Regi! Micsoda aláírás... WOW!!!!!!
Igen, Békásmegyer. Hát... nem tudom, attól függ, honnan nézzük... (Kinek van messze).
Anitja! Ha nem gond, az egyik séta alkalmával körbenézhetnél abban a játszóházban is. Jobb, ha több hely közül tudunk válogatni.
Nem semmi
Nolek! Hogy fogja azt a nehéz kerámiabögrét.

És simán inna is belőle! Haláli!
A ma délelőttünk nem volt gyenge!
Kaja után vagyunk, hallom, hogy Zsofka berottyantott. Plusz bökék a karján, így öltöztettem. Fordítom a pelenkázón, hogy a hátán begomboljam a ruhát.
Fordítom vissza. Erre úgy hanyatt bökékel egy akkorát, hogy én még ilyen nem láttam.

Nem is bökékelt, hányt! (Jaj,
Timi26! Remélem nincs baja VikDaninak!)
Na, öltöztthetem át, mert a fél oldalát

lehányta.
Erre jön a következő, szó szerint az orrán-száján.

Én még ilyet, ekkora mennyiségben nem láttam. Apa épp akkor jött, ő is látta. Magamra rántottam a gyereket, és mondtam, hogy hozza a porszívót.
Rohan, hozza, Zsófi üvölt, én meg szedem ki a fruttapurás anyatejet az orrából. Azt a mennyiséget.
Szegénykém nagyon megijedt, utána a porszívó rakott rá két lapáttal. Szó szerint rémületben volt. Én szerencsére nem, így hamar meg tudtam nyugtatni. Szörnyű volt.
A másik: A nagy kanapén hagytam körbebástyázva szopipárnával, meg párnákkal. Apa egy méterre mellette, de nem tudodd figyelni (háttal is volt), mert kódokat írt. Én éppen jövök be, hogy kérdezzek valamit, erre a gyerek megtalálja a két méterrel arrébb lévő lukat, ahol nincs párna. Ráadásul menetiránynak háttal, mint ahogy őt otthagytam.

A feje, és a karjai már lógtak le a kanapéról. Én halkan felkiáltottam, meg ne ilyedjen, és pont akkor kaptam el, mikor épp a következő karcsapást csinálta, és leesni készült.

Azt hittem kiugrik a szivem.
Apa tőle egy méterre úgy ugrott fel, mint amikor fél éve felkiáltottam, hogy hozz egy törölközőt!
Én hamarabb értem oda az ajtóból, mint ő mellőle.
Anyám! Mi jön még?????