A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Noki!

Kívánom, hogy holnap kellemes csalódásban legyen részed....volt már ilyenre példa, drukkolok :D

deri
deri

Sziasztok Lánykák!

Baby, Orsi!

Nagyon sajnálom!

Noki!

Holnapra: Kép

Zsókuci!

Sajnálom, hogy még mindig nem jó a vérképed!
Egyébként ma én is nagyon hisztis és nyugtalan voltam! Talán a frontok miatt. Mondtam is a munka társaimnak, hogy csak nagyon szükséges esetekben szóljanak hozzám. :D

Engem is érdekelnének a képek.....persze, ha lehetséges :oops:

Kép
nika28

Bocsi!

Most láttam, hogy nekem is elküldted!
Nem jött e-mail, és nem is néztem! :D

Kép
nika28

Szupik a képek! :D

Még jobban sajnálom, hogy nem lehettem ott......!!

Kép
nika28

Sziasztok! Új vagyok itt, de szeretnék már nem csak olvasgatni, hanem "hivatalosan" is bejelnetkezni közétek, ha lehet!
Röviden rólam: 2 éve már jártam a BMC-be, kivizsgálások, terminált együttlét, majd egy spontán méhen kívüli..., ezután hosszas szünetet tartottunk. Most éreztünk újra erőt, hogy nekiessünk a projektnek. Túl vagyunk az újrakezdő vizsgálatokon, sajnos a páromnak bacit találtak, úgyhogy most gyógyszert szed, én pedig készülök az első inszememre, ami, ha mindne igaz meg is lesz márciusban. Zeke a dokim. (Ha a táblába is bekerülhetek :) )
Hamarosan nem csak magamról írok, ahnem remélem, hozzá tudok szólni az itteni beszélgetésekhez.
Köszi, sziasztok: Dóra
edóra

Sziasztok LÁnykák :)

Baby, Orsi :( :( nem is tudok mit mondani, sajna mi tudjuk mit éreztek :(

Üdv az újaknak vagy most edóra az új? :) Én már követni se tudom :) majd átbogarászon a táblázatot.

Rólam annyi, hogy spontán nuku :oops: :oops: :oops: :oops:
Borzasztó fájdalmak közt megjött egy héttel előbb :shock: :shock: :shock: csak azért hogy legközelebb amikor megyünk wellnessezni meglegyen...direkt kiszámoltam hoyg végre egyszer úgy mehessek valahova hogy ne legyen meg erre így pont meglesz.Mindegy megszoktam már :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Ja és amit nem meséltem fellhívott a doki aki csinálta az inzulin rezisztencia vizsgálatomat hoyg emelkedett a szint :shock: :shock: de szerinte a vetéléseket nem okozza bár nem tudja...Sokkal könnyebb lenne ha 20 kiló plussz lenne rajtam mert akkor biztosra mondaná, de így nem, beszéljek a kezelő orvosommal erről :shock:
Lányok van valaki itt a topikon aki inzulin rezisztenciában szenved? NEkem mintha nem lennének PCOS tüneteim, de ki tudja.
Hihetelen ha kiderűl hoyg ez is van nekem tényleg fejbe lövöm magam, nekem elég volt az endometriózis is :( :( :?
Ráadásul azt mondta a doki hogy dobjak le 6-8 kilót magamról...
madrin

Szia Madrin!
Igen, én új vagyok :oops:
Ne mondj ilyet, hogy "fejbe lövöd magad", bár nem nagyon tudom, mi az a "inzulin rezisztencia", valami cukorbetegség
-szerű? Az tényleg pocsék, hogy pont wellness program alatt lesznek nehéz napjaid :(
Dóra
edóra

Halihó Mindenkinek!

Megjöttem, jó sokáig kellett nélkülöznöm benneteket, de sajna most csak beköszönni van időm, mert a munkámat senki nem csinálta meg helyettem, úgyhogy munka fronton habzsi-dőzsi van.
Ha valakinek van ideje és kedve, szívesen vennék egy röpke tájékoztatót, hogy mi történt Veletek az utóbbi másfél hónapban, ki hol tart, szóval meséljetek és legalább azt megpróbálom elolvasni.
Köszi és puszcsi Nektek.
moncso70

Zsókuci
1-2 hét és kifog derülni mi a probléma!Szerintem a röntgen után okosabb leszel és kezdhettek majd tavasszal!Kitartás!!!

