A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Memme,
Eszternek boldog hófordulót!!
Nagyon nagy, elsőre totál Melinda!!! És második blikkre? :wink: :lol: arra is!

Mi tuti nem hordtuk azt a rugit! :lol:
Tök jó, hogy marad a szülészet!!! nekem ez új infó volt...
és de jó, hogy bemásoltátok a fotókat, én is tegnap belógtam a várandós topikba.. :lol: és láttam Monácskát is fehér ruhában! :lol:

Andi, Balu hogy van?
Kati, Orsi szeme???

fiatalúr hív... szép napot Mindenkinek!!

KépKép
Kép
gyuzso

jó reggelt!!!

elég jó volt a mai éccaka, annak ellenére hogy azért még dübörgött a szél...de a tető fennmaradt :lol:
Eni! Benike hogy aludt??

Cancan!!! te is rég voltál erre!!!gondolom a költözés hajrájában vagytok!!de azért ha tudsz gyere!!!

Borsa???

Ancsa!!mesélj valamit te is!!!!lécccci

Linocs! gondolom javában babázol!!! :lol: és nem győzöl gyönyörködni a kis angyalkádban!!! de ha van időd jelentkezz ide is (mondtad h párod bevitte a laptopot :wink:) várjuk a fejleményeket!!!
Vendég

SZiasztok!
nemsokára megyünk dokihoz, Balázsnak este a kúp után is 38fokos láza volt,nagyon nyűgös, folyamatosan aludna :cry: :cry:
Én azon gondolkozok, nem lehet ez Balázsnál tejallergia????
Úgyanis ha sinlacot eszik,vagy ette a krumplipürét utána nem kakilt hurutosat csak ha a tápszert ette :shock: Tápszer után lesz csak nyűgös.......lehet hogy csak bebeszélem............ma reggel is 6kor evett tápszert és most megint hurutosat kakilt :cry: :shock: :oops:
bocsánat ilyen korán reggel a témáért.....

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! az jó ha így megfigyeled a dolgokat, legalább valami támpontot tudsz adni a dokinak...de ha tejallergia már előbb kijött volna nem? de ezt csak feltételezem, nem tudom...
mindenestre kiváncsi vagyok mit mond a doki????
nagyon nagyon szorítok Balu!!!gyógyulj meg!!!!a sinlacot nem ismerem :oops: az mi??? de ha az ízlik neki, és attól tényleg rendes a kaki, akkor add azt neki... sztem :oops:
Vendég

ZSofizsofi
KOnkrétumot sajnos én sem tudok az osztály sorsáról, de meg kell mondjam kicsit engem is aggaszt a helyzet, mert szeretném ha megmaradna :!:
Elárulod, hogy ki a szülésznőd???egyébként szerintem meg fog maradni..
Ha megtudok valamit akkor jelzem....ha te is jutsz valami extra infóhoz akkor jelezd :D
Egyébként mi időben közel vagyunk egymáshoz, vagyis a bébik, úgyhogy még az is lehet, hogy talizunk :D
Hogy bírod egyébként??
Fáradtság??hányinger???
jó egészséget

KépKépKépKép
vdorka3

Mekkora baba Fruzsi... nem 1 naposnak néz ki a képen! Tündéri...

S Eszter is gyönyörű, Léna baba meg olyan kicsi még itt. :D Most meg már bezzeg... :D

Andi, ha van hír mondd, nagyon várom mi van Baluval!!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Andi
Szerintem is jó, ha megfigyeled a dolgokat. Mit jelent az, hogy hurutos a kaki?
A barátnőmnek tej- és lisztérzékeny a kisfia. Nála ez állandósult hasmenéssel derült kis. A tejtől tényleg hasmenés van. De lehet, hogy a szervezete csak így reagál most arra a sok gyógyszerre, amit eddig kapott. Sajnos az antibiotikumoknak sok mellékhatása van, ami nehezen múlik.
Jobbulást!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Memme,
A lányokra csak azt tudom mondani, hogy olyanok mint két tojás csak az egyik pici a másik kicsi :lol: Hogy bírod???

