A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok! Az augusztusiak is taliznak, mégpedig itt: www.bebikucko.hu Ők összedobják a pénzt, mert terembérletet fizetnek. Most nem nézem meg tüzetesen, de talán jól jöhet nekünk is majd ha a márciusi tali helyét keressük. :wink:
Vasárnap találkoznak, majd átkukkantok, hogy milyen véleményeket írnak a helyről (ha írnak, és nem csak egymás babáit dicsérik éppen. :wink: )

Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Na még ennyi információt láttam a bébikuckóról:
[quote]I írta:II. kerület Pünkösdfürdő út 52-54 Bébikuckó
www.bebikucko.hu
Ár: 15000 Ft/különterem.

Most már tényleg mentem! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög: "hozzáadott cukor" áll a Hipp őszibarack nektár papírkáján. Amit már csak azért sem értek, mert hát ha van alapjáratban édes gyümölcs, az őszibarack igazán az... meg nem azt mondják mindenhol, hogy a kisbabák ízlelése még sokkal jobb, mint a felnőtteké. Mi a csudáért akkor bele a cukor? (Cukorutálatom nincs, de ha nem muszáj, nem adnék neki még, főleg nem a hozzátápi legelején.)

Gremesi: szerintem nagyon sok Hippen áll a 4 hónap, de ez nem mindig vág egybe a hozzátápis szakirodalom állításaival. De nem értek hozzá.

Csajok, nálunk du. fél2-től este fél9-ig nem volt áram. Egy darab sem. Elég kiborító volt.

Kép
Kép
irina

Jó éjt, holnap jövök! :D

Kép
Kép
irina

Hörcsög, bocsánat! Nem az áll a Hippen, hogy hozzáadott cukrot tartalmaz! De ez következik ebből szerintem:
Összetevők: őszibarack (60%), cukor, víz -- és a cukor meg van csillagozva, a csillag mellé pedig azt írták "ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból".
No, lekattanok erről a témáról :-)
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

El sem hiszem :shock: Én kezdem a napot. Dettyk, Juba Dmaggie merre vagytok?

Kialudtam magam végre :lol: Grétike 1/2 8-kor fújt csak ébresztőt :lol:
Mondjuk eddig is tart a jókedvem mert vár egy bazi nagy halom vasalni való :? és mihelyst megittam a kávémat nekikezdek Kép

Nos kávé elfogyott :( Szép napot mindenkinek

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt, Lányok!
Szánom-bánom, hogy a csodahelyes Nolkát meg sem dicsértem tegnap :oops: Szóval Anitja, Noel gyönyörűséges! :D

Kép
Kép
irina

Irina! A HIPP, és a Kecskeméti őszibarack-alma nem tartalmaz hozzáadott cukrot!

lmóni! Ne keseredj el! Bár reggel vasalással kezdeni a napot... :roll: :lol:

Én csak beteszek egy mosást: Kép, majd átmegyek Mariskába. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremesi: ezt tök jó! Köszi az infót! Akkor veszek ilyeneket (csak ahol én vásárolok, ott ezeket nem láttam!)!

Csajok, nekem is mariskás napom lesz, sajna mindig ez van vasárnap, mert csak akkor tudok takarítani, ha apa figyel Ádira.

Kép
Kép
irina

Irina! Az őszilére én azért nem válaszoltam, mert idáig egy fajta volt itthon (jó régen, és nem tudom, hogy melyik márka), amit én ittam meg, mert volt benne cukor.

Én egyébként adok neki olyat is, amiben van cukor.... Azért, mert pl. nem találtam még olyan sárgabarackot, amiben nincs. De szerintem ezek olyan pici mennyiségek, és természetesen elsősorban cukormentes hamit kap, mint cukrozottat.