Madrin
Mostanában mindíg elöbb megjön reménykedj hogy majd most is elöbb megjön mint a wellness hétvége!Ha kiderül,hogy inzulinrezisztenciád van örülj neki,mert a meddőségek nagy részének hátterében ez áll!Nézz át a családinetre,ott részletesen leírják a laikusoknak a dolog lényegét!

EDóra
Üdv itt nálunk :D mielöbbi pocakosodást!A következő táblában már benne is leszel!

Moncsó
Sajnos jó hírekkel nem tudunk szolgálni :( Mindenki halad az úton előre!Este tobom az új táblát és abból mindent megfogsz tudni!Merre jártál?Nagyon elvoltál tünve!

Kriszti
Már nem fáj szerencsére és napról-napra szebb!Mikor megégett én raktam hidegvíz alá,befújtam Irixel vagy 5X csak tudod az olvadt műanyag piszkosul éget!

Noki
Remélem jó hírekkel jössz ma haza!!
gabicsibe

Dóra
Egy életkort is kére,ha nem titok :wink:
gabicsibe

Sziasztok!

Tegnap este beadtam az Ovitrelle-t pont a köldököm mellé. Mára olyan szép lila lett. Ugye ez nem baj, csak valószínű eltalálhattam egy eret?

Baby, Orsi!
Nagyon sajnálom. :(

Annyit írtatok mostanában az inzulin rezisztanciáról. Leírná nekem valaki hogy ki ad erre beutalót, hogy állapítják meg, vannak-e tünetei, miért okoz meddőséget, stb.... Vagy ha egy honlap címet adtok az is elég.

Még egy kérdésem van: hogy járok-e rosszabbul akkor ha én az 5. inszem után lombikra mennék -itt a tb támogatásra gondolok elsősorban? Vagy mindenképpen meg kell csinálni a 6. inszemet.

Kép
vucuska

Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat és a jó kívánságokat!
Sajnos nem jó hírekkel tudok szolgálni!
Ma hajnalba felébredtem olyan 01:30körül arra, hogy megjött a menszim :cry:
Bementem Wiegandt dokihoz és most nem puregont hanem Merional-t
írt fel nekem!
Legalább valami "más" is történik velem a hónapok során :)
Nem vagyok elkeseredve egyáltalán és Mártika még kérdezte is ,hogy - hogy hogy ilyen jó kedvem van ???
Mondtam neki, hogy a hónapok során már edződtem lelkileg és akkor fogok sírni és zokogni ha egyszer azt mondják, hogy 2csíkos lett a teszt :lol:
Persze a boldogságtól és meglepődöttségtől :lol:
Mosolygott és tetszett neki ez a hozzá állás.
:lol:
Hála égenek a Páromat is felkészítettem a negatív tesztre ,így Ő sem szomorkodik.
8-án kell elkezdenem a szurit és jövő7en pénteken kell mennem legközelebb UH-ra.

Gabicsibe.
Tegnap nem tudtam netezni ,mert sok volt a dolgom, de azt hiszem Én láttalak ma Téged!
Nagyon sajnálom, hogy nem mentem oda hozzád!
:cry: :cry: :cry:
Te is láttál ,mert nagyon megbámultam a gyönyörű pocakodat és még Rám is mosolyogtál :lol:
Barna göndör hajam van és fel volt tűzve + barna keretes szemüveg volt rajtam.

Köszi mindenkinek még 1x a drukkokat!
Legközelebb sikerrel járok hisz karácsonyi babát igértem itthon is :oops: :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Kedves Gabi! Hogy lenne titok, köszi, hogy beteszel! 33 éves vagyok, Bp-en lakom, és 1. inszem elméletileg márc. végefelé lesz.
Köszi.
Csodálom azokat a HŐSöket, akik csak úgy "hasba szúrják magukat", én képtelen voltam, amikor volt enyhe stimus hónapom, midnig a combomba adtam, és abba is úgy, hogy szinte mindig ugyanoda, és a másik combomba nem mertem. Ahova először sikerült, csak abban bíztam, hiába próbáltam magam réávenni. Az Ovitrelle külön ügylet volt, mert az olyan vaskos :(
edóra

Noki!
Sajnálom, de tetszik a hozzáállásod!!!
Hogy-hogy szombaton kell elkezdened szúrni magad?
Én is örültem hogy a Puregon után mást írt fel nekem a dokim, hátha ez is számít.
Viszont a Puregon után elég gáz volt használni a Fostomolt (ugyanolyan elven működik mint a Merional), de belejöttünk apárommal. Legalább ő is kivette részét a szurizásból: ő összekeverte nekem én meg beadtam. :D
Sok sikert neked a továbbiakban!!!!!