Nagyon szép Fruzsi baba, tegnap este én is átkukkantottam a várandósokhoz!!!

Zsófi,
Igaz, nem engem kérdeztél de nekem azt mondta a dokim, hogy nem olyan eccccerű bezárni a kórházat... Azt mondta nyugodjak meg, tuti ott fogunk szülni! :D De holnap megyek hozzá, ha gondoljátok akkor megint rákérdezek!

Vdorka,
Én Várnai Gabira esküszöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nekem Ő a favorit, de láthatod, hogy itt minden szülésznő szuper!!!!!!!!!!!!!!!

Veronikusz,
Róka komával hogy állsz????

Kriszta,
Én is most tudtam meg, hogy az UH-ra időpontot kell kérni :shock: és csak hétfőn, szerdán és pénteken van. Én anno szerdán voltam és akkor Mészi volt. Ja és azt is hallottam, hogy a CTG-re is időpontot kell már kérni.... Mondjuk ez még arrébb van! :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Jó reggelt!

Micsoda nagyszerű hír!!!
GRATULÁLUNK LINOCSNAK A CSÖPSÉGHEZ :D ÉS NAGYON SOK SZÉPET ÉS JÓT KIVÁNUNK A KISHÖLGYNEK, SOK TEJCSIT ÉS SOK-SOK NYUGODT ÉJSZAKÁT A MAMÁNAK!!!

Andi
Nálatok is jobb híreket vártam, de remélem nem sokára kilábaltok ebből a nyavajából!
Legalább most már jó kezekben van Balu, ha jól emlékszem azt írtad dokinénit váltottatok!

Gabi
Neked csak az a dolgod, hogy lazíts és kényesztesed magad!!!!!
Mi majd izgulunk helyetted! :D

Emese
Nagyon szép szemei vannak Flórkának...igazi beszédes, sötét szemek!!! :D

Barbi
....igazad van, de annyira hasonlítanak egymásra...és Daninak sem kell a szomszédba mennie a szép szemekért! :wink:
Usziba jártok még?

Memme
Tiszta Melinda ez a lány! :D
Először azt hittem nosztalgiázol és Melinda picuri képét tetted fel :D
Jól vagytok? Nehéz a két kiscsajjal vagy új babysittered van?

Gyuzso
Mi újság Debrecenben? Alvás?Már bizti átdurmoljátok az egész éjszakát, ugye? :D

Adri
Köszönjük kérdésed, jól vagyunk. Most vagyunk túl egy igen látványos fejlődési szakaszon, (nem is alszunk éjszaka...kb fél 3-kor felébred és reggelig buli van).
Minden érdekli...a képek a falon, a mikro digitális órája, a hűtőmágnesek....kezdi emelgetni már nemcsak a fejét, de a hátát is,ülni akar, de még csak negyedig jut, aztán hupp vissza...jó kis hasizomgyakorlat :D
Kert rendben? Nálam már kibújtak a kosárba ültett krókuszok és tulipánok...a többi még várat magára (leginkább a kertészekre...).

Borsa
Merre jártok? Emmusnak megvan már a Harley???
puszi Nektek!

Hanna

Kép
hanna09

Vica
Lassan, de biztosan gyarapodik a pici, nagyon jó! :D
Bár gondolom Rékával sem szedtél fel túl sokat?
Lehet, hogy tévedek, mert mostanában nem igen jut időm bekukkantani, de Rékáról már nagyon régen nem tettél fe képet. Vagy tévedek? Pedig nagyons szeretném... :roll:

Kép
hanna09

Áron képek:
Kép

Kép

Kép
hanna09

Hanna! jaj dde szép Áron baba!!! és köszi....lazulok :lol: :lol: ti meg izguljatok :lol: :lol:

Vica!
ha jól tudom te holnap ünnepelsz,ugye???? te is fiatal vagy!!!kiváncsi vagyok fiú lesz-e vagy lány?? mit szeretnétek ??
Vendég

nincs meg vkinek az Amanda Leartől..give a bit of mmm to me ?? (kinder bueno reklám)
most nézem, egy csomó helyen fent van pl.youtube, de nem tom letölteni :shock: ....bénabéla vagyok.....

ha valakit érdekelne, vagy meghallgatná: Kép

http://www.youtube.com/watch?v=v3E9zJDH ... re=related
Vendég

Sziasztok!