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina! Nekem a hűtő teteje bébikaja-depó. 8) Megnézem, miben nincs cuki, és leírom Neked! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Irina!
HIPP:
Őszibarackos alma teljes kiőrlésű rizzsel: nincs cukor
Őszibarack-alma: nincs
Banán őszibarackkal: nincs
Sárgabarack: van
Őszibarackos banános alma: nincs
Gyümölcsdesszert: nincs
Alma-szőlő rizzsel: nincs

Kecskeméti:
Sárgabarack keksszel: van
Őszibarack: van
Alma-őszibarack: nincs
Szilva: van
Vilmoskörte birsalmával: van

Humana:
Vilmoskörte desszert: nincs
Finom gyümölcsdesszert: nincs

Nestlé:
őszibarack-banán teljes értékű rizzsel: nincs

Egyelőre ennyi van itthon, ha gondolod, leírom a zöldségpüréket is, bár most a laptoppal a spejzben görnyedek, mert csak a bortartóra tudtam letenni :lol: , de egyáltalán nem gond!!!!! :wink: :)

Na mégiscsak megnéztem egyet, a Kecskeméti sütőtökpürében van cukor, a sütőtök sertésmájjal: nincs, az Univer sütőtökpüré csirkehússal: nincs, Hipp sütőtök pulykahússal: nincs, HIPP sütőtök burgonyával: nincs.
Csak a sütőtököseket néztem, ja ,és a Szentkirályi natúr sütőtök bébiitalban van.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese, drága vagy, köszi, ezt ki is teszem a hűtőre!
Cukor: csak egyelőre nem akarok. Meg Ti már kb. 2 hónapja kóstolgattok, mi még semmit nem próbáltunk.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Már megint elég sokat aludt mellettem Vacakocska. Még a végén hozzá fogunk szokni mindketten. :lol:
Tegnap azért meglestem a képeket. Mindannyian csudaszépek! Engem meg jól kiütött ez a csúnya idő. :(

Irina! Én is megnéztem. Egy hete jártunk a Müllerben, ott néztem meg a babaitalokat, kajákat. Találtam egy általam ismeretlen márkát. Bebivita. Almalevet és alma-őszibarack desszertet vettem. (Csak az almalevet kóstoltattam akkor meg, azóta nem). Ezekben sincs cukor. Szerintem mi majd ott fogjuk venni a babakaját, már ha nem én csinálom. Csak egy példa. Tegnap a Cora-ban voltunk, megnéztem. A desszertek kb. 500 Ft-ba kerültek. Ez az új márka: 4X100 g-os kiszerelésben asszem 350 Ft volt. A Cora-ban lévők is uilyen adagokban voltak. Szerencsére nem nagy kitérő, szinte egymás mellett van a két üzlet. Ja, és megkóstoltam :oops: . Nagyon finom!
dmaggie

Gremese: még egyszer nagyon köszi a fáradozásodat! Azért egy képet megnéztem volna rólad, ahogy laptoppal túrod a spájzot! ;-)))))))))))))))

Kép
Kép
irina

Irina! Igazán nincs mit! Persze a művelet köntösben zajlott, egy 1,5x1,5-es kis helyiségben... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: kicsit rendeztem a listádat márkák szerint, mindjárt felteszem ide. Akinek van kedve, ideje, bővítheti, így azonnal látszik, miben van hozzáadott cukor, miben nincs (ha ez szempont a vásárlásnál).
Akkor a fájl:
1204448322.1574.rtf

Kép
Kép
irina

Dmaggie, köszi a Bebivita-tippet! Müller egyelőre nincs felénk, de majd vadászok egy ilyen bótot! :-)

Kép
Kép
irina

Szép napot :)

L.Móni!

kihagytál a reggeli felsorolásból :wink: Bár bálint kényeztet mostanában :) 1/26-1/2 7 közt kel pár napja :)
jó volt az összefoglaló a bogyókról .) a gmailt még nem néztem :)

Bongyi!
pénteken túlélésre játszottam, sikerült,bár néha Dunának mentem volna :roll: nem is tudom h. bírod 3 kicsivel :roll:

