A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Judit!
Mert az én kedvesem annyira jo pasi hogyha megéát félek elszalad világgá :shock:
De talán öt is elég lesz... :roll:
Csini ruci az igencsak elkéne... különben meg lakapcsolom a villanyt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Különben meg van egy Rubint Réka dvd-m amit azt hittem beválik de ez a nő olyan durva hogy az első 5 perc alatt meghalok a röhögéstől.... :roll:
Vendég

Hát, lányok, most egy időre log off, mert mára Danikám is belázasodott... neki a változatosság kedvéért a füle fáj.
Szép kis társaság vagyunk:
Dani lázas és a füle fáj, Gergő lázas és a torka fáj, Enikő már nem lázas de van egy szépséges herpesz a felső ajkán... Emese nem lázas,de a foga fáj, ja meg be van gyulladva a szeme...
A férjem meg elesett és jól megütötte a vállát meg a térdét... még a nadrágja is kiszakadt... megjegyzem... csak a térdén... :wink: :D Mondtam is, így jár az, aki félrelép...

Na, pá lányok.. ha túlélem ami előttem áll, jelentkezem!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala! kitartás!
Vendég

Csokinyuff: ÉS hol ismerted meg ezt a jó pasit? :lol:

mamiblue

Mami hol máshol neten :lol: :lol: :lol:
Itt a legnagyobb a választék :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Januári topikos vagyok, miután írtatok én is átkíváncsiskodtam:
Mandala,
szerintem ne általánosíts, lehet, hogy valakikkel nem értesz egyet, ez tök rendben van, de azért nem mindenki hüle.

Mikegirl,
pöttyökre próbáld ki - ha van kedved - a Cremor refrigerans krémet, nekem a Hohes c-t nem bírta anyatejcsin keresztül a babám és szépen elmulasztotta a pöttyöket róla. Naturlandos cucc, 300 ft.
A beírásotokkal kapcsolatban: az LLL-es oldalak tényleg sokat segítenek, én nem tudom mit kezdenék, ha nem lenne elég tejem, valszeg baromira kiborulnék. Picit olvassatok vissza ha átnéztetek, egyik anyuka már kb. 6 féle tápit kipróbált, egyik sem jön be a babájának, másik anyukának az orvos mondta, hogy tápláljon nyugodtan mellé. Akinek van elég teje én sem értem minek ad mást, passz. Egyébként febr. elejei hozzászólásomban én is írtam, hogy sztem nincsenek még meg azok az enzimek, amik kellenek a kajcsi megemésztéséhez...
Nekem anno a lányom 3 - 4 hósan kapott gyümölcsöt, szinte nem volt beteg, fiam fél évig anyatej, este pici tejpép - rengeteget volt beteg :shock: No nyilván nem a tejci miatt, hazahozta neki a nagyobb az oviból.

Allergia - mellétáplálás - kontra tápszer, szerintem több a tápszeres baba nagy átlagban, mint akit korán hozzátáplálnak, mégis rengeteg az allergiás, sztem ennek ezer oka van. Régebben nem volt ennyi allergiás, pedig nem voltak szupertápok, csak felestej, gríz, rizsnyák, stb.
Bocsi, hogy beírtam, csak tök szar volt olvasni, hogy bántjátok egymást :(

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Hát én ehhez nemtudok hozzászólni mert nem néztem át...a januári topickba...
Igaz nem is tudom miért ülök a gép előtt itt növesztem a fenekm ahelyett hogy mondjuk futnék egy kört mig maja alszik... :roll:
Vendég

Sziasztok, én is a januáriból.

egyik:Én is úgy tudom, hogy epret, szamócát meg kisebb magvasakt nem lehet adni a gyerekeknek 2 éves korig mert allergizálhat...

másik:Azt hiszem, ez a vita jó tanulság volt arra, hogy ne ítéljünk elsőre...és mi is ugyanolyan értelmes társaság vagyunk , mint ti és nekünk is megvan a magunk esze, egyszerűen csak némelyikünknek meg van az oka arra,mit miért csinál...miért táplál hozzá...

