A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok lányok!
Na, megjöttem, jól el is fáradtam. Hát, vegyes érzelmeim vannak, kicsit mér félek, de talán ez természetes. Konc tanárúrral beszéltem, ahogy kijött a műtőből és meglátott, behívott. Mondta, hogy eltaláltak egy eret, amire 1 ezrelék az esély, sőt, tavaly ezeregyszázvalahány beavatkozás volt, és egy ilyen eset sem volt. aztán az szépen telítette a petefészket, amíg bírta. aztán szétnyílt. :(

Ő is azonnal mondta a vaskúrát, és azt mondta, hogy ő 2 hónapot most pihenne, és utána be lehet ültetni az embriókat.

Kérdeztem, hogy fog e funkcionálni ez a petefészek, és lehet e még később esetleg stimulálni, mondjuk kistestvér miatt, és mondta, hogy lehet, persze, olyan megnyugtató hangnemben.

Kérdeztem, meddig kapjam a decapeptilt, mondta, hogy az a 3, ami van, azt még adjam. tehát a leszívástól számítva összesen 9-et kapok.

A nőgyógyász szépen gyorsan kivette a varratokat, egyáltalán nem fájt. Ennek örültem. Viszont azóta nagyon birizgál, és érzem, fáj is. hát, meg lett bolygatva. Ki is van nyíiva egy picit. Majd kenegetem műtéti heg eltüntetővel...

Aminek nem örültem, az az, hogy kérdezte hogy vagyok, mondtam, hogy fáj, éd feszít a pocim. Megnézte hasi UH-val, és hát sok nagy tüsző van, meg van nagyobbodva a hormonok miatt ugye a petefészek... A deca miatt nem tudnak megrepedni, na de utána mi lesz? Bent ragadnak, vagy felszívódnak? Tanrúr nagyon nyugodt volt, így annyira nem félek, csak pl. mondta a nőgyógyi, hogy sima hormon nélküli ciklusban is van, akinek megpattan egy ér, és el kezd vérezni, és műteni kell. Az enyém meg nagyon nagy. :( És tele van nagy tüszőkkel, én is láttam. :( Nem kérdzetem hány, de legalább 4 volt látótérben azonnal oldalanként.

Ez van., túl sok utasítást nem kaptam, sőt... azért eszem a fehérjét, iszom a sok folyadékot, és reménykedem, hogy már nem fog bevérezni. Tanár úr nyugodt hangnemben mondta, hogy 3 hét múlva megnézi Uh-val. Hát ennyi. Ha ő nem aggódik, akkor én sem, csak egy picit.

Jaj, nagyon hosszú lettem, és még csak magamról írtram. Most egy picit befekszem, még jövök mindenképp...

UI. A napi díjam miatt 3-épületbe kellett mennem, mert nem tudtam hová kellet,seki nem mondta, hogy nem elég az orvosi igazolás és a zárójelentés. :( Mondjuk nem is feküdtem még kórházban mióta napidíj van. Mire odaértem a jó helyre, bezárt az iroda. Ha nem fizetem be 8 napon belül, végrehajtják... Holnap valaki más megy, én biztos nem. Ne haragudjatok, a fáradtság beszél belőlem. Puszi, még jövök!
Brumi
Vendég

Sziasztok!

Sünike! Én is boldogságos névnapot kívánok, így utólag is. :)

Brumi! Örülök, hogy jobban vagy. A varratszedés után nekem is olyan érzésem volt, mintha kinyílt volna, de szerintem csak a sebszéleket látod úgy. Veled közölték, hogy mennyi a kórházi napidíj és hol kell befizetni? Én 0-ás papírt kaptam, bár lehet, hogy a méhen kívüli miatti műtét terhességi ellátásnak számított és azért nem kellett fizetnem. Vagy kellett volna? Azóta még nem jött senki, hogy behajtson... :roll:

Törpi! Már csak 17 nap és kezdhetsz? Hajrá! :)
nellike

Sziasztok Lányok!

Brumi!

Pihenj sokat, és vigyázz Magadra! Ne idegeskedj, a Tanár úr biztos mondta volna, ha valami gond lenne! Ha Ő nyugodt akkor Te is az lehetsz!:wink:

Szorítok Neked, hogy minél előbb meggyógyulj!

Puszi! :)

Zsókuci!

Igen, nagyon összestimmelünk mostanában :D :D

Ma a 34. napom van és még mindig nem jött meg!
Már tele van a hócipőm, hogy ilyen rendszertelen lett a ciklusom!

Kép
nika28

Sziasztok!

Brumi, vigyázz magadra, pihizz sokat és tartsd be az utasításokat. A 2 hónap gyorsan eltelik. Majd meglátod, hogy érzed magad és jöhetnek az embirók. :wink:

Köszi mégegyszer mindenkinek a jókívánságokat!