Viktor kicsit nyügösen,de átaludta az éjszakát,lehet, hogy elkiabáltam a dolgot? :?

A képek Lányok nagyon aranyosak,nem gyözök gyönyörködni :lol:

Lányok: minden gyerek vándoról a kiságyban? Vagy csak Viktor nem bir egy helyben maradni mikor alszik? :?:

Majd visszajövök,csak vár a takarítás.

valentina

Hanna,
Hát Rékával röpke 27 kg-ig :shock: mért a védőnő (szülés előtt 3 héttel már nem mertem elmenni hozzá :D), úgy hogy vele is hánytam az első 3 hónapban! Hát kb. 1 hónapja tettem fel Rékáról képet... Én sem tudok sűrűn jönni, sőt most kb. 1/2 1 hétig se telefon, se internet nem volt hála a kábeltolvajoknak :evil: :evil:
Áron milyen nagy fiú már!!!!!!!!!!!!!!

Gabi,
Honnan tudsz ilyeneket??? Én simán elfelejtettem volna..... (tök ciki a saját szülinapomat elfelejteni :lol: ) Azért annyira nem vagyok fiatal :( Én is szeretném már tudni, hogy kisfiú vagy kislány lakozik bent.... Én szívem mélyén most kisfiút szeretnék, de egy kislánynak is nagyon fogok örülni. (főleg most, hogy láttam Fruzsit!!!!!!!!) Legalább teljes nő uralom lenne itthon, Ricsi nagy örömére!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

A kinder bueno reklám nálunk nagyon nyerő!!!!!!!!!!! Réka ezerrel táncol rá! :D

Na eldugulok, mert kicsit sok voltam egyszerre...

vica10

Vica lestem az iiwiwen :wink:
Vendég

Gabi,
1-0 Neked! :D :lol:

Többiek?

vica10

Sziasztok
Gabi nekem sztem meg van a kinderbuenos zene :lol:

megyek megreggelizek+megebédelek és jövök mesélni mi a helyzet

emano/Andi
KépKép
emano

na végre........

nem engedett fel :evil: csináltam vírusírtást a gépemen
115 ! DB volt. nem csodálom h tök lassú volt a gépem,meg egy csomó oldalt meg sem nyitott :evil:

Emano!! Steffi!
megvan a zene, sikerült!!!de azért köszönöm szépen!!!! :D :D

süt a nap!!hurrrá

Kép
Vendég

Te jó ég, ekkora már Áron?

Szia Dorka, bocs, olvastalak pedig, csak szaladgálós üzemmódban nem üdvözöltelek. SZIA! :)
Annál is inkább, mivel én is Rákóczi-Vida szülő voltam az első kislányommal, bár Zachár Erikával indultunk, de aztán Ági is befutott. Most a másodiknál pont fordítva, úgy volt, hogy Ági lesz, de sajnos két hónappal a szülés előtt elment. Igy hát most végig Erika kísért és nagyon-nagyon szép volt ez is. Ugyanabban a felfogásban csinálják (ezért mondta nekem ajánlotta nekem annak idején Ági Erikát, amikor nem volt biztos, hogy odaér a szülésemre.)
De tényleg, én MINDENKIRŐL jót hallottam.

Néha úgy vagyok vele, hogy a topicnak mágikus ereje kell legyen: amíg itt jönnek a babák, addig marad a kórház...
MARADNIA KELL. Ilyen szülészetet nem lehet szétzavarni.
Úgyhogy hajrá lányok... :)
És hát én is menni akarok még egy kört. Meg különben is: HOVA TENNÉNK KI KARÁCSONYKOR AZ AKTUÁLIS TABLÓT ÉS KINEK MONDANÁK EL A GYEREKEK A KIS VERSEIKET...?

megyek, Eszter hív.