Regi!
Miért akarsz bogyót adni Szelinek? Bálintnál is tartott pár napig aztán mostanra megjavult :) Tuti ezek ahülye frontok is bejátszanak,meg Irina írt vmi okosságot múltkor :)

Juba!
tegnap is fellkeltetek gyermekeim hajnalban,de kivoltam,még a gépet sem kapcsoltam be :) de holnaptól már óvi :)

Maggie!
Mindig eszembe jutsz Vacakocskával :) Bálint Vacakpacni álnéven nyomul itthon :) meg hasi-pasi v. hasinka-pasika(az előbbi Míra elnevezéséből alakult ki :) kis hasikának hívja néha Bálintot)

Mesi!
piros napok :evil: ezért is jó pocakosnak lenni :)

Timi!
Szegény VikDani :( hülyék ezek az ápolók,talán nekik nincs gyerekük h. ilyet kérdeznek :( De kispasid egy stramm kiskölyök :)kíváncsi leszek az eredményre :)

Anitja!
olyan szép NOlka :)

S pénteken kicsi pasim átfordult a hasáról a hátára :) ennek úgy örültem mint majom a farkának :) persze azóta sem ismételte,így állandó készenlétben kell állni,h. visszafordítsam :)

nekünk meg jól kezdődött a március(v.végződőtt a február) :a pesti lakásunk üresen áll,fizettünk általányt a gázra,s kiderült majd 35 ezerrel többet fizettünk :) telefonáltunk hét elején s pénteken a számlánkon volt a pénz :) ennek úgy örültem :)

további kellemes hétvégét :) :)

KépKép
viranka

Dettyk!
épp pillanatomban nekem is eszembe jutott az oldal/hónap statisztika :)

KépKép
viranka

bocsi lanyok, h nem irtam, de amikor volt is ido, es meglattam, h paran azzal szorakoznak, h felmondatonkent kuldik a mondanivalot, elment a kedvem. sztem nem az a cel, h minel tobbet irjunk, hanem, h megosszuk egymassal gondunkat bajunkat nma es persze oromunket!!!! bocsi, csak kezd egy chatre hasonlitani, es a szo nem jo ertelmeben!

emese: kiru, h kiirtad, bar mi csak hippeset vettunk eddig, mert vki azt mondta nekem a tobbi nem olyan jo!+ de ut. fogok nezni az tuti. amugy meg en fozocskezek Lincsinek, ha itthon vagyunk! egyreszt olcsobb - meg ugy is , h biopiacon vasarolunk, masreszt, meg sztem jobban szereti, meg mintha laktatobb lenne. es ebben tuti nincs cukor!!!!!!! :)

ELNEZEST, H NEM GRATULALTAM A HOFORDULOSOKNAK, MOST VISZONT VEGRE!! MEGTESZEM
BOLDOGSAGOS HOFORDULOT MINDENKINEK!

kisteso: en mar annyira szeretnem, de sajna meg mindig nem fogytam, ugyh varnunk kell meg a projekttel. mensim mar van egy ideje, sot, 2szer volt pecsetelo verzes 2 mensi kozott is. megyek rakszuresre 2 heten belul!

tali: en is neztem az augusztusiak talijat es nekem is tetszett az otlet, es akkor nem terhelunk senkit, nagyon szeretnenek menni, olyan jo volt a multkori is, csak mire belejottunk volna a beszelgetesbe, pont menni kellett mert keso volt. ezert nem lehetne hamarabb kezdeni 110-12 korul??? sztetek????

Kép

Kép
mmarica

Anitja! Az a bajom a bodykkal, hogy figyelnem kell a szabását is. Az alsó résznek hosszabbnak kell lennie (hú, ezt most így lehet, hogy nem érteni). Van pl. a Cherokee body (tescos), annak a szabása tökéletes, abból hordja most a 3-6 hónapos korúakra valót. De pl. kenguru gold body-ból nem jó neki a 74-es, de olyat most már nem is veszek, mert annál rövid ez a rész. Tulajdonképpen a combbőségre gondolok. :roll: Szóval, ugyanez a helyzet nálunk is, hiába jó felül, ha nehezen tudom patentolni. Vannak body-k amiknek jó a szabása nekünk. Szerintem Te is figyeld majd! 8)

Nolka annyira aranyos a nagy szemeivel!!! :D Milyen a színe? Sötétkék?