Kép
vucuska

Vucuska!
http://www.mensmentis.hu/tudastar.html

Itt aztán lehet mazsolázni erről a nagyon "népszerű" témáról.

Gabicsibe
Sajnálom, hogy nincsenek jó hírek "Manófronton" a többieknél.

Kicsit elvonultam a város zajától, a Mátrában mulattam három hétig az időt, kicsit felkészültem az elkövetkező hetekre, mid testileg, mind lelkileg, és kicsit átértékeltem a dolgaimat. Se tv, se net, semmi zavaró tényező, hegy minden mennyiségben, könyvek, pihizés, szauna, erdő és nagy kirándulások, meg egy halom kedves ember és némi orvosi felügyelt. Ennyi az eltünésem oka.
Holnap vagy csütörtökön kell "pofavizitre" mennem Dr. Zeke adj. úrhoz aztán........

Kívánok Nektek sok sikert, és ha nem gond azért néha bepislantok .
moncso70

Noki,
sajnálom nagyon,de ügyes vagy,hogy így állsz hozzá! :)
Nekem még mindig nem jött meg,csak úton van.Wiegandt doki azt mondta,hogy a 3.naptól kell kezdeni adnom a Merionalt megint és egy héte rá kontroll uh.Így lehet én is jövő pénteken én is megyek.Tegnap csütörtököt beszéltünk meg,de akkor úgy számolt ma megjön nekem.
Mondjuk utána számoltam és pont mire inszem lenne,akkor lesz húsvét!Remélem még előtte pont beleférünk! :? :? :?
És hajrá karácsonyi baba!!!

Engem is érdekelne az inzulin rezisztencia?

Orsi
orsiborsi

Igen Gabi mindig előbb megjön csak amikor előbb kéne megjönnie akkor mindig 28 napra jön meg :)
MIndegy ez van, pont végig gondoltam az elmúlt év utazásait mindig meg volt... :oops:
Ezt hogy számolja ki a rohadék :)

Moncso, de jó lehetett :) Én egy ilyenen gondolkodtam Erdélybe a MEdve tóhoz állítólag jó a meddősségre a vize, de aztán nem mentünk. A szállodában még orvosi felügyelet is van.

Vucuska, én ha tehetném most inkább elmennék privátba megcsináltatni azt néztem hoyg 5800-ért meg is lett volna na mindegy,, most azzal szívatnak hoyg kedd 13-14 között lehet átvenni a leleteimet...De jó majd kiveszek ezért egy nap szabit...
LEhet soha nem megyek oda.
Lényege ennek hogy túl sok inzulint termel a szervezet és PCOS
okozhat elég hosszú lenne leírni mik ezek, általában nagyon erős szőrösödés és hízás jellemző az IR-re, mondjuk rám annyira nem igaz, bár az elmúlt évben 8-10 kiló rám ugrott, pedig elég komolyan járok edzeni, ma is megyek squassolni, drukkoljatok hoyg szarrá verjem a főnökömet :) :D :D
madrin

Vucuska.
Köszi a bíztatást!
Komolyan perverz vagyok
:lol:
Itt vigyorgok ahelyett ,hogy sírnék, de nem vagyok elkeseredve!
Majd legközelebb sikerrel járok...
Vagy ha nem akkor majd azután...
Tudom, hogy egyszer anya leszek Én is, de ezek szerint még nem jött el az Én időm :lol:
Azért kell szombaton elkezdenem a szurit, mert hosszú ciklusaim vannak, olyan 6-8 napig tartó.

Nálunk a Párom "nagyon szeret" szurkálni engem :lol:
Remegő kézzel óvatosan szokott szúrni (bár ritkán szokott előfordulni), és utána olyan büszke magára!
Hozzá is szokta tenni ,hogy ráparancsolt a folyadékra, hogy kezdje el növeszteni a tüszőimet különben össze kötik a bajszukat :lol: :P
És akkor tudat alatt el is képzelem, hogy valóban most jobban dolgozik az injekció hatása mint amikor Én adom be :lol:
Vicces, de szerintem ez is segít ilyenkor, mert valljuk be nem kellemes folyamatosan ezt csinálni, bár meglehet szokni!