Jóéjt!
süni76

Noki,
már régen nem jelentkeztél.Remélem minden ok?Egymás utáni napon volt az inszemünk,és nemsokára eredmény :!: Nekem ez volt az első és úgy gondolom ez a várakozási időszak a legtehetetlenebb.Csak várom,hogy teljenek a napok.Ilyenkor csúszni szokott a mensi az utrotól vagy számolhatok rendes ciklussal?

Süni,
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked!

Brumi,
pihengessél sokat és hajrá két hónap múlva.Addig erősödnöd kell,hogy a fagyikák jó helyre kerüljenek. :P :P :P

Nemone,
drukkolok az inszemhez.Én is merionalt kaptam és a tű rémisztőbb,mint amennyire fájt.Bár én magamnak nem mertem beadni,így a páromnak kellett!

Nellike,
remélem a szép idő jobb kedvre derített!Frizura hogy sikerült?

Pannati,
nagyon szép kislány a Bori.Gratulálok hozzá!Hajrá kistesó!
:) :) :)
orsiborsi

Süni :D
Engedd meg, hogy utólag én is Nagyon Boldog Névnapot kívánjak
Neked!!!!!

Pannati :D
Ez a kislány, valami gyönyörűséges!!!
Szóval van még remény endóval is! :)

Brumi :D
Pihengessél sokat és hamar rendbe jössz, ne aggódj!
Amit a Tanár úr mond, az biztos úgy is van!
adri1983

Lányok! :)
Szerencsére nagatív lett a chlamydiám, tegnap voltam a Bmc-ben leadni a leleteket és három hét múlva ultrahang, konzultáció.
Remélem kezdhetünk is!!! :)
adri1983

Köszi, lányok!

Adri,

de jóóó, az a három hét gyorsan elszalad!!! Igen, naná, hogy van remény! :D

Brumi,

vigyázz magadra továbbra is! Ha vmi gond van, azért inkább menj vissza a BMC-be!

Hajrá, inszemes lányok!

Kép
Kép
pannati

Zsüni, Anett, meg akinek még volt hasonló vizsgálata!

Nektek mi alapján ajánlották, döntötték el, hogy legyenek ilyen vizsgálatok?
Nekem már volt 5 beültetés ebből 3 lombik (4 (1 fagyis)van lejelentve), két fagyis és ugye egy terhesség lett és vetélés lett a vége, mégsem javasoltak ilyet?
Kérdezzem meg, hogy nekem nem kell ilyen vagy miért nem javasolták nekem?! Napok óta ezen gondolkozom és ha úgy döntök, hogy ha visszamegyünk :lol: , akkor egy kicsit szeretnék biztosra menni, bár tudom az itt nincs :cry: , de mivel októberben is sikerült egy kicsit, igy szeretném tudni, hogy mi az oka, hogy nem marad meg a baba?!

Nefke
nefke

A fagyiban lévő babáknak mennyi idő amig nem károsodnak? tudom hülye kérdés, de még nem akarok visszamenni, de ki se akarok csuszni az időből!

Nefke
nefke

Mindenkinek szép Kép -ot!

Brumi
Örülök,hogy minden rendben!Ha Tanárúr nem aggódott akkor neked sem kell.Kiméld magad és nem lesz semmi baj!

Orsi
Sajnos nem lehet előre megmondani,hogy neked megjön-e.Nekem mindíg megjött az Utró alatt,így nekem sose kellett tesztelnem.Van akinek pedig csak akkor jön meg amikor abba hagyja.Neked most egy jódarabig nem fog :wink:

Adri
Gratulálok a jó eredményhez!Az a 3 hét pedig gyorsan elrepül és kezdhettek is!Nem lesz semmi gond!!!!

Pannati
Tündéri boszid van :D

Friss táblát este kaptok,várom Babyt és Vucuskát a mai hírekkel!
gabicsibe

Nefke, küldtem privit!!
süni76

Sziasztok!
Bealudtam tegnap, nem sikerült jönni még...Ma jobban vagyok, nem feszít annyira. :) Na de:

Törpezs, akkor szombatra túl vagy a nehezén! Hova is mentek sielni? Az étrendet légyszi küldd át priviben! Szuper, előre is köszi! :)

Süni, a 4 nagyon szép szám! Abból még kistestvérre is maradhat és össze is jöhet! BMC-ben 90% az embriók túlélési esélye... :)

Csibe, végre ponot tettetek a dolog végére. Fogyihoz kitartááááás! Zsókuci, Neked is! Ó, és Nika, neked is!

Zsókuci, párom hívja 2 féle képpen, zöldtea és szűztea ugyanaz azt hiszem. Vagy mi használtuk rosszul... Hát igen, azzal napi 4-szer kell menni mosdóba.

Nekünk is lesz osztálytali. :) Igaz csak május végén, viszont nálunk... Hu, az már valószínű 1 hónappal a beülti utánra esik...