Nálunk ráadásul tök kicsi a választék a hozzám közel eső boltokban bébiételből. Asszem Apát felkapom :wink: , és veszünk nagyobb mennyiségben! :D

Mesi! Irina! Köszi! Ezt el is mentettem! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Irina: tegnap nálunk sem volt áram 1/2 3-5-ig, mikor is eszembe jutott, hogy mi lenne, ha megnézném a villanyszekrényt! Hát, b@sszus, a vihar lecsapta a biztosítékot!!! :evil:

Ha nem jut eszembe, hogy megnézzem még most is itt ülnénk áram, melegvíz, fűtés nélkül!!! :shock:

Én nem is néztem eddig, hogy miben van cukor, úgy gondoltam, hogy a gyártók erre gondolnak!!! :shock:
De a saját készítésű kajákat (90%-ban ezeket esszük) almával ízesítem! Nagyon finik!!! (VikDan szerint)

Ma éjszaka a változatosság kedvéért mindent összehányt VikDan! Nagyon remélem, hogy a kórházban nem szedtünk össze semmit!!!
Az az érdekes, hogy ő meg nem vette észre! Akartam megigazítani a kiságyban, akkor vettek észre, hogy a gyerek édesdeden alszik a saját hányásában! :shock:
Átöltöztettem, felemeltem, erre engem is telibe talált! Megint átöltöztettem, adtam neki egy kis vizet, azt is kihányta!!!
Utána reggelig semmi! Viszont nagyopn éhes lett hajnalban. Megette a kajcsit, megnyugodtam, hogy nem hányta ki, a kaki sem volt hasmenés, erre reggel 8-kor megint kidobta a taccsot!!!
Mi a fene lehet ez??? Mindjárt megnézem az új gyógyszer mellékhatásait!
Ja, és mióta ezt az inhalálós sprayt használjuk fuldokolva köhög!!! Pedig pont azért kapja, hogy ne fuldokoljon!

Mennem kell mert Rebekának baja van!!!

Kép
Kép
timi26

Viranka! 3 hete nem alszom 3-4 óránál többet egyhuzamban (persze van, aki ezt bírja hosszú távon is, én úgy érzem, hogy nem :oops: . Valszeg az is közrejátszik, hogy iszonyatosan fáj a térdem is, így kezdek rendesen magam alatt lenni. Lehet, hogy az is a fáradtságtól fáj ennyire.), és egyre rosszabb a helyzet. Most éjjel kb. 10-szer ébredtünk... :roll: Egyelőre Chamomillát adok a fogára, mert szerintem fáj neki. Elég brutál módon dörzsöli a játékaival az ínyét. Illetve megrendeltem a borostyánláncot. Ha ez nem válik be, akkor jön a homeos bogyó, de előtte kikérdezem majd a dokit is.

Gratula a forgáshoz!!!

Kép

Kép
regcsiken14

autosule: ti hogyan utaztok az autoban? mi ugy, h tomi vezet es en linikevel hatul-de neha mar ugy vagyok olyan lenni, mint egy felnott; autoban elol utazni pl. jah es linike unatkozik hattal, ugyh nemsokara megvesszuk a amenetiranyos autosulest! es a ababkocsiban is mar menetirany szerint kell ultetni, mert kulonben visit, h uncsizik ...

legujjabb foglalatossaga: taskam pantjanak nyalogatas, lemaszik az egesz nappalit beterito jatszpszonyegrol es nyalogatna a parkettat :shock: , negykezlab hintazik, egyenes derekkal ul-ezt nyilvan keves ideig es nem egyedul.

