A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Bárány: Boldog névnapot kívánok! :D

melike: GRATULÁLOK!!! Szépek voltatok :D

kismamik: nagyon szép pocakok és nagyon szép ruhákat szereztettek be :D

időjárás:
Mi teljesen, vagyis inkább a babócák készültek ki tőle. Egész hétvégén keményedtem és a babák sem voltak aktívak. Nagyon félelmetes volt. Tegnap estére én készültem ki teljesen, egy pohár borral meg is nyugtattam magamat. :D (tudom, hogy nem tilos, de azért nem fogok rászokni :D ).

Gigi: voltunk a Sas utcán a matracosnál. Egy jobb minőségű matracot 120*60-as méretben 3200 Ft-ért tudnak kivágni és a behúzást nem tudják vállalni, azt nekünk kell megoldani. Vagyis volt ott egy nagyon durva anyag, azzal megcsinálták volna, de inkább nem kértük.
Szóval inkább megvettük a kókuszmatracokat a Brendonból, kuponnal 4990 Ft volt, meg kellett vennem még egy Anyák lapja újságot, hogy két matracot tudjunk venni, de megérte a befektetés. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

bárány: pihenj!!! :wink: :D Minden rendben lesz! Jöhetnél egy kicsit sűrűbben :wink: :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

...vagyis csak akkor, ha nem kell szigorúan 24 órából 25-öt feküdnöd.

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Na, magamhoztértem... Természetesen kiborítottak, és még vagy 15 perccel később vették le a vért, mint kellett volna... Pfff. Itt dühöngök!

Bárány: Én is boldog névnapot kívánok!
Mit mondott a doki? Mikor mész hozzá vissza. Gondolom hamarosan feloldják nálad ezt a nagy tilalmat és rövid időre, de felkelhetsz. Tarts ki, a babóért mindent ;)

Stella: Irigyellek, hogy otthon lehetsz már. No stressz, lassacskán el tudsz otthon végezni minden házimunkát... Nekem még minimum 1 hónap... vagy kettő... De aztán hawaii :D

Csiri-biri: A dokid meg tudja mondani, hogy javasolja-e a kismamatornát vagy jógát. Ha nincs akadálya, akkor bátran iratkozz be valahova. Én majd, amikor már otthon leszek, akkor akarok elmenni kismamajógára...

Mankabi: Én is ezt fogom tenni. Be a mosógépbe és öblítés alaposan ;)

Szilva: Én is azt a matracot néztem ki. Újság már megvan, már csak meg kellene tudni, hogy mekkora lesz a kiságy... Feleslegesen nem akarom megvenni...

Nem rég találtam itt babanetes fórumon valahol a gátmasszázsról egy doksit, képekkel és minden fontos infóval. Most megosztom veletek, hátha érdekel valakit ;)
Gátmasszázs

Kép

Kép
bettica

Mégegyszer köszönöm a névnapi jókivánságokat!!!!!!!!

Jövő héten megyek orvoshoz,és múlt héten voltam,igen azt mondta,ha nem lesz semmi gond 8-10 hét múlva visszaállhatok a régi kerékvágásba!!

Keményedés:sajnos nekem is van és több mint a megengedett(állitólag napi 5 a megengedett).Majd mondom is az orvosnak hátha van rá valami a magne b6-on kivül!!!
Azt mondta az orvosom első terheseknél nincs ez a keményedés dolog ,de ezek szerint te kivétel vagy Szilvaqeen!!!
Vendég

Ja és a vizsgálatok: Nekem a 28. héten kell mennem egy extra uh-ra a kórházba. Akkor meg is látogatom a dokit (egy helyen van, így kényelmesebb, nem kell átmásznom külön emiatt a dokihoz) és kérek tőle egy vizsgálatot is. Most a napokban kellene mennem a védőnőhöz, ami szerintem át fog csúszni jövőhétre, valszeg kiveszek majd egy nap szabit, a pihenés mindig jól jön ;)