Szépek a gyerekeitek, jó egészséget nekik!
Vendég

Ati alszik :lol: Annyira édes, megkapja a jóéjt pusziját, és zsupsz, be az ágyikóba. És már bújik is a kedvenc kis sarkába :lol: :lol: :lol:

Tök kiakadtam, hogy 6300 pénzért mérték meg a vérnyomim, és adták oda a papírt a jogsim megújításához. Ja, és ráírták, hogy szemüveg kell.....nem voltam meggyőző :? Úgyhogy irány a szemészet. Sőt azt is mondták, hogy kettő kell, egy tartalékba, mert a rendőr megbűntet. Az egy vagyon!!!! Mármint a két szemüveg...

Marina, lafead
Nem tudom jöttök-e még ide, hátha ezt olvassátok:
LLL oldalak - a szilárd táplálékos linket azért tettem be, mert ott írták le, hogy később alakulnak ki a szilárd kaja emésztéséhez szükséges enzimek, stb, stb, stb. És abszolút nem ítélkeztem. Olvasd el nyugodtan mégegyszer, amit írtam. Ami akkora felháborodást keltett..... És én még mindig úgy érzem, nem bántottam senkit.
Naturlandos cucc - köszi a tanácsot, elteszem. Most még kenem a bőrgyogyi által felírt krémet, valamit segített, de nem múlt el teljesen. Ha végleg levizsgázott, akkor jön a javaslatod.
6 féle tápi - nem biztos, hogy a táp nem jön be. Lehet, hogy a cumi a rossz - persze előzményeket nem olvastam .....egy csomót kinlódtunk mi is. Még ha anyatejet tettem a cumisüvegbe, az sem ment.....sőt van, hogy most is sztrájkol egyszer-egyszer. Volt, hogy bimbóvédőt kellet húznom a cumira, hogy elfogadja :shock:

Nyuff
Kellemes és igzis randit!!!! 8) Én is a dögös, de előnyös cuccot javaslom inkább. Egy hét alatt 10 kg - mintha lenne egy diétám, de én sosem próbáltam, és nem is ajánlom. Több jönne vissza a mérleg efektus miatt.

Mandala
Nem semmi, ami nálatok folyik :shock: Kitartást, kitartást, kitartást.....

mikegirl

csokinyúff, 1 hét alatt? Én nyárra is megelégednék ennyivel, de sajnos a táblás csokik mellett ez nem fog menni, akaratot meg nem árúlnak a boltban, igy mindennap csak fogadkozom, hogy na majd holnaptól :oops: . Kezdem hanyagolni a Leg-magic-et is :oops:

mandala, kitartás és jobbúlást a kis családodnak.
Este Danus is nagyon gyorsan elalszik :)
Viszont ma észrevettem, hogy a ciciben van annyi tejcsi hogy spriccel, Danit próbáltam rátenni, de még erőszakkal sem lehet odafordítani :cry: . Persze én lennék az erősebb, de nem akartam erőltetni, és fájdalmat okozni neki.

Kép
mona76

Csokinyuff: :) PErsze gondoltam, mivel még nem láttad! Hát...egy nagy kalappal a randihoz!:D Futás...jó ötlet, de a gyors fogyni akarásból pont az ellenkezője lehet...sajna ezt is tapasztalatból mondom! :roll:

Januári topik, hozzátáplálás : Nem olvastam, de nagyjából sejtem miről van szó! Szerintem aki nem akarja nem is fogadja meg a jótanácsot...kifogást meg mindig találni. De tapasztalatból mondom, hogy utánna, ha beteg lesz a gyerek, ő lesz legjobban felháborodva, ha nem tudnak vagy nem úgy tudnak segíteni ahogy majd ő elgondolja! :?

Mandala: Küldök egy kis energiát! Remélem megérkezik :)

mamiblue

[quote="mamiblue"]

Januári topik, hozzátáplálás : Nem olvastam, de nagyjából sejtem miről van szó! quote]

a lényeg pont itt van, nem olvastad, így honnan tudod, miről van szó...

Mandalával szépen meg lehetett beszélni a dolgokat, ezt köszönöm Neked...

Mikegirl, hát veled nem értek egyet, bocsánat, enzimek oké, én sem kaptam anyatejet és elvagyok, akkor még tápszer sem volt...

jó estét
Vendég

Lafead: Többiek írták..nincs időm ilyeneket olvasni...meg vitatkozni sincs kedvem, főleg ismeretlenekkel...nem vagyunk egyformák, van aki megfogadja a tanácsot van aki nem...de ha nem akkor meg ne menjen majd sírva, ha ne adj isten vmi baja lesz szegény gyereknek (tényleg ne legyen) nagyjából erre akartam célozni!