kepzeljeztek: 1 honap 1 het es koltozunk - annyira varaom. mostanaban amikor csak tehetjuk butorok utan szaladgalunk (mondjuk ezt kifejezetten elvezem, mert butorfuggo vagyok kicsi koromtol)

kajcsi:
8 es 8,30 kozott ebred (kiveve most ket napja 9kor kel)
8.30: 260ml tapi 11 korul alszik fel orat
12: 190 g fozelek vagy gyumi 14 korul alszik fel orat
15: 190 g gyumi 16 korul alszik fel orat
18: 190 g fozelek vagy gyumi
20.10: 260ml tapi
20.30kor alvas

majdnemhogy minden napunk ugyanilyen, akkor is ha itthon vagyunk, akkor is ha csavargunk.

mostanaban az elalvas egy nyuglodes neki, forgatja a fejet, harcol magaval - bar nem tart tovabb 10 percnel, de kinlodik es en nagyon sjanalom - tudtok ra "gyogymodot"??

Kép

Kép
mmarica

Timi26! Szegényke... :cry: :cry: :cry:

Mmarica! :?: (mi a baj azzal, ha néha átmegy a fórum chat-be???)

Kép

Kép
regcsiken14

timi26: milyen gyogyszert kaptok?? szegeny vikdani (a legszebb nevu). az egyik baratunk kisfia is hany, bevittek a korhazba, mert azt hittek rota virus, de nem az volt vmi mas virust kapott el. ti beadattatok a rotat???

Kép

Kép
mmarica

Timi26: de sajnálom, hogy Vikdani hány, remélem, semmi baja nincs!!!
Ó, nálunk semmi relégond nem volt, egyszerűen ültünk a setétben, mert mostanában annyit van áramszünet, hogy alig van gyertyánk. De most már veszek pár karvastagságút, rajtunk nem fognak ki! :wink:

Frissítettem a NO CUKOR listát (Dmaggie infóival + a Hipp két tételével):

1204452250.149.rtf

Kép
Kép
irina

Irina! A listát majd én is kiegészítem az itthoniakkal. Nagyon jó! A többiekre még majd reagálok, csak most mennem kell enni, mert tök ki vagyok facsarva.

Ja, és a fenti rokonoknál a 4 éves gyerek 10 perce megállás nélkül rohangál, és döng a ház.
(Tegnap előtt ezt este f8-f10-ig :!: művelte..) :evil: :cry:

Ez a mensi, plusz a tejtermelés teljesen lemerít... Az időről meg ne is beszéljünk...

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi! Ez a Baba mama kuckó Békásmegyeren van!!!? :shock: Nincs az túl messze???

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Pilisen vagyok, ezért nem tudtam napot kezdeni :cry: .
Pedig alig aludtam, szívem szerint éjjel is itt ültem volna a gép előtt, úgysem tudtam aludni a szél zúgásától...
Panka is felébredt 2-kor is, és 1/4 6-kor is, pedig 2x sosem szokott :? ...délelőtt meg egy órát ordított elalvás előtt, pedig otthon egy hang nélkül elalszik... :? ...úgyhogy borult a napirendünk rendesen...
Én meg tiszta ideg vagyok, úgy kéredzkedtem ide a 14 éves sógornőmtől... :oops: :roll: .
Délután megyünk haza, már alig várom, hogy visszaolvashassak, de látom, éjszaka nem volt buli, nem maradtam le sok mindenről... 8)

Timi26, szegény Vikdan, és szegény te...akkor megint nem pihentél valami sokat...jobbulást neki!!!

Anitja, Nolka csudiszép!!!! :D

Maggie, az a Müller nagyon jó bolt lehet, mi pelust is onnan kaptunk, nagyon bevált, és sokkal olcsóbb, még a DM-esnél is :D . Ha azt mondod, a babakaja is jó és olcsó, azt is hozatni fogok (mire nem jók a debreceni rokonyok :wink: :lol: )...