A mai vérvételről, ami miatt ki voltam akadva (akit nem érdekel, nyugodtan ugorja át ezt a részt :) ):
Kaptam beutalót a 26. heti vérvételre és vizeletvizsgálatra + egy másik beutalót a terhelésre (mert hogy a helyi laborban terheseknek nem csinálják meg a vc terhelést... no komment) Szóval reggel helyi laborban kezdtünk a szokásos teljes vérkép és vizelet vizsgálatok miatt. Jött a párom is, mert őt is szúrták. Ott voltunk már fél 7-kor, hogy a vérvétel után egyből be tudjam nyomni a cukros löttyöt és még meló előtt (9h) le tudjam vetetni a 120percest a Margitban. Ahha, meg ahogy azt Móricka elképzelte. A sok adminisztráció miatt (elszámolás nyomtatása minden betegnek lassú-ősrégi mátrix nyomtatóval) csak 7 óra 10kor tudták levenni a vért... Párom elég türelmetlen típus, és pechünkre még sok öreg nénike is volt ott, akik közül 1-2 "rendezkedett". Végre szólítják a párom, felugrik és menne az ablakhoz, de útját állja az egyik akciónyugdíjas... Nyanya rikácsol: '520-as!!!! Mondom ötszáááááázhuszaaaaaaaaas!' még akkor is ott sípolt, amikor már a párom az ablaknál állt és intézte a dolgát. Végre nagy nehezen megcsapoltak minket, úgy hogy akkor kíméletesen kocsival haza, nehogy a löttyöt visszadobjam... Eltöltöttünk 1 órát otthon tv-vel, nettel, majd irány a Margit levetetni a 120'-t.
Odaérünk még jó negyed órával az idő lejárta előtt, szépen leültem és megvártam, míg kijön a laboros néni, szólok neki, hogy mikor lesz time. Azt mondja vannak előttem. Mondom látom, csak gondoltam szólok, hogy mikor kéne levenni, nehogy az legyen hogy ők azt hiszik még nem ittam meg és ott váratnak. Persze meg volt sértődve, hogy gondolkodni mertem. Tény, hogy kivételesen sokan voltak ott, de nem gondoltam, hogy ennyien lesznek, mert legutóbb 5 perc alatt végeztem... Na jó, mondom akkor várjunk, majd szólítanak. Na és azt, amit én kaptam bent, hát nem tettem zsebre... Azt mondja a csaj, hogy ő ezt nem érti, miért rohangálok több helyre intézni a vizsgálatokat. Miért nem csináltatom meg őket egy helyen? Mondom neki: azért, mert nem akartam itt ülni 2 órát, mikor otthon a kényelmes fotelben, tv-t nézve is tudtam ücsörögni. Aztán jött azzal, hogy hova járok ultrahangra. Na, ekkor már fent volt a pumpám rendesen, mondom SOTE II. Ismét sértődés az arcán és hitetlenkedés, hogy nekem ez miért jó...
Mi köze van hozzá, hogy hol és kinél fogok szülni???? Miért ilyen körülményes az egészségügyben elintézni pár vizsgálatot???
Esküszöm nektek, hogy a következő terhelést inkább a SOTE-n fogom megcsináltatni, mert annyira felhúzták az agyam...

Teljesen kiidegeltek, munkahelyünkről jól elkéstünk, persze magyarázkodás ezerrel... :(

Kép

Kép
bettica

Bárány, Szilva: Sajnos nekem is keményedik a pocim, pedig első babóca... Naponta 2-3x érzem, általában este. Olyankor sajna sehogy sem jó (kicsit fájni is szokott ez normális?). Egyre gyakrabban jön elő este, így amikor hazamegyünk a párommal, már inkább ő csinálja a vacsit, meg a teregetést és meg ágybazuhanok. Ilyenkor nem segít semmi, csak a pihenés, de az hatásos...
A tuti megoldás az lenne, ha otthon maradnék és rengeteget pihennék, de én ezt nem tudom megtenni :(