Madrin, jó kis nője van a főnöködnek.... Én is csoszogok :) úgy jobban esik a menés. Neked miért kellett cukorterhelés?

Vic, szép időtök van még a kiállításon... Biztos szuper... Tanárúr nem jött át hozzám. De nem is tudom, meglepődtem volna. valahogy nagyon nem illett volna oda. Szerintem Zeke doktor volt a küldött.

Pannati, a párom és én elolvadunk egyszerűen az ilyen kis göndör boszi láttán. Egy igazi tünemény.. én is nyüzsit akaroook! Jó, lehet egyenes hajú is :)

Nemone, szuper, hogy mindjárt kedtek! A szuri beadásánál el kell vonatkoztatni, mintha nem is a te pocód lenne. Én megcsípem azt a kevés zsírszövetet, és lassan szúrom be, nem is érzem sokszor.

Deri, neked is köszi a jókívánságokat! milyen szép csokrot kapott Süni! :) Ilyesmit szerettem volna menyaszzonyi csokornak, csak a virágos nem tudott ilyen szineket szerezni.

Nellike, ha nullás papírt kaptál, az teljesen jó szerintem, biztos a fránya méhenkívüli miatt volt ez.

Orsiborsi, neked is köszi a jókívánságokat! Hú, mindjárt teszteltek? mikor is? Nincs kedved vonalzót gyártani?

Adri, Ti is közeledtek! Ahogy a tavasz! a legjobb idő azt mondják...

Nefke, még kistesóért is lehet menni fagyibabáért, így évekig bírják, ez biztos! De ha jól emlékszem 10 évig is...

Lányok, hogy tudok ráfrissíteni az oldalra, mire megírom a kis regényem, sokszor már írtok újat, és szeretném őket látni egy gombnyomásra l
Vendég

Sziasztok Kedves "Ittlakók"!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül betörök!Meg szeretném kérdezni, hogy nincs-e véletlen köztetek, vagy ismerőseitek közt olyan egyén, aki örülne egy golden retriever mamától és egy labrador papától származó kiskutyának? Ugyanis kedvenc háziebünk váratlanul megvemhesült, és nagyon szívesen adnánk ajándékba a kölyköket olyanoknak, akik örülnének egy kedves, jól nevelhető, kifejezetten gyermek-és családbarát kutyának. A kölykök március első vagy második hetében érkeznek, tehát úgy április végén, május elején lehetne őket elvinni. Természetesen az első oltást is beadatjuk nekik, ennek az árát mi álljuk, így a lehendő gazdinak erre sem lesz gondja. Nagyon szeretném, ha ezek a kis tündérek szerető gazdira találhatnának!
Kérlek Titeket, hogy amennyiben tudtok valakit, akit érdekelne a dolog, küldjetek nekem egy privit, és elküldöm a telefonszámom, hogy egyeztetni tudjuk a továbbiakat!
Egy kép, várhatólag így fognak kinézni a kutyuk, ez Anutájuk 3 hósan:
Kép

Előre is köszönöm a segítséget, és mégegyszer bocsánat, hogy így betörtem!
Minden jót Nektek!

porsika

Brumi,
teszt hétfőn,de addig kikészülök az biztos.Szombatra esett volna a tesztnap,de így még két este izgalom!
Tegnap volt a ciklusom vége,de semmi jele annak,hogy meg akar jönni.De másnak sem sajnos!
Készítettem vonalzót(többet is,és a hangulatomtól függően használom :wink: ),bár nem ment egyszerűen,de szép lassan rájöttem a trükkökre.
Örülök,hogy jobban vagy már! :D :D :D

------------------
Kép
orsiborsi

Sziasztok!

Brummadzag
Örülök , hogy már jobban vagy, pihengess sokat, elrepül hamar az a két hónap. :D

Ma voltam a BMC-ben, kedden kell mennem Hsg-re. Hát mit mondjak nem mondhatnám, hogy alig várom, kicsit betojtam...
Mik a tapasztalototok ezzel kapcsolatban, és hogyan zajlik, vajon haza tudok menni utána egyedül, mert úgy néz ki senki sem tud elkísérni. :( Tudom, hogy már írtatok erről de most lányos zavaromban nem találok egy ilyen hozzászólást sem... :oops:

deri
deri

Sziasztok,szép napot mindenkinek.
Új Prince Oliver,Cactus Clone,Disney gyermekruhákat árulok.Nézz be,hátha valami megtetszik.
Köszönöm.

http://www.teszvesz.hu/my_page.php?uid=5905028
Vendég

Sziasztok!
Nemrég hallottam erről a forumról, megnéztem és nagyon tetszik. Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha befogatok. Én túlvagyok az első lombikon (sajna sikertelenül) és most márciusba kell mennem a fagyibabákért. És szeretnék infokat a fagyi-beültetésről és az ahhoz tartozó életmódról.
Üdv: Juzsi
juzsika

Deri,
elég friss tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatosan.Mindenkinek más és más,de én azok közé tartoztam,akiknek nem a kellemesebb vizsgálatok közé tartozott.
A BMC-ben egy régi módszert használnak még,nem altatásban végzik.
Jaj nem tudom már rendesen megfogalmazni a dologokat,de még újak az élményeim ezzel kapcsolatosan és ideges lettem.
Nem kellett reggel korán menni(10 körül értem oda),akkor egyeztettek a dokival mikor ér rá,és mikor lesz szabad a röntgen.
Azt hiszem Erzsikének hívják,azt a hölgyet,aki neked is segíteni fog,ad fájdalomcsillapító szurit és a vizsgálat után édes-kedves,hoz teát pihizetet...
Én kettesben voltam egy másik lánnyal,így nem kellett egyedül izgulnom.Át kellett mennünk a sebészetre talán(ott van a röntgen),útközben már nyugtatgattak minket nem lesz ez olyan rossz,mint hallhattuk mástól.Itt kezdett gyanus lenni a dolog,talán nem lesz ez olyan könnyű,mint elképzeltem.
Le kellet alulról vetközni,aztán a röntgen asztalon magadnak kell tartanod a lábad(nekem annyira remegett a kezem,hogy nem bírtam),aztán ne akard tudni miféle szerkentyűk kerülnek beléd,na meg a kontrasztfolyadék(se színe,se szaga nem volt).Ekkor,miközben benned van minden,bejön a röntgenes doki és megcsinálja a fotókat.
Amikor végeztem annyira zizegett a lában,hogy kétséges volt bírok-e menni.Felöltöztem és vissza a BMC-be.Kint várt a párom.Én egy szót sem szóltam,mert nem bírtam.A sírás a torkomban volt...
Az eredményt és a zárót kellett megvárni még.Kaptam egy erős gyulladáscsökkentő gyógyszert.Lehetett még pihenni,de én nem bírtam már.
Csak azt akartam indulhassak haza.
Arra gondoltam végig,hogy a cél érdekében ennyit ki kell bírni,másnak sokkal több kellemetlen dolgon kell átmennie.
A jó eredmény tükrében már könnyebben viseltem a hasi fájdalmat.

Messze laksz a kórháztól?Mondjuk szerintem inkább lelki támasz,ha van veled valaki,mert 15 perc a beavatkozás és utána egyedül is haza tudsz menni.Én messzebb lakom,ezért jött a párom!
Gondolkoztam rajta mennyire írjak részletesen neked,de én semmit sem tudtam róla előtte,így te felékszülhetsz rá,és egyáltalán nem biztos hogy bármi fájdalmad lesz a vizsgálat közben.
Nagyon drukkolok neked és hajrá!Ha túl leszel rajta,akkor többet megtudsz!
orsiborsi

Sziasztok!

Az előző üzenetemet nem ide szándékoztam küldeni,mindenkitől elnézést kérek.

Köszönöm a privát üzenetet brummadzag,igazán kedves volt.
További szép napot!
Andrea
Vendég

Sziasztok!

Ma voltam BMC-ben:
bal oldalon van 3 tüszőm, 13 és 14-esek. Vasárnapig még szúrom magam és hétfőn kell visszamennem uh-ra és akkor valószínű szerdán lesz az utolsó inszemem -ha nem jönne össze akkor mi már megyünk lombikra.
Lenne egy kérdésem: ti elmennétek-e szerda este színházba ha már meg van a jegyetek és szerdán lenne az inszemetek? Valamint mennétek-e péntektől szombatig céges tréningre Tapolcára?
Én most úgy vagyok hogy elmennék mindkét helyre, mivel eddig mindig kíméltem magam és pihentem és megse lett semmi. Tulképpen a színházba csak ülni fogok és ha minden igaz jókat nevetni, a tréningen meg most nem buliznék.
Kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Olvastátok hogy nyílt egy újabb meddőségi központ: CIRIS?

Brummadzag!
Nagyon sajnálom ami veled történt. :(
További jobbulást kívánok neked!!!!

Nemone!
Te jössz hétfőn vagy csak a párod?
Egyébként egy cipőben járunk. Nálunk is hasonlóan történtek a dolgok: Múlthéten pénteken kellett mennie a férjemnek spermavizsgálatra, nekem csütörtökön jött meg szóval pénteken én is mentem. Tegnap derült ki hogy a férjem eredményeivel minden oké, nincs baci, szóval mehetünk inszemre.
Én nem Merionalt, hanem Fostimont kaptam, de én is megszenvedtem vele. Szombaton 3! dobozt vágtunk kukára: az elsőnél a NaCl felszívásánál a fecskendő kirepúlt a kezemből, a másodiknál szilánkosra tört az ampulla, a harmadiknál meg az ampullát nem ráztam le a tetejében is maradt folyadék, amit későn vettem észre. Utána férjem segítségét kértem akinek van ehhez türelme és ügyesen bekeverte nekem. Azóta is regellente ő keveri nekem a koktélt. :D

Lányok!
Valamelyikőtök annak idején tett fel egy olyan honlap címet ahol van egy olyan táblázat hogy a terhesség bizonyos szakaszaiban hogyan véltozik a HCG szint. Ezt a címet elkérhetném megint?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Orsiborsi!