Kép

Kép

Kép
memme

Fruzsi baba nekem is tetsz! :wink:

Memme, Eszter tiszta nővére, tényleg... örülök, hogy megosztod velünk tapasztalataidat, nekem sokat segít, így, a tervezés fázisában. :oops: Én is azt hiszem, hogy a kórháznak működnie kell, ugyanakkor ijesztő, hogy a döntéshozókat ez (sem) érdekli.

Andi, megértelek, most már nemcsak drukkolok, teljes mértékig szolidarítunk veletek. Bene is sinlac-kúrán van, a hasmenése miatt. Bár én adtam neki tejpépet már tegnap is, mert csütörtök óta rendben vagyunk. Az a baj, hogy ilyen (bocs a szóért) banális tünetek, mint hasmenés, hőemelkedés, igen nehéz megállapítani a kiváltó okot. De tényleg jó, hogy keresed az összefüttéseket. Én is. És igen, én is sokat gondolok tejallergiára. Mármint laktóz-intoleranciára. De az már szopiidőszakban kijött volna, nem? Valaki? Mi már teljesen meggyógyultunk, "csak" mára láz van. Semmi más, csak láz. Frankó. Remélem, a tök dagadt ínynek ehhez köze van. Két rágónk kinn, jönnek a szemfogak is.

Hanna, Áron tényleg szép baba. Helyes fickó. :roll:

Gabi, a sinlac az olyan, mint a tejpép, de laktózmentes. Rizs és szentjánoskenyérfamag-alapú pép. Receptre lehet csak.
vbea

banális tüneteknél és összefüggések, természetesen... :oops: :oops: :oops:
vbea

azért az marha jó ha csak receptre lehet ezt a sinlacot kapni....
pláne ha szüksége van rá a babának, akkor még 1 ok amiért lehet menni a dokihoz, írogatni a receptet...
köszi a felvilágosítást Eni.
Vendég

Na itt vagyok egy kicsit
szóval kaptunk Sinlacot meg a milupa hn 25-t+szén tabletta+fekete tea+teljes diéta :cry: :cry: kb10 nap még,míg helyre jön!Addig tejes dolog nuku,sem a tápszer sem semmit!!!!
Lehet hogy tejallergia,ez kiderül ebbe a 10 napba, de lehet, hogy a sok antibiotikumoktól, de lehet,hogy a mind a 2!!!
Folyamatosan ölbe szeretne lenni (szerintem ez érthető is),nagyon sokat iszik, ám szinte semmit nem is eszik, lefogyta a kis pociját :cry: :lol:
MOndta a doktornéni, hogy majd megbeszéjük hogyan hízlaljuk vissza!!!
lányok nagyon kivagyok,főleg lelkileg!!!! 2 hónapja szenvedünk!!!senkinek nem kívánom.........folyamatosan sírhatnékom van :cry: Annyira rossz nézni, hogy szenved és nem tudok neki segíteni!!
na megyek,nemrontom itt a levegőt!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Andi nem mondj ilyet!!!
Tényleg golndolunk Rátok és teljesen megértem, hogy ennyire kivagy!
Sok +++++++++++++++++++++++++!
és gyógypuszik Balu kapitánynak!!!!

Kép
hanna09

Tejallergia
Nekünk van :cry: Igaz, nem laktóz, hanem tejfehérje. A babák nagyrésze ezt nem tudja tolerálni. Múltkor olvastam, hogy kb. minden 10. baba érzékeny rá :roll: A tünetek változóak lehetnek, de a hasmenés és az ekcéma a leggyakoribb jele. HA szopizik a baba, akkor anyucinak is tiltva van a tejtermék! Van aki szerint a savanyított termékek nem okoznak allergiát. Hasmenést általában tényleg nem, de ekcémánál lehet, hogy az is.
Emano Nem feltétlenül jelentkezik azonnal, lehet, hogy csak akkor, mikor telítődik a szervezet. Bár nálatok hasmenés van, az ált. rögtön jön. Normaflore-t adtál neki? Az helyrehozza a bélflórát a sok gyogyó után.
Nálunk sajna kiköpi a sinlacot :? Babylove tápit használunk pépnek. Módosított fehérje van benne. Ez nálunk nem okoz tüneteket.