Kép

Kép
bettica

Bettica a napi 3 az extra light szerintem!!!!
Nekem napi 10-15 fekvés melett!!!És fáj is!
Mindenképp mondani fogom a dokimnak!!!
Csak remélem nem korházi üdülés lesz a vége :?
Azzal nyugatom magam,hogy az orvosom azt mondta,hogy a két császármetszés tompítja a keményedéseket!!Megtöri és csak alig jut le a méhszájhoz,ezáltal nem nagyon tudja nyitni!!!!
hÁT ÚGY LEGYEN!!!
Vendég

Bárány: Legyen igaza a dokidnak! Pihenj sokat és a bébi kihúzza az időt odabent ;)

Egy kérdés mindenkihez: ti tapasztaltok olyat, hogy amikor fordulnátok az ágyban, vagy felállnátok esetleg egy kicsit mozogni szeretnétek (pl. kimenni a konyhába), akkor egészen lent mintha húzná valami a hüvelyetek (vagy mit, lehet "csak" a szeméremcsont, de inkább ott bent valahol)? Tudom, hülyeség, de nem tudom másképp leírni. Iszonyat rossz és elég ijesztő... Gondolom a méhem súlya már elég nagy és amiatt érzem, de most már nem mondhatom azt, hogy nem foglalkozom vele, mert mindennapos lett lassan 2 hete... :(

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Próbálok ám visszaolvasgatni!!
Én hál istennek már jól vagyok,nem fáj semmim-sehol.(ezt most lekopogtam!)
Babuka nagyon mocorog a hasamban,újra jól érzem magam,újra nyugodtan alszom.(korábban óránként ébredtem.. :( )

Vettem egy-két holmit a babának,visszatért belém az életkedv!
Vettem szoptatós hálóinget (Brendon akció!),rövidujjú kismamafelsőt (itt a tavasz!) meg szülés utánra csípőszorítós bugyit.(olyan haskötő féle)
Azt hiszem visszatért az életünk a régi kerékvágásba...

Kép
orsitigris

Nemmondod Orsi ,hogy te sem fekszel :shock: :shock: !!!!
Mostmár kezdek félni,hogy velem valami nagyobb gáz van csak az orvos nem akarja mondanki :oops: :oops:
Vendég

Bettica: nálam is ritkán előfordul ez a nyilalás-féle, de inkább jobb oldalt egész lent-belül, de ez a méhszalagok nyúlásást jelentik, úgyhogy nem ijedezek, csak néha kellemetlen.

Bárány: UH-t csinált a dokid mostanság? Egyébként amennyit pihensz, amellett nem lehet semmi baj! :lol:

almaani
Kép
almaani

Apa már festi a kis lakásunkat! Ma a hálót csinálja és holnap jön a BÉBI-LAK!!! :lol: :lol: :lol: És almazöld lett a vége, nagyon vagány színe lesz szerintem! Aztán csütörtökön megyünk Pestre, többek között a babakocsi-ügyben és a dekormatricákat megvesszük abban a boltban, aminek a linkjét a múltkor tettem fel.(micimacis lesz!!!!) :lol:

almaani
Kép
almaani

Bárány!

Napközben a legtöbbször fekszem.Jól érzem magam,de fekszem.Délután én megyek a gyerekekért,és a fiúkat én viszem edzésre (a lányom már egyedül megy),én tanulok velük.
Ezeket nem tudom másra bízni.
Próbálok semmin sem idegeskedni,a doki azt mondta,ez tesz a legkevesebb jót.Szedem a gyógyszereket is rendesen.
Ennél többet én nem tudok tenni a babám egészségéért....

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Juppijéé! 100 nap!!!!

Keményedni én is rendszeresen szoktam, főleg frontokkor, pedig első baba. A méhszájam azonban szépen zárva van, úgyhogy nem idegeskedem rajta. Állítólag van akinek érzékenyebba méhe, és gyakrabban keményedik.

