A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Maggie:nem irigyellek...Zéti mintha kezdene beállni valami alvási rendszerre,de nem akarom elkiabálni...

Irina:én sem bírok semmire tornázni,de az a 2x20 perces ami fekve végezhető ez kibírható. :wink:

Lányok valaki szokott Mildi bébiételt venni?Vélemények?

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Regi:nagyon féltem,mert nálunk a családban minden nő igen husis maradt szülés után.Én is széles csípővel rendelkezek,de szerencsére arányos az alkatom.Majd szoptatás befejezése után fognak szerintem nálam jönni a gondok... :( Elég sok édességet eszek mostanában,ami nem volt jellemző. :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Gréti Cica! Isten éltessen!
Kép
l.Móni: Hogy milyen ügyes ez a lány! :D Szerintem nincs miért aggódnod! Milyen volt az úszás?

Mesi, Motiot, Irina: Micsoda szomszédok! Nekünk azt hiszem mázlink van, mert a közvetlen szomszédaink, akikkel egy falunk közös (ikerház ), tulajdonképpen pótnagyszülők, a lányuk (18 éves) imádja Bencét, sokszor átmegy hozzájuk játszani. Amikor mentünk szülni, akkor is náluk aludt Bence. A többi szomszéddal sincs gond, mindenki tudja hol a határ.

Irina: Szupi az etetőszék! Látom Ádó először megijedt tőle kicsit. :D Máté is elég rémülten nézett rám először, amikor beleraktam. Nálunk zokni húzogatás még nincs, de zokni lerúgás annál inkább! :wink:

Dmaggie: Nagyon helyesek a fiúk! Nagyon szép szemei vannak Albertnek! Tényleg komolyan néz, de jól áll neki! :D

Bongyi: Gyógyuljatok hamar! Mennek a gyógypuszik!

Timi26: Le a kalappal, nem semmi ahogy végigcsináltad ezt a két hetet.

Máténál újdonság: mormolva altatja magát. Annyira édes! :lol:

Testsúly: Hát nekem minimum 15 kg-tól kellene megszabadulnom, de az ideális 20 lenne!
Egyelőre tornázom, meg próbálok odafigyelni az evésre. De leginkább ezzel is csak tartom a súlyom. :?

Most megyünk még egy kicsit sétizni, ha tudok jövök még!

KépKépKépKép
meryke

Szasztok Mamócák!
Szuperügyes Grétikének gratulálok a félévéhez!
Kép

Heni! Petike nagy hódító :lol:

Irina! Nagyon cukor Ádi :lol:

LÁNYOK!!! Ti nem olvastok engem :roll: ??? Ott írtam az utolsó előtti hsz.-ban, hogy MEGJÖTT :!: Na, majd teszek fel mensis vonalzót :lol:

Nolka a rugózáson kívűl nem hajlandó mást csinálni, egyébként a BBC sorozatban (Embergyerek) azt mondták, hogy általában a vágyakozás, vagyis az, hogy elérje amit szeretne indítja el a babákat a mozgásfejlődésben. Hát Nolka nem vágyakozik, jól el van :roll: Ha nem éri el a játékot nézegeti csendben :lol: vagy énekel, sikongat neki, hátha közelebb jön :lol:

Bongyi! Jobbulást Nektek!+++++++++++++++++++

Motiot, Mesi! Csendes, nyugalmas délutánt kívánok!!!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

nem tudok betenni még egy vonalzót :evil:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja! :oops:
Látod, ennyire szurkizunk Neked és ezért kombinálunk rögtön! :lol: :lol: :lol:

Egyébként Lizi is lusti és jól elvan. Ma kitalálta, h nem hajlandó megfogni a buzogányát, hanem tátotta a száját, h én dörgöljem. Próbáltam megfogatni vele, de akkor inkább már nem kellett. :lol:

silka
silka

Silka! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hoztam pár Máté és Bencus fotót:

Kép Kép

Kép Kép

Kép

KépKépKépKép
meryke

Küldtem a gmail-re is kettőt! :oops: :lol:

KépKépKépKép
meryke

Regi: Gratulálunk a barátnődnek!
Isten hozott Dóri! Kép

KépKépKépKép
meryke

Viranka! Nagyon köszi!!!! :D (gmail).

Meryke! NEm semmi hurkái vannak Máténak!!!! :shock: :lol: Igazán harapni való!

lmóni, Anitja! Már nagyon várjuk a jó híreket! Hajrá, csak így tovább! :)

A gmail-re tettem egy doc-ot (csak így és csak oda tudtam feltenni). Találtam egy oldalt, ahol frizurákat lehet próbálni. Elküldtem, melyiket csináltatom majd meg. Csak nagyítsátok ki, hogy jól látszódjon.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi!
jó lesz a hajad :)

Regi!
gratulálok a barátnődnek :)

én meg átküldtem a video lelőhelyét mert de. nem ment át :evil:

Juba
írjál :) láttam a nevedet :)

KépKép
viranka

Mesi: Megnéztem, nagyon jól áll! :) Olyan Meg Ryan-es. :)

KépKépKépKép
meryke

Viranka: Nagyon ügyi volt Míra! Öt hónaposan? :shock:

KépKépKépKép
meryke

Regi! Nagy-nagy gratula a barátnődnek!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Meryke! :shock: Képzeld, Apának mutattam, és először csak lesett, majd azt mondta: Ja, ez Te vagy? Azt hittem Meg Ryan. :shock:
De tetszik neki, és nekem is. Remélem sikerülni fog. Rövid hajam lesz. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló!!!

Eltüntem mint szürke szamár a ködben :lol:
Hétvégén általába reggeltől estig anyáéknál vagyunk,aztán meg este mikor hazaérünk Bertus nyomja a műsort és foglalkozni kell vele!Tegnap pl este tízkor aludt el utána már nem volt erőm jönni,nagyon kész voltam!!És apa kitalálta,hogy lehet a haverokkal neten keresztül Fifázni... gondolhatjátok úgy kell vele verekedni,hogy én is ide férjek :lol: :lol:
Még sajnos nem olvastam vissza :cry: de a képeket megnéztem :D :D mind gyönyörüséges :D cica mit művel :shock: :shock: :lol: hihetetlen!!

Minden drága hófordulós babának akit péntektöl máig kihagytam nagyon sok boldogságot kívánok nekik!!! Kép

Köszönjük a nőnapi köszöntést fiúk,nagyon drágák vagytok!!

Sajna még semmi témához nem tok hozzászólni de majd olvasok és reagálok.

Kint voltak tesóék anyánál ,hozták a kis Noelt,ő most 11 hónapos.Annyira aranyos meg lehetne zabálni!!!Ha nem bánjátok majd rakok fel róla pár képet!

Na egyenlőre ennyi,majd most már próbálok jönni!!

KépKép
juba

gremese: nagyon nagyon jol all neked az a frizura

meryke: mate tenyleg husimusi, olyan aranyos!!

Kép

Kép
mmarica

Jaj, Mesi! Ne hari, de itt tök úgy nézel ki, mint az egyik volt kolléganőm, akit szinte mindenki utált... :? (Apa is azt mondta.)

Kép

Kép
regcsiken14

iwiw: ugy beszeltuk meg anno, h az iwiw-re csakis az ebben a forumban irok lesznek, csaladdal babakkal stb. bocsi, h benazok, de van nalunk nori baba?

Kép

Kép
mmarica

Mesi! Egyébként tényleg jól állna :D , de én már többször mentem úgy fodrászhoz, hogy képet mutattam, de mivel tök más a hajam minősége, sose tudtak olyan frizkót vágni. :x Így én fel is adtam ezt a fodrász dolgot. De valami hasonló frizuval tuti jól néznél ki, de nekem tetszik most is a hajad!

Kép

Kép
regcsiken14

húúú de negatív vagyok ma... áááááá! :(

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi! Ráadásul az a csaj nagyon dolgozott azon, hogy mi szétmenjünk még a kapcsolat elején. De jó, hogy nem hallgattam rá!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Mindenkinek köszöni szépen Grétike a köszöntéseket mindenkinek

Viranka Nem semmi amit Mira művelt :shock: :lol: :lol: Hát akkor én is felkötöm a gatyeszt :lol: :lol:

Meryke Nagyon aranyosak a fiúk. Mátéka meg cuki a kis hurkáival :lol: :lol:

Mesi nagyon jó lesz a frizurád, igazán csini :lol:

Motiot remélem már sikerült megnyugodnod és mégiscsak jól sikerült a mai napod. Legalábbis a délután.

Regi Hatalmas gratula a barátnődnek :lol: :lol:

Mmarica Én úgy tudom, hogy nincs :roll:

Juba Jó, hogy végre jelentkeztél :wink: :lol:

na indul az esti rutin. majd utána jövök.
puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kép
Kép
Kép
Kép
Na akkor a képek.Első kettő Noel utcsó kettő Bertám.

KépKép
juba

Regi! Jó fejek vagytok! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! De jó, hogy jöttél! Nagyon arik a babák!!!

Ahogy Irináék Ádija!

Kérünk még képeket! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: melyik az az oldal? ÉÉn is akarok!!!!!!! (frizut próbálgatniiii!)
Egyébként tök jó lesz a hajad!!!

Kép
Kép
timi26

de tényleg! Mesi mi az oldal? linket kérünk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Tudtam.... tudtam hogy oldalt kezdek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csak gyorsan bejelentkezek, mert leesik a fejem a fáradtságtól.

Anitja! Én voltam az az agyament, aki nem olvasott csak kutyafuttában, így ez elkerülte a figyelmemet! :oops: :oops: Bocsánat! Remélem nem haragszol! :oops: Csak azt tudtam, hogy hamarosan szeretnétek kistesót Ti is, a kép meg valahogyan megragadt a fejemben. Bocsánat, bocsánat, bocsánat..... Egyébként Albert sem töri magát! Ha próbálom csábítgatni játékkal pl. nyúl érte, de hogy erőfeszítést tegyen.... Azt már nem.

Regi! Mindig nagy öröm, ha egy új jövevény érkezik. Éljen, éljen!

Miléna! Napirend? Az meg mi? Halvány jele sincs. Nem baj, csak néha jó lenne kicsit aludni. Ma voltak itt a barátaink, meséltem nekik is a fázósságomat, szerintük is a fáradtság miatt van. Sőt, látták, hogy mennyit alszik Vacakocska. Kiakadtak. Ma sikerült 12 órából 3 x 20 percet összehozni. :roll:
Majd változik ez is idővel. Még az jutott eszembe, hogy szerintem egyrészt a foga miatt is ébredezik, másrészt meg úgy látom próbálna helyezkedni, forgolódni, de még ugye nem tud igazán, főleg nem hálózsákban.

Meryke! Uolyan mosolygósak a fiaid, mint Te. Látszik, hogy mennyire odavan a kicsid a bátyusért! Toka, combi, popsi nagyon ismerős :lol: Van mit fogni rajta. :lol:

Gremesi! Döööögööös!

Juba! Rájöttem ám! Mármint arra, hogy melyik tündérszép Bertusod! :lol:
dmaggie

Irina Ádó nagyon édes. Nem nagyon tetszik neki az etetőszék ha jól látom :lol:

Juba Aranyosak a gyerekek, de ha nem írod alá akkor is rájövök, hogy melyik képen van Bertuska :wink: :lol: :lol:

Maggie :shock: :shock: Te jó ég. Oké, Cica se alszik többet nappal de legalább az éjszakákat nagyjából átaludja. Próbálj meg valami homeos bogyót vagy esetleg az Aludj jól, gyermekem című könyvből meríthetsz segítséget. Nem csodálom, hogy fázol. Már felélted a belső energiatartalékaidat is. A fiúk közül valaki nem tudja átvenni Vacakocskádat legalább 2-3 órára? Már annyi pihenés is áldásos lenne számodra. A fázás már a teljes kimerültség egyik jele. Nagyon vigyázz magadra kérlek!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bocs, hogy Mesi helyett linkelek, de a hugom is ezzel játszik már 2 napja:
http://www.femina.hu/frizuraproba
dettyk

KépKépKépKép
meryke

Dettyk: Megelőztél! :lol:

KépKépKépKép
meryke

Regi: sok boldogságot a kismaminak!!!

Meryke: köszi! :-) Igen, határozottan megijedt Ádó először az etetőszéktől, de már egészen kezdi megszokni.
Jaj, gyönyörűek a fiaid! Huncutságért Máténak sem kell a szomszédba mennie! ;-) Tényleg, hány kiló ez a kis Hurkagyurka? Eszméletlen hurkái vannak!

Anitja, Dmaggie: szerintem sem/nem baj, hogy nem minden baba siet -- hiszen a sietők csak a nem sietőkhöz képest minősülnek annak ;-)

Maggie, te hogy altatod kis Albertet napközben? Ötleteket gyűjtenék, mert nálunk a cumi mégsem működik, a pihenőszékről szeretném lassan leszoktatni (ki is növi/hízza), a cicin elalvás ad hoc (van, hogy úgy jön ki a lépés, hogy akkor éhes, amikor álmos, de ez ritka).
Egyébként egyetértek l. mónival: nagyon-nagyon kimerült lehetsz! Nagymama esetleg, aki besegítsen?

Gremese: nagyon nájsz az új frizurajelölt!!! :wink: Meg Ryant ki nem állhatom, de a frizkója jó szokott lenni!

Juba: már épp köröztetni akartalak, jó, hogy írtál! Jaj, tudod, hogy Bertus az egyik kedvencem, és ez így is marad! :-) Milyen komoly a kis hölgy ezeken a képeken! Tündér ez a Noel is, emlékeztet Ádikámra... ;-)

Kép
Kép
irina

l. móni: ó, már alakul a barátság az etetőszékkel...

Akkor KÖRKÉRDÉSEM, lányok: ki altat úgy nappal (és/vagy este), hogy nem cumit használ, nem cicin altat és nem ringat 10 percnél tovább? (Csak mert: Ádó nem kéri a cumit, nappal ált. nem akkor éhes, amikor álmos, és mivel csaknem 9 kiló, nem tudom már ringatni, csak pár percig, de annyi idő alatt meg nem alszik el...)

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

Meryke, nagyon helyesek a fiúk! Micsoda szemei vannak Máténak! :lol:

Juba, nagyon arik vagytok!

Gremese, jó a frizu. Mikor lesz az átalakulás?

Iwiw:
komolyan mondom, számomra vannak ismeretlen tagok... :roll:

Irina, én pl jelentkezem. Nagyon necces a nappali alvás. Cici ugye sajnos már hónapok óta nem játszik. Cumi szinte soha nem kellett, mára fel is adtam. Ringatás: percben nem mértem, de nem bírom sokáig a derekammal.
Mai repertoár:
- ágyba be, hátsimi/fejsimi/popó pöckölés
- hintaszékben ringatás
- állva ringatás
- babakocsiban tologatás
- mormogás/éneklés
- (sírni hagyás)
aztán végül az apja dörmögésére beájult 2 óra után, amiből 25 perc alvás lett :?
A nap másik alvása a délutáni séta közben volt, szintén 25 perc. Tehát ma össz-vissz 50 perc szundi volt. :shock: Fél 9-kor be is ájult kaja közben...
Te mivel szoktál próbálkozni?

silka
silka

Regi, gratulálunk a barátnődnek :D !!

Meryke, annyira jól nézel ki a fotókon, hol van rajtad 20 kiló :shock: :shock: ? Az esküvőin voltál nagyon vékony, pár kiló + jól is áll, nem :wink: :D ?
Gyönyörűek a fiaid!!!! Egyébként egyik barátnőm fiai szintén Bence és Máté :lol: :lol: :lol: :lol: .

Anitja, Panka nem is rugózik :roll: . A hasra fordulás megy mindkét oldalra, minden erőfeszítés nélkül, aztán pár perc múlva visítás van, mert ő vágyakozik, de még nem jött rá a nyitjára :wink: :lol: :lol: . Ő a hasán szokott hintázni, kezei-lábai az égben :lol: . És néha kúszó mozdulatokat próbál tenni a bal lábával... :roll: . Majd meglesz az is idővel 8) .
Úgy tudsz betenni vonalzót, hogy rövidítesz. Elküldöm, amit Bongyitól kaptam :D .

Mesi, nagyon tuti lenne ez a frizkó neked :wink: :D !!

Juba, nagyon arik :D ! Akár tesók is lehetnének, úgy hasonlítanak :D !

Irina, én nappal kiságyban altatok, de a kezdetektől. Amikor már álmosodik, kaja után 1,5-2 órával (de mikor hogy :roll: ), beteszem az ágyba, betakarom, felhúzóm a zenélő játékot, odaadom a puputevéjét (amivel jól betakarózik :lol: ), megsimizgetem, és otthagyom. Délelőtt elég ennyi, és pár perc alatt elalszik, van, hogy énekel magának :shock: :lol: . Délután, amikor már nyűgösebb, nyöszörög 10 percet, 1-2x visszamegyek, megint felhúzom a bigyuszt, megint megsimizem, otthagyom...15-20 perc max, és alszik. De ezt így alakítottam, amióta hazajöttünk a kórházból, de Panka is elejétől partner volt ebben, és máshol is el tudom így altatni (csak vinni kell a zenélőt :wink: :roll: ).
dettyk

Irina, és a lényeg kimaradt: a hajszárító. Ma ez vált be igazán. De ez abszolút nem rendszeres.

silka
silka

Silka HAJSZÁRITÓ :D nálunk volt idő, hogy állandóan zúgott altatáskor :? aztán arra gondoltunk, hogy sokat fogyaszt, erre lett egy zúgója ( bolyhozóm)DE már az sincs, szerencsére, mert széttörtem egyszer mérgemben :twisted:
Nálunk is a kiságyban alszik el simivel vagy a babakocsiban. Én nem ringatok!

Emese tök tó a frizu:-) de nekem annyira nem te vagy azon a képen ( régi avar kép) olyan más! Régebbi kép?

Ma anyuéknál voltunk, felavattuk az új kiságyat:-)
Ja és pár napja jöttem rá, hogy az új babakocsira a bébihordó pont ráilleszthető:-) Tök jó!

Heni
KépKép
heni81

Jóó reggelt!!!

Ildike, Horcsog, Bongyi, Sense: BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Mollinak BOLDOG FÉLÉVESSÉGET!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Hörcsög és Ildike, Bongyi, Sense! Boldog névnapot!!!
Kép
Molli babának boldog hórdulót!
Kép

Mutatok egy képet Doriról.
Tegnap 11.25-kor született, 3550 g és 50 centivel!
Kép

Képzeljétek, reggel nekiálltam kiporszívózni a kanapét, erre látom ám, hogy Szeli elaludt a járókában :shock: (ott még sosem aludt el)! :D Legközelebb bevetem, ha nagyon nem akar aludni! :wink:
Az éjszakánk továbbra is jó volt, és napközben is jókat alszik Szeli!!! :D (Éljen a homeopátia! :lol: ) Én pedig kipihent vagyok, így van is kedvem takarítani. :wink: Olyan kosz van már a lakásban (főleg az eldugott helyeken) amiatt, hogy mindig csak felületesen takarítok… :evil:

Olvasok vissza! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Mollinak boldog 6. hófordulót!

Hörcsög, Kishörcsög, Sense, Bongyi! Boldog névnapot!!!

No látom, a frizurás link előkerült. :lol:
Meg Ryan-t (Irina) egyébként én sem szeretem, én nem is asszocuáltam az ő frizurájára.
Egyébként (Regi) nekem nagyon sok, nagyon vékony szálú hajam van. A terhesség alatt nem hullott, és most sem, csak a normális mértékben.
Apa szereti a rövid hajat, de mivel nekem lelapúló vékony szálú, barátkoznom kell a gondolattal, hogy napi szinten kell pepecselnem majd habokkal, meg mittoménmikkel, amiket idáig nem használtam.
De nyitott vagyok az újra (igaz picit nehezen).
Fodrászhoz a héten szeretnék eljutni, majd meglátjuk hogy alakul.
Rákszűrés is aktuális. A dokim a 6 hetes kontrollon mondta, hogy tavasszal megcsináljuk. És már hipp-hopp, tavasz is van.

Irina: Mi használunk altatűshoz cumit, de van, mikor Ő kiköpi. Általában mikor a szájába dugom, szinte varázsütésre beájul, és onnan már pár perc alatt elalszik.
Én sokszor ölben altatom (magam miatt is :oops: , mert olyan jó), de a reggeli altatás az megy egyedül is, kiságyba be, és bekómázik.

A 2,5 hónapos kora óta éjszakát átalvó babám második éjjel 3x ébred a fogacskája miatt. :( Egyszerre kettő jön felül.
Nem tudom az ágyába visszatenni, egyből sír. Szerintem megnyugvást is keres nálam, nem csak a foga fáj. Szóval megint be hozzám az ágyba, mellkasomon elaludt, utána én meg magam mellé gördítettem a hátára, és egymás mellett aludtunk. Így is 1x ébredt.
Ja, és Ő soha nem aludt háton éjszaka. Két napja ez is megváltozott.
Dentinoxoztunk este, mert nem alszik bele két napja az utolsó szopiba, nem tudom letenni f9-ig, 10-ig "szenvedünk".
Annyira látszik a két fog felül, olyan brutál módon meg van duzzadva az ínye, látszik a fogacskák éle, de még nem érzem a recét.

MA meg megyünk oltásra (meningococcus második felvonás), majd írok adatokat.
A karját is megmutizom, mert piros pörsenések vannak rajta hetek óta (mint az Apjának), és semmire nem múlik.
A puncija is kezd összenőni megint. Már kétszer szedtem szét, láthatóan nem fáj neki, csak kíváncsi vagyok, meddig tarthat ez, hogy akármikor elkezd összenőni. (Szegénykém. Ilyenkor, mint a nőgyógyásznál. Háton fekszik, Apa széttartja a lábát, én meg a puncijánál matatok).

Nincs semmi gáz, ezek a dolgok Őt nem zavarják, nem rossz neki, nem fáj, de mégiscsak problémák.
(Kíváncsi vagyok mekkora, mert 1-2 72-es nadrággal hadilábon állunk). :lol:

Irina! Még valami! A reggeliben volt valamelyik nap Németh Kristóf. Ők úgy altatják a kisfiukat, hogy a zúgó szagelszívó alá betartják. :lol: Ha van ilyenetek, akkor hajrá! :lol:
Zsófi múltkor a karomban aludt el úgy, hogy az Apja porszívózott a másik szobában.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Bertusnak olyan finom nőies arca van!!! Nagyon szép! :D

Maggie! Tuti, hogy a fáradtságtól fázol, én is akkor szoktam! :cry:

Irina! Porszívó! :lol: (persze hosszú távra ezt sem jó, csak poénkodok :wink: )
Egyébként passz, mert Szeli cumis, de így is néha rá kell segíteni egy kis hátsimivel, vagy néhány perc sírni hagyással. De az esetek többségében csak beteszem a kiságyba, betakarom, cumi a szájba és már alszik is! :D