Minden jót Neked ! :wink:

Kép
noki&potyi

Orsiborsi.
Nagyon sajnálom, hogy Te sem jártál sikerrel és hidd el Nekem és mindenkinek az első inszem sikertelensége nehezebb volt mint a második , harmadik vagy a negyedik....
Nem könnyű egyik hónap után a másik hónap negatív eredményét hallani ,de tudom, hogy most Te mit érzel!
Szinte Én is a karjaimba érzetem a babát és már a nevén gondolkodtam eleinte, mostanra már hála égnek, hogy valóban sokkal jobban reagálom le a dolgokra :roll:
Pedig ez Tőlem nagyon meglepő reakció ám!

Hiszek benne, hogy egy nap beindulnak a gólyák és mindannyian pozitív eredményekkel fogunk szolgálni!
Fel a fejjel és nagyon nagy drukk Neked is!
Hajrá Merional :wink:

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek kellemes napot kívánok! :)

Noki

Gratulálok a hozzáállásodhoz, szerintem ez példaértékű, és tudom hogy nem könnyű, azért én is megpróbálok így állni a dolgokhoz.

Képzeljétek el, hogy az ügyeleten nem akarták ma beadni nekem az injekciómat, igaz hétvégén ott azt mondták, hogy menjek nyugodtan, de ma egy olyan "paraszt" ápoló volt, hogy csak na, majd kiosztott, mondta, hogy menjek a körzetihez ezzel.....én meg mondtam neki, hogy a kollégája azt mondta, hogy jöhetek nyugodtan, erre, ő rosszul tudja. Azt hittem, hogy képen törlöm, mert nem hiszem el, hogy egy másfél perces injekció ekkora nagy munka neki - hihetetlen számomra.....

Az inzulinos témához:
Én is PCO gyanús vagyok, mármint sose mondják, ki hogy tényleg az van, és nekem emiatt, mondta az endroklinológus dokim, hogy mercformint kell szednem, mert az inzulim szintem emelkedett, de még nem cukor. Wiegandt dokinak is mondtam, hogy azt szedem, azt mondta, hogy az csak jó, ha szedem, elvileg, ha terhes leszek, akkor kell majd abbahagynom. Találtam az inzulin reziszentciáról egy cikket, ide másoltam.

Inzulin rezisztencia (csökkent inzulinérzékenység)

A túlsúly és a helytelen táplálkozás okozta cukorbetegség első jeleként tartják számon. Az évek során felhalmozódott cukor és a tartósítószerek ugyanis meggátolják a szervezetet, hogy megfelelően reagáljon az inzulin hormon termelődésére, mely szabályozza a glükóz eljutását a sejtekbe. Ennek következményeként a felesleges glükóz zsírként raktározódik el, mely további hízáshoz vezet, ami még inkább megzavarja az inzulinfolyamatokat. A fokozott édesség utáni vágy azt jelzi, hogy a sejtek nem jutnak elegendő glükózhoz.

Tünetek: Magas vérnyomás, fáradékonyság, száraz bőr, édesség utáni vágy.
Megoldás: Konzultáljon orvosával életmódja változtatásáról! Felejtse el a cukros és zsíros ételeket!
A legjobb, ha kezdetben minden nap sétál félórát, később viszont áttér a ritkább, de a szervezetet jobban igénybe vevő mozgásformákra. Emellett orvosi javaslatra szedhet omega 3 zsírsavat tartalmazó étrendkiegészítőket is.

Puszi Mindenkinek :)
Kriszta
tubikriszta

Moncsó
Nagyon jó kikapcsolódást találtál!Re,élem sikerült magadban mindent rendbe tenni és most már megadatik neked is amit annyira szeretnél!És gyere ahoogy időd engedi!Tudod itt szeretettel várunk :D

NOki
Sajnálom,de annyira jó a hozzá állásod!Én biztos vagyok benne hogy a következő már sikeres lesz!Én is sajnálom,hogy nem tudtunk beszélgetni :(

Madrin
Megbeszéltük a talin,hogy ez a hormon bombáktól is lehet és bármit is csinálsz sajnos ez egy darabig nem távozik!Viszont a testedzés nem árt :wink: kell a kondi arra a bizonyos 9 hónapra és az azt követő évekre :D

És még egy ahol tájékozódhattok
http://www.pco-szindroma.hu/

És ahol ilyen orvost találtok
http://www.hipofizis.hu/endokrinologus.php
gabicsibe

Vucuska,Nemone
Nagy kalappal holnapra!!!

