A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Orsi!
Én ma is rosszul letem a szivemmel..határ eset volt,hogy megint mentő legyen a vége,és ezt tudom,hogy az egész napos fekvésnek köszönhetem,már olyan gyenge vagyok,hogy remegnek a lábaim ha föl kell állni..levegőre eggyáltalán nem járok...elegem van!!
Azt hiszem ma kimegyek az utcára és 5 percet vagy 10-et sétálok!!
Szerinted ennyit szabad???Te szoktál ennyit??

4,5 éves a szülőszobában :shock: :shock:
Szerintem ezt meg sem fogják engedni!!!
Akik otthon szülnek azok is végignézetik az egész családdal,ha úgy alakul...hát nem tudom
:? Aberáció???
Vendég

Csiri-biri!
Az én dokimnak a szülésre konkrétan meghatározott tarifája van....és vizsgálatonként is meghatározott összeget kér!!
Ez most hálapénznek nevezhető???????Vagy mi???

Holnap szavazás!!!Nem pont erről ....csak eszembe jutott!!
Én asszem a tv-ből nézem majd :oops:
Vendég

Bárány!
Az oké,hogy fix vizsgálati összeget kér a doki itt 5-7000ft!
Viszont a szülés nem fix áras,de úgy hallottam,hogy a vizsgálati díj 10-szeresét szokták adni....
Annó még nem adtunk,csak egy jó pár ezres ajándékkosarat csináltattunk....(13éve)...
Viszont ma mások az "elvárások"... :!: :?:
És a dokitól nem akarom megkérdezni,viszont nincs ismerős kismama itt a környékemen...
Vendég

hálapénz=szülésért adott összeg
igen, erre gondoltam,csak rosszul fogalmaztam...
Vendég

Csiri biri!
Éna váróban a kismamáktól kérdeztem meg,hogy mégis mi a tarifa..a lányommal 13 éve asszem 15 ezret adtam a fiammal6,5éve 25öt,de nem kérte csak magamtól adtam!
Most viszont azt mondják 80 a szülés
Vendég

De én úgy érzem ha csak 40et adnék akkor is tök rendes lenne velem...naív vagyok??
Vendég

Szerintem ezt annyira dokija vállogatja....
Hallottam itt olyat is,hogy megkereste 1 nő X dokit és elmondta,hogy nagyon szeretné ha "foglalkozna" vele (nem jött össze a baba nekik) ,de sajnos nem tudja csak egy részét fizetni annak amennyiért másokat vállal...és a doki elküldte...
Annyira tanácstalan vagyok....
Vendég

Igen tényleg orvosa válogatja!
Mi körzetileg a váci kórházhoz tartozunk,és halottam olyat aki kevesebb pénzt adott egy orvosnak,az visszaadta és így szólt:
Köszönöm már reggeliztem....

Csiri biri:még nincs orvosod???????
Vendég

De van dokim,csak apum rokona...ez okból én nem fizettem a vizsgálatokért és nem tudom a császár árát....viszont volt vele gond a kisebbik lányom születésénél nem vett észre egy fertőzést a magzatvízben,illetve sok negatív dolgot hallottam a napokban és szeretnék valaki mást....
Vendég

Sziasztok!

Amiről beszélgettek, sajnos annyira szomorú!
Azért orvos elvégre, hogy megtegye amit kell (pénz nélkül), nem?
Ebben az országban minden erről szól sajnos!
Amit írtál Bárány, olyat már én is hallottam!

Én a dokinak 50-et fogok adni. Ezt megbeszéltük még az elején itthon. Ő alkalmanként 6000-t kér. Az orvos annyit mondott, hogy Ő nem szokott a szülésre árat mondani.
Akkor ennyi!
bszilvi25

nagyon kellemetlen lesz váltani,de a baba egészsége fontosabb....és tényleg az elmúlt napokban csak sűrűsödött a róla hallott negatívum.... :?
Meginogtam.-..
Vendég

Gondolom ha valaki a körzetileg illetékes korházba megy és nincs választott orvosa akkor nem is kell fizetni...de itt a váci kórház van...halálgyár :?

