Sziasztok!
Vdorka! Igen, majdnem egyidősek vagyunk, bár Veronikuszhoz közelebb vagy... Hátha sikerül majd kibérelnünk egy 3ágyas szobát szeptemberben!

Én egyébként, köszi kérdésed jól vagyok, Lénával sem volt semmi tünetem, szerencsére. Ja, és a szülésznőm Zachár Erika, csak ajánlani tudom! Mint ahogy mindenki a sajátját!
Andi! Jajj, remélem most már tényleg rendbe jön Balu! Kitartást!
Eni! Benőnek is jobbulást, ha semmi más tünet, akkor biztos "csak" a fogak... Jöhetnének már...
Vica! De jó, hogy te is jól vagy már!
Én múlt héten vittem Lénát a védőnőhöz, amikor kiskönyvet kaptam, végig tök jól elvolt, de a vérnyomásmérésemet végigüvöltötte. Aztán másnap este, amikor a dokinál voltam, bejött a párommal UH-ra, és az alatt is sírt. Szegény, biztos azt hitte, hogy ez fáj anyunak...
Ancsa! De ügyes Lara, hogy feláll! Rácsot már többen írták, nekünk nincs, de én is ezeket a helyeket tudom.
Steffi! Szerintem is ez egy új szabály, hogy időpont kell az UH-ra! Amikor Lénával voltam terhes, minden pénteken Tóth doki UH-zott, és megmondta, h kb mikor menjek. Most meg van vmi lapja, amin jó előre rajta van, hogy mikor ki UH-zik, és úgy hív be, plusz van egy mobilszám, ahol időpontot kell kérni. Szóval ez szerintem nemrég van így.
Sinlac: Léna soha nem ette, de én úgy tudom, hogy lehet venni recept nélkül is, csak akkor sokkal drágább. Legalábbis a nyáron még biztos lehetett. Persze ez nem nagy segítség akkor, ha valaki sokat eszik belőle, de ha hirtelen nem jutsz el dokihoz receptért, akkor segíthet. De lehet, hogy ezt azóta megváltoztatták.
Léna egyik legújabb szava: "egyedül". És ezt előszeretettel használja lépcsőn fel illetve lefele... Kicsit sem szokott ám a frász kerülgetni...
Na, megyünk, egész normális idő lett...