Deri
Hogy sikerült a hsg?
gabicsibe

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Csak az inzulin- rezisztenciához szeretnék hozzászólni egy picit aztán holnap majd jövök bővebben is. Olvaslak Benneteket csak sajna nem mindig van időm írni is...
Nekem van egy ismerősöm, ők 15 évig vágytak Babára. Hosszú történet, a lényeg az, hogy olvasott a csaj erről a neten, nagy nehezen kiharcolták hogy itt Szhelyen megcsinálják neki ezt a vizsgálatot, /elég drága vizsgálat/ a lényeg hogy az eredmény persze hogy pozitív lett. Elkezdte szedni a medformint, aztán pár hónapon belül spontán terhes lett, ő, aki több mint 10 éve próbálkozott és aki már 3 lombikon volt túl akkor, és azt hiszem négy vetélésen...
Szóval én ennyit tudok róla, én is el akartam menni ilyen vizsgálatra csak itthon engem is leráztak a dokik, a Bmc- ben meg nem mertem még előhozni...
Ha ez a baj ha belőle indulok ki nem olyan nagy gond, egy gyógyszer és lehet hogy még lombik sem kell...
Remélem azért egy picit tudtam segíteni.
Mindenkinek sok puszi!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Orsi, Noki, nagyon sajnálom :( Fel a fejjel!!! Csak előre nézni!

Baby, tudod, ahogy tegnap is mondtam a telefonba. Azon a pár héten már nem múlik semmi. Ha nem jó a nyálkahártya és a többi kapcsolódó cucc, akkor inkább várjatok. Sok puszi!

Zsókuci, sajnálom, hogy megint rossz a vérképed. Derítsék már végre ki, hogy mi az oka, aztán kezeljék, de gyorsan!
Megnéztem a talis képeket. Nagyon jók!! Tetszett a férj-triumvirátus. Látszott, hogy ők is jól érezték magukat.

Dóra, üdv közöttünk. Bármi kérdésed van, szívesen segít mindenki.

Gabicsibe, Rebe, hogy Nektek már mekkora pocakotok van. Eszembe jutott, hogy már Nekem is hasonló lenne, ha sikerült volna a legutóbbi, de gyorsan elhesegettem a gondolataimat
:wink:

Moncso, néha kellenek az ilyen kikapcsolódások. Biztos vagyok benne, hogy helyrebillenti az ember lelkét. Jól tetted, hogy kimozdultál.

További szép estét mindenkinek!
Puszi
süni76

madrin: Nekem pcos-em van. Nekem nagyon jó endokrinológusom van a sotén (1. bel). Szó nélkül megcsináltatta a vizsgálatot és nekem nagyon magas volt a terheléses inzulinom. Szedem a metet és örülök, hogy azt írtátok, hogy Wiegandt doki is támogatja, mert hozzá fogok menni 18-án. Ez lesz az első konzultációnk.

gabicsibe: Én is bekerülhetnék a táblába? 29 éves vagyok, Budapesten lakom, Wiegandt dokihoz megyek március 18-án.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Noki!

Sajnálom! Nagyon jó a hozzáállásod! Tetszik! Szuper csaj vagy!:)

Az én hangulatom ma sem lett jobb. Ugyan olyan hisztis és feszült vagyok mint tegnap, és fogalmam sincs, hogy mitől! Már a mensim is elmúlt....
Lehet, hogy a fogyókúra miatt? Pedig nagyon jól bírom, tisztára büszke vagyok magamra! :D :D Csütörtökön mérlegelés lesz. :)

Kép
nika28

Szissztok!

Noki
Sajnálom, hogy most nem sikerült, de irigylésre méltó a hozzáállásod! :D

Vucuska
Sok sikert mai naphoz! :D

Nemone
Neked is drukkolok! :D

Én sikeresen túlvagyok a hsg-n. Nem mondom, hogy kellemes volt :shock: , de abszolút kibírható, az eredménnyel pedig minden ok. 14-én megyek kontrollra, remélem akkor már tényleg kapok egy halom receptet, már alig várom, hogy szúrkálhassam magam :lol:

deri
deri

Deri!
Naggggyon ügyes vagy! Én konkrétan bele akartam halni a HSG-be! Na jó, de csak hiszti volt! Vagyis rémület! :) Tényleg ki lehet bírni! De örülök, hogy túl vagy rajta! :lol: A szurizás tényleg nem nagy dolog! Az első az rossz, mert a tudatot kell megszokni, hogy magadba kell szúrni a tűt. De ha az elsőn túl vagy,simán szurogatod magad! Ügyes legyél!!!
kira76

