Sziasztok!
Én is megvagyok, csak kissé fárasztó volt a hétvégém.
Dani köszöni szépen a sok jó kívánságot!!!
Három menetben lett tartva a szülinapja, pénteken felköszöntöttük mi, szombat du. jöttek anyumék+testvéreim családostúl, vasárnap du. anyósomék+sogoromék....
Hát nem mondom elég volt, amire ugy gondoltam elég lesz 2 napra az elfogyott szombaton, vasárnap kezdhettem előről.
Még kész szerencse, hogy lebeszéltem a Danit a gyerekzsúrról (pótoljuk nyáron a névnapjánál)
Megint jó sok játékunk + könyvünk lett.
Sajnos meglett az eredménye az egész hétvégi ugrálásomnak...
éjjel arra ébredtem, hogy mintha folyna vmi, ott ültem a wc-n 10 percet és szaglásztam mi lehet az. Tiszta víz szerű vmi volt.... (nem túl sok, csak elég ahhoz, hogy megilyesszem)
bepánikoltam, erre el kezdtem görcsölni is. Keltettem uramat, szerinte nincs gond próbáljak meg aludni kicsikét...
lefeküdtem, erre ránjött a hasmenés, na ettől még jobban pánikoltam ( biztos tisztúl a szervezet, mert készülődik)
Elég szőrnyű lehettem.....
Lefektettem magam....megbeszéltem kislányommal hogy még nem jó neki, ha kijön, mert még nincs rendesen kifejlődve...nagynehezen elaludtam.
Reggelre nem volt semmi bajom, csak nyafka voltam, egész de. pihentem... du-re rendbe jöttem.
Persze a doki ilyenkor egész nap nem elérhető (biztos operált)..
Ja azóta nem érzem hogy csordogálna vmi...sőt még a betétem is tisztább mint szokott lenni
Aztán azon paráztam még, hogy sehogy nem állunk, nincs kész a szoba ( jövö héten festjük), nincs kimosva-kivasalva a baby ruhái, és még a korházi csomim sincs meg....

reménytelen vagyok....
Na befe a nyafi....
Kevéske reagálás:
Szöszke szupik a képek, viszont ha te nem vagy megelégedve magaddal én mit mondjak?!
Ja Dani üzeni isteni a muffin... kipróbáltuk..
Zsu Boldog Szülinapot Katának így utólag is.
Hirtelen ennyi jutott eszembe...
bocsika ha sok voltam