Tegnap meg ma nekem is nagyon aktív a babó, este állandóan kitolta valamilyét egy ponton, elég viccesen néztem ki. :)

Eskövőhöz, névnaphoz gratula!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

na ma kiteszek magamért!!
Almani:19 hetes ultrahang volt!Azóta csak egy tájékoztató jellegüt csinált amikor a folyásom miatt berohantam!!De ott nem nézett méreteket csak,hogy minden ok!!
Következő 26.-án lesz...de az rendes!!!
Addig viszont 12.-én kell mennem vizsgálatra!!
Amúgy azt mondta hátradölve üldögélhetek egy pár órát!!
Hát én itt próbálok terülni a bőrfotelben félig fekve :lol:
Utcán több mint egy hetre nem voltam udvaron sem!
Bárányhimlős volt a fiam ezért nem kelett vinni oviba(lányom egyedül megy suliba).
Vendég

Orsi de jó neked,hogy 27 hetes vagy!!!
Vendég

Bárány: akárhogy is, nekünk NAGYON hiányzol! :D Akár jókedvűen, akár aggódva! :wink: A múlthéten olyan szép idő volt. Nem ültél ki kicsit a levegőre?

Nálunk még tart a tavasz, a szombatot is megúsztuk egy kisebb viharral. Hiába, Szeged a napfény városa! 8)
El tudnám viselni, ha maradna a tavasz, pont a héten ígérte meg apa, hogy nézünk nekem pár tavaszi ruhát-cipőt. :lol: Olyan fura, hogy hónapok óta nem érdekel, hogy magamnak vegyek valamit, csak a babaholmik érdekelnek. És ez olyan jó érzés!!

almaani
Kép
almaani

Almaani ez kedves tőled!! :oops:
Hát most itt vagyok!!
Nem is tudom miért nem ültem ki :oops:
Na majd ha legközelebb jó idő lesz bepótolom!!
Vendég

Szia Bari!Jó,hogy itt vagy a névnapodon!

Nálunk most kisütött a nap,nincs hideg.

A Manócskám ma nem mozdul.Kicsit idegesít,de mindjárt beszélek vele. :lol:

Kép
melike

Készen vannak a plüssök és tényleg nem lett semmi bajuk, olyan jó illatuk lett és szépek!!!!!!!!! Nem gondoltam, amikor kapogattam őket, hogy a Picur fog velük játszani, de most milyen jól jön!!!!!!!!! :lol:

Bettica - tényleg gáz lehetett! Egyébként én az ilyen keményedések miatt és a méhszáj miatt jöttem el hamarabb táppénzre és megérte, mert sokkal jobban vagyok. Lehet előbb-utóbb neked is mérlegelned kell, hogy meddig bírod! Vigyázz magatokra és próbálj meg pihenni!

Bárány - boldog névnapot! Örülök, hogy hallani felőled! Tényleg az a fontos, hogy betartsd az orvos utasításait!

Bettica - nem tudom mi lehet az amiről írsz, nekem is szokott lenni a hüvelynél belül illetve gyakran kívül feszítő érzés és keményedik is. Nagy rejtély számomra, hogy mi ez?

Orsitigris - örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!

Almaani - rakj fel képet, ha kész a BÉBILAK, biztosan szép lesz! A miénk még csak festve van és a bordűr van fent, a fali dekorokat csak akkor tesszük fel, ha meglesz a kiságy, hogy lássuk melyik bútornak hol lesz a végleges helye. De olyan jó érzés ott üldögélni!!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Almaani!!!
eltudnád küldeni újra a linket ahol a matricák vannak???
Meg szeretném mutatni a páromnak,de nem találom és már nagyon sokat kellene visszanéznem!!!
előre is köszi!
Andi
Vendég

KÉrdezni akartam, hogy van valakinek méhösszehúzódása? Az milyen? A dokim kérdezte van-e? Én kérdeztem az milyen? Azt mondta ha lenne, akkor egészen biztosan tudnám és észrevenném.

