Sziasztok!
Mennyit írtatok! Alig győztem visszaolvasni (lejöttem a szüleimhez a világvégére pihenni kicsit, nem nagyon neteztem...).
Pironya, a Kállai Ildis tornát én is csinálgatom néha, sokkal jobb, mint a rékás (attól konkrétan kiütéseket kapok, csak elnémítva tudom csinálni én is).
Melike, akkor ezek szerint jól tetted, hogy váltottál... én akkor tettem ezt, mikor megtudtam, hogy babát várok, és nagyon jó döntés volt. Ami az esküvőt illeti, az a legfontosabb, hogy nektek így tetszett. Mi mondjuk előre közöltük a szüleinkkel, hogy így lesz és kész, és ők el is fogadták... Máté nagyon aranyos a 4D-s fotókon!:)
Sziszke, hova jársz tornázni? Én találtam a közelünkben egy helyet, de csak hétfőnként van óra

Jó lenne többször is eljárni valahova...
Buci, én napi 3x2 magneb6-ot szedek a keményedéseimre, a dokim javasolta az adagot. Mondjuk azóta nincs is sok, de amikor megpróbálni "leállni az anyagról", visszajönnek...
Wera, olvastam, hogy te is jársz műkörmöshöz... én is jártam, még 1 hete felrakattam (nekem épített porcelán), de azt hiszem, megvárom, hogy lenőjjön, és többet nem megyek... Szülés után úgysem tudok majd elszabadulni. Te meg tudod majd oldani, vagy te is elhagyod egy idő után?
Csiri-biri, nagyon szép kis pelenkázó, szerencséd volt! Én is nézelődöm a Vaterán, mi komódot szeretnénk, de egyelőre nem találtunk. Lehet, hogy csináltatni fogunk, mert a mérete nagyon behatárolt. Csak az a baj, hogy nem nagyon ismerünk jó bútorasztalost...
Eyi, megnéztem az autót, huhh

Mázli, hogy a párodnak nem lett nagyobb baja! A babátok aranyos nagyon a képeken
Moni, Mirkó milyen beleéléssel szunyál a képen

Látom, Nektek is nagy babátok lesz
Danaaia, szia! Gratulálok a 4. gyerekhez, le a kalappal!

Akkor, ha jól számolom, Te, Bárány és Zmimi vagytok itt a legrutinosabb anyukák. Fiút vagy lányt vársz?
Buci, nekem székrekedésre az ananász jön be. Az igazi, amit szőröstül-bőrőstül lehet kapni, nem a konzerv
Almaani, nem semmi, mennyi boltban voltatok!
Bárány, nagyon csini vagy! És tuti ilyenné fogsz visszaalakulni, eddig is így volt

Mázlista vagy a génjeiddel
Gigaboszi, remélem már jobban vagy! Gyógyulj meg gyorsan.
Csiri-biri, én magándokihoz járok, és az első alkalommal (már terhesen mentem hozzá), konkrétan rákérdeztem a terhesgondozási- és a szülés díjra. De! Természetesen ad róla számlát, ha kérek. Fogadott szülésznőm is van, ő is szabott árért dolgozik. Ezen felül természetesen nem tervezek senkinek semmit adni.
Ibm, szuper fotók! Mi szerdán megyünk 4D-re, kiváncsi vagyok, ott mekkorának mérik majd Gábort... azért ez az 1150 gramm 25. hetesen kicsit megijesztett...
Különben most nagyon sokat mocorog a srác. Mivel fejen áll, ezért főleg felfelé rugdos, meg az oldalamat, időnként. Izmos lába lehet, mert néha akkorát kapok... de ez nagyon jó

Mi jövő héten kezdjük el begyűjteni a megígért cuccokat: kapunk kiságyat, hordozót, bölcsőt, hordozókendőt, légzésfigyelőt, mellszívót, kengurut, sterilizálót, meg néhány babaruhát (csak keveset, mert lányoktól hozzuk, és kevés az uniszex darab

)
Aztán elkezdünk vásárolgatni, ami még kell... ruhákat egyáltalán nem vettünk még pl., meg kell kókuszmatrac, komód..., és nekem is szükségem van pár cuccra. Szoptatós melltartót hol érdemes venni?
Közben úgy látom, az én vonalzóm elérte a 100. napos lélektani határt... persze a dokim szerint már nincs annyi, de azért jó látni