Nagyon köszönöm,hogy leírtad hogyan zajlott a Hsg, nagyon ari vagy és sajnálom, hogy felzaklatott az élmény! :(
10-re kell mennem, és 3-4 órát szánjak rá a napomból azt mondták, így azt hittem hosszabb maga a vizsgálat is. :shock:
Én nem lakom túl messze Pesttől, csak hát busz meg villamos megint busz, aztán másik busz... :shock: és hallottam olyat is, hogy annyira szarul volt valaki utána, , hogy nem is tudott volna hazamenni ha nincs vele valaki, csak ezért kérdeztem a hazamenetelt.

deri
deri

Deri,
a vizsgálat tényleg kibírható,de nem tudod előre hogy fogod magad érezni.Lehet minden ok lesz,és egyedül elboldogulsz!
Én ezt kívánom neked! :)
Ott egyedül nem leszel,mert mindig úgy osztják be,hogy nem csak egy lány legyen egyszerre,hanem 2-3.
Ha végeztél nem tud érted menni valaki,vagy hazavinni?

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Én egy új emberke vagyok itt, de már nagyon régóta olvasom, hogy mit írtok. Van egy kedves barátom is, akit személyesen ismerek és közülettek is ismeri sok-sok ember :)

Minthogy már nekem is lassan aktuális lesz ez meg az, így gondoltam, hogy írok én is ebbe a fórumba.

Deri kérdésére is szeretnék válaszolni:
Én három hete voltam HSG-n, és előtte minden rosszra fel voltam készülve. Sajnos nem annyira jó élményeim voltak, de inkább az volt a kellemetlen, hogy a másik két lányt végig kellett hallgatnom. Nekik nagyon fájt, sajnáltam őket és én is eldöntöttem, hogy felhívok valakit, hogy jöjjön értem. Szerencsémre nekem nem volt elzárodva még egy kicsit sem semmi, így kibírható volt a vizsgálat. Nem mondom azt, hogy nem fájt egy kicsit sem, de elviselhető volt. A másik két lánynak nem volt átjárható és nekik eléggé fájt, de utána mindketten haza tudtak menni egyedül, nem volt baj belőle.
Szerintem ne aggódj amiatt, hogy nem tudsz hazamenni, elvileg utána a dokira és a zárójelentésre is kell várni egy picit, így addig tudsz pihenni.
Kitartást mindenkinek!

Illetve nekem is lenne egy kérdésem hozzátok, hátha tudtok nekem segíteni.

A dokim azt mondta, hogy a menstruáció harmadik napján menjek ultrahangra, viszont nekem ma jött meg, így a harmadik nap az szombaton lenne, ugye akkor nem végeznek ilyen vizsgálatot, így csak hétfőn tudnék elmenni, az szerintetek még jó vagy esetleg holnap kéne elmennem? Ha valaki tud tanácsot adni, az nagyon jó lenne.

Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Szia TubiKriszta!

Szerintem menjél inkább holnap. Nekem eddig mindig a mensi 2. napján kellett menni, ha tudtam.
Készülj fel hogy pénteken biztos nagyon sokan lesznek.
Kia a dokid?

Kép
vucuska

Szia Kriszta!

Üdv köztünk és sok sikert kívánok Neked!
Nekem azt mondta a doki mindig,hogy 2-3(-4) napon,így szerintem mindenképp holnap kellene menned,mert a hétfő már 5. nap és lehet az már késő.A negyedik napot is csak agyon végső esetben tanácsolta,ha máshogy nem megoldható!
orsiborsi

Sziasztok!

Köszönöm a hozzászólásokat, akkor holnap megyek, én úgy tudom, hogy teljesen mindegy, hogy mikor megyek, mármint, nem fontos reggel mennem. Így olyan dél fél egy körül megyek, akkor már talán nem is lesznek olyan sokan.
Van valakinek tapasztalata inszeminációval kapcsolatosan?
Nekünk azt ajánlotta a doki, Wiegandt-hoz járok, szerintem aranyos és felkészült dokinak tünik, igaz eddig szinte csak jót hallottam a BMC-s dokikról.

Ti hol tartotok most?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Vicuska!

