A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gil
Az lenne a legjobb!
Én is szívesen megcsinálom, ha kell!
Van egy képtáras helyem!

Zsókuci,
Köszönöm!
Esetleg Gil ötlete alapján feltehetnénk egy tárhelyre, aminek a címét csak azoknak adnánk meg akiknek szeretnénk! :roll:
Mit gondolsz!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Részemről rendben. Találtam is egyet úgy tűnik. Most már nincs erőm vele foglalkozni, de a jövő héten valamikor megcsinálom.
Most megyek alukálni, ha van fejlemény írok :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Már nem mérgelődök! :wink:
Szuper az ötlet a havi találkozóról! :D
Már alig várom! :D

Brumi!

Annyira örülök, hogy már otthon vagy! Nagyon sokat gondoltam Rád!
Egyszerűen még most sem tudok napirendre térni felette!
Az a lényeg, hogy lábadozol és a fagyibébik is megvannak! :)
Pihenj sokat, és vigyázz Magadra!

Kép
nika28

Nellike?

Kép
Kép
pannati

Sziasztok!

Nefke, igen, kettőt nyugodtan választhatsz, a harmadikat megtartom magunknak :wink: Hogy sikerült a szülinap?

Törpe, Veled mizújs? A képekre nagyon kíváncsi vagyok!

Nellike, +++++++++++++++++++++++++++++++++

Sünike, kitartást az uradnak! :lol: Te egy kis drága mocsok vagy!! :wink: :lol: :lol:

Krisztamili, vonalzó ügyében nagyon szívesen segítek! Ha gondolod, írj egy privit és megoldjuk! :D A holnapi uh-ról várom a beszámolódat! A kisrókát meg nyugodtan átirányíthatod hozzám! :wink: Vállalom a "gondozását" :lol:

Vic, de jó lett volna, ha bejössz hozzám is! Ha ezt tudom, ott aludtam volna! :wink: :lol:

Baby, remélem jó híreket kapsz a mai napon, és hamarosan visszakaphatod a picúrokat!

Gil, a párod a negyediken zenél????? :shock: Rendesek a szomszédok! :lol: Nagyon drukkolok!!!

Adri, szegény nagypapi :(

Vucuska :?: :?: :?: :?: :?: Hogy sikerült a buli?

Zsókuci, mi is nagy fürdőzők vagyunk. A leírásod és a fotók alapján, nem csodálom, hogy csalódottak voltatok. Persze, sok jó ember kis helyen elfér..... de egy fürdőben azért ez más :oops:

Csibe, szerintem jó ötlet ez a fogyókúrás projekt. Épp a napokban olvastam, hogy amennyiben a testtömeg-index 25 felett van, akkor már néhány kg leadásával megduplázhatja az ember a teherbeesési esélyeit. Persze, van nem is egy nagyobb termetű ismerősöm, akik kimondottan könnyen estek teherbe.
Melyik vérvételre gondolsz? A 3. napi hormonok állítólag jók, de nem láttam a leletemet. A genetikai és az immunológiai az kb. 2-3 hét, de szerintem több lesz. A barátnőmé sem készült el 3 hét alatt, ráadásul hetente egyszer van futár a MÁV kórháztól a BMC-be, így szerintem egy kicsit több is lehet :? A TORCH-ra nagyon kíváncsi vagyok, mert tavaly a toxoplasma abszolut negatív volt... pedig nagy állatbarát vagyok. HIV, hepat. remélem oké lesz, nagylaborom jó lett, pajzsmirigy hormonokkal és éhgyomor inzulinnal együtt.

Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat a hysterora! :D Péntek estére már el is múlt a vérezgetésem, és erre mi történik másnap reggelre? :shock: Megjött a mensim! Két nappal korábban, mint kellett volna, 24 napra! :roll: Gondolom a hystero után jobbnak látta a nyálkahártyám, ha leválik..... Az egy dolog, hogy megjött szombat reggel, de vele együtt jött egy megfázás is..... gyengeség, estére hőemelkedés, kb. 80 db zsebkendő elhasználása..... a párom péntek estére meggyógyult, én másnap reggel átvettem a stafétát... ma reggeltől meg iszonyatosan fáj a fejem is :(

De nem is ez a lényeg! Velünk történt egy nagyobb méretű csoda! :lol: Csütörtök reggel 1/2 7-kor voltunk bent a BMC-ben egy friss nagylaboros leletért, vércsoportmeghatározásért (a műtéthez kellett) és egy friss andrológiai leletet is kértünk. A betegfelvételnél várakozva a nőgyógyászaton meg is nézegettük a férjemmel a leleteinket, utána szépen el is tettük.
Péntek délelőtt 11-kor ismét előveszem az övét..... és mit láááátok, spermamennyiség: 2 M (az M betű felett egy vízszintes vonal) / ml........ egyből felment a vérnyomásom, felhívom az uramat, mondta, hogy reggel ő is nézegette és neki is feltűnt (nem is tudom, hogy néztük ezt meg az előző nap, szerintem sehogy... ). Úgy felizgatott a dolog, hogy felhívtam Kanyó doktornőt, aki mondta, hogy 2 M/ml, csak az ő saját jelölési módjuk az a fenti vízszintes vonal, de az nem jelent semmit :lol: :lol: :lol:

El sem tudom mondani, hogy örülünk :D :D :D Egyszerűen hihetetlen...... Semmi sperma, biopszia, majd pár db spermium után milliós mennyiség???????? Áhhh, eldobom az agyam. Szerintem Kanyó doktornő sem hallott még ilyen örömujjongást egy ilyen gyenge eredménnyel kapcsolatban. :oops:

Nem tudjuk mi okozta a nagyfokú változást.... a spermateszt napján már 41 napja nem dohányzott (ma már az 56. füstmentes napjánál tart, olyan büszke vagyok rá!!! 20 év cigarettázás után letette.... sokszor szenved, mint a kutya, de csinálja... remélem, hogy kitart továbbra is), 45 napja szedte a napi 1.000-1.000 mg E- és C-vitamint és 5 napja a Bio-Szelénium+Cinket.
Nem tudjuk mi történt... azt sem, hogy növelhető-e még ez a mennyiség... vagy csak egyszeri "megtáltosodás" volt... de reméljük, hogy nem :wink:

Szép napot mindenkinek! Délután majd jövök. Kíváncsi vagyok mit mondanak a diabétesz szakrendelésen, 3/4 12-re megyek :?

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok,

Zsókuci -1,5 kg.nál járok.

Gil nem tudom miért kell mennem vérvételre :roll: , de holnap kideritem.

Nellike drukk mára++++++++33

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok Lányok!

Szuper volt a Tranzitos tali, nagyon jól éreztem magam, olyan jó volt megismerni végre titeket. A párom is jól érezte magát, és azt mondta tök jó, hogy szervezünk ilyeneket. Bocs hogy nem írtam a hétvégén, de az otthoni gépünk rossz.

Zsókuci,

Arra a honlapra nyugodtan tedd fel a képeket, csak ne ide. Kíváncsi vagyok én is.

Gil,
Jól sikerült a hétvége? :wink:

Brumi,
Örülök, hogy jobban vagy és már otthonról írogatsz. Tünetem nincs, kb. 2 napja szédültem egy kicsit, de valószínüleg az időjárásváltozástól. A novemberi terhességnél se volt semmi. Tünetet nem keresek, majd meglátjuk.

Süni,
Örülök, hogy jól vagy már és túlvagy rajta.

Nelli?????????????

Jó sokat írtatok, majd még visszaolvasok.
vic12

Anett ez nagyszerű hír, gratulálok :D :D gratulálok a párodnak :wink:

Kép

csibe
csibe32

Jóreeeegeeelt!!!

Nellike, csuriban a kezem!!!+++++++++++++++++++++++++

Anett, túl vagyunk az 1. füstmentes napon. Nagyon lelkes a vitaminokat illetően, de azért nem élem magam bele nagyon. Lesz ahogy lesz, de most legalább ő is motiválva van. :wink: Bocs a kora reggeli sms-ért, de a férjem rám parancsolt, hogy kérdezzem meg Tőled.

Csibe, még nem tudom sem a genetikai, sem az immun eredményt. Holnap lehet hogy bemegyek a BMC-be és megkérdezem. Amúgy is a hystero zárómat is el kell hoznom, mert pénteken még nem írta alá az osztályvezető doki.
Nekem ugyan nem kell fogynom, de lassan 3 hete nagyon odafigyelek a táplálkozásra. Rengeteg friss zöldség, teljes kiőrlésű lisztből kenyér, no cukor, no ecet. Igyekszem a gyümivel is, bár soha nem ettem sok gyümölcsöt... Ez nagyobb küzdelem, de a cél érdekében bármit.

Zsókuci, sajnálom, hogy csalódtatok, de legközelebb biztos szuper lesz.

Baby és a többiek, mennek a drukkok!!!
süni76

Jaj akartam még mesélni valamit......

Hétvégén nekünk is volt NEM terminált együttlétünk....... :wink: párom a ....kellős közepén megjegyezte, ő nagyon szereti ezt az Utrót, nem tudnám esetlge mindennap szedni? Mondom mi van???? :shock: Azt mondja: egész kellemes lett a mellméretem tőle :lol: azt hittem meghalok a röhögéstől......

Anett,

Húúúúúúúúúúúú ezek szupi eredmények, ez igen, látod mennyit számít, ha valaki nem dohányzik????? Mondja ezt egy anti dohányos :roll:
vic12

Nefke,

Utólag is nagyon nagyon boldog szülinapot kívánok Neked!!!!!
Kívánom, hogy a következőt már 3-asban, 4-esben ünnepelhessétek.

Zsókuci,

Örülök, hogy jól sikerült a hétvége. Az én férjem is ceglédi.
Nekünk is jól telt, állandóan kinn voltunk a telken, és néztünk az új házunk kiásott alapját és álmodoztunk.
Tegnap meg Komáromban kirándultunk megnéztük a Monostrori erődöt. Annyira jó idő volt, hogy utána otthon a teraszon egyszál rövidujjúban ebédeltünk és napoztunk. Olyan szupi, hogy itt a tavasz.
vic12

Zsókuci,

Bocs a jól-ról lehagytam az idézőjelet, sajnáloma fürdős élményt. :(
vic12

Drága Nefke! Én is kívánok Neked kicsit megkésve, de nagyon nagyon sok szépet és jót a jövőben!!!!!
süni76

Anett
:shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ez hihetetlen és fantasztikus!
Máris elkezdem tömni a párom vitaminnal:))) A bioszelén+cink melyik gyártóé? Megvan a csodarecept :wink: :lol:

Mi március közepén kezdjük a következő lombikot, most long protokollal, és háááááát csak reménykedem,hogy felélednek a eszkimó kisfickók :oops:

Drukkolok, hogy így maradjon az eredményetek! Ez annyira de ,annyira jó lehet! Jobbulást neked!

Vic
:lol: :lol:

Nellike
drukk hegyek!

Süni,
én is elkezdtem a sok zöldség, vöröshús, sajt, gyümölcs.....kúrát!
Remélem lesz eredménye :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Végeztem a BMC-ben, mennem kell csütörtökön is,minden ok eddig!

Segítségre lenne szükségem, tudja valaki a Pharma Futár telefonszámát és a címét, már elfelejtettem és nem is vagyok otthon, hogy valahonnan elő tudnám keresni!????? Meg kell rendelnem a Progi szurikat, de jó lesz:(!
Előre is köszike!

Szia Sünike, minden ok veled? Ha minden ok lesz csütörtökön is, akkor jövőhéten beülti:-)
Csibe,
nem láttalak ma:(
baby.81

Sziasztok ,

most csak gyorsan írok mert sajna ma elég sok a melóm :(

Brumi, örülök hoyg végre kint vagy a kórházból, egyébként pénteken meg akartalak látogatni csak elég későn végeztem a Kútvölgyiben és gondoltam hogy péntek délután már ott lesz a családod és furcsán néztek volna rám hogy ez meg ki ? :D :shock:

A taliról,
én is csatlakoznék az előttem szólokhoz nagyon jó volt, azt hittem 1/25-re megyek és 6 -kor már mindenki lép le, én még simán maradtam volna :)
Zsókuci a fotó nekem mindegy legyen úgy ahogy Törpe szeretné :)
A két kismami annyira édes volt, velem szemben a pocijukkal :)

Anett,
ez hihetelen , tényleg vannak még csodák, ez tök jó :) Végülis ez az jelenti hogy akár spontán is :oops: :oops:
Ugyanis most spontán hét van csak szólok :) :)

Gil,
nem felejtettem el amit ígértem vagyis elfelejtettem :)
Otthon szépen még este megnéztem aztán szépen el is raktam a papírokat, ígérem behozom és leírom.

Hu mennem kell ha lesz időm még jövök :)
madrin

Baby,

Pharmafutár: 200-1882 és asszem, Budakeszi út 1.

Kép
Kép
pannati

Baby ma nem mentem, holnap megyek, hátha hamarabb végzek, nem szeretnék erre a napra szabit kivenni :oops:

Törpi lassan Te is kezdesz. Izgi :wink:

Kép

csibe
csibe32

Pannati,
köszönöm szépen a gyors segítséget:-)Hívom is őket!
Csibe,
akkor azért nem láttalak:) kitartást holnapra! Nem volt olyan vészes ma!
baby.81

Megjöttem a diabétesz szakrendelésről. Holnap reggel mehetek terheléses vércukor és inzulin vérvételre. Szerdán pedig irány a sebész :?

Süni, drukkolok a párodnak! Te pedig nyomjad a gyümölcsöket is: nektarin, mandarin, kivi, ananász, mazsola, grépfrút, banán stb. ezek kimondottan jók :wink:
Meg ne feledd a szódabikarbónás lábfürdőt se! :D

[quote]H írta:úúúúúúúúúúúú ezek szupi eredmények, ez igen, látod mennyit számít, ha valaki nem dohányzik????? Mondja ezt egy anti dohányos

Vic, ezen olyan jót nevettem! Mintha én dohányoztam volna eddig, hihi :lol: :lol: :lol: Nálam senki nem utálja jobban a cigarettát. Tudod, én is reménykedtem magamban 6,5 éven át, hogy a párom majd egyszer leteszi, de tudtam, hogy magának kell meghoznia a döntést... neki magának kell ezt akarnia, elhatározni és végig csinálnia. Engem is meglepett.... szilveszter éjjel közölte, hogy ez az utolsó cigi, amit a kezében tart és megpróbál leszokni.... Azóta nem gyújtott rá! :D Az első hetekben szinte elviselhetetlen volt, utána átment kedvetlenbe.... mostanában már minden rendben, de továbbra is ábrándozik a "bűzrudacskáról".
Azt viszont tényleg nem tudjuk, hogy mi okozta a változást. Nekünk ez nagy dolog...... elvégre azért kerültünk a BMC-be, mert nem voltak spermiumok. Ott is egyből biopsziát emlegettek (majd csináltak is), esetleges sikertelenség esetén pedig donort :? Szerencsére találtak spermiumokat, így nem merültünk el jobban a donor témában....

Törpehzs, tömjed is! Ártani nem árt! :wink: A Pharma Nord terméke.
Szuper, hamarosan kezdetek! :D A kisfickók fel fognak ébredni, nem lesz velük gond!
Igen, ez most nagy öröm nekünk, szinte el sem hisszük! :D Annyi rossz eredménye volt már a páromnak..... most meg egy kis remény! Ha meg még javulhatna is tovább.... :oops: :oops:
Nem akarok beledumálni, de olvastam, amit Süninek írtál. Ő tudom, hogy lúgosítani próbál, de ha Te is arra törekszel, akkor a vörös hús, az nem annyira tuti.... nagyon savas..... a sajt is, de nem annyira. :oops:

Baby, jövő héten beültetés? De jó! :D

Madrin, édes vagy! :lol: A spontánhoz elegendőnek ez csak a töredéke..... az egyik orvos szerint egy ilyen eredménnyel 0,5 % az esély :oops: :oops: A spontán hét meg eleve nem játszik most nálunk.... hystero után, menstruációm közepén :?
Veled hogyan tovább??

Nellike :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Baby, örülök, hogy minden rendben volt!

Nellike??????????????????????
süni76

Értem Anett :oops:
Bár tőlem lehet spontán hónap is :)
Velem annyi van hogy TAnárúr egy kicsit "leállított" azt mondts hogy menjek haza és pihenjek egy kicsit. Annyit mondott hoyg gyönyörű tüszőim vannak, számszerint 4 db :shock: :shock:
Több mint stimuláció alatt :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Sztem a fizetős vérvizsgálatokra márciusban megyek , hysteróra meg lehet hogy csak áprilisban.
Egyébként ha van kedved írhatnál ról ahogy milyen is volt (jöhet priviben is )
madrin

Madrin, ilyen szép tüszők mellett lehet, hogy nem mész Te már hysterora és egyéb vérvizsgálatra :wink:
süni76

Én is leírhatom a tapasztalataimat, bár nem kérdeztél :wink: Nekem szerencsére "lófűtty" volt. Kb. mint a leszívás, de még annyi sem. Éhgyomorra, klassz ágy elfoglalása (én azzal szórakoztam, hogy próbálgattam a távirányítót, persze mindig akkor jött be a dokim. Nevetett is.. Mit gondolhatott Rólam? :D ) Aztán műtősfiú elzavar pisilni, pici várakozás a műtő előtt, majd hasonolóan mint a BMC-ben. Ágyra fel, műanyag zacsi a lábakra (ez kivétel), 1-2 kérdés, majd oxigén és máris az ágyadban ébredsz.
Szerencsére én nagyon picit véreztem (köszönhető annak gondolom, hogy ciklus elején voltam, így még vékony volt a nyálkahártya) Dél körül volt vizit, de akkor még picit álmos voltam, így később visszajött a dokim és közölte, hogy minden oké. Ha már nem szédülök, mehetek is haza. Egyáltalán nem fájt a hasam se utána. Pár nap pihi, no kádban fürdés, no szex. Hát röviden és tömören ennyi.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.
süni76

Jaj Süni bocsánat tényleg Te is voltál hysteron el is felejtettem :oops: :oops:
Örülök,hogy semmit nem találtak:)
Köszönöm a leírást :)

Igen TAnárúr is ezért "zavart " el , hogy hátha most összejön bár 3 éve nem jön össze én ennyire optimista nem vagyok :? :?
Soha nem ezzel a részével volt baj, hanem a megtapadással , ezért lennék én is kiváncsi már a hysterora...

De tényleg jó lenne ha nem kéne mennem :wink: :wink:
madrin

Madrin, privi ment!

Nagyon jó eredmények! Hajrá spontán hét! :oops: :wink: Hátha, hátha..... olyan jó volna! :D

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Köszönöm szépen a jókívánságokat! lassan de biztosan javulok... Fekszem többnyire, rengeteget tudok aludni, pedig nem jellemző rám. Az emésztéssel vannak gondjaim, a dupla adag vas teszi valószínüleg.

Pannati, de jó is lehetett amikor Bori baba kifejtette 2 évesen, hogy boldog :) Ez aztán a ösztönzés! Nektek egyébként mennyi volt a HCG vérvételkor? És progiszurit kaptál? És ICSI volt, vagy simalombik? Csak viszonyításképp. Tanár úr mondta, hogy nekünk gyenguszok voltak lehet a spermiumok, azért állt meg talán az első alkalommal. most az én párom nagyon lelkiismeretesen szedte a vitaminokat..

Anett, nekem is szeléncinket szedett, amitől sokkal jobb eredményt produkált! 1,5 vagy 2M ból lett 6 M. És ugyanúgy a C és E vitamint szedte, de azt valami 5 hónapon keresztül, mert nem jutottunk el spermavizsgálatra, amikor volt hely, az tán már közeledett a lombik. abból 2 hónapig elég a kúra. Nagyon szuper az eredmény! Tuti, hogy a szelén cink a csodaszer! Utánaolvastam a neten, és mindkettő olyan nyomelem, ami felelős az egészséges spermiumok.
Remélem nem mntél bele túlságosan a náthába! Jobbulást Neked!

Zsókuci és Csibe! Ez aszuper, ha együtt tudjátok csinálni a fogyit! Én is besegítek, és a többiek is, de együtt még könnyebb szerintem! Hajrá, és kitartáás! (Nekem a férjem 26 kilót adott le a zöldteakapszula segítségével 3 éve, havi 5 kilónként...

Gil, köszi neked is a jókívánságot! Én is annak örülök, hogy úgy tűnik megérte a tortúra. Valahol nekem ez egy új fejezet az életemben.. Azt mondják amikor az ember közel kerül a kaszáshoz kis túlzásokkal, akkor átértékel bizonyos dolgokat. Én most sokkal optimistábban látok sok mindent.
Azért tegyünk sorrendet... az összebújás az elsők között van gonbolom... és utána a többi, igaz? Ha már annyit álltál sorba, és annyit kukucskált a doki, és meg tudja mondani mikor a legesélyesebb!

Süni! kitartás a párodnak! Vegyél neki rágógumit! Az segít a leszokásban sokaknak! :) szuper az elhatározás az egészséges étkezést illetően! Ecetet miért kell mellőzni? Nekem nem volt táviránító az ágyamban! :) Irigy irigy! :)

Vic :) :)

Törpezs,nekem a Selenort szedi a párom, B Pharma van ráírva, vagy Fahrvitex-B a forgalmazó, és külön a cinket, Walmark-tól. Nme is tudtam, hogy egyben is lehet kapni.

Baby, megrendelted már a progiszurit? Csak mert nekem itt van a fiókban az 50 darab,ki sem bontottam a dobozt. Ha gondolod, szerdán kell mennem a varratszedésre, BMC_be is megyek, szivesen cserélhetünk. Én megrendeltem, de nem tudom mikor mehetek a fagyibabákért, lehet több hónap is, nekem most jól jönne az a kb13ezer ft, én ráérek 3 hónapig kiváltani, addig ércvényes a recept.

Madrin :) Ari vagy, vártalak, de gondoltam hosszúra nyúlt a programod.. Családom beköltözött a kórházba, mármint férjem, így nem zavartál volna, de nem mondom, hogy legközelebb! Ja, de... majd a szülészeten jó? De azzal is kiegyezek, ha egy helyen és egy időben szülünk, és akkor nem kell menni egymást látogatni.. A tüszőket illetően, hát durva. Hogy még utána is annyi van. Nálam is ez lesz a szitu... azért nem is tudom, hogy mikor lesz a fagyibeülti, mert a petefészkem ugye pár napja még szét volt nyílva, még mindíg kapom a decapeptylt, hogy ne virgonckodjon. Még az a szerencse, hogy lehet stimulálni később is, ha mondjuk nem sikerül, vagy ha kistestvért szeretnénk...
Vendég

Nellike, vajon mikor jösz? Remélem ünnepeltek valami jó kis helyen, azért nem jösz még...
Vendég

Sziasztok!

Nellike ?????????????????????????????????????? Már lerágtam a körmöm!!!! Merre vagy???

Anett
Hát ez hihetetlen!!!! Tök jó, hogy párod eredménye javult!!! Nem semmi!!

Madrin
Nem gond, ráér, amiről beszéltünk! Én azt találtam, hogy ez a felső határérték.

Baby
Hajrá jövőhét!!!