Sziasztok,

Krisztamili77 érdekes történet vagyis tanulságos, a férjem unokatesójának 18 évig nem vették észre... MÁr nagyon meghízott és mégse gondolt erre senki most vették észre úgyhogy 3 vagy 4 lombikon is túl van :? :?
Egyébként nem értem velem aláírattak egy papírt (elszámolás ) vmi pár ezer Ft-ról szólt a számla ami a vizsgálatot illet...Ez lenne az a rohadt drága vizsgálat? Igazándiból nekem a doki azt mondta hoyg egy elég komolya számolást igényel az egész...

nika hajrá :) én nem fogyózim hanem próbálok diétázni hátha visszamegy az egész inzulinom normálisra :)

Vicky megkérdezhetem mennyi volt az értéked amikor megállapították az IR-t? ( Elvileg valami HAME IR index eredmény kell nézni )

deri ügyes vagy :) És milyen jó hogy átjárható minden egy gonddal kevesebb :)

Szerintetek az mitől van hogy ma van meg 5. napja tegnap iszonyatosan véreztem :oops: :oops: :oops:
Éjjel meg elkezdett a jobb petefészkem borzasztóan szurkálni, de annyira hoyg alig aludtam most egy csomószor akkorát szúr bele :(
Ez most mi? Tudom orvos, de nem mehetek minden egyes fájdalomnál be a BMC-be :(
madrin

Sziasztok!

Madrin, a vérzéssel kapcsolatban: neked a beülti óta ez az első mensid? Csak mert nekem Zeke doktor kifejezetten felhívta a figyelmem arra, hogy ne ijedjek meg, de erős vérzésem lesz.
Most nekem CN2 van és annyira jön, hogy 1-2 óránként kell a betétet cserélni. Ilyen még soha nem volt. Férjem addig nem ment el, amíg nem hívtam fel BMC-t. 1 órája beszéltem Kanyó dr-nővel, és mondta, hogy ha nem csitul, akkor holnap menjek be, de elvileg gyengülnie kell. Szerintem ha még ma is iszonyatosan vérzel, akkor hívd fel BMC-t. Nem a squash miatt volt erősebb, csak mert én most merészkedtem ki 2 órára, elmentünk vásárolni, és nem emeltem semmit, csak azért izegtem mozogtam és most sokkal erősebb. Tényleg, legalább elverted a főnököd?

Noki, ez a beszéd! Pozitívan!

Deri, örülök, hogy rendben vannak a vezetékecskék... :) Annak meg méginkább, hogy nem fájt!

Vick, gyere már :)

Zsókuci, én is azt mondom, hogy derítsék már ki, hogy mi a fenétől van az a rossz vérsüllyedés! Természetgyógyásznál voltál? azok sokszor meg tudják mondani röntgen szeme van soknak!
Vendég

Baby, sajnálom, hogy nem tudták beültetni a pöttömöket. Egyél méhpepmőt, z vastagítja a méhnyálkahártyát! Lányok, van peteérést elősegítő tea is, ugye? Nem emlékszem, ki írta? Hogy is hívják?

Nemone, remélem jó hírekkel jösz!

Vucuska, jó randit a sejtecskéknek! Hajrá fiúk! :)
Vendég

Szia Brumi :

NEkem azóta ez már a 2. ciklusom, szal ezért sza...tam be :)
Sztem 5. nap nem kéne már így vérezni ma nincs semmi különös vele, szal nem értem én,inkább a petefészek szurkálás idegesít hogy mi ez, gondolom nem peteérés :)

Jól tetted hogy telefonáltál, nálad ez most nem játék...Egyébként nekem (lapar után ) mondták is hogy pihenjek sokat azért mozogjak hogy kijöjjön ami nem oda való :oops: :oops: :oops:

Persze hogy elvertem :) ( igaz most játszott először és ügyes volt nagyon )
madrin

Sziasztok!

Megjöttem az UH-ról, és nagyon jók az eredményeim :D Jobb oldal: 2db 12 mm, bal oldal: 1db 15 mm, 1db 13mm, 1db 12 mm, nyh 9mm. A férjemnél már nincsenek bacik, így mehet az inszem! Pénteken még mennem kell UH-ra, de valószínűleg hétfőn lesz az inszem.

