A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Riddencs

Örülök,hogy minden renben van.

Luca

Én nem találtam sehol amíg kerestem,azért is vettük meg a peregot.Ez Murphy törvénye,hogy utólag már lenne.

Tonti

Annyira hasonlítanak a gyerkőcök.Édesek :lol:
Vendég

Luca

Elmentek nyaralni Spanyolországba és hazafelé hozzátok a kocsit.De sok cuccot ne vigyetek,mert nem fér be.
Nekem is mondta a barátném,hogy az ausztrál ebay-en keressek babakocsit,mert most jön haza az anyósa 29-én és el tudja hozni.Nem tudom mit szólna a mami amikor a plussz 20 kilónyi súlyért kellene fizetnie. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Lanyané!
Nagyon aranyosak a csajok!Hihetetlen hogy még csak 19 hetesek és már iyen szépek! :D
Tonti!
Nagyon szépek a bébik!Nem csodálom,hogy szülnél még!Én is!!!Ne törődj vele mit mondanak az emberek amikor bebámulnak a babakocsiba!Nálunk is voltak sztorik.
Banika!
Örülök hogy láttalak vasárnap! :D :D Nagyon szép kismama vagy! :D Hajrá kiskukacok!!
Riddencs!
Gondoltam hogy minden OK!Én is úgy voltam mint Banika,elküldtek Pécsre ott meg majdnem kiröhögtek,hogy mit keresek ott.
Szanet!
Kitartás,ez már a célegyenes!! :D

bognartundi0727

Tünci
Már azt hittem eltűntél az expon :lol: :lol: vagy csak pihented a fáradalmakat?
Vendég

Lányok!
Én még azt nem bírtam amikor terhes voltam hogy amikor az emberek megtudták hogy ikerterhes vagyok,rögtön elkezdtek sajnálkozni hogy milyen nehéz dolgom lesz!Mintha lett volna választásom és rosszul döntöttem volna.Ők nem tudják,hogy amennyire nehéz sokszor annyira vagy még sokkal jobb amikor ketten vannak :D
Nálam a csúcs beszólás az volt amikor tanácsadáson egy anyuka azt mondta ,hogy milyen szépek ahhoz képest hogy ikrek,mert az ikrek általában nyomik!Gondolatban 5ször pofán vágtam!! :evil:

bognartundi0727

Tudod én nem csak gondolatban,hanem a valóságban is jól pofán vágtam volna azt a hülye nyomit.
Vendég

Banika!
Ne is mond!Most kezdek magamhoz térni,meg utolérni magam a házimunkában!A lányok nagyon élvezték,mondjuk ők is jól elfáradtak!Na megyek is megúsztatom a boszikat!
Jó éjszakát Nektek!

bognartundi0727

Tünci :P
Igen, nekem is mindenki -pontosabban minden nő, mert a hapsiknak tetszik- ezt mondja először, hogy "hát, nem irigyellek". Én ilyenkor meg szoktam kérdezni, hogy de ugye nem baj, hogy én viszont ettől boldog vagyok? 8)
A másik kedvencem a "letudod egyszerre"... de ez sem igaz, mert 2-3 év múlva szeretnék még 1 babót, szörnyű vénségem (35) ellenére 8)

Szanet :P
Akkor remélem, csak április 1-jén küldöd a sms-t :wink:
Azt lehet tudni, hogy most mekkorák a babák?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jo reggelt mindenkinek!!!!!!

Lanyané!! Nagyon édesek a csajok!!És nagyon szép a nevük is!! :wink:
Tontica!!A gyerkőceid gyönyörűek!!! :D
Riddencs!Örülök,hogy minden rendben!!Én azt mondogatom magamnak ,hogy az Afp-vel nem fogok foglalkozni,de ahogy közeleg az idő a vérvételhez,egyre többször jut eszembe :?

Szanet nagyon hamar eltelik a 3 hét és meglátod a babok bennt maradnak addig :!: :!:

Fanni! Én a férjemmel megyek majd mindenhová,ha nagyobb lessz a pocim,mert ezekre a beszolásokra én csak mosolyogni tudok ,illedelmesen.A férjem viszont meg mondja a magáét majd a beszólónak :D :oops:

Szofi?????????????

Luca ! Mikor mész uh-ra??
s.csilla

Hétfőn megyek a kórházi uh-ra, meg a terhesgondozóba, a munkahelyemre, és dokihoz, kedden védőnőhöz, szerdán diabetológiára,és szombaton 4D-re.
Apukám is kórházba került, nem fogok unatkozni a jövő héten. :cry:
Csak legyenek rendben a dolgok Apukámmal is, és a babákkal is...
Vendég

Tünci, én is pofán vágtam volna, főleg, ha a gyerekek is hallják. Hát menjen az ilyen a tudjátok hová :twisted:

Lanyané!

Klasszak a képek, nekem is tetszenek a nevek!

