Ati alszik

Annyira édes, megkapja a jóéjt pusziját, és zsupsz, be az ágyikóba. És már bújik is a kedvenc kis sarkába
Tök kiakadtam, hogy 6300 pénzért mérték meg a vérnyomim, és adták oda a papírt a jogsim megújításához. Ja, és ráírták, hogy szemüveg kell.....nem voltam meggyőző

Úgyhogy irány a szemészet. Sőt azt is mondták, hogy kettő kell, egy tartalékba, mert a rendőr megbűntet. Az egy vagyon!!!! Mármint a két szemüveg...
Marina, lafead
Nem tudom jöttök-e még ide, hátha ezt olvassátok:
LLL oldalak - a szilárd táplálékos linket azért tettem be, mert ott írták le, hogy később alakulnak ki a szilárd kaja emésztéséhez szükséges enzimek, stb, stb, stb. És abszolút nem ítélkeztem. Olvasd el nyugodtan mégegyszer, amit írtam. Ami akkora felháborodást keltett..... És én még mindig úgy érzem, nem bántottam senkit.
Naturlandos cucc - köszi a tanácsot, elteszem. Most még kenem a bőrgyogyi által felírt krémet, valamit segített, de nem múlt el teljesen. Ha végleg levizsgázott, akkor jön a javaslatod.
6 féle tápi - nem biztos, hogy a táp nem jön be. Lehet, hogy a cumi a rossz - persze előzményeket nem olvastam .....egy csomót kinlódtunk mi is. Még ha anyatejet tettem a cumisüvegbe, az sem ment.....sőt van, hogy most is sztrájkol egyszer-egyszer. Volt, hogy bimbóvédőt kellet húznom a cumira, hogy elfogadja
Nyuff
Kellemes és igzis randit!!!!

Én is a dögös, de előnyös cuccot javaslom inkább. Egy hét alatt 10 kg - mintha lenne egy diétám, de én sosem próbáltam, és nem is ajánlom. Több jönne vissza a mérleg efektus miatt.
Mandala
Nem semmi, ami nálatok folyik

Kitartást, kitartást, kitartást.....