Na pussz, majd estefelé...remélem!!!! :D
dettyk

regi: nem a chatelessel van bej, henam azzal, h fel oldalon csak az megy, h soronkent vki teleirja az oldalt, h en kezdtem meg ki kezdte, es semmi informacio - na mind1
nem azrt irtam, h problemat krealjak, csak leirtam, h miert jottem mostansag kevesebbet, mint szoktam. (pedig imadok itt lenni veletek elso napoktol irogatok)

Kép

Kép
mmarica

Mmarica! Ja! Értem! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Mamócák!
Marica! De jó, hogy írtál! Milyen ügyes már Linike :lol: és kúszik, vagy négykézláb mászik? Forogni is tud? (Nolka még mindig nem :lol: ráér a szentem úgy döntött :lol: )
Egyébként én is híve vagyok a ritkább, de tartalmas hozzászólásnak, de azért jókat röhögök a csajokon, nagyokat tud alakítani az éjszakai műszak :D

Kék persze Nolek szeme :lol: enyém is Apáé is, és 3 nagyszülőé, kivétel Apukám, mert neki zöld :P

Tulajdonképp azért jöttem, hogy mutizzak egy képet Nektek, annyira édes, megkaparintotta a bögrémet:
Kép
Nagyban nyomjuk 8)

Tali: Ha már III.ker. ( 8) ) van itt az utcánkban is egy játszóház http://www.szocskevar.hu/index.html , még sose voltam, de ha gondoljátok szívesen körbenézek.

Bébikaja: én is inkább főzöcskézek, bár most husis kajákat vettem, de csak a kóstolásig, ha beindul a dolog azt is főzni fogom.
2 adagot szoktam megcsinálni a főzelékből, így másnapra is jut, a gyümit meg frissen adom (hát azt a 2-3 fajtát ami van iylenkor...)
Tényleg, Dotildi! Mi van Veletek? Te vagy itt a bébikonyhatündér :lol:

Timi26! Jaj nagyon sajnállak Titeket! Remélem csak a gyógyszer mellékhatása, megy a drukk+++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! Milyen friss gyümölcsöt tudsz még adni almán kívül, amit lehet is ennyi idős korban???

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Micsoda aláírás... WOW!!!!!! :D
Igen, Békásmegyer. Hát... nem tudom, attól függ, honnan nézzük... (Kinek van messze).

Anitja! Ha nem gond, az egyik séta alkalmával körbenézhetnél abban a játszóházban is. Jobb, ha több hely közül tudunk válogatni. :)

Nem semmi Nolek! Hogy fogja azt a nehéz kerámiabögrét. :lol: És simán inna is belőle! Haláli! :lol:

A ma délelőttünk nem volt gyenge! :shock:
Kaja után vagyunk, hallom, hogy Zsofka berottyantott. Plusz bökék a karján, így öltöztettem. Fordítom a pelenkázón, hogy a hátán begomboljam a ruhát.
Fordítom vissza. Erre úgy hanyatt bökékel egy akkorát, hogy én még ilyen nem láttam. :shock: Nem is bökékelt, hányt! (Jaj, Timi26! Remélem nincs baja VikDaninak!)
Na, öltöztthetem át, mert a fél oldalát :!: lehányta.
Erre jön a következő, szó szerint az orrán-száján. :shock: :cry: Én még ilyet, ekkora mennyiségben nem láttam. Apa épp akkor jött, ő is látta. Magamra rántottam a gyereket, és mondtam, hogy hozza a porszívót.
Rohan, hozza, Zsófi üvölt, én meg szedem ki a fruttapurás anyatejet az orrából. Azt a mennyiséget. :shock:
Szegénykém nagyon megijedt, utána a porszívó rakott rá két lapáttal. Szó szerint rémületben volt. Én szerencsére nem, így hamar meg tudtam nyugtatni. Szörnyű volt.