Gabi
Örülj, hogy Apa nem stresszel, mert az tényleg bukta :wink: Van ám ilyen. Nem gondoltam volna, de személyesen is tapasztaltam és barátnők is meséltek ilyet...
Mit tudsz a János kh-ról? Bnőm ott tervezi a másodikat. Dokija nyugdíjba ment és körzetileg ide tartozik... Azt mondta, megpróbálja...Nem volt valami bíztató az a pár sor, amit írtál róla.
Jöhet priviben is.

Linocs! Fruzsi nagyon édes és mekkora..... :o

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Gabi nagyon aranyos vagy!
Hát emlékszel mikor Veronikusz azt mondta hogy hát akkor neked reszeltek, szóval Lara most már nem marad meg a szobájában, iszonyatosan mászik, és csüti óta fel is áll! :lol:
Azért egyszer a lusták is megmozdulnak! Szóval mindenhol ott van, így nem nagyon tudok jönni, de igyekszem legalább olvani, és majd ha alszik jövök!

de lenne egy kérdésem

Csajok!
Kinek van ilyen ajtórácsa és honnan mert nekünk a Lara szobájára kéne ami az egész ajtó kerettel 75 cm- és ilyen kicsit nem nagyon találok, hát fa kéne, de ha nincs más akkor a fém is jó lesz.
És használ? nektek ez bejött?

NAGYON KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET!!!

Barbi Ti is vetettek, nem? nem is láttam.
:oops:
Na megyek mert már fel is ébredt!

szép napot mindenkinek és szép hetet!!!

ancsaboszi

Édesek a lurkók! Eszter milyen nagy már :o Encinek meg micsoda szemei vannak :wink:

Újabban az éjjeliszekrényen ücsörög :shock:
Kép
A kis botor...Azt hitte, ha jól elbújik, megússza a pelusozást :D
Kép
Hamár kint nincs is jó idő, legalábba lakásba vittem egy kis tavaszt! Valamicskét javít, a hangulaton :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

sziasztok!

na itten vagyok én is, csak fájdogált picit a gyomrom hétvégén, nem tudtam enni, de most már jó!

vica!
sziiiaaa! pont gondoltam rád, hogy hanyadik hétnél tartasz úgy emlékeztem hogy 12 körül :oops: mikor mész afp-re??

hanna!
Áron, de édeeees!!!! Héten?!

andi!
jajj Istenkém! minden együttérzésem a tiéd!!! a héten küldöm neked a cókmókot végre, hogy jobb kedved legyen! meg a sinlac receptet is direkt két dobozost kértem. jó lesz?! :D

Memme!
hát én hirtelen azt sem tudtam, hogy melinda vagy eszter! ezt hogy csináltátok? mint két tojás! gyönyörűűű!

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabi!
tök jók enciről is a képek! milyen szép haja van! pozitív energiákat és sok gólyácskát küldtem felétek!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

ancsaboszi
www.brendon.hu
www.minimano.hu
Itt a legnagyobb a választék rács terén. Mi kölcsön kaptuk és nagyon szerettem. Mikor vissza kellett adni, Apa csinált házilag. Nem tudta kinyitni azt sem, de az fel volt csavarozva. A gyárinak az az előnye, hogy ugye csavar nélkül is felrakható...

AndiFel a fejjel! Egyszer minden rossznak vége kell hogy legyen! Már olyan rég kűzdötök.... Ahogy látom, itt mindenki nagyn veletek van :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Linocs, ez a Fruzsina tényleg gyönyörű baba!