Hétfőn csak a férjem megy, nekem szerdán kell mennem UH-ra, és reményeink szerint akkor már tudni fogjuk, hogy van-e bacija. Hát, nem volt egyszerű az az injekciózás, amit leírtál. :roll: Tegnap én sem tudtam magamba szúrni a tűt, így a párom áldozta fel magát, de pénteken biztos magamnak fogom valahogy megcsinálni, mert ő olyankor nagyon későn jön haza.
Színházba én elmennék, főleg, ha régóta megvan az a jegy...sőt, nekem meg jövő hét utáni szerdára van színházjegyem, de szerintem hétfőn, vagy kedden lesz az inszem. A tréninget nem tudom, attól függ, hogy érzed magad.

Deri!

Nekem végül nem volt ennyire rossz élmény a hsg-m, mint Orsinak, de rosszra készültem. Fájdalmat csak akkor éreztem, amikor a kontrasztanyagot elkezdte nyomni az orvos, és azt is csak egy erős menstruációs görcsnek éreztem. Utána meg csak enyhén éreztem a hasamat, és a derekamat. Ja, és egyedül mentem, jöttem haza. De mindenki máshogy viseli a fájdalmat, mert annak a lánynak akivel együtt mentünk át a röntgenre pl. nagyon fájt. Szóval, nem tudom, hogy neked milyen lesz... :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

TubiKriszta!
Én a helyedben inkább mennék olyan 10-11 felé. Addigra már biztos nem lesznek olyan sokan.
Én inszemes vagyok, de nekem már 5. lesz. :(

Nemone!
Hihetetlenek ezek az egybe esések! :D
A tréningre is szerintem elmegyek de a bulit most szerintem ki fogom hagyni.

Deri!
Nekem nem itt csinálták az átjárhatóságit, hanem a Honvédban, de nekem egyedül az volt kellemetlen amikor a műtőben voltam és feltettek valamit, amin a kontarsztanyagot bejutatták. Utána már nem éreztem semmit. A beavatkozás után még bennt kellett maradnom 3-4 órát és utána mehettem haza. Egy kicsit szúrkált a hasam, ennyi....
Velem ott volt a férjem.
Szerintem valaki kísérjen el vagy majd vigyen haza.

Kép
vucuska

Kriszta!
szerintem is inkább 10-11 felé menjél,mert dél körül elmennek a dokik is ebédelni és akkor alapból egy óra várakozás is lehet.A vizsgálat és a konzultáció pedig 10 perc.Utána mehetsz is az injekciókért és hajrá!
Én is Wiegandt dokihoz járok és megbízom nagyon benne.
Orsi
orsiborsi

Orsi
Ne keress tüneteket!Én úgyéreztem,hogy megfog jönni,fájdogált a pocakom is és látod az eredményt :wink:

Vucuska
Neked már nem fog kelleni a lombik :wink: Nyugodtan menj el a színházba is és a tréningre is!Sokkal jobb ha nem ezen rágódsz hanem jól érzed magad és oda sem figyelsz rá!
Hetek az utolsó menzesztől számolva hCG szint (mIU/ml)
3.hét 5 - 50
4.hét 3 - 426
5.hét 19 - 7,340
6.hét 1,080 - 56,500
7-8.hét 7,650 - 229,000
9-12.hét 25,700 - 288, 000
13-16.hét 13,300 - 254,000
17-24.hét 4,060 - 165,400
25-40.hét 3,640 - 117,000

Juzsika és Tkriszta
Üdv közöttünk!Mielőbbi pocakosodást kívánok nektek és gyertek bátran!
gabicsibe

Orsiborsi

Nekem az utrótól nem jön meg a menszim, de amit abba hagyom rá 2 napra megjön.
Nekem holnap kéne mennem be a BMC-be, de sajna nem tudok menni csak kedden.
Gondolom emiatt nem fognak nagyon letolni, de nem tudom sehogy megoldani :(
Napok óta nyűgös vagyok és gyötör a menszi görcs!
Te ,hogy vagy?
Csináltál már tesztet?
Én szombaton itthon tesztelek bár érzem, hogy ez sem sikerült, de azért tudod a remény hal meg utóljára :)

Kép
noki&potyi

Juzsika, Kriszta!

Üdv itt!

Brumi!

Örülök, hogy ma jobban vagy! :)
Köszi a drukkot a fogyihoz! Eddig nagyon jól bírom! :D

Kép
nika28

Kép
gabicsibe

Szép estét!

Brummadzag
Örülök, hogy javulgatsz. Azért még pihenj sokat, le vagy még gyengülve. :wink:
:wink:
Pannati
Édes a kislányod. Biztos nagyon huncut, még a szeme sem áll jól. :wink: :wink: :lol: :lol:

Anett
Köszi, hogy leírtad, hogy miért kell a nagy dózis a vitaminokból. Egyenlőre akkor maradunk a megszokottnál. Nagyon jó nevettem a gyógyszertáros sztorin. Elképzeltem a gyógyszerészt, ahogy kikerekedett szemekkel mondja, hogy nem lesz hiánycikk! :lol: :lol: :lol:

Nemone, Vucuska
Drukk az inszemhez!!!

