Sziasztok!
Jól eltűntem megint, de hétvégén próbáltam gépmentes napokat tartani, és egész jól sikerült... Valahogy vissza kell fognom magam, mert néha úgy érzem, hogy ez már sok...
Közben le is maradtam néhány névnapról, szülinapról és hófordulóról, mindenkinek utólag is gartulálok!!!
Linocs! Kitartást a végéhez, és tényleg jelentkezz minden nap!!! Különben izgulunk!!!
Borsika! Tök jó, hogy lassan meglesz minden babaholmi! Nekünk nincs légzésfigyelőnk, de én is úgy tudom, hogy ajánlott elvégezni egy tanfolyamot, különben nem tudsz mit kezdeni, ha neadjisten szükség van rá. De nem kötelező.
Eni! Máár akartam neked írni, hogy amikor Léna átállt 2 alvásról 1re, akkor nekem is az volt a gondom, hogy mikor egyen ebédet. Valahogy én 11kor még nem akartam, így akkor kapott egy nagy adag tejpépet, amitől aztán jó sokat aludt. Meg Lénánál az is gond volt, hogy ahhoz már 11kor is túl fáradt volt, hogy egy ebédet megegyen, a tejpép meg gyorsan ment. Aztán szép lassan csúszott hátrébb ez az idő, meg egyre tovább aludt, és hülyén éreztem magam attól is, hogy 3kor ebédelt... És akkor szépne átálltunk az előtte ebédre. De még novemberben-decemberben is volt néha olyan, hogy hulla fáradt volt az ebédhez, a tejpépet viszont még benyomta. Most meg már 1 körül alszik csak el.
Na ez jó hosszú volt, a lényeg csak annyi, hogy fog még későbbre tolódni az alvása és nagyon jól csinálod!
Vali! Örülök, hogy látszik az alagút vége. És a blog miatt szégyellem is magam rendesen, de mostanság én is alszom Lénával délután, máskor meg nem tudom írni... De nem akarom abbahagyni, a fejemben már megvan...
Veronikusz! Örülök, hogy talán jobban! Inhüvelygyulladásban nem tudok segíteni, de látom, hogy már többen írták!
Joghurt: mi naturjoghurttal kezdtük, a spar bio-joghurtjával. Még most is csak naturt kap, vagy kefírt, néha keverek bele gyümölcsöt, meg kap bele mazsolát, cornflakes-t, ilyeneket. A gyümölcsös joghurtokban, krémtúrókban nem sok gyümölcs van, én még nem akarom adni... A babajoghurtok se jobbak szerintem. A frutapura viszont szerintem jó, de az nem joghurt, csak tényleg 100% gyümölcs, semmi más. De jó drága, és egyre nehezebb kapni.
Na, most megint jó hosszú voltam, de megpróbálok rendszeresebben jönni. Most meg megyek aludni!
Ja, a legfontosabb: Steffivel megbeszéltünk csütörtök délelőttre egy margitszigetezést! Gyertek-gyertek!!! az állatokat akarjuk megnézni! Ki jön??? Gyertek-gyertek! Ha meg esne az eső, akkor alternatívaként jöhettek mind hozzánk! Na??? Ki jön???
Most lelövöm magam...
Sziasztok!