Zsófi, jaj, de piciiiiii!

Ancsa, azért nem láttad, mert azt anyáékhoz vettük! :D brendonban le volt árazva, kuponnal volt 10ezer körül (nekünk kellett hozzá kiegészítő is, mert nem volt elég hosszú), fehér és fém, asszem brevi, nagyon bevált!!! Sztem nézd meg a brendon honlapon! Mindig használjuk, ha megyünk hozzájuk! És Dani nagyon szereti, mert jól tud benne kapaszkodni, oda szokott menni és viccből rázni, meg kiabálni:D mondjuk mi nem "bezárjuk" őt vele valahová, hanem a lépcsőt zárjuk tőle el!

Reni, elbújós kép édes!:D

Memme, hát én is csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, tiszta Melinda ez az Eszter leányzó! :lol: És mekkorát nőtt! Én is először csak pislogtam, h most Melinda vagy Eszter? :roll:

Andi, ++++++!

Eni, nektek is jobbulást!!!

KépKép
barimami

Ja, a miénket nem kell felcsavarozni, csak oda kell feszíteni a két fal közé és kisajtós és két zár is van az ajtón, egy felül (amit csak két kézzel lehet nyitni), meg egy alul, még pluszba!

KépKép
barimami

Eni!
Most olvasom még mindig láz? :( Gyors gyógyulást Beni-babynek! Éccaka?? :D Gabbóról tudsz valamit?!

Más:
megütötte a szemem, hogy az uh-hoz időpont kell. Mi ez? Én nem is értem. :oops: Nekem mindig úgy volt, hogy bementem a dokihoz és megnézett aztán bementünk uh-ra. Jó ez ált-ban este volt. Meg mondjuk én a 20. hét után kerültem át hozzá. Akkor ez az időpont kérds a 12. és 18. heti uh-ra vonatkozik vagyy végig a 40 hétre? Köszi,ha valaki válaszol!

Veronikusz!
Hogy vagy ma? Róka kóma elhúzott már máshová?? Kata, Szofi?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Reni!
Viccesek a képek! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! Gyanús,hogy érdeklődsz az UH-ról... :wink: csak nem ott is??és azért küldöd ide a gólyát??? :D :D
Vendég

Ancsa! nekünk van ilyen rács is, meg amolyan is. Szóval mi a minimanóba vettük...amit az ajtó közé kell berakni.. az 11 e ft volt,
és van amit a Bricoba az fából van, az 5 e volt. azt raktam a lépcső aljára mindjárt teszek fel képet róla. Az harmonikaszerű, thát az jó 75 cm ajtóra is...
Vendég

Ancsa
Kép
Vendég

és a másik rács....

Kép

látszik rendesen?? erről jobb képet nem találtam...
Vendég

Gabi!
:lol: :roll: :?: Érdekel naaa... Küldtem jó sokat! Annyira drukkolok értetek, álmomból felkeltenek is ezt kiabálom! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi! köszi szépen :D :lol: :lol: Gyuzsonak is mondtam,hogy a békák már az ablakban...szóval várjuk :lol:
de te is mondtad,h most fogtok márciusban ha jól emléxem.... :roll: :?: szóval hajrá!! :D Martinnak is kell öcsi vagy hugica :lol:
Vendég

gabi!
sziviii! remélem nagyon célba érnek! :wink: hát tudod ember tervez Isten végez :lol: a baby meg akkor jön amikor Ő akar!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

emano!
Kitartás...remélem mostmár csak rendbejöttök...

Ancsa!
Nekünk van egy fölös rácsunk csak az fém...ha gondolod....

Reni!
csak nem a Te Ivánod van a kismamában??????????

Orsinak a már javult a szája, de még elég feltünő az a nagy bibi...
Dani próbál felállni.
Ma vettem neki olyan dm-es fogkefét vagy mit...nagy sikere volt...jól esik neki. Akkor az azt jelneti, hogy jön már a foga????? Vagy az alapból jól esik nekik????????