Meryke! Most, hogy Dettyk írja, nekem is van egy kolléganőm, akinek két fia Bence és Máté... hihihi! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggel, Lányok!
Remélem, mindenki tudott kicsit aludni! :-)

Altatás: köszi, hogy leírtátok! Írjatok még! ;-)
Silka: mi is csak próbálkozunk. Nálunk nappal eddig a pihenőszék működött, mert olyanunk van, amit lábbal lehet kicsit ringatni (a rezgő funkció működik, azt is sokszor használjuk). Ádi lényegében a ringatásra és az éneklésre alszik el. Ez eddig jó volt, mert kiváltotta a karban ringatást (amihez amúgy nem szoktattuk hozzá, de az utóbbi egy hónapban egyre jobban igényli). Most az a gond, hogy súlyhatáron van, és vagy veszek egy pihiszéket (hintaszéket), ami a nehezebb Ádikát is elbírja (egy ilyet találtam), vagy valami mást találok ki.
Ha végképp semmi nem működik, marad a ringatás (de sokszor azt sem akarja, küzd ellene), ha semmisemmi nem jó, függetlenül attól, hogy mikor evett, mellre rakom, ott bealszik. De ezt csak nagyon ritkán alkalmazom.
Az ágyában 2 hónapos koráig aludt el kb. úgy, ahogy Dettyk picije, csak zenélő játék nélkül. De ezt mintha elvágták volna, és most már képtelen ágyban elaludni. Egy darabig az is működött, hogy az apja simogatta az ágyban stb., tehát ott volt vele sokáig, de már ez sem jön be...Úgyhogy vminek lennie kell, mert ha nem lesz szopi (remélem persze, hogy még jó sokáig lesz), és nem lesz hintaszék, akkor ott állok megfőve. A derekam meg annyira nem bírja azt a kevés ringatást sem, ami van, hogy hajnaltól már nem tudok aludni a hátfájásom miatt. :?

Kép
Kép
irina

Vigyázzatok Csajok, mit tesztek a fogzás alatt :!: , ugyanis Szelit ebben a 3 hétben ugyebár cumival altattam vissza, mert másképp nem ment, és mostanában, amikor alszik, szinte végig a szájában van a cumi. :? Pedig régen kiköpte ha elaludt… :(
Persze, ha nincs mit tenni… :roll: csak leírtam a tapasztalatomat.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja, lemaradt: a babakocsi működik nappal (bent nem!) általában, de ahhoz elég álmosnak kell lennie v. elég sokáig kell tologatnom ;-)
Porszívó: még nem vettem észre, hogy reagálna rá, de jó ötlet. Bármi, csak cipelni ne kelljen (amúgy szívesen cipelném, ha bírnám)... Szagelszívónk nincs (hál istennek?) :-)
Az a fura, hogy mi is szoktattuk Ádit, de ő maga 2 hónap után fogta magát és nem kért belőle többet. Pedig elaludt, mint az álom. Egyszer leírtam pontokba szedve Nektek, hogy miként számolta fel az összes nappali altatási kísérletünket lépésről lépésre (l. először elaludt az ülcsiben magától, aztán már csak éneklésre, aztán már hintáztatni is kellett benne stb.).

Szeli: Dóri gyönyörű, köszönjük a képet!

Gremese: kitartás, csak kint lesz az a fogacska! Nálunk már a nem is tudom, hányadik ilyen 3-5 éjszakás szenvedés zajlott le, de fog még nincs. :shock: Igen, sajnos a Dentinox komoly esetben semmire nem jó...

Kép
Kép
irina

Irina! Szerintem egyre nehezebben alszanak el a babák. Én legalábbis Szelin ezt vettem észre. 1 hónapos korában csak betettem a kiságyba és aludt, 2 hónapos korában már csak cumival... most meg van, amikor énekel magának, és van amikor bizony percekig sír. És a legrosszabb, mikor egy óráig is szenvedünk (bár ez szerencsére ritka... kopp-kopp-kopp)...

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?