Mollinak boldog 6. hófordulót!
Hörcsög, Kishörcsög, Sense, Bongyi! Boldog névnapot!!!
No látom, a
frizurás link előkerült.
Meg Ryan-t (
Irina) egyébként én sem szeretem, én nem is asszocuáltam az ő frizurájára.
Egyébként (
Regi) nekem nagyon sok, nagyon vékony szálú hajam van. A terhesség alatt nem hullott, és most sem, csak a normális mértékben.
Apa szereti a rövid hajat, de mivel nekem lelapúló vékony szálú, barátkoznom kell a gondolattal, hogy napi szinten kell pepecselnem majd habokkal, meg mittoménmikkel, amiket idáig nem használtam.
De nyitott vagyok az újra (igaz picit nehezen).
Fodrászhoz a héten szeretnék eljutni, majd meglátjuk hogy alakul.
Rákszűrés is aktuális. A dokim a 6 hetes kontrollon mondta, hogy tavasszal megcsináljuk. És már hipp-hopp, tavasz is van.
Irina: Mi használunk altatűshoz cumit, de van, mikor Ő kiköpi. Általában mikor a szájába dugom, szinte varázsütésre beájul, és onnan már pár perc alatt elalszik.
Én sokszor ölben altatom (magam miatt is

, mert olyan jó), de a reggeli altatás az megy egyedül is, kiságyba be, és bekómázik.
A 2,5 hónapos kora óta éjszakát átalvó babám második éjjel 3x ébred a fogacskája miatt.

Egyszerre kettő jön felül.
Nem tudom az ágyába visszatenni, egyből sír. Szerintem megnyugvást is keres nálam, nem csak a foga fáj. Szóval megint be hozzám az ágyba, mellkasomon elaludt, utána én meg magam mellé gördítettem a hátára, és egymás mellett aludtunk. Így is 1x ébredt.
Ja, és Ő soha nem aludt háton éjszaka. Két napja ez is megváltozott.
Dentinoxoztunk este, mert nem alszik bele két napja az utolsó szopiba, nem tudom letenni f9-ig, 10-ig "szenvedünk".
Annyira látszik a két fog felül, olyan brutál módon meg van duzzadva az ínye, látszik a fogacskák éle, de még nem érzem a recét.
MA meg megyünk oltásra (meningococcus második felvonás), majd írok adatokat.
A karját is megmutizom, mert piros pörsenések vannak rajta hetek óta (mint az Apjának), és semmire nem múlik.
A puncija is kezd összenőni megint. Már kétszer szedtem szét, láthatóan nem fáj neki, csak kíváncsi vagyok, meddig tarthat ez, hogy akármikor elkezd összenőni. (Szegénykém. Ilyenkor, mint a nőgyógyásznál. Háton fekszik, Apa széttartja a lábát, én meg a puncijánál matatok).
Nincs semmi gáz, ezek a dolgok Őt nem zavarják, nem rossz neki, nem fáj, de mégiscsak problémák.
(Kíváncsi vagyok mekkora, mert 1-2 72-es nadrággal hadilábon állunk).
Irina! Még valami! A reggeliben volt valamelyik nap Németh Kristóf. Ők úgy altatják a kisfiukat, hogy a zúgó szagelszívó alá betartják.

Ha van ilyenetek, akkor hajrá!
Zsófi múltkor a karomban aludt el úgy, hogy az Apja porszívózott a másik szobában.