Nekem a kedvenc párbeszédem.

kb. ötvenes férfiember: Ikrek? Ű( én már ettől kiakadok :lol: )
Én: Igen
Ő: Fiúk v. lányok ( gyerekek rózsaszín ill. narancssárga bundazsákban)
Én: Lányok
Ő: Mind a kettő? ( Na itt paff lettem :lol: )

CSajok én nem is voltam AFP-n :? addigra megvolt a genetika és a védőnő, meg az egyik nőgyogyim azt mondta nem kell, persze aztán a kórházban jól lecsesztek a 18 heti UH-n, hogy mi az hogy nem voltam :roll:

Ma megyünk a védőbe, kiváncsi vagyok mekkorát nyúltak a nőcik.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Csilla :P
Jól látom a fiú neveidet? :shock:
Mert hogy a 2 fiam Márk és Milán lesz 8)
Én mindig csak akkor kaptam ilyen beszólásokat, ha Apa nem volt velünk. Ha ő ott van, akkor inkább a "gratulálok"-ok hangoznak el. Érdekes... :?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Luca, minden rendben lesz! Apukádnak jobbulást :!:

Judit

jucicuki

Csajok!

Annyit gondolok Katáékra (Kevinszpészi), hogy mi lehet velük...
Hazajöhettek-e már a kórházból?
Értem, hogy nem jön ide szívesen, de olyan jó lenne valamit tudni rólunk...
Nem volt meg vkinek a száma?

Judit

jucicuki

hű csajok ezek a beszólások tényleg komolyak :D én tuti úgy elküldök mindenkit a fenébe,gondoljanak amit akarnak az ilyen bunkó emberek,méghogy az ikrek nyomi :twisted: felrúgom az ilyet,meg persze a fiúkat rózsaszínbe járatják :twisted:
tényleg katáékkal mi lehet,remélem ól vannak és kismarcika is már megerősödött.
fanni emlékszem te mondtad hogy a hüvelyednél ilyen hülye szúrást érzel meg picit nyomódik,most nekem van :oops:
nektek a doki szokott csak úgy kenetet venni :?: meg akarom kérni mert nincs semmi tünetem,de nemek már voltolyan hogy tünet nélkül volt nyavalyám,inkább nézze meg hogy megnyugodjak,meg számít az valamit,hogy a méhlepény elöl vagy hátul tapad?nekem egyik babának elöl a másiknak hátul tapad és azon az oldalon amelyiknél hátul tapad sokszor érzek nyomást,meg olyan fura pici görcsöt :oops: remélem nem parázo túl a dolgokat.

lanyané

Lanyané :P
Kenetet nekem sem vettek még, de jövő héten megyek a dokihoz és külön kérni fogom. Fertőzés miatt kinyílhat a méhszáj... szóval érdemes vetetni.
Annak, hogy most épp hol a méhlepény nincs még! jelenőssége. Ez egyrészt változhat, másrészt a szülésnél lesz fontos.
Igen, azóta nem is volt. Inkább olyan lefelé húzó érzés volt, s azóta már többen is írtak ilyet, szóval az teljesen normális :D

Judit :P
Én teljesen megértem Kevinszpésziéket, hogy nem jelentkeznek az ikresen... talán próbálj rákeresni, hátha máshová ír a bneten belül. (Én is rá fogok.)

Luca :?
Remélem, Apucid meggyógyul. Én 11 hetes terhesen elvesztettem Apukámat. Remélem, senki mással nem történik ilyesmi :(

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lakóhely szerint/Vecsés - 87. lap - ide írt nemrég Kevinszpeszi Kata...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nekem is sokszor eszembe jutnak Katáék! Remélem minden rendben velük. Tényleg jó lene tudni, hogyan alakultak a dolgok!

szanet

Luca mielőbbi gyógyulást apukádnak :!: A babokkal min den rendben lessz :!:

Fanni!Lanyané! becsszó nem tőletek lestem a neveket!!!! :D

Lehet hogy szülésig még megváltoznak a nevek,mert apa még nem mondott ,csak ezek az én neveim :D :oops:
s.csilla

Lanyané,
Na végre, hogy kiderült a nemük! Szépek a csajok! Meg a nevek is tetszenek nagyon! :D
Nekem nem vett még a dokim soha kenetet.
Ahol hátul van a méhlepény ott jobban érzed a mocorgásokat. Szerintem te is azt érzed, mert ezek még nem annyira határozott mozgások. Ahol melső fali, ott kevésbé érzed. Nálam is így van.

Szanett,
Nekem már most nehezemre esik megfordulni az ágyban! :shock: Mondjuk nekem inkább a csont fáj ott lent, és azért nehéz.
Az én hasam már most csíkerdő, sajna!

Tontica,
Tündériek a gyerekeid! Az a piros-sárga kisruha annyira cuki! :wink:

Riddencs,
Na látod, örülök hogy minden ok! Feleslegesen paráztattak!

Tünci,
Hát a beszólások nálunk is megvannak már most. Mindenki sajnálkozik, hogy te jó ég, nem lesz ám könnyű! Mindig szoktam én is mondani, hogy tisztában vagyok vele, de mi nagyon örülünk neki! Mondjuk a durva beszólásokat biztos, hogy nem fogom tűrni, úgy visszaszólok hogy csak na. :evil:

Juci,
Jó ez a párbeszéd! :lol: És hány ilyenre lehet még számítani!
Kíváncsi vagyok mekkorák a csajok!

Luca,
Apukádnak jobbulást kívánok!

Mi ma megyünk uh-ra délután, és kiderül a cukor eredményem is, remélem jó lesz, és babákkal minden ok.
Most kicsit elkeseredtem, bőgtem is egy sort. :cry: :cry: :cry: Megbeszéltük a párommal, hogy ma van uh, 4 hete nem volt. Közben be kellett mennie valamiért. Annyira lelkