Sziasztok!
Igazából nem érdekel, mert tényleg ott van a kicsinek a Kata ágyneműje, meg ruhái, meg azért használtan vettem is hozzá, az angol használt ruhák amúgy is jobbak mint bármelyi kkenguru gold pl (szerintem) csak szegény férjemet sajnálom, aki kidolgozza a belét, és nem elég, egyszerűen soha nem elég

És úgy el tud keseredni... Nem is szokta mfelvilágosítani a helyzetről, mindenféle számlát, felszólítást el szoktam tenni, hogy ne idegesítse, elég ha én aggódom... De a múltkor a fejemhez vágta hogy rózsaszín ködben élek, na akkor kipakoltam, hogy ki is él rózsaszín ködben?

De tegnap elmonndtam neki, és éreztem a hangján hogy kiborult
De mind1, ezért nyögtem ki a járulékokat minden hónapban, hogy gyeden lehessek, és ne kelljen filléreskednünk...
Csak az még 2 hónap...
És nem tudom mit NE fizessek ki.... sztem az egyik a távhő lesz, azt úgyse tudják kikapcsolni

Jah merthogy 45e ft a távhőnk, mert nem vontak támogatást
Babakocsi, igen én vettem 70-ért, de tegyem hozzá hogy 35 ebből úgy volt meg, hogy eladtam a régi fényképezőgépünket. Szóval csak a másik felét kellett hozzá tenni. És annyira vágytam rá... ennek ellenére bánom már hogy megvettük...De mivel autónk sincs, ne mmondhatom azt hogy kihúzzuk kocsi nélkül egy kis ideig... és más babakocsi sem lett volna olcsóbb sztem...
Vizitdíj: Engem az bosszantott benne, hogy ha nem elég a járulék amit fizetünk, akkor miért nem azt emelték meg mondjuk egy ezressel (az havi 3 alkalom, sztem nem járunk többet dokihoz) éls akkor nem ágállna senki... De két helyre fizetni tényleg bosszantó
A háziorvosnál egyébként nekem is kellett mindig fizetni, még akkor is, mikor a terhesség miatt vetettem magam táppénzre. Most másodszor okosabb voltam, a nőgyógyászaton írattam ki magam, ott nem kell fizetnem. Egyébként úgy van, hogy a terhességgel kapcsolatos ellátásért nem kell fizetni.
Nuska, köszi az infót, akkor meglátom viszek-e be neki ruhát, vagy sem

Végülis van mit bevinni
A kórházi csomagot se tudom összerakni, mert nem tudtam hozzá mindent megvenni... Bár betétet, bimbóvédő kenőcsöt vettem, meg intim törlőkendőt, a többi tisztálkodási szert itthonról is össze tudom szedni ha kell, szóval nagy vész azért nincs... Meg most néztem, hogy Kata után eltettem a maradék betéteimet, így csak extra nagy nem volt. Na abból dm-eset vettem.
A hálós bugyiaim is megvannak, abból se kell újat vennem szerencsére
Viszont most fogom felhívni a szülésznőt, hogy elvállal-e.... drukkoljatok

(hogy azt is miből fizetjük ki.....még passz)
Zsu