A másik: A nagy kanapén hagytam körbebástyázva szopipárnával, meg párnákkal. Apa egy méterre mellette, de nem tudodd figyelni (háttal is volt), mert kódokat írt. Én éppen jövök be, hogy kérdezzek valamit, erre a gyerek megtalálja a két méterrel arrébb lévő lukat, ahol nincs párna. Ráadásul menetiránynak háttal, mint ahogy őt otthagytam. :shock: A feje, és a karjai már lógtak le a kanapéról. Én halkan felkiáltottam, meg ne ilyedjen, és pont akkor kaptam el, mikor épp a következő karcsapást csinálta, és leesni készült. :shock: Azt hittem kiugrik a szivem.
Apa tőle egy méterre úgy ugrott fel, mint amikor fél éve felkiáltottam, hogy hozz egy törölközőt!
Én hamarabb értem oda az ajtóból, mint ő mellőle.
Anyám! Mi jön még????? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica: nincs beoltva rotára! :( sajna nem tudtuk megvenni! :(
Most már lázas is! :(
Egyik gyógyszernek sincs hányásos mellékhatása! :( (Ventinol, Ambroxol). Szerintem a kórházban benyelt valamit...

Regi: körte!!!

Szerintem meg jár nekünk annyi kikapcsolódás, hogy esténként hülyéskedjünk egy kicsit. Akkora nyomás van mindannyionkon, nem alszunk, robotolunk, mosunk, főzünk, gyereket/ket nevelünk, apát kiszolgáljuk...stb. Nekem a babanet feszültségoldó, jólesik egy kis lazaság! (de ez csak a véleményem, nem akarok ezen vitatkozni... :oops: )

Kép
Kép
timi26

Mmarica! Egyet értek Timivel! A fórum tulajdonképpen egy vitaplatform, amibe nagyon sok dolog belefér. Belefér a hosszú, ritka, tartalmas hozzászólás, a rövid tartalmas hosszászólás, és esetenként az offtopik, rövid hozzászólás. Miért ne?!
Ez a cset-szerű beszélgetés kizárólag este folyik, és nem minden nap.
Valahogy ki kell ereszteni a fáradt gőzt, és ez a formula tökéletesen megfelel erre. És cset-formájában is juthatunk értékes információhoz, vagy ha nem, akkor egy jót hülyéskedünk, kikapcsolódunk.
Lehet, hogy ezzel nem csak magunkat szórakoztatjuk, hanem a kedves "kukkolóinka" is. :wink: De lehet, hogy nem. Végeredményben nem számít.
Ennyi bőven belefér, sőt... talán kell is.

Szerintem érezzük jól magunkat, beszélgessünk úgy, ahogy jól esik.
Talán néha Te is bekapcsolódhatnál "lazulás"-ként, ha van kedved. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Timi26!
Küldjük a gyógy puszikákat VikDaninak még egy felnőtnek is szar hányni nemhogy egy ilyen kis gyereknek.

Mesi!
Hát ne tudd meg,hogy még miket fog csinálni
még jó párszor frászt fogsz kapni.
Majd mikor már mászik ki a járókából és félig kint félig bent.
Meg més sorolhatnám.
Párszor már majdnem nekem is leállt a szivem.

Regi!
Nagyon jó az aláírásod.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Délután tudtam volna aludni másfél órát Szelivel, de egy óra kellett, mire elaludtam. :? Bár már így is jobb! :D
Viszont, mikor bementem a szobába, mert hallottam, hogy dumál, látom ám, hogy hanyatt fekszik (hason alszik), és a rácsvédő mögött matat!!! :lol:

Mesi! Nekem. :wink: Pest x idő + Békás még1x annyi… De rajtam nem múlik! :D Remélem, Apa is elvisz. Bár nem tudom, hogy a Brendon hol van (amit előtte néztetek ki) :roll: .

Jaj, mi lehetett Zsófival is?! :shock: :(

Hát igen, Szelit se lehet már otthagyni. Tegnapelőtt este, fürdés után letettem a matracomra (ami a földön) hason, hogy gyorsan visszateszem a törölközőmet a helyére, erre hallom, hogy kopp, és sír. Szaladok be, hát beesett abba a kis résbe a matrac és a pelenkázó szekrény közé… Gyorsan kikaptam és már semmi baja nem volt szerencsére! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Apa ODA is elvisz...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Jaj, de rendes ez az Apa! :wink: Jó, hogy sikerült megpuhítanod! :D
A Brendon a Váci úton van.