Adri
3 hét hamar elszáll, és indul a mandula!!

Üdv az új lányoknak!
Mielőbbi babásodást kívánok!

Süni
Utólag is: Nagyon boldog névnapot kívánok!
bessy76

Sziasztok!

Orsiborsi, Tubikriszta, Vucuska

Köszönöm a biztatást, bízom bemme hogy simán megy majd és nem lesz olyan vészes. :D
Sajnos csak egyedül tudok menni, de ha muszáj lesz majd kitalálok valamit akkor.

Gabicsibe

Köszönjük a friss, ropogós táblázatot! :D

Puszi mindenkinek

deri
deri

Noki,
látom már az új táblázatban,hogy nem mész holnap csak kedden,én hétfőre szabit kértem és akkor már többet fogok tudni.
Semmi menszis tünetem nincs attól eltekintve,hogy egy hete nyilalgat a derekam.
Tesztet nem akarok már csinálni,régebben kiábrándultam belőle,amikor még spontán szerettem volna teherbe esni. :cry:
Attól,hogy görcsölgetsz lehet még babuci is!Szorítok a teszthez neked!
orsiborsi

Sziasztok!

Köszönöm mindenki üdvözlését és én is üdvözlök mindenkit innen. Nagyon tetszik, hogy ilyen összetartó csapat vagytok! Remélem, hogy hamarosan én is közétek tartozhatok :)

Akkor megfogadom a tanácsotokat és holnap 10-11 körül ott leszek a dokinál :)

Ez hogy szokott működni, holnap megyek az ultrahangra és utána kapok injekciót, amit gondolom magamnak kell beadni? Az inszeminációra mennyit kell várni? Gondolom, hogy folyamatosan nézik majd a peteérésemet és amikor megfelelő az időpont, akkor kapok egy "utolsó injekciót" és utána inszemináció? Fájdalmas?
tubikriszta

Sziasztok!
Szeretnék is minél előbb pocakosodni, remélem mindenkinek sikerül minél előbb. Arról nem beszélve hogy a legjobb dokik kezei között vagyunk.
Gabicsibe, Krisztamilli
szeretnék tőletek pár gondolatot a biztos siker érdekében.

Mennyit kell pihenni, mert én nem tudok egész nap feküdni és lehet-e könnyebb üllő munkát végezni?
Kell-e szedni valamit, illetve érdemes e a vitaminon kivül, én most a centrum maternát szedem.

Üdv mindenkinek.
juzsika

tubikriszta
az uh után kiválthatod az ottani gyógy-tárban és ha visszamész a laborosok mindig segítenek beadni az elsőt és mondanak is róla pár szót hogy melyiket mikor érdemes beadnod. Mindennap az adott időponthoz kell igazítani a szurikat.
Maga az inszem egyátalán nem fájdalmas. Az elsőnél kicsit izgulsz, de nagyon rendes a műtős asszisztens és ha előszőr mész Ő is biztat egy kicsit és elmondja röviden mi fog történni.
Abszolút nem kell izgulnod, kb 3-4 perces eljárás + 10-15 perc pihenés.
juzsika

Sziasztok,

Csak egy villám-bekukk, mert nagyon fáradt vagyok... :roll:

Kriszta drága,
Örülök, hogy végre rászántad magad, és csatlakoztál :D Üdvözöllek a csapatunkban-családunkban :D (Ezzel ki is derült, hogy ki az a rejtélyes "kedves barát", akit sokan ismernek itt :wink: )
Drukkolok, hogy holnap ne kelljen sokat várnod, és persze azért még jobban, hogy hamarosan Te is anyuci lehess! :D:D

Juzsika,
Téged is szeretettel üdvözöllek, és mielőbbi babásodást kívánok! :D

Lányok,
Talán holnap este tudok végre írni nektek, de iszonyatos húzós a hetem, ráadásul szombaton is bemegyek pár órára dolgozni :?

Sok puszi és jó éjt mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci :)

Örülök én is, már tényleg ideje volt rászánni magam arra, hogy veletek legyek. Nagyon kedves emberek vannak itt. :)

Juzsika,

Köszönöm az ötleteket. :)

Azt lehet, tudni, hogy kb mennyibe kerülhet az injekció, csak hogy vigyek magammal annyi pénzt. És már holnap be is kell adni az első?