Kép

Kép
cukipofa

Memme

Köszi a segítséget :D A legfontosabb szempont nekem is az, hogy leginkább olyan mentalitású legyen mint az Ági, az nekem nagyon "bejött" :lol:
Tudom, hogyminden szülésznő jó a kútvölgyiben, mert még rosszat nem hallottam én sem, de mégis olyan nehéznek érzem a választást.Mindenesetre köszi mégegyszer....
Mégvalami....gátvédelemmel szültél mindkét esetben vagy nem???Nekem az is fontos, hogy azt támogassa????

Steffi:csak a tapasztalataimat tudom veled megosztani, de gondolom végig hasonló szisztéma alapján kell járni vizsgálatokra.Én az utolsó 2 alkalommal amikor UH-n voltam akkor mind a 2x időpontra mentem.Az első babával én is úgy jártam ahogy Te leírtad...

KépKépKépKép
vdorka3

Steffikém! Biztos, hogy a gyomrod fájt és nem a hasad? :lol: Jóvanna, nem akarlak kinevetni, tudod, hogy drukk megy... :wink: Láz, ja. Hívtam dokinénit. Aszonta, hogy mivel hasmenés már elhúzott a pitlibe, és láz van "csak", így valószínű, hogy fogacska csinálja, és nem más... de azért 2 nap múlva, ha fennáll ez az állapot, mehetünk megint. :? Már 38,3 és nagyon-nagyon nyűgös, szegény. Éccaka? Rossz, ha nem alszik a gyermek, de még rosszabb, ha gyermek alszik, én meg nem... Ti? Megyek is. Puszi.
vbea

MI most voltunk dokinál, súlymérésen stb. és én rákérdeztem, hogy az miért van, hogy már kb. 3 hete takonykorban szenvedünk?? Most már jobb a helyzet nem folyik az orra, de egyszerűen nem értettem hogy miért nem tudunk kimászni belőle. Kérdezte, hogy mennyi tejterméket kap most Réka... Aztán mondtam, hogy elég sok joghurtot eszik + sajtot, egy szóval szereti a tejtermékeket. Erre közli, hogyha beteg a gyerek akkor semmilyen tejes cucot ne adjak neki, mert még jobban kiváltja a bacikat. Ezalatt értette pl. hogy se tápszer, se tejpép se semmi.... Mondom hurrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááá

Annak idején én nagyon felhúztam magam ezen a sinlac dolgon, hogy csak receptre volt kapható. Nekünk a dokink az istenért nem akarta felírni, mondván ha a tápszert nem eszi meg akkor ezt sem fogja. (és azt hozzá kell tenni, hogy Réka nem a hízásról volt híres) Aztán az egyik barinőmtől kaptunk csak kipróbálás szinten, hát két pofára tömte a gyerek! :D

Ancsa,
Én ilyen rácsot az IKEÁ-ban láttam! Nekünk nincs, mert a férjem szerkesztett egyet az emeletre... De anno onnan vettünk mi is a mintát.

Renáta,
Ez a legény nem semmi. Nálunk is kb. ugyanezt csinálja Réka tisztába tevéskor! :D

Steffi,
Holnap megyünk AFP-re. Érdekes lesz, mert Rékát is vinnem kell magammal.... Múltkor vezették be ezt az időpont kéréses dolgot az UH-on, sőt a CTG-hez is. Állítólag sokkal jobban tudják kezelni a dolgokat, nem kell sorban állni a kismamának stb. Ez végig vonatkozik, bár múltkor bementem a kórházban mert egy pici barnázás volt és hát a Szabó megvizsgált (saját doki persze pont szabin volt) nem talált semmit, aztán mondta, hogy menjek fel és kérjek időpontot UH-ra Király Katinál... Aztán szerencsém volt, mert szerda is volt ill. pont ott volt Mészi és mondta, hogy most azonnal megnéz. Szerencsére pocaklakó ficánkolt ezerrel, szóval úgy néz ki hogy túlpörögtem magam... Na ebből csak azt akartam kihozni, hogy mindig időpontot kell most már kérni. Amúgy tervezitek Emmust??????? :D

