Na, megjöttem, jól el is fáradtam. Hát, vegyes érzelmeim vannak, kicsit mér félek, de talán ez természetes. Konc tanárúrral beszéltem, ahogy kijött a műtőből és meglátott, behívott. Mondta, hogy eltaláltak egy eret, amire 1 ezrelék az esély, sőt, tavaly ezeregyszázvalahány beavatkozás volt, és egy ilyen eset sem volt. aztán az szépen telítette a petefészket, amíg bírta. aztán szétnyílt.
Ő is azonnal mondta a vaskúrát, és azt mondta, hogy ő 2 hónapot most pihenne, és utána be lehet ültetni az embriókat.
Kérdeztem, hogy fog e funkcionálni ez a petefészek, és lehet e még később esetleg stimulálni, mondjuk kistestvér miatt, és mondta, hogy lehet, persze, olyan megnyugtató hangnemben.
Kérdeztem, meddig kapjam a decapeptilt, mondta, hogy az a 3, ami van, azt még adjam. tehát a leszívástól számítva összesen 9-et kapok.
A nőgyógyász szépen gyorsan kivette a varratokat, egyáltalán nem fájt. Ennek örültem. Viszont azóta nagyon birizgál, és érzem, fáj is. hát, meg lett bolygatva. Ki is van nyíiva egy picit. Majd kenegetem műtéti heg eltüntetővel...
Aminek nem örültem, az az, hogy kérdezte hogy vagyok, mondtam, hogy fáj, éd feszít a pocim. Megnézte hasi UH-val, és hát sok nagy tüsző van, meg van nagyobbodva a hormonok miatt ugye a petefészek... A deca miatt nem tudnak megrepedni, na de utána mi lesz? Bent ragadnak, vagy felszívódnak? Tanrúr nagyon nyugodt volt, így annyira nem félek, csak pl. mondta a nőgyógyi, hogy sima hormon nélküli ciklusban is van, akinek megpattan egy ér, és el kezd vérezni, és műteni kell. Az enyém meg nagyon nagy.
Ez van., túl sok utasítást nem kaptam, sőt... azért eszem a fehérjét, iszom a sok folyadékot, és reménykedem, hogy már nem fog bevérezni. Tanár úr nyugodt hangnemben mondta, hogy 3 hét múlva megnézi Uh-val. Hát ennyi. Ha ő nem aggódik, akkor én sem, csak egy picit.
Jaj, nagyon hosszú lettem, és még csak magamról írtram. Most egy picit befekszem, még jövök mindenképp...
UI. A napi díjam miatt 3-épületbe kellett mennem, mert nem tudtam hová kellet,seki nem mondta, hogy nem elég az orvosi igazolás és a zárójelentés.
Brumi

-ot!