Mindenkinek kellemes éjszakát :)
tubikriszta

Kriszta,
13000-14000 ft között van a Merional,ha azt kapsz(ez tíz alkalmas),és nekem be is kellett adnom még aznap az első szurikát!El ne felejts venni hozzá még ott felszívós és beadós tűt is,mert az nincs benne a csomagban!Na meg fertőtlenítő sprayt,pl.Egisept,ha nincs otthon még!
Sok sikert mára.
Orsi
orsiborsi

Szia Orsi,

Köszönöm szépen, visszek magammal pénzt és kiváltom a gyógyszereket, köszi a tanácsot. Igaz nem hiszem, hogy én magamnak beadom az injekciót :) inkább eljárkálok az ügyeletre, ami tőlünk 5 percre van. Meg majd szokom a gondolottal, hogy azért csak kényelmesebb lenne beadni magamnak, de egyenlőre nem merem :(

Lassan indulok is, remélem, hogy minden rendben lesz.

Kellemes Napot Nektek!
tubikriszta

Sziasztok!

Brumi örülök hoyg már kiszedték a varratokat, majd érzed hoyg napról napra jobb lesz, de ne siettesd nekem tényleg jó két hét lett mire jobban lettem.Ki is akadtam mert azt hittem egy hét múlva már nem si emlékszem az egészre.Pihengess sokan :)

Deri, HSG - t szépem leírták a lányok, nálam jobban nem parázik senki ( jó lehet hogy van aki jobban :) ), szóval nekem abszolult nem fájt,inkább a félelem miatt voltam nagyon görcsös.
Utána semmit nem éreztem,sőt elmentem várost nézni barátokkal. :)
Szóval hajrá, utána úgyis várni kell a záróra szal lehet pihengetni..
Mikor is lesz?

Vucuska, sztem színházba nyugodtan mehetsz, ezt a céges trénginget gondold meg.
HA csak csaaptösszetartó beszélgetések lesznek akkor sztem menj nyugodtan, de ha lesz mindenféle feladat indákon való lógás :) szikla ugrás :) ( hallottam már ilyenekről ) akkor nem biztos hoyg jót tesz neked.
Ugye amit mindenki mond fő az hogy jól érezd magad :)
madrin

Sziasztok!

Madrin

Köszi szépen, most úgy érzem nem parázok már annyira... :D
Kedden megyek 10-re.

deri
deri

Sziasztok!

Vucuska,
olvastam hogy voltál a BMC-ben csütörtökön, én is voltam, kár, hogy nem beszéltünk össze:(
Hétfőn esetleg találkozhatunk,ha gondolod, mert megyek megint!
Süni,
hogy vagy?
baby.81

Sziasztok!

Voltam ma a BMC-be és felírta a doki az injekcióimat, holnaptól kell kezdenem és jövő hét péntekre kell visszamennem uh-ra, utána gondolom majd elmondja, hogy mi jön...

Nagyon nem tudom a menetét ennek, azt sem, hogy utána mit csinának pontosan.

Amíg várakoztam összefutottam egy lánnyal, aki ma ment volna beültetésre, de sajnos szegény allegriás lett az Utrogestan (nem biztos, hogy jól írtam)-tól, és így nem csinálták meg neki. Megadta a telefonszámát. Arra kért a lány, ha tudok valakit, akinek szüksége lenne ilyen kapszulára vagy kúpra, akkor hívjuk fel, mert ő nem használhatja és úgytudom, hogy van neki még két original dobozzal.
Ha valakit érdekel, az írjon és megadom a számát.

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Babyke
És mikor lesz a beülti?Hétfőn?

Kriszta
Az Utrogestán neked is kelleni fog :wink: az inszemesek is kapnak.
A szurik hatására szépen növögetnek majd a tüszők és kb 8-9.napon uh-gal megnézik mekkorát nőttek,milyen vastag a nyh-ád.Ha minden jó akkor kapsz egy tüszőrepesztő szurit és utána a második napon lesz meg az inszem.Reggel a párod leadja az anyagot és majd a biológusok megmondják mikorra menj.Ez kb10-12 között lesz attól függ milyen napon csinálják,mert a hétfő és a péntek elég húzós szokott lenni.Vinned kell magaddal papucsot,hálóinget,köntöst.Ha szerencséd van kapsz egy ágyat,ha sokan vannak akkor sajnos csak egy széket.Bemész a műtőbe,felfektetnek egy asztalra,majd az orvos felvezet egy vékony csövet a méhedbe és azon keresztül felfecskendezik a spermiumokat.Ezután az asztalt egy kicsit megdöntik,hogy a popsid magassabban legyen és így fekszel kb.10-15 percig.Aztán vissza mész a szobába ott még egy fél órácskát pihensz és mehetsz a zárójelentésért.Utroból napi 3X1-et kell felhelyezni és 17nap múlva lesz a vizelet teszt.Maga a beavatkozás nem fáj,kicsit kellemetlen lehet amikor megcsippentik a méhszájadat a katéter felhelyezéséhez.
Nincs kedved a táblánkba bekerülni?Már csak az életkorod hiányzik és hogy melyik nap is mész pontosan uh-ra :D
gabicsibe

Bocsánat látom azt már megírtad :oops:

Törpi
Érezzétek nagyon jól magatokat és épségben gyertek haza!!!
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?