Inkább járok a baross utcába aI-es női klinikára...
Persze vannak elkerülhetetlen dolgok tudom jól,hogy baj mindenhol lehet...de olyan kórház úgy sincs amiről mindenki jó véleménnyel van,,,
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem az ígért 4d-s fotókkal!
Az elején nagyon takarta az arcát,de a végére azért megmutatta!
800 gramm a drága és jó nagy lábon él már most!
Majdnem 5 cm talpa!
Hiába kapott csokit nem akart felébredni,de persze aki már 04:30-kor bulizik mit is várhatnék!
Nagyon édes volt,de nekem a 18. heti nagyobb élmény volt!
Ott még egyben lehet látni,hogy mit művel,míg mostmár részletekben!
Azért nagyon-nagyon élveztük!
A kukacát minden helyzetben megmutatta,úgyhogy tutira ott van!
Kicsit megijesztettek,hogy mindkét veséjében tágabb a csatorna,de azt mondták ez minden 3. fiúnál így van és nem okoz gondot!
Szépen pisil,telítődik és ürül a veséje!
Hát remélem igaza van,bár már én is olvastam több helyen,most inkább nem is akarok utánnanézni!
Nem lettek túl jók a képek,de azért remélem látszik!

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

Ja! És a 2d szerint nő a haja!!! Jupijéééééééé! Hajas babát akarok!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Gyerek a szülőszobán
Nekem eszembe se jutna, hogy Petit bevigyem...

Hálapénz
Amit most leírok, az teljesen az én véleményem...
1. ha magánrendelésre megyek, akkor jogos, hogy x összeget fizetek a doktornak, amiről számlát kapok
2. kórházba, rendelőbe megyek a doktorhoz, akkor a saját ügyem, hogyadok-e és hogy mennyit...
3. szülés (műtét, akármi)... mi az, hogy fix összeget kér? Előre semmit se fizetek... majd annyit, amennyit jogosnak érzek a velem való törődés alapján... és csak hazamenetel előtt.
Nem elég a doktornak? Mit csinál? Visszadugja a gyereket a hasamba? :roll:

És nincs ez a körzetileg illetékes kórház... szabadon lehet választani....
Vendég

Peti születése után a dokinak egy ajándékkosarat adtunk... jófajta szekszárdi borokból összeállítva... :lol:
Vendég

[quote="bárány"]N írta:bárányekem 3100as a mészájam ,vagyis annyi sem mert nem újnyi csak certuzányi de arra nincsen szám

Ez tökéletes! Többedik szülés után, 25. héten ez nagyon jó!!!!
Kb. az enyém is ilyen lehet....
Vendég

[quote="bárány"]
írta:
bárányÉn ma is rosszul letem a szivemmel..határ eset volt,hogy megint mentő legyen a vége,és ezt tudom,hogy az egész napos fekvésnek köszönhetem,már olyan gyenge vagyok,hogy remegnek a lábaim ha föl kell állni..levegőre eggyáltalán nem járok...elegem van!!
Azt hiszem ma kimegyek az utcára és 5 percet vagy 10-et sétálok!!
Szerinted ennyit szabad???Te szoktál ennyit??

Ma 5-10 perc... aztán mindennap több...
Nem azt mondom, hogy hegyet kell mászni, nagytakarítást csinálni, de valamennyit mozogni kell!
A mozgás javítja a méh vérkeringését is!
Én ET után nem feküdtem ilyen szigorúan....
Vendég

Jól elbeszélgetek magammal....
Vendég

Ibm: Nagyon édi a pici! Lehet, hogy én leszek az első, aki élőben is láthatja majd? Mi is megyünk a Genesisbe majd jöv. hét péntek este.

Gigi: nagyon jó amit írtál!!!! Szerintem ezzel sokan igy vagyunk!
Ha olyannak fogom érezni a hozzáállást lehet, hogy még az 50 ezret sem adom oda, csak valamennyit!
Hozzáteszem, hogy én a magánrendelésen adott pénzről nem kapok számlát sem!
bszilvi25

én is szoktam magamba írogatni:-)
de nyugi,én olvaslak Boszi :lol: 8)
Vendég

Gigi!
Az a lombik beültetést jeleni??
ET?
Vendég

Szilvi
Elég baj és szabálytalan, hogy magánrendelésen nem kapsz számlát...
Számla alapján pl. egészségpénztártól vissza lehet igényelni az összeget...
Vendég

ET :arrow: embriótranszfer... a beültetés...
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Előszőr is boldog nőnapot!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Visszaolvastam amiket írtatok:)

Bárány, azt hiszem, ezeket a képeket inkább Neked küldöm:) (csak hogy megnyugodj:) )

Kövér "Kismamis" képet szerettél volna látni?????? Hát tessék:)

Kép
bluebox

És a másik oldalról is:) Bocsánat, a pólom enyhén "piszkos" de épp főzés közben vagyok:)

Kép
bluebox

Ja, amit talán nem tudtok rólam..... 152 cm vagyok, és 23 kg-ot híztam eddig:(
bluebox

Sziasztok!

Mennyit írtatok! Alig győztem visszaolvasni (lejöttem a szüleimhez a világvégére pihenni kicsit, nem nagyon neteztem...).

Pironya, a Kállai Ildis tornát én is csinálgatom néha, sokkal jobb, mint a rékás (attól konkrétan kiütéseket kapok, csak elnémítva tudom csinálni én is).

Melike, akkor ezek szerint jól tetted, hogy váltottál... én akkor tettem ezt, mikor megtudtam, hogy babát várok, és nagyon jó döntés volt. Ami az esküvőt illeti, az a legfontosabb, hogy nektek így tetszett. Mi mondjuk előre közöltük a szüleinkkel, hogy így lesz és kész, és ők el is fogadták... Máté nagyon aranyos a 4D-s fotókon!:)

Sziszke, hova jársz tornázni? Én találtam a közelünkben egy helyet, de csak hétfőnként van óra :( Jó lenne többször is eljárni valahova...

Buci, én napi 3x2 magneb6-ot szedek a keményedéseimre, a dokim javasolta az adagot. Mondjuk azóta nincs is sok, de amikor megpróbálni "leállni az anyagról", visszajönnek...

Wera, olvastam, hogy te is jársz műkörmöshöz... én is jártam, még 1 hete felrakattam (nekem épített porcelán), de azt hiszem, megvárom, hogy lenőjjön, és többet nem megyek... Szülés után úgysem tudok majd elszabadulni. Te meg tudod majd oldani, vagy te is elhagyod egy idő után?

Csiri-biri, nagyon szép kis pelenkázó, szerencséd volt! Én is nézelődöm a Vaterán, mi komódot szeretnénk, de egyelőre nem találtunk. Lehet, hogy csináltatni fogunk, mert a mérete nagyon behatárolt. Csak az a baj, hogy nem nagyon ismerünk jó bútorasztalost...

Eyi, megnéztem az autót, huhh :( Mázli, hogy a párodnak nem lett nagyobb baja! A babátok aranyos nagyon a képeken :)

Moni, Mirkó milyen beleéléssel szunyál a képen :) Látom, Nektek is nagy babátok lesz ;)

Danaaia, szia! Gratulálok a 4. gyerekhez, le a kalappal! :) Akkor, ha jól számolom, Te, Bárány és Zmimi vagytok itt a legrutinosabb anyukák. Fiút vagy lányt vársz?

Buci, nekem székrekedésre az ananász jön be. Az igazi, amit szőröstül-bőrőstül lehet kapni, nem a konzerv :)

Almaani, nem semmi, mennyi boltban voltatok!

Bárány, nagyon csini vagy! És tuti ilyenné fogsz visszaalakulni, eddig is így volt :) Mázlista vagy a génjeiddel :)

Gigaboszi, remélem már jobban vagy! Gyógyulj meg gyorsan.

Csiri-biri, én magándokihoz járok, és az első alkalommal (már terhesen mentem hozzá), konkrétan rákérdeztem a terhesgondozási- és a szülés díjra. De! Természetesen ad róla számlát, ha kérek. Fogadott szülésznőm is van, ő is szabott árért dolgozik. Ezen felül természetesen nem tervezek senkinek semmit adni.

Ibm, szuper fotók! Mi szerdán megyünk 4D-re, kiváncsi vagyok, ott mekkorának mérik majd Gábort... azért ez az 1150 gramm 25. hetesen kicsit megijesztett...

Különben most nagyon sokat mocorog a srác. Mivel fejen áll, ezért főleg felfelé rugdos, meg az oldalamat, időnként. Izmos lába lehet, mert néha akkorát kapok... de ez nagyon jó :) Mi jövő héten kezdjük el begyűjteni a megígért cuccokat: kapunk kiságyat, hordozót, bölcsőt, hordozókendőt, légzésfigyelőt, mellszívót, kengurut, sterilizálót, meg néhány babaruhát (csak keveset, mert lányoktól hozzuk, és kevés az uniszex darab ;) )

Aztán elkezdünk vásárolgatni, ami még kell... ruhákat egyáltalán nem vettünk még pl., meg kell kókuszmatrac, komód..., és nekem is szükségem van pár cuccra. Szoptatós melltartót hol érdemes venni?

Közben úgy látom, az én vonalzóm elérte a 100. napos lélektani határt... persze a dokim szerint már nincs annyi, de azért jó látni :)

Kép
elan

Bluebox:én KÖVÉR kismamis képet kértem!!!
Ez egy nem kövér kismami BAZI NAGY hassal!!! :lol:

Elan köszi a bókot :oops:
Vendég

Bluebox:nem csodálom,hogy főzés közben belelóg a hasad a kajába :lol: :lol: :lol:
Vendég

Bluebox....van pocak méret....
Vendég

Na jó nem jön senki akkor elköszönök mára :(
Biztos a harry pottert nézitek :twisted:
Mint a kölkeim,akik 20x látták
Vendég

Sziasztok!

Megvolt délelőtt a 4D-s uh! Nagyon jó volt, 945g a pici, mindene rendben van! Amikor odaértünk aludt még, de szépen felébredt. Nagyon aranyos volt, bár kicsit huncut! Nehezen mutatta meg magát!
Az én veséimet is megnézték, hogy minden rendben van e velük, nem e nyomja a baba, vagy valami. De nem, minden ok velük!

A méhlepénnyel van annyi, hogy mellsőfali tapadású, de a hátsó falon is van és egy helyen érintkeznek. Azt mondta a hölgy, hogy ez nem gond, szülésnél kell figyelni, hogy kijöjjön mind!

IBM-mel találkoztunk, bár időnk nem volt sokat beszélgetni sajnos!

Rakok fel képeket Kép
Kép
Kép kis keze
Kép kis lába

Kép
Kép
kisfóka

Ibm és kisfóka nagyon édesek a babaképek!
Vendég

Sziasztok!

Bárány, végre fejes kép!!! :lol:
Nagyon szépek a pocakok!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is voltunk ma 4D-n!!! És tuti, hogy lány!!! :lol:
Összességében 1 héttel nagyobb a koránál és kicsit sok a magzatvízem. De minden rendben!!!

Kép

Olyan gyönyörű!!! :lol:

Kép
Kép

És a bizonyíték!!! :wink:
Kép

Kép
sziszka82

Elan, én Dunaújvárosban járok tornázni. Itt hetente 2x van, kedden este és szombat délelőtt, de eddig mindig csak heti 1x tudtam menni. Szerintem járj el. Az is több mint a semmi. Meg ha megtanulod a gyakorlatokat, otthon is tudod csinálni.

Kép
sziszka82

Mi van itt :shock: :?: Mindenki szavazni ment :?: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bárány, én is itthon vagyok :)

Édik nagyon a képek!!!!

Én nem fogok 4d-s képet csináltatni. Nagylányomnál még nem volt ez divatban...aztán a többinél azért nem csináltattam mert anno nekem össze ne vesszenek már ezen, hogy neked van nekem nincs :) Hülyén hangzik, de tudom engem is mindig bántott hogy rólam alig van kép míg a bátyámról ezer...na ezt elkerülendő senkinek se lesz 4d képe :) kicsit gyagya vagyok?

elan, köszi az elismerést: hát igen :D fiút vagy lányt várunk :) majd eldől.

Én 164 centi vagyok és kb 14 kilót híztam az átlagom az eddigi terhességeknél 21 kg volt, vagyis addig mértük :D
A pocakom körmérete múlt héten lépte át a 100 cm-t :)

Én vettem egy Anita Babybelt pocaktartó övet, elég drága, de ha hordom, akkor is kevesebbet keményedik a pocakom, mert segít tartani a pocak súlyát és így a méh stabilabban van odabent.

Bárány, azért valamennyit szerintem is mozoghatsz, bár nem ismerem részletesen az alapproblémát, ami miatt ilyen szigorúan feküdnöd kell, de valamennyi kíméletes mozgás biztos nem árt.

A hálapénzről: szerintem is az durva, ha a kórházi szülésért előre kérik az összeget vagy van képük elégedetlennek lenni. Attól hálapénz és nem munkadíj, mert én döntöm el, adok-e és mennyit.
Persze az lenne a legjobb ha soha senki nem adna, de egyszerűen az ember nem meri ezt megtenni, mert erre vagyunk szocializálva, hogy illik adni...tegnap előtt hoztak nekünk új bútort, 20 ezer a szállítás díja, de ezt a fuvaros így fgalmazta meg: a "hivatalos" díja 20 ezer, vagyis tessék még mellé tenni nem hivatalsan izlés szerint...neki miért jár még plusz jatt? Meg a csomagszállító postásnak is kell adni...nem szokása a visszajárót odaadni...elvárja hogy 100 körül hagyjam ott az aprót. És még sorolhatnám.
Ja és eddig egyetlen magánrendelőben sem kaptam soha számlát...egyszer kérdeztem meg a fogorvost, mikor elég vaskos összeget készült a számba beépíteni fogpótlás formájában, hogy esetleg számla, mert hát mi van ha gond lesz vele...kinevetett...de azért adott végül számlát. Igaz nem annyiról amit fizettem. No comment. Nem tudom, őket sose éri el az apeh? Engem nyomoronc egyéni vállalkozóként évente zaklattak minden összekapart forint miatt. (nyelvtanár voltam...iszonyú milliomos állás)

Na eldugultam

puszi a babáknak és a mamáknak

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!!!
ennyire vasárnap van,hogy még a gépet is pihiztetitek? :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én rendelőbe járok dr-hez aki elvállalta a szülést,de nem mond konkrét összeget,ki mennyit gondol!
Vizsgálatokért szoktam időnként adni borítékot,de nem minden alkalommal,nem szeretném túlzásba sem vinni,de azért lássa,hogy mi a helyzet!
Pénz nélkül egyébként ugyanolyan rendi volt mint azután!
A szülésért 50000-et gondoltam,de majd kiderül!
Kismamák mondták 40-70 között szoktak adni!
A barátnőm teljessen kiakadt,hogy ilyenekről beszélek a dr-el,hogy jön ahhoz,hogy pénz kérjen!!!!!!!
Mondtam,hogy ez ellen nincs kifogásom,hisz nem várhatom el,hogy amikor mennem kell,legyen az hajnal 2,akkor ő pattanjon!
Ezért hajlandó vagyok áldozni,persze normál keretek között!!!!!

Egy történetet akartam erről leírni:
Egy kedves Apuka a szülés után átadta a dr-nek az ajándékkosarat,hogy köszöni szépen,erre a d r. közölte,hogy ő 50000-et szokott kapni,úgyhogy ezt nem kéri! (ez nem most volt)
Erre Apuka széttépte a csomagolást,kivette belőle a borítékot ami pluszban benne volt és leszámolt a 100000-ből 50000-et és ezt adta át a dr-nek!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A maradékot éa a kosarat pedig elvitte!!!!!!!!!!
Ez kőkemény lehetett!
Megnéztem volna a dr. arcát!!!!

Na húzok,mert hivatalosak vagyunk ebédre!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Jók legyetek

Kép

Kép
ibm

Danaai!
Én is gondoltam már erre a 4D vel kapcsolatban!!
Másik kettőnek sincs!!De én gondolkodtam azért,hogy elmegyek,mert gondolom orvosi szempontból is jó...
A másik kettőnek meg letöltök a netről egy egy 4D képet,ahogy elnézem nem sok külömbség van köztük ebben a szakaszban :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Alap problémám 3100 mészáj!!
Ezért fektet!!Én meg nagyon szorgosan betartom...de ma kimegyek(tegnap is kimentem)
Vendég

Ibm ez nagyon jó!!
Mármint a story...nem semmi,én még az 50-et sem adtam volna ezek után :?
Vendég

Sziasztok!

Jajj, nagyon édik a 4D-s képek, jövő szombaton mi is megyünk, már alig várom.

Hát nagy csalódás volt tegnap az IKEA, semmi nincs benne, ami haszunálható+tömeg. :( Ráadásul egy óra nézelődéstől olyan szinten elfáradtam és megfájdult a hasam, derekam, hogy még este is kész voltam.

Úgy éreztemv magam, mintha órákat tornáztam volna, este aztán keményedtem is szinte egyfolytában. :?

Mára szerencsére elmúlt és a babám is édi aktív. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ja, kérdésekre válaszolva: kb. olyan 5 kg-ot híztam eddig, 55-ről indultam. Pedig eszem rendesen, és sajna az édességért megőrülök, mióta babát várok. Szerencsére nem vagyok hízékony... :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Én is el vagyok kicsit tűnve :oops:
Ma délelőtt főztünk, most meg sziesztáztam kicsit. Délután meg népszavazni megyek.
Én 10 kiló +nál tartok. Képet is rakok majd ha hazajön a Zuram :)
Ja múlt héten vettünk a Brendon kuponnal a gyerekágyba kókuszmatracot :D Végre van a kicsikénknek valamije, amit neki vettünk. Ruhái vannak már hugomtól rengeteg.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Melike!
voltatok végülis az Agriaparkban?
Láttál valami értelmeset?
Vendég

Szióka!