Ezt a dolgot a fogmosáshoz tudnám hasonlítani, van aki naponta 3-szor mos fogat mégis elromlanak neki, van aki meg egyáltalán nem (ismerek ilyet, almát eszik fogomosás helyett ) és gyönyörű fogai vannak!

Én most megkönnyebültem, hogy nincs gond a tejcsivel. Biztos vmi dugulás lehetett, de rendbejött szerencsére!

Jó hétvégét!

mamiblue

mamiblue, örülök hogy nincs baj, biztos jó szipókája van Sebinek.

Csajok egyszerűen nem tudok elaludni, persze reggel meg csak pillázgatok, hogy ébredni kell. De már legalább 2 hete, csak éjjfél után alszom el.

Kép
mona76

Mamiblue!
Nekem Benivel volt tejkövem... az olyan, hogy csak 1-1 járat dugul el, iszonyatosan tud fájni, mert akár 4-5 szopi idejére is (1 nap) képes eldugulni az a járat. Én is sok mindent kipróbáltam, de főleg a forró fürdőre meg a fejegetésre emlékszem... és persze végül mindig a gyerek szívóereje győzedelmeskedett. Nekem kb. 2 hétig tartott szinte minden nap 1-2 járat eldugult, hogy mitől, fogalmam sincs. Mint ahogy arról sincs, hogy mitől múlt el...
Most Enikővel eddig 1-szer fordult elő, remélem többet nem is fog.

Remélem, nálad is ennyi volt...!

Nyuff!
Ez a bepasizás téma nagyon izgi :D
Majd mesélj ám!

Jó hétvégét!

Kép
Kép
pfranciska

Hozzátáplálás
Eléggé darázsfészek...
Egyesek személyes sértésnek fogják fel, ha az ember jószándékúan segíteni akar... :cry:
(ebben a topikban is éreztem ilyent... azóta kissé el is ment a kedvem a fórumtól)

Mandala
Jobbulást a családodnak!
Vendég

Mamaiblue
Spanyol nyelven kell boldogulnom... a kórházban az orvosok nagyjából beszélnek angolul, de a betegek inkább a spanyolt...
Vendég

Vendég

Jó reggelt!

Ma korán keltünk nagyon :( Ráadásul nagyon nem is pihenhetek délelőtt, mert 10 körül indulunk anyóshoz...

Mandala: hát ez nem semmi... :(

Csokinyufff: mikor is lesz a randi? Ez nagyon izgis lehet :lol:

Mona: Az én leg-magicom is a sarokban áll, ruhaszárítóként funkcionál... :oops:

horvviki

Szabine: :) Régebben kérdeztem ,de asszem nem írtad, hogy srácok milyen nyelveken fognak tudni? Szerintem nagyon klassz ha egyszerre több nyelvet megtanulnak!

Mi járunk lányokkal meg Sebivel is angolra, én sajnos soha egyetlen nyelvet sem fogok megtanulni...vhogy nem megy. Bár most az órákon elég sokminden rámragad!

Mona, Viki: pedig szerintem nagyon megéri ez a leg magic!!! Én még Tökölön is csináltam meg itt is elkezdtem 1 hete és....mind a kétszer észrevettem, hogy jobb a szex! És ebben van is logika, mert gondolom azokat az izmokat is erősíti. :wink:

Ez a pocsék idő megint! :cry: Vettünk csajoknak csúzdát meg hintát, azt akartuk szerelni :(

mamiblue

Izgis lesz az biztos! pont egy hét mulva lesz!
És boldog nőnapot mindenkinek! :lol: :lol: :lol:
Zoltánomnak meg boldog névnapot!
Meg a többi ilyen nevű apukának is! :wink: :lol: :lol: :lol:

Majd kitatálok valami naon jo diétát.. Nálam nem szokott forditva elsülni ha lefogyok tartosan ugy is marad. És nem a terhesség alatt hiztam meg hanem előtte volt egy mélypont ami a kajálásról szólt....
Majával csak 6 kilot hiztam...

Na majd megoldom valahogy hűtőzár vagy ilyesmi... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Sabine!
Én is jártam így egyszer egy másik topicban... megbántódtam és nem írtam többé. De azt nagyon nem szeretném, ha te ritkábban írnál! Olyan jó hallani egy szinte másik világról, illetve a fiaidról... Szóval, légyszi írj gyakrabban.
Az meg, hogy ki mit csinál másképp, az ő dolga...