Amúgy én az onkológiára járok a Hegedűshöz és ott nincs UH. De a nőgyógyászaton van és szerintem ott a dokik megcsinálják, bár Szabó nem, Ő felküldött a kórházba.

vica10

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem bírtam tovább!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Vdorka! Igen, majdnem egyidősek vagyunk, bár Veronikuszhoz közelebb vagy... Hátha sikerül majd kibérelnünk egy 3ágyas szobát szeptemberben! :lol: Én egyébként, köszi kérdésed jól vagyok, Lénával sem volt semmi tünetem, szerencsére. Ja, és a szülésznőm Zachár Erika, csak ajánlani tudom! Mint ahogy mindenki a sajátját!

Andi! Jajj, remélem most már tényleg rendbe jön Balu! Kitartást!

Eni! Benőnek is jobbulást, ha semmi más tünet, akkor biztos "csak" a fogak... Jöhetnének már...

Vica! De jó, hogy te is jól vagy már!
Én múlt héten vittem Lénát a védőnőhöz, amikor kiskönyvet kaptam, végig tök jól elvolt, de a vérnyomásmérésemet végigüvöltötte. Aztán másnap este, amikor a dokinál voltam, bejött a párommal UH-ra, és az alatt is sírt. Szegény, biztos azt hitte, hogy ez fáj anyunak...

Ancsa! De ügyes Lara, hogy feláll! Rácsot már többen írták, nekünk nincs, de én is ezeket a helyeket tudom.

Steffi! Szerintem is ez egy új szabály, hogy időpont kell az UH-ra! Amikor Lénával voltam terhes, minden pénteken Tóth doki UH-zott, és megmondta, h kb mikor menjek. Most meg van vmi lapja, amin jó előre rajta van, hogy mikor ki UH-zik, és úgy hív be, plusz van egy mobilszám, ahol időpontot kell kérni. Szóval ez szerintem nemrég van így.

Sinlac: Léna soha nem ette, de én úgy tudom, hogy lehet venni recept nélkül is, csak akkor sokkal drágább. Legalábbis a nyáron még biztos lehetett. Persze ez nem nagy segítség akkor, ha valaki sokat eszik belőle, de ha hirtelen nem jutsz el dokihoz receptért, akkor segíthet. De lehet, hogy ezt azóta megváltoztatták.

Léna egyik legújabb szava: "egyedül". És ezt előszeretettel használja lépcsőn fel illetve lefele... Kicsit sem szokott ám a frász kerülgetni...

Na, megyünk, egész normális idő lett...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffffiiii! Hatalmas gratula!!!!! De jó!!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi!
Igen. Értettem amit írtál :D

Barbi!
Azt hiszem te kérdezted, hogy kinyitottuk-e már a szekrényt. Igen. De szét is ment a gyerekzár. :oops: de legalább tudtam bablevest főzni, mert ott volt a fazíííík. :lol:

Eni!
Jobbulást a kis Lázasnak! :oops:

Andi/Emano!
Jaj Ti szegények!!! Még mindig! Gyógyulj meg hamar nagyfiú!!!!

STEFFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AZTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hatalmas GRATULA!!!!! SZUPER! DE JÓ!!!! :D:D:D:D:D:D:D

Róka Koma még mindig itt. Tegnap meg főleg. Már nagyon vágom a centiket! :D Nagyon unom. Férjem kérdezte minap: Mi a bajom? Mondtam, hogy mi, erre ő: „még mindig????” :shock:

Cokipofa!
Örülök, hogy gyógyulgat Orsi!

Ancsa!
Gratula Lara babának a felálláshoz!!! :D Na ki a boszi??? Mondtam én hogy azért nem jössz! :lol: ja! Képzeld eddig 3X álmodtam, hogy hamarabb megszületik Hármaska. Ez még egy kicsit aggodalommal tölt el. Más lenne, ha már betöltöttem volna a 36.-at.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?