszú idomítás volt, mire Jankó "megtanult" illedelmesen motorozni. Mellettem ő se bír haladni,de most már tudja, hogy hol kell megállni, meg megvárni, de belekerült jó pár "azanyádhétszencségitmondomhogyááálljmegbe". :)

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Veronikusz, remélem, a gyógyi bejön! Ezek a lányok :) Megérdemelsz egy nyugis fiút.

Apropó, az enyém meg elkezdett székkel segítve mindenhova felmászni... :twisted:

Tévé, én azon az elven voltam, hogy ha én nézem, ő is nézheti. Így van mese, de ha lehet, akkor nincs, és este meg a mi "mesénk" jön: Szívek szállodája, híradó, stb. Most már elfogadja ezt a rendszert.

Na, lassan nekiindulunk, mert vásárolni kell, 11-kor meg Villőboró éhezni fog. Persze Bene sem mindig jön szépen mellettünk. Eddig mindig megállt minden sarkon.... de bennem van a para.

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?