Mona, Viki!
De azért használ az a leg magic?

Mamiblue!
Látom, szerinted használ... :)
Szinte sikerült rábeszélned. Amúgy szeretnék venni...
Nekünk a két törpe mellett nemigen sikerül mostanában randizni a férjemurammal...

Nyuff!
Ahogy a képeket elnéztem, nemigen van okod fogyókúrázni...
Különben sem kéne ilyen drasztikusan, hiszen Maja szopizik... :)
Ha a pasinak így nem vagy elég jó, keress egy másikat... :)
ha már annyi van a neten...

Jó hétvégét!

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt :)
..háát a járókában alvás egy kicsit ikersors -anno Barbi kizárólag cicin aludt el -és ez ment két és fél éves koráig..Csajoknál amolyan kiéheztetéses módszer működik :) -amikor látom hogy fennakad a szemük az álmosságtól picit odaülök melléjük simizni és elalszanak ripsz ropsz - de csakis ha ők is úgy gondolják :)
Mandala -az erő veled van :)
Hozzátáplálásnál meg az igazság odaát... :) -na szóval tényleg nem lehet igazságot tenni mert rengeteg példát tudok felhozni pro és kontra de azért azt tartom hogy túl korán nem érdemes.. Én pl most azon vívódom hogy a gluténnal mi legyen...szal elvileg 6 -hóstól mehet lisztérzékeny nincs a családban .A kis fogaskoszorúk meg már a kölesgolyót prímán darálják szóval szívesen rágcsálnak -lehet jövőhéten megörvendeztetem őket egy kis baba kekszel :)
Csoki -sok sikert a randihoz :) A leghatékonyabb módszer a fogyáshoz ha nem eszik az ember :wink: -én most egy napra le voltam tíltva a kajáról -bizton állíthatom nem nekem találták ki :oops:
Mamiblue -még nem döntöttem el jobban örülök -e a kőnek - talán ha igazgyöngy lenne :) (én meg egy fekete kagyló nagy nagy nyugiban az óceán fenekén :roll: :D )
Szabína írtad hogy bekötik a fejed a nyáron - ha publikus írsz valamit az előkészületekről -nagy buli lesz?

Kép
Kép
panni7

...vagyis a télen... :oops: ezek az Argentín évszakok összezavarnak :)

Kép
Kép
panni7

Franciska!
Jó vagyok neki igy is csak én érzem magam rosszul valahogy jobb volt mikor 55 kilo voltam...
A legjobb modszer az biztosan az ha nem eszek :D
Csak pont ez a bajom hogy maja még legalább 3 szor szopizik és ezt tartani is szeretném :wink:
Vendég

Alex nevében az összes lány és anyuka fogadjon el egy képzeletbeli rózsát, Nőnap alkalmából. A szint mindenki maga választja!!!

Sabine
Sajnálom, ha bármelyikünk is megbántott, főleg ha esetleg én voltam az. Szerintem senkinek sem állt szándékában, csak nem mindig egyeznek a vélemények. Nekem is vannak dolgok, amivel nem értek egyet, gondolom másnak is. Tudjuk, hogy csak jószándékból mondod, amit. Ha valaki ezt nem fogadja meg, köztük én is, az magára vessen.
Kérjük továbbra is a tanácsaidat, véleményedet. Biztos, hogy több hallgat rád, mint nem!!! :wink:

panni Enyém fiam is ilyen. Ha van kedve egyedűl is elalszik, ha nincs, akkor strapálhatom bárhogy magam. :)
vesekő nem olyan vészes, csak az fáj, amikor kipisiled.
Gondolom mondták, hogy pl pezsgőtablettát ne igyál?
Sok folyadék és állítólag a sör segít.

csokinyufff: Ha igazi képet látott rólad és tetszettél neki, akkor felesleges most hirtelen gyötörni magad. A lényeg, hogy add magad, ne akarj más bőrébe bújni. :wink:
tuza edit

Edit! Fehéret szeretnék:D
Különben meg a webcamera elég élethű :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca megtalálta a létező legjobb játékot: darabjaira bontja a habtapit, és betömködi a darabkákat a szájába. Amit beragasztottam, azt szedi szét a legnagyobb élvezettel :lol:
Vendég

sziasztok!