Deri!
Örülök, hogy minden rendben volt a hsg-n, azt a kis fájdalmat megérte az eredmény. :wink:

Vicuska!

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok
Nemone
Ezek nagyon jó eredmények! Biztos siker felé vezető út!!!
Madrin
A beülti után mindig erősebb a mensi. Bár elég sokadik napon vagy, de ez azt jelenti hogy jól működik ott bent minden.
Üdv mindenkinek
juzsika

Brummadzag

Én most kezdtem el használni a peteérést elősegítő teát és nem is olyan rossz :)

Fehér-fagyöngy a neve annak amit használok!

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Nemone

Gratulálok, reméljük, hogy pénteken is ilyen jó hírekkel jössz majd vissza.

Lányok,

Nekem elvileg még pénteken is kell egy injekció a Merionálból, de aznap kell mennem UH-ra is. Ha ott beadatom magamnak az uh előtt az jó, vagy reggel adjuk be?

Mindenkinek kellemes napot!
puszi
Kriszta
tubikriszta

DEri
Örülök,hogy rendben ment a hsg!A szuri beadásánál rólam csurgott a víz az első pár napban aztán hozzá szoktam és már megsem kottyant!te is így leszel vele csak rá kell magad szánni!Bátorság :D

Nika
Valószínű tényleg a fogyi miatt vagy ingerlékenyebb,de lassan elmúlik!Kitartás és sok sikert hozzá!

Vicky
Persze!már a következőben benne leszel!

Nemone
Tényleg szép eredmény!hajrá hétfő :D

Vic
Neked nagy kalappal holnapra! Kép
gabicsibe

Kriszta
Nyugodtan vidd magaddal,ott is szívesen beadják!
gabicsibe

Még egy gyors kérdésem van, az inszemináció után is pihenni kell aznap és még utána pár napot, vagy az csak a lombiknál van? Illetve hallottam egy olyat is, hogy az inszemináció után javasolják, hogy még aznap együtt legyél a pároddal háromszor-négyszer, ez tényleg igaz?

Várom válaszotok
Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Kriszta
Aznap feltétlenül pihenj!A továbbiakban nincs rá szükség,de a zárón rajta lesz,hogy betegállományba vétele javasolt.Ha olyan a mh-ed ahol fizikai munkát végzel vagy elég stresszes érdemes otthon maradni.Amúgy mindent lehet úgy csinálna ahogy jól esik!Igen utána még együtt kell lenni a pároddal ahányszor csak akarod, biztos ami biztos :wink:
gabicsibe

SZiasztok!

Üdv az újaknak!

Noki, Baby
Nagyon sajnálom!!!!!!!!! Micsoda pechszéria!

Vic
????????????????????????????????? HOgy vagy? Nem teszteltél? Nekem gyanús vagy, hogy így eltűntél! :wink: Megy a drukk holnapra!!!!!!!

Madrin
Hát ez érdekes! De remélem, már jobban vagy!

Zsókuci
Sajnálom, szegénykém, hogy még mindig rossz az eredményed!!! Remélem, hamar kiderül, mi a gond!

Gabi
Na,jók lettek az eredmények????

Moncso
Üdv újra itt!

Nemone
Gratula a szép számokhoz!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Gabicsibe,

Köszönöm szépen a választ. Akkor jól hallottam :) a munkahelyem nem stresszes mármint csak egy kicsit, meg alapból én egy nyugodt típus vagyok. Még nem tudom, hogy utána otthon maradok vagy sem, de aznap biztosan.

Vic,

Neked nagyon szorítok holnapra és remélem, hogy jó hírrel térsz vissza hozzánk. :)

Mindenkinek kellemes szép álmokat és babával teli jövőt kívánok :)
tubikriszta

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jelentkezni, mert fél 4 felé értünk haza, aztán egy kicsit pihentem és utána mentünk színházba. (A kövek a zsebben c. előadást néztük meg a Tháliában Rudolf Péterrel és Kálói Molnár Péterrel, nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom.)

Köszi a drukkokat!!!!!

Szóval tegnap meg volt az inszem. reggel ment a férjem én meg 11-re értem oda. A 3. kórteremben voltam, csak ülőhelyem volt. Kb fél órán belül szólítottak is egy másik inszemes lánnyal együtt. Biztos hogy volt megrepedt tüszőm, de a 3-ból mennyi repedt meg azt nem lehet tudni. Én voltam az utolsó.
Eddig mindig éreztem a peteérést. Feszült a hasam, stb. de most egyáltalán nem érzek és éreztem semmit. A doki nyugtatott meg mikor mondta hogy megrepedt a tüszőm. Nektek volt már ilyen?
21-én kell visszamennem.
Mivel nincs semmi panaszom szerintem holnap elmegyek a tréningre.

Egyébként két munkatársamnak akikkel egymást helyettasítjük elmondtam mi van, hisz már fél éve ez megy: vagy kések, vagy nem vagyok. Tudniuk kell hogy mi az ábra, aztán szerintem meg is értették. meg fel kellett őket készteni arra hogyha ez nem sikerül a lombik miatt még többett fogok késni, hiányozni.

Köszönöm az inzulin rezisztanciával kapcsolatos infókat. Szerintem be fogok jelentkezni vizsgálatra.

Vic!
Nagyon várlak a hírekkel!!!! Szorítok neked nagyon!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Gyors bekukk. Ne haragudjatok, hogy nem jelentkeztem, de végigdolgoztam a hétvégét a kiállításon, utána meg roham volt az irodában.

Köszönöm hogy drukkoltatok, de jó hírrel nem tudok szolgálni. Mot jöttem a BMC.ből és sajna nem sikerült. Majd áprilisban folytatjuk tovább, de így legalább nyugodtan el tudok menni Franciaországba.
Most ez éltet egy kicsit. Amúgy még nem jött meg, biztos az utró miatt. Ezért is nem írtam, mert nem tudtam mi van. Kicsit már bele is éltem magam a dologba, mert nem éreztem jól az utóbbi napokban magam.
Csináltam ugyan tesztet, de mind negatív volt. Két napja jól kiborultam, nagyon sírtam a férjemnek, ő is ideges és feszült volt, de miután nagyjából már sejtettem mi újság, így ma nem lepődtem meg túlzottan. Persze az első amit észrevettem az újságosnál, hogy ez meg ez is terhes lett.......na murphy........szomi vagyok azért, és biztos rossz lesz egy pár napig, pláne, hogy a hétvégén babanézőbe megyünk, másnap meg a férjem terhes kolléganője jön.

Dokim megkérdezte mi legyen, én meg vissza hogy szerinte mi? Azt mondta még inszem, de aranyos volt megkérdezte hányat szeretnék, én mondtam max még egy vagy 2. Szóval folyt.köv áprilisban.

Tegnap meg fogorvosnál voltam, és képzeljétek van 7 lukas fogam.ebből betömött 2-t , de ez rosszabb mint a cisztaleszívás, meg az inszemek együtt véve. Nem szejetem a fogojvoshoz járást. :roll: Pedig fiatal, jóképű, kedves és szuper doki. De amikor az asszisztens jött valami hajszárítószerű nem tudom mivel, akkor kicsit megijedtem :roll: aztán kiderült, hogy csak az uv lámpa volt. :lol:

Jó fárasztó volt az Utazás kiállítás, lassan non stop 2 hete dolgozom. Már várom a holnapot nagyon hogy végre szusszanjak egy kicsit.

Na majd még visszaolvasok, ha lesz egy kis időm.

Ma is mindenki tündéri és mosolygós volt, még a dokival is jól elbeszélgettem egy kicsit az utazásomról.
vic12

Vic
Sajnálom,hogy nem jött össze :(

Vucuska
Millió babaragacs neked!!!!

Gil
Jó lett a cukrom,minden rendben van!
gabicsibe

Vic!

Sajnálom hogy nem jött össze. :(

Kép
vucuska

Vic sajnálom :(
Akor mégegy inszemet megpróbáltok?

Lányok arról hallott valaki hogy nyáron nem olyan jó lombikozni
Ezt egy honlapon olvastam.... Én meg júliusra terveztem hogy megint megyek lehet várni kéne szeptemberig?
madrin

Madrin
Miért nem érdemes?
gabicsibe

Gabicsibe csak ennyi volt:
" Felhívjuk a betegek figyelmét, hogy a meleg időszak, a nyár nem kedvez az asszisztált reprodukciós eljárásoknak (inszemináció, IVF kezelés)! "

Mondjuk az tény hogy a nyári lombikot nehezebben viseltem mint a januárit, de az is lehet hoygmár tudtam mi hogy lesz.
Télen jobban esett a phenés fekvés, nyáron olyan mehetnékem volt.
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?