Sziasztok!
Nefke, igen, kettőt nyugodtan választhatsz, a harmadikat megtartom magunknak

Hogy sikerült a szülinap?
Törpe, Veled mizújs? A képekre nagyon kíváncsi vagyok!
Nellike, +++++++++++++++++++++++++++++++++
Sünike, kitartást az uradnak!

Te egy kis drága mocsok vagy!!
Krisztamili, vonalzó ügyében nagyon szívesen segítek! Ha gondolod, írj egy privit és megoldjuk!

A holnapi uh-ról várom a beszámolódat! A kisrókát meg nyugodtan átirányíthatod hozzám!

Vállalom a "gondozását"
Vic, de jó lett volna, ha bejössz hozzám is! Ha ezt tudom, ott aludtam volna!
Baby, remélem jó híreket kapsz a mai napon, és hamarosan visszakaphatod a picúrokat!
Gil, a párod a negyediken zenél?????

Rendesek a szomszédok!

Nagyon drukkolok!!!
Adri, szegény nagypapi
Vucuska

Hogy sikerült a buli?
Zsókuci, mi is nagy fürdőzők vagyunk. A leírásod és a fotók alapján, nem csodálom, hogy csalódottak voltatok. Persze, sok jó ember kis helyen elfér..... de egy fürdőben azért ez más
Csibe, szerintem jó ötlet ez a fogyókúrás projekt. Épp a napokban olvastam, hogy amennyiben a testtömeg-index 25 felett van, akkor már néhány kg leadásával
megduplázhatja az ember a teherbeesési esélyeit. Persze, van nem is egy nagyobb termetű ismerősöm, akik kimondottan könnyen estek teherbe.
Melyik vérvételre gondolsz? A 3. napi hormonok állítólag jók, de nem láttam a leletemet. A genetikai és az immunológiai az kb. 2-3 hét, de szerintem több lesz. A barátnőmé sem készült el 3 hét alatt, ráadásul hetente egyszer van futár a MÁV kórháztól a BMC-be, így szerintem egy kicsit több is lehet

A TORCH-ra nagyon kíváncsi vagyok, mert tavaly a toxoplasma abszolut negatív volt... pedig nagy állatbarát vagyok. HIV, hepat. remélem oké lesz, nagylaborom jó lett, pajzsmirigy hormonokkal és éhgyomor inzulinnal együtt.
Köszönöm szépen mindenkinek a drukkokat a hysterora!

Péntek estére már el is múlt a vérezgetésem, és erre mi történik másnap reggelre?

Megjött a mensim! Két nappal korábban, mint kellett volna, 24 napra!

Gondolom a hystero után jobbnak látta a nyálkahártyám, ha leválik..... Az egy dolog, hogy megjött szombat reggel, de vele együtt jött egy megfázás is..... gyengeség, estére hőemelkedés, kb. 80 db zsebkendő elhasználása..... a párom péntek estére meggyógyult, én másnap reggel átvettem a stafétát... ma reggeltől meg iszonyatosan fáj a fejem is
De nem is ez a lényeg! Velünk történt egy nagyobb méretű csoda!

Csütörtök reggel 1/2 7-kor voltunk bent a BMC-ben egy friss nagylaboros leletért, vércsoportmeghatározásért (a műtéthez kellett) és egy friss andrológiai leletet is kértünk. A betegfelvételnél várakozva a nőgyógyászaton meg is nézegettük a férjemmel a leleteinket, utána szépen el is tettük.
Péntek délelőtt 11-kor ismét előveszem az övét..... és mit láááátok, spermamennyiség: 2 M (az M betű felett egy vízszintes vonal) / ml........ egyből felment a vérnyomásom, felhívom az uramat, mondta, hogy reggel ő is nézegette és neki is feltűnt (nem is tudom, hogy néztük ezt meg az előző nap, szerintem sehogy... ). Úgy felizgatott a dolog, hogy felhívtam Kanyó doktornőt, aki mondta, hogy 2 M/ml, csak az ő saját jelölési módjuk az a fenti vízszintes vonal, de az nem jelent semmit
El sem tudom mondani, hogy örülünk

Egyszerűen hihetetlen...... Semmi sperma, biopszia, majd pár db spermium után milliós mennyiség???????? Áhhh, eldobom az agyam. Szerintem Kanyó doktornő sem hallott még ilyen örömujjongást egy ilyen gyenge eredménnyel kapcsolatban.
Nem tudjuk mi okozta a nagyfokú változást.... a spermateszt napján már 41 napja nem dohányzott (ma már az 56. füstmentes napjánál tart, olyan büszke vagyok rá!!! 20 év cigarettázás után letette.... sokszor szenved, mint a kutya, de csinálja... remélem, hogy kitart továbbra is), 45 napja szedte a napi 1.000-1.000 mg E- és C-vitamint és 5 napja a Bio-Szelénium+Cinket.
Nem tudjuk mi történt... azt sem, hogy növelhető-e még ez a mennyiség... vagy csak egyszeri "megtáltosodás" volt... de reméljük, hogy nem
Szép napot mindenkinek! Délután majd jövök. Kíváncsi vagyok mit mondanak a diabétesz szakrendelésen, 3/4 12-re megyek