én vagyok az a nő akinek sajnálni kell a gyerekét, mert almát kapott 6 hetes korában. bizonyára mindent részletesen tudtok rólam és rólunk, rólunk akinek esze is kevés van. köszönöm szépen a kritikát...minden kritika építő jellegű.
mellesleg eü-ben dolgozom 18 éve, a harmadik gyermekemet kínzom éppen, vagyis a másodikat nem sikerült, mert vele éppen sikerült a csoda és 6 hónapig kizárólag anyatejet kapott-tőlem...és Barnabás születése után a második naptól 1 hétig koraszülött osztályon volt erős sárgaság miatt, ahol dudlival etették, ami folyt a száján, ha nem szívta akkor sem, azt sem tudta mit kell kezdeni a cicivel...a szívem majd megszakadt, hogy az 1-2 napos gyerekemet tápszerrel tömik szó szerint...biztosan tudjátok hogy mennyire "egyszerű" dolog beindítani a tejtermelést baba nélkül...mert az a fél óra amit bemehettem hozzá 3 óránként nem volt elég megtanítani vele a szoptatást...innen hoztam vissza a szinte semmi anyatejet arra a szintre, hogy ma már csak 1-2 alkalommal kapott tápszert, szóval engem senki ne ítéljen el látatlanban...
egyébként galád cselekedetem hátterében orvosi és védőnői tanács is állt, mivel Barnabás 4 kilóval született és 7 hetesen elérte a 6 kilogrammot annak ellenére,hogy alkalmanként max. 120 grammot eszik...szóval a cél az volt, hogy ezt az extrém gyarapodást megelőzzük...ha már pótolni kell naponta 1-2 alkalommal, akkor az inkább gyümölcs legyen, mint tápszer...
és ezerszer olvastam az lll oldalait és mindent megadnék azért, hogy CSAK anyatejet kapjon a kisfiam, de ami nem megy, az nem megy és azért nem kell minket sajnálni!!!!! és a napi 4-5 anyatejes táplálást egyetlen mellel csináljuk, mivel a bal mellemben kezdettől fogva minimális tej volt és van...szóval nem érzem, hogy feladtam és nem küzdök azért hogy a kisfiam minden csepp anyatejet megkapjon tőlem amíg csak lehet...
és bár nincs eszem, egyik gyerekemnek sem adtam 2 éves kora előtt sem epret, sem málnát, sem kiwit...
és rohadtul nem szoktam ilyen jellegű hozzászólásokat írni, de a stílusotok nagyon fájt, és anyának semmi nem fáj jobban, mintha az anyaságát bírálják olyanok, akik nem ismerik a dolgok hátterét...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

és a lényeg nem azon volt, amit mondtatok, mert azzal én is tisztában vagyok, hanem a stílus...
szegény kisfiú...
köszönöm szépen...
és én szégyellem magam, hogy ilyen indulatokat hoztatok ki belőlem...
a most márciusban kapható eper biztosan nagyon egészséges és bio és kevesebbet árt, mint a mi saját almánk...
de köszönöm szépen a "segítő szándékú felvilágosítást" értettem és nagyon jól esett...

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Kedves vörösbegy:
Bár én nem írtam hozzátok és nem is fogok, szerintem zárjuk rövidre a vitát.
SENKI SEM AZÉRT " ITÉL " EL, MERT NEM TUDOD SZOPTATNI!!!!!!!
Én sem tudtam és én is a harmadik gyerekem koptatom.
Nekem is felnőnek, mint mindenki másnak. Itt az alma csak induló pont volt, te már ezt a leírás alapján fokoztad banánnal, stb. az pedig ugyan úgy nem fogyókúrás.

Viszont ha már visszatámadtál a málnával . Én is orvosi javaslatra adhatom, az apró magoktól megszabadítva.
Babakaja van málnás, epres 7 hónapos babának .
Viszont semmijen babakaja nincs 6 hetes babának.

Én ezzel a vitát lezártnak tekintem.
tuza edit

én itt olvastam csomó dolgot:

http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20010404 ... fozelekek/

innen ez is: Ideális esetben a baba egyéves koráig anyatejet kap, de az elválasztás indokolt esetben hathetes korban elkezdődhet.

nem tudom, de asszem ahány orvos, annyi szakvélemény.... és itt írják azt is, hogy eper, szeder, málna, szamóca 1 éves kor előtt nem kéne, mert allergizál, a kivi c vitamin tartalma meg a torok nyálkahártyáját kimarja...

szóval ezért gondolom, kár ez a vita, mert ahány orvos, annyi vélemény, és igen, ha valakinek indokolt valami, akkor azt a doki nem poénból mondja...mint ahogy Vörösbegy és én is az orvos utasítására járunk el...
Vendég

Kedves Edit!
valóban lezárhatjuk mert értelme nincs, engem a stílus bántott meg ahogy rólam-rólunk írtatok.
a banánnal fokozásról annyit, hogy a dokival azt beszéltük meg, hogy 3 hónapos koráig csak ezzel a két dologgal pótoljam a többi gyümölcsöt majd később, így bár terveztem, de a mai napig még nem kapott bele banánt, ha fog akkor is egy szeletet.