Vic
Hát azért jobb, ha az ember nem stresszel. :wink:

Zsókuci
Köszi szépen!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Brumi
Örülök, hogy gyógyulgatsz!!!! Jó hogy, erőt tudsz meríteni ebből!
Amin engem illett, hát persze, csak megtudja mondani a doki, mikor jó, de most is azon agyalok, hogy biztos mégis rosszkor adtam a tüszőrepit és lekéstük. Na, én már csak ilyen vagyok! :oops:

gil

Gil, a kiskatonák nagyon sokáig elvannak odabent, és a petesejt is több óráig tudja fogadni a katonákat! Nem agyalni, bízni a doktorbácsiban, és reménykedni! Ennél nagyobb esély nem is lehet igazi összebújással, mint így monitorozva! Nekem olyan pimasz volt egyszer az imádott párom, mikor csináltuk az inszemeket, hogy volt, felajánlotta, hogy ő meginszeminál! Meglepődtem a száján,mert ő alapvetően egy nagyon romantikus nőimádó, és nem illett hozzá ez a szöveg. 8)
Vendég

Brumi
Tudom-tudom, de én ilyen kis aggódós vagyok :oops: :oops: . Elég idegesítő még nekem is ez a tulajdonságom. :lol: :lol:
Én is azzal a hírrel jöttem haza pénteken, hogy házi-inszem lesz. :lol:

Hol van már Nelli????????? Tűkön ülök! Ez csak jó hír lehet!

gil

Anett :D
Nagyon gratulálok a férjed eredményéhez, ez óriási!!!
Remélem jobban vagy már egy kicsit!

Zsókuci :D
szívből ajánlom a ceglédi hotelt, egyszerűen fantasztikus minden ott!
Mi is voltunk jó pár ilyen helyen, de ami ott van az hihetetlen!!!

Nellike??? Nagyon izgulunk, gyere!!!
adri1983

Nellike,
merre jársz?Már nagyon izgulok miattad.Reggel óta vagy ezerszer frissítettem,hátha már jelentkeztél!
Körmöm már nem sok,alig tudtam a munkára figyelni!
:? :? :?
Remélem a pároddal ünnepelitek a jó híreket!
:wink: :wink: :wink: :wink: :D :D :D :D

-----------------------

Kép[/u]
orsiborsi

Sziasztok!

Anett!

Gratulálok! Ez nagyon szuper! :D :D

Süni!

Drukkolok a párodnak! :D

Brummadzag!

Én is csináltam a szűzteakapszulás fogyókúrát......ugyan hatásos volt ez a méregtelenítő kúra, csak annyit jártam tőle Wc-re, hogy attól tartottam kijön az aranyerem :oops: :oops:

Tök jó, hogy párodnak így sikerült!

Örülök, hogy jobban vagy!

Szóljatok ám, hogy hol lehet megnézni a talis képeket, mert nagyon érdekelnek! Persze csak ha én is megnézhetem őket :)

Nellike!

Merre vagy??????

Kép
nika28

Sziasztok!

Jó híreim nincsenek, de köszi mindenkinek, aki drukkolt értünk.

Ez sajnos nem sikerült, úgyhogy maradtak a fagyikák. Úgy tervezzük, hogy májusban megyünk értük. :cry:
nellike

Brummadzag,
szia, örülök, hogy gyógyulgatsz! Nem semmi, amin keresztül kellett menned!
Még nem rendeltem meg a szurikat, de a gond az, hogy nekem meg csütörtökön kell vissza mennem a BMC-be, pedig jó lenne cserélni. :( Mert nem is biztos, hogy meglesz addig!
Sünike,
hajrá no smoking!
baby.81

Nelli
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom!!!
Pedig annyian drukkoltunk Nektek... Kár, hogy nem ez számít.

gil

Nellike :( :( :( Nagyon sajnálom......... Tudod, előre kell nézni, de látom te azt teszed!
Vendég

Nellike!

Pedig én annyira biztos voltam benne hogy sikerült! Egész nap két percenként futkostam a géphez hogy van- e újság.
Sajnálom nagyon. De majd a május!!!!
Puszillak.

Baby!