Manka

Kép

Kép
mankabi

Na, én is jól felcsesztem az agyamat! :evil: Most délután elmentem a körzeti nőgyógyászhoz a táppénzes papíromért. Kérdezte, hogy hogy vagyok. Mondtam neki ezt a keményedést és kérdeztem, hogy az időtől lehetett? Erre nem is válaszol, csak annyit, hogy másnak meg a feje fáj. Ááááá, akkor inkább ne is kérdezzen semmit. :evil:

mankabi: a méhösszehúzódás okozza a keményedést.

bárány: ha süt a nap, szerintem jobb ha tényleg kiülsz a napra és süteted egy kicsit magad. A dokim is javasolta, hogy használjuk ki a jó időt, napozzunk a babákkal :lol:

Keményedés:
A legutóbbi vizsgálaton kérdeztem meg a dokit, hogy mennyi számít normálisnak. Azt mondta, hogy napi 10-14 keményedés.

Szilvi

szilvaqueen

Szilvaqeen!!!!
Akkor én még a dokid szerint beleférek a normálisba(keményedés szempontjából) :D :D :D :D Ennek örülök!! :D
Ma 6-nál tartok!!5-10 között szokott lenni...de van ezek közülami olyan gyenge hogy nem érzem csak a kezemmel,hogy kicsit keményebb mint alapból!!
Vendég

bárány: tényleg ne aggódj, nekem is 10 körül mozog. :wink: Mondjuk hétvégén sokkal több volt, szinte egész nap keményedett, abbahagyta, keményedett .... . Már a végén annyira stresszelt, hogy az még jobban keményedett (erre jött az egy pohár bor :D :oops: )Szóval tényleg nem szabad idegeskedni!

Szilvi

szilvaqueen

Csiri-biri: itt a link a dekorokról

http://www.retrotapeta.hu/webset32.cgi? ... @623537668

Keményedések: nekem a magneB6 nagyon bevált, napi 2x veszem be, ha kicsit keményedik, akkor még egyet. Főleg estéként jön elő, amikor fáradtabb vagyok, vagy túlhajtom magam. :?

A plüssöket majd én is kimosom, de van egy másfél méteres Micimackóm és Fülesem, na őket nem tudom berakni a gépbe! :shock: :D Majd csak jól kiporolom a feneküket!!

almaani
Kép
almaani

Köszi a linket:-)
Vendég

Melike: gratulálok, és sok boldogságot! :)
bettica: húú nagyon jó kép! ;)

Milán tegnap óta olyan aktív, hogy csuda, nem tudom mi van vele. :D

ma megkaptam a terheléses cukor eredményét a dokimtól (e-mailben, hehe :D), minden eredményem tökéletes, csak több folyadékot javasol. mondtam neki, hogy így is 2 litert iszom naponta, mondta hogy nem baj. legközelebb 2 hét múlva kell felhívnom, és 3 hét múlva lesz vizsgálat.

ma délután el lett intézve az uccsó (3.) lyukas fogam is, még pénteken kell menni egyszer, mert leszedik a fogkövemet, és ezen is túl leszek.

holnap meg a védőnőt látogatom meg, legutóbb január elején voltam nála. végülis ő mondta hogy legközelebb a terh. cukor eredményével menjek... :)

keményedés, nekem is inkább este szokott lenni, de csak akkor ha napközben túl sokat vagyok talpon. mondjuk a tegnapra ez nem mondható el, akkor inkább az időjárás kavarhatott be.

rubintbékától meg én is hülyét kapok, azt szoktam csinálni hogy őt lenémítom, és közben jófajta zene szól. :D

most meg mindjárt éhen halok, fél3-kor kaptam a szurit a fogamra, de még mindig el van zsibbadva egy kicsit. amíg meg még zsibbad, nem ehetek. de már pucolom a lilahagymát. nem tudom még hogy mihez eszem, de a lilahagymát nagyon kívánom :D

mia_snow

Bárány
Nagyon boldog névnapot!