Kép
Kép
Kép
gremese

...mármint remélem... bocsi... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Nagyon remélem, hogy Apa elhoz a talira!!!!!!!!!! :D

Nézzétek meg az augusztusiak talis képeit! Valami marha jók!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Banán :lol: és már meg is van az a 3db :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Mesi: Nem semmi mire képes Zsófika :lol: Még jó, hogy időben észrevetted

Timi26: Hogy van Vikdani? Remélem sokkal jobban .További jobbulást neki++++++++++++++++++

Regi: Remélem elhoz apa a talira. Jó volna személyesen megismerni.

Viranka: Bocsánat, nem szándékosan hagytalak le a hiányolóslistáról :lol:

Mesi: :lol: :lol: Pár hét és a mi csemetéink találkozójáról nézegetjük a jobbnál jobb képeket :lol: :lol:

Maggie: Ma sokat jártál az eszembe, előjött a migrénes fejfájásom :( csak azután enyhült, hogy sikerült hánynom :( Engem átkozottul lemerített ez az egy alkalom. Neked meg nagyon sűrűn van mostanában.
Van már időpontod a dokihoz?

MMarica: Timivel értek egyet én is. Ez mostmár egy baráti társaság és szerintem belefér ennyi lazulás. Szerintem sokunknk jó, haegy kicsit lazíthat. Szerintem azt te is tudod, hogy pici mellett nem lehet :lol:
Kapcsolódj be egyszer te is ha időd engedi. Lehet, hogy egy kis idő után tetszene :wink:

Na kezdődik az esti rutin :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szerintem az előbb sok lett a "szerintem" :roll: :oops: Bocsánat

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gremese: tényleg aranyosak!!!

I.Móni: köszi, még megvagyunk! Egész délután bágyadt volt, sokat aludt, a főzeléket, gyümit nem fogadta el! Öklendezett tőle! :(
Apával már azon voltunk, hogy ha a tápszerből sem eszik, indulunk a kórházba.
Aztán ijedségből vagy nem tudom megevett 60 ml-t!
Aztán este még 50-et. Eddig még nem hányta ki!

Megyek, mert Rebusnak baja van!

Kép
Kép
timi26

Hazaértünk... :? . Annyira elfáradt a szemem a vezetéstől, hogy az utolsó pár km-t tök lassan tettem meg, mert alig láttam :shock: (szakadt az eső...).

Panka ma 2x aludt :shock: . Délelőtt kb. 1 órát, és délután is ugyanennyit :shock: . Áááá, nem vagyok fáradt... :? .

Remélem éjjel, most hogy itthon vagyunk, aludni fog :roll: .

Talira mi tömegközlekedéssel megyünk, jó lenne, ha nem kellene 100x átszállni a Nyugatitól, mert már a vonatozás sem lesz egyszerű (ezt remélem nem csak a saját nevemben írom, mert egyedül neki sem merek indulni :oops: , megyünk páran erről a vonalról :wink: ).

Regi, nagyon tetszik az aláírásod :D !!

Mesi, bizony sokszor leszel még szívroham-közeli állapotban :wink: :lol: !!

Szerintem én ma nem jövök chatelni :wink: , örülök, ha ágyba kerülök :roll: .

Juba, nem mentek el a vendégeid :shock: :D ?!

Reggel jövök, jóccakát mindenkinek!!
Kép
dettyk

Sziasztok !

Csak gyorsan teszek pár képet .

Este ha Ádi elaludt jövök élményekkel.

Kép paradicsomos krumpli után
Kép így iszom a teámat
Kép na szép kék a szemem ?
Kép jó hajlékony a srác
Kép sárgarépa után
Kép saláta főzi után édesen alszik