Bogi!

Kisértetiesen hasonló élményem nekem is volt az IKEÁ-ban. Még Emese lányommal a pocakban. A 29. héten voltam, étkezőasztalt vettünk ott. Már nem is láttam felállítva, mert olyan sűrűn keményedett a hasam, hogy akkor kerültem be emiatt kórházba...
Engem is megviselt a dolog akkor :) De semmi baj nem lett belőle, csak 2 hét kényszerpihi a kórházban :?

Bárány, én nem merek így átverni gyereket...olyan éles eszük van, a lebukás súlyos presztizsveszteség 8)
Az én szüleim is kamuztak pár képről, hogy az én vagyok...de tök ugyanoyan képek, mint amin a bátyám van, meg volt amikor belekeveredtek hogy ki is az...annyira gáz volt.

Hu, voltam szavazni pocaköv nélkül gyalog, hát pocak végig kőgolyó volt, alig tudtam menni.

Puszika

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, mire a végére jutottam, elfelejtettem, hogy kinek mit akarok írni. :oops:

kismamik: nagyon szép pocakos fotókat láttam :D

bárány: néha azért szerintem nem árt az 5-10 perces levegőn lét. Szinte már a fekvéstől legyengül az ember, nem hogy "friss" levegő nélkül :) Csinos vagy, főleg a második képen :lol: :lol: :lol:
Nekem sem mozogtak szombaton a babák, kész voltam teljesen :shock: De ma behozták a lemaradást. :D

csiri-biri: szerintem is jobb ha váltasz, ettől te is nyugodtabb leszel majd és nagyon fontos a baba egészsége

stella: mi is múlt héten vettünk kókuszmatracokat a Brendonból kuponokkal :D szerintem jó vásár volt :D

helyezkedés:
Én úgy éreztem péntek este, hogy a fiú (aki eddig harántban volt) szépen átbukfencezett a jobb oldalamra, csak még azt nem tudom,hogy fejvégű vagy faros helyzetbe. Egy kicsit kellemetlen volt a költözködése, de inkább izegjen-mozogjon, mint hogy ne csináljon semmit :lol:

pocaktartó öv:
én is pénteken vettem chicco pocaktartó övet, megtámasztja a derekat és nem húz annyira a pocak. Érzem, hogy jobb a tartásom is :D De előtte megkérdeztem a doki véleményét is, és megnyugodtam, mert kifejezetten ajánlja is :D

hálapénz:
Sajnos én sem értek egyet vele, de valahogy így jobban foglalkoznak az emberrel :? A dokimmal előre megbeszéltük, hogy vizsgálatonként (lényegtelen, hogy magánban vagy a klinikán) 6000 ft-ot, szülésért pedig 70 ezret szokot kérni :? Ez van ...

4d uh:
Nagyon jók a képek, egyértelműen ott van a fütyi és a nuni :lol: Gratulálok nektek! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Ha nem baj,én is dobok egy pocakképet.Bár nem olyan "csini",mint Bárány 2.számú képe,de sebaj.

Szóval 28.heti pocakfotó:

Kép

Kép
orsitigris

Orsi!
Jó színe van a pólódnak és jó nagy a pocid... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Jaj,de hiányoztatok!Most jutottam csak géphez.
Sokat írtatok,nem tudom mindenhez hozzá tudok-e szólni.

Csiri:voltunk és rengetegen voltak,ezért csak egy-egy darabot vettünk mindenkinek.Apának és nekem is egy pólót,Máténak egy kombidresszt.Láttam sok jó cuccot,de olyan meleg volt és annyian álltak sorba,hogy nem vártuk ki.Igy is 3-tól 6-ig ott voltunk.

Hálapénz:teljesen egyetértek GIGIvel!A magánrendelésen kívül mindenki annyit ad,amennyit akar (tud).Ezért is váltottam orvost.Nekem ne csak akkor legyen velem kedves,ha előre megmondta,hogy mennyi.Én 40-nél többet nem adok szüléskor.
Nagyon tetszett IBM sztoryja ezzel kapcsolatban!

IBM,Kisfóka,Sziszka:gyönyörű képek és babócák!

Orsi:még mindíg nagyon csini poci!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?