Lassan utol fogom érni magam...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Melike, nagy-nagy gratula!
Jól eltűntem. Képzeljétek, elmentem szombaton turkálóba. Túl jól éreztem magam reggel:) Aztán a nagy turkálás alatt, nem vettem észre, hogy a 2 szintes épületben, szinte nem volt levegő. Az utolsó pillanatban le tudtam űlni az egyetlen székre, amit találtam. Már mentőt akartak hívni, tiszta ciki volt, pedig én mondtam nekik, hogy valószínű csak el fogok ájulni, pár perc és jobban leszek:) Addigra pont odaért nővérem, és Ő kezelésbe vett. No mind1 sikerűlt megint jó bevásárolnom. Mostmár tényleg ruhaügyileg befejeztem:) Aztán vasárnap észrevettem valamit a pocakomon jobb oldalán. A bőr alatt van egy picike dudor. Olyan érzés, mintha egy ér megpattant volna. Olyan hülye érzés, szúr, csíp...... nem is tudom. Ki lehet tapintani. Holnap megyek dokihoz, megmutatom. Remélem, semmi komoly. Képzeljétek, ma voltam a terheléses cukorvizsgálaton. Nagyon büszke voltam magamra, nem ájultam el a vérvételen:) Meg is dícsért a szülsésznőm, mert Ő vette le a vért. Neki mutattam a pocakom, mondta, hogy szerinte semmi komoly, de azért mutasssam meg a főorvos Úrnak:) Szóval, holnap doktorbácsi. De előtte megyek szülőszoba látogatásra. Már nagyon várom.
Ui: Megint Új neve van a Pocaklakó Krisztiánnak:)

Kristóf!!!!!!! Már nem javítom át a vonalzót, várok még egy picit.
bluebox

Bluebox - én is ilyen szédülős vagyok, úgyhogy tudom milyen a szitu, ezért is tanácsolom, hogy tarts mindig magadnál egy kis ásványvizet. Én mindig viszek magammal, amióta még az elején rosszul lettem a metrón. Remélem holnap az orvos megnyugtat, hogy nincs semmi gond!

Mia
- én is megkívántam a hagymát, még jó hogy van újhagyma a hűtőben, lehet hogy az lesz a 2. vacsi. Tiszta furcsa szokásaim lettek, tegnap császárszalonnát ettem almapaprikával pedig volt rendes kaja. :oops:

Ma nem voltam túl jól, annyit beszéltünk a keményedésről, hogy délután én is elkezdtem aztán meg paráztam, hogy nem hiszem el, alig teszek-veszek itthon és ennyire nem bírom magam! Mi lesz így a vásárlással? Egyedül el sem indulok itthonról, mert fél óránál tovább nem bírok sétálni, ácsorogni sajna. Veletek mi a helyzet? Hogy bírjátok magatokat?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!
Persze hogy már megint nem tudok aludni! :evil: Ráadásul 7-re megyek cukros szart inni! Boáááá :x

Ani - köszi a linket, tökjó! Asszem én is ellátogatok majd oda!! :D

Bettica - gyönyörű a pocaklakód!! És olyan édi pózban van!! :lol:

Manka - én se tudom milyen a keményedés, érezni hála az égnek sose éreztem, tapogatni meg nem szoktam a hasam, csak legfeljebb simizni. :lol: Nekem alapból baromi kemény mert nagyon erős a hasfalam. Szóval nemtom milyennek kéne lennie, de a doki mindig meg van vele elégedve, méhszáj is zárt, tehát nem lehet baj!!! :D :wink:
Csak eszembe jutott: régebben rengeteget edzettem, főleg hasra és szép izmos volt meg minden, és amikor elmentem dokihoz és tapogatták a hasam, mindig mondták, hogy engedjem el, ne feszítsem! Mondtam hogy dehát én nem feszítem. És volt aki nem szólt semmit csak láttam a fején amit láttam... de volt aki közölte, hogy márpedig az nem lehet... Most erre mit szóljak? Márpedig nem feszítem vazze!?!? :lol: :lol: :lol:

Most már inkább örülök hogy nem tudtam aludni, mert legalább sikerült mindent visszaolvasnom! :wink:

Bari - Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Nagyon örülök hogy újra itt vagy velünk és nem csak olvasó üzemben! Szerintem az hogy kinek mennyi fekvést parancsolnak, vagy mennyi keményedést engedélyeznek, nagyon dokifüggő is! Gondolom a Te dokid extra óvatos veled, mert ismeri az előzményedet és ez teljesen érthető! Azt megértem hogy szar egész nap ágyban, én is utáltam, de aztán meg milyen jó lesz babázni, el is felejted egy pillanat alatt az összes kényelmetlenséget amit okozott előtte!! :wink: És tényleg ülj ki egy kicsit ha kisüt a nap, bizti jobb kedved lesz tőle és feltölt egy kis energiával! :)
Nyugodtan jöhetsz negatívkodni, majd mi fel-pozitívkodunk!!! :D :D

Na, visszabújok Apa mellé, hátha még meglátogat az álommanó egy rövid időre! :roll:
Vendég

Manka - még egy mondat: én mostanában szerencsére nagyon bírom a mászkálást, persze ahol lehet leteszem magam, de semmi különös. Lehet hogy ez pszichés is, mert tudom hogy még az esküvőn extra-fittinek kell lennem, aztán lehet hogy már én se leszek annyira toppon ha "leeresztek" utána! Meglátjuk! :)

Ja és van új képem Gömbi lakhelyéről! :D (Már nem Lili, de még nem tudtunk megegyezni másban sem, úgyhogy addig marad Gömbi!) És látszik a "vastag" karom is (nemtom vki emléxik-e a történetre... :D )!

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Manka
Méhösszehúzódás... azt, ami az orvost érdekli, tudni fogod...

Én mostanában jól vagyok :lol:
Jövök-megyek, intézkedem... :lol: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Köszi a gratulációkat!

Második éjszakát is végig aludtam,még pisilni sem mentem ki!
Hihetetlen!Lehet,hogy az esküvő miatt is volt eddig a nem túl jól alvás.

Blue:én is ma megyek dokihoz,este fél 8-ra.Az új dokihoz (nő),tudjátok,váltottam.Remélem meg leszek elégedve.

Holnap pedig 4D!!!

Wera:már izgulok helyetted is.Nagyon vigyázz magadra szombaton!

Kép
melike

Mégegyszer köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntéseket
puszi
Vendég

Jó reggelt!
Sziasztok!!!
Szerintetek visszatérhet a reggeli rosszullét???
2 napja folyamatos hányingerrel ébredek.... :evil:
naon rossz!!!
Vendég

Jó reggelt!

Képzeljétek, a csomó, ami miatt el akarok menni a dokihoz, eltűnt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ilyet?????? Mind1 akkor is megyek. Remélem, nem kell most is 8000.-Ft-ot tejelni:) Kicsit drága lenne hetente ennyi:( Mostanában, én sem tudok aludni. 3 óra körűl ébredek, aztán nézem a plafont. Jaj, már nagyon túllennék mindenen. Tiszta nyűg vagyok:( Ma nagyon negatív!!!! Na sebaj, hátha a szülőszobalátogatás lenyugtat:)
bluebox

Sziasztok!