és utolsó szó tőlem itt:
életem legszebb érzése volt mikor ránéztem a 6 hónapos kislányomra aki egészen addig a pillanatig csak az én testemből fejlődött, és nagyon sajnálom, hogy ez most nem sikerült. a kisfiam 3x találkozhatott az anyamellel, mikor még be sem indult a tej, majd máris a koraszülött osztályon dudliztatták és cumit is kapott már ott. azt hogy most ennyi anyatejet kap mégis csodaként élem meg és nem tűröm, hogy ezt mások tudatlanul lefikázzák egy alma miatt mely az általam gyűlölt tápszert próbálja helyettesíteni.
és ha lenne még lehetőségem fejni és teli lenne a fagyóm, mint a kislányommal, akkor biztosan segítenék szegény hozzánk tévedt anyukán, aki biztosan nem tud majd szoptatni. köszönöm hogy a másik fél is meghallgattatott.

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Vörösbegy és többiek...
Én nem is értem miért kell idejönni és általánosítva mindenkit letámadni...
Engem nem is érdekel és ezután se fog mi történik a másik topciba...
Mindenki ugy csinálja a dolgait és neveli a csemetéit ahogy tudja... és ahogy akarja....
Ha jól értelmeztem az almával próbáltad 6 hetesen...
Most lehet engem is megköveznek érte de anyukám mivel ikrek voltunk és nem volt elég teje akkoriban már ő is hat hetesen elkezdett nekünk almát adni... nem lett töle bajom látjátok itt vagyok...
Régen ez elfogadott volt a mai világban furcsa...
Mindegy én inkább kimaradok a vitából,viszont kénytelen vagyok ezt a veszekedést olvasni...
Mindenki maradjon a fenekén...szerintem
Vendég

Csokinyufff: most tényleg felnőtt voltál, le a kalappal!!! :lol: :lol:

Szerintem itt fejezzük be. Én bocsánatot kértem odaát az érinttektől, bár nem igazán értem, hogy miért lettem kipécizve, de mindegy.
Én is kérlek lányok titeket, hogy zárjuk le.
Ne hozzuk már be ide az ellenségeskedét, jó?
tuza edit

Edit :lol: :lol: :lol:
szerintem is jobb ha vége....erre senki nem kivi
:wink:
Vendég

bár nem akartam többet írni, de én senkit nem szólítottam meg név szerint.
elolvastam pár oldal sajnálkozást a kisfiamról és általánosságban írtam meg a véleményem nem egy személynek.
további kellemes nőnapot és babázást kívánok minden topicnak :lol:

Donát 10 éves
Dóra 9 éves
Kép
Kép
vorosbegy

Anyósék most mentek el. Egész jól sikerült a látogatás :)

Csokinyuff
Aztán mesélj majd, hogy érezted magad :D

Leg Magic
Nálam is áll a dolog :oops: :cry:
De újra kezdem. Mind mindig :lol:

Edit
Aranyos ötlet, köszi :lol:

Na megyek, ráncba szedem magam, megyünk csavarogni....
Szép délutánt mindenkinek.

mikegirl

Sziasztok!

Lányok, van 2 db egyszer kifőzött és egyszer használt I-II-III aventes cumim, amit szívesen elküldenék bárkinek postán. Eszternek túlságosan gyorsan ön belőle. Aki kéri, küldje el priviben a postacímét.