Örülök hogy minden rendben és ugyanígy drukkolok Neked csütörtökre is.
Nem Tudtok kimenni Ausztriába a progi-szuriért? Olcsóbb is ,/én Rohoncon most fizettem 5 db 250- es ampulláért, ami 20 napra elég 37 eurót./ négy nap alatt megjön és ez a depo amit nekem adtak ebből 4 naponta kell egyet kapnom nem napi kettőt...
Sok puszi!!!!

Törpe!

Köszönöm szépen!!Remélem minden rendben is marad. Még azért nem vagyok teljesen nyugodt.
Várom hogy kezdj!!!Vigyázz MAgadra, sok puszi!!

Anett!

Nagyon örülök a Párod eredményének, én is mennyit nézegettem az enyémét...remélem ez így is marad vagy még javulni is fog!
Gyorsan gyógyulj meg a megfázásból. Lehet hogy legyengült kicsit a szervezet a műtét után és könnyen megtámadhatott a baci...pihizz amennyit csak Tudsz.
A rókicákat irányítom, nagyon örülnék hogyha Te tudnál is hányni /én nem tudok sajna/ persze hasonló okból mint én!!! :P
A vonalzókészítésben felajánlott segítségedet nagyon köszönöm szépen előre is, holnap doki után megy a privi!!!
Sok puszi!!!!!

Brumi!

Nagyon örülök hogy jól VAgy!!
Rengeteget gyondoltam Rád, beszélgettem az esetedről ismerőseimmel, egyszerűen elképesztő ahogy hozzá álltál a dologhoz. Le a kalappal előtted az biztos.
További gyors gyógyulást kívánok!!!

Zsókuci, Csibe!

Hajrá Lányok!!!!
Mielőbbi gyors kilótlanodást kívánok Nektek!!! Nekem is köztetek lenne a helyem. Elég durva, 93-ról indultam a múlt héten....gázos leszek azt hiszem.

Kép
krisztamili77

Nellike, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Nellike , úgy sajnálom :(

Hajrá május :)

Baby, vhogy lemaradtam nincs progi szurid nekem van ha kell adok mert mostanában nem lesz rá szükségem
madrin

Nellike,
küldök egy ölelést,bár tudom ez most nem vigasztal titeket.
Annyira drukkoltam :!: :cry: :oops:

Kép
orsiborsi

Sziasztok

Nellike
Annyira, de annyira sajnálom!! :cry: :cry:

Anett
Gratulálok ehhez a szuper eredményhez! Nagyon sokat számít a cigi lerakása.
Ti 1000 mg-os E-vitamint szedtek? :shock: Mi csak 200-at naponta. Vajon az is elég? :roll:
bessy76

Köszi még egyszer mindenkinek.

Amint az új avataron is láthatjátok, próbálok mosolyt erőltetni az arcomra és továbblépni. :? Hajrá május! (vagy ha nagyon nem bírom ki addig, akkor előbb lesz) :) De mivel le kéne fogyni, meg annyi dolog van a ház körül is, megpróbálok inkább ezekre a dolgokra koncentrálni, feltöltődni és frissen, fitten várni a következő beültit.

:)
nellike

Nellike!
Nagyon-nagyon sajnálom. :(
De a május a Ti hónapotok lesz!!!!
Puszillak!
adri1983

Nellike
Annyira sajnálom :cry: Mikor megláttam az új avatarod azt hittem sikerült olyan jópofa ez a vigyorgó macsek!Örülök,hogy pozitívan állsz a folytatáshoz!Kitartás!Meglesz az a babó(kák) ha nem most,majd májusban :wink:

Baby
Örülök,hogy jól mennek a dolgok!Kár,hogy te reggel mész nekem pedig 1-re kell mennem.Jó lett volna talizni. :(
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Nellike nagyon sajnálom :cry:

Baby hajrá fagyibébik :wink:

Gil., Madrin hajrá spontán. :wink:

Kép

csibe
csibe32

Nellike!

Nagyon sajnálom! :cry:

Úgy döntöttünk, hogy várunk még plusz egy hónapot, és csak áprilisban megyünk vissza a fagyis babókért.

Addig én is megpróbálok fogyni kicsit! :D

Meg is csinálom a vonalzómat :D
Összefogásban az erő! :D :D

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?