Bárány, utólag Boldog Névnapot! Jó, hogy hallunk rólad!!! Remélem hamarosan helyreállnak a dolgok és nem kell ez az extra kímélő üzemmód! :wink: Hétvége felé megint jó időt mond, menj ki majd egy kicsit a levegőre! Jót fog tenni! :lol:
Orsi, örülök hogy jobban vagy!!! :lol:
Manka, nekem jópár hete volt 2x 3x méhösszehúzódásom. Úgy tudnám leírni, olyan volt, mintha összeugrott volna a hasam... :roll: De ha lett volna, biztos tudnád.
Bluebox, ismerős érzés az ájulás. :( Én is úgy szoktam védekezni, hogy mindig van nálam innivaló.
Wera, kitartás a terheléses cukorra!
Nem pénteken megyek a 4D genesisbe, hanem szombaton, a páromnak ugyanis visszavonták a pénteki szabiját. :twisted: Felhívtam tegnap az uh-t és szerencsére volt még szombat 12-re hely!!! :D

Kép
sziszka82

Almaani!

Milyen babakocsit szeretnél? Hová mentek Pesten szétnézni????

Kép
orsitigris

Sziszka!

Szombaton babanet lesz a 4d genesisben! :lol:
9-re is megy közülünk valaki,én meg 10-re!
Te 12-re!
Valaki 11-re esetleg!
rohanok a dr-hez!

sziasztok

Kép

Kép
ibm

Jóreggelt!
Sajnos én ma nem aludtam túl jól. Apa kész lett a hálószoba festésével, de az éjszakát a nappali kihúzható heverőjén töltöttük, hogy még száradjon a szoba. Össze-vissza forgolódtam (már amennyire tudtam) és nagyon elaludtam a vállam. :cry: Alvás előtt befészkeltem magam egy nagyon kényelmes pozícióba, de valószínűleg Patriknak nem tetszett, úgyhogy addig rugdosott, amíg át nem fordultam, aztán aludt ő is.

Wera: hűha, te aztán tényleg éjjeli bagoly vagy! :shock: Hátha az esküvő után végigalszod az éjszakát!
Nagyon csini vagy a fotón! Büszke lehet rád a 4 nap múlva férjecskéd! :wink:

Melike: örülök, hogy jól aludtál! Holnap 4D? :lol: Akkor látunk megint babafotót!!!

Csiri-biri: a reggeli rosszullét szerintem bármikor visszajöhet (legalábbis nálam nagyon gyakori vendég), próbálj valamilyen háztartási keksz-szerűt enni, mielőtt kikelsz az ágyból. És ne folyadékkal kezdj!

Orsi: cocordba és casualplaybe vagyok beleszerelmesedve, de a szegedi üzletben nincs a türkizből, csak a pesti Brendonban, úgyhogy ott megnézzük. Megvesszük a dekormatricákat (amiket felraktunk), ágyneműt a picúrnak és pár Ikeás dolgot. :lol:

almaani
Kép
almaani

cocord=concord :oops:

almaani
Kép
almaani

Beléptem a 26. hétbe! :lol:

almaani
Kép
almaani

Bluebox!

Rendeződtek a panaszaid? Sikerült egy TSH vizsgálatot kikönyörögnöd, olvastam, hogy voltál vérvételen, tehát lehetett volna nézni???

Többieknek is jó pocakosodást! :)

KépKépKép
bogyra

Már nemcsak hányingerem van,hanem elkezdett menni a hasam is!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek ez mi lehet?
a körzeti orvosom egy hülye nő,nem is nagyon járok hozzá,illetve nem akarok a betegek közé menni!!!
A nőgyógyász úgysem tud mit tenni ezzel!!!
Lehet,hogy valami vírus????
valaki tudja,hogy kezeljem???
Vendég

Sziasztok!
Beléptem a 28.hétbe.Ajajajjjjjj. :lol:
Vendég

Csiri-biri: passzolom a kérdést, szerintem azért valamelyik dokit meg kellene kérdezned, ha délutánig marad a rosszulléted. Szerintem valami kis vírus lehet.

almaani
Kép
almaani

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?