Csokinyufff, szorítok nagyon és várjuk a publikus részleteket :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Oks mesélek majd .... de még egy hét.... :shock: :roll:
Sajnos pedig már én is kivi vagyok hogy alakulnak a dolgok :roll:

Találkoztam ma a volt férjemmel éppen virágot vett a csajának.... :roll: :roll: :roll:
Bevallom rosszul esik hogy én nem kaptam se a Maja :roll: :roll: :roll:
Na nem baj lényeg hogy meggszabadultam tőle.... :wink:
Vendég

Én semmit nem kaptam nőnapra :cry:

Kép
mona76

Mona akkor nem vagyok egyedül....
:wink:
Vendég

Ági: Aranyos a felajánlásod, de miért nem használod? Főzelékre pl nagyon jó, amit nem szeret igazán. Nekem higítva mindent megeszik így.

mona : és a mi képzeletbeli virágunk?

http://andras.dhost.hu/pirosvirag http://amaiko-gomon.freeblog.hu/ http://gbarta.arisztotelesz.hu/index.ph ... es&lang=hu

csak hogy szép legyen azért a napod.!!
Csoki, te is szagolgasd ám!!! :wink:
tuza edit

Nahát!! Ez nem sikerült, csak az első jó. :cry: :cry:
tuza edit

[quote="tuza edit"]
írta:
tuza editViszont semmijen babakaja nincs 6 hetes babának.

Én ezzel a vitát lezártnak tekintem.

Edit: Ez nagggyyyon tetszik! :D

De tényleg felesleges vitázni ezen! Szerintem akinek tiszta a lelkiismerete, hogy ő mindent megpróbált és nem csak a könnyebb utat választotta, holott tudta, hogy nem biztos, hogy az a jobb a gyerekének, annak nem kell "védekeznie" főleg ezen a topikon nem, ahol sokan nem is ismerik!!!

mamiblue

Sziasztok

Nyuff
10 kiló? egy hét alatt.....sok,de hidd el csini vagy ,bár én csak képeken láttalak.
Az a pasi aki már vebcamon látott bizti nem fog futva távozni a randiról:)
Sok sikert , és jó randizást ,de majd mesélj :wink:

Panni
Köszi :) majd megnézem hátha valahol találok itthon olcsón.

Sabine
Tényleg gyere még ,szerettük/jük/ a tanácsaidat és a hozzászólásaid is hiányoznak ,de ezt már írtuk/am/.VAlamint a képek is :D

Mikegirl
Ati jobban van?Ilyen ügyin elalszik?

Mona ,Nyuff küldök nektek egy szép szál virágot Bálint nevében
Kép

Kép

Kép
jucu

Judit

Hála nem kő,ügyes Sebi ,hogy kiszipkázza cickót :P :P :P

Mandala
Mondom ,kitartás nektek!Helyedben már nem is tudom hol lennék :oops:

Kép

Kép
jucu

Na, azt nem is írtam, hogy Sebi meg felállt kapaszkodva a járókában! Anyum vigyázott rá, mi elszaladtunk kicsit kikapcsolódni, és szegénynek szaladnia kellett...betette a járókába ülve, és mire visszajött már állt a drágám!

Tinta kanapéból nem jött ki!:( De szerencsére csak egy 1 cm-es csíkocska, halványítani sikerült, de többet a bőr károsodása nélkül már nem lehetett kiszedni belőle!:(

Jucu: Igen szerencsére nem volt komoly a baj, de azért aggaszt, hogy nem tudom mi lehetett! :( Úgy örülök, hogy nem lett kevesebb a tejcsi a fogyitól! Tényleg egy bálna vagyok, nem akarok egész nyárom nyakig beöltözve járkálni. :roll:

Csoki: Hát bizony isten még picit irigyellek is! Annyira izgi ez az egész ! :)

Franciska: Ne hanyagold szegény apucit! Nekem így is lelkiismeretfurdalásom van néha, hogy vajon elég időt szánok-e férjemre, mert gyerköcök eléggé lekötnek (mindkettőnket) . De hát egyenlőre annyi időnk van egymásra, hogy este 9, fél 10-től kb. fél 12, éjfélig kettesben vagyunk!

mamiblue

Judit

Nálam nem lehetsz nagyobb bálna :lol: :wink:
Amway-t próbáltad?Nekem a kanapét firkálta össze a Dia ,most rendeltem ,de nekem szövet.Ha beválik szívesen adok neked belőle :lol: úgysem vagy messze tőlünk.Próba csereszenye.:)
Nagyon ügyes Sebi.Gondolom meglepődött anyukád :P :lol:
Én Bálintom még csak a fenékfeltolást gyakorolja,de szépen áll így is a talpán.Nekünk még kell idő az álláshoz.
GRATULA SEBINEK!!!!!!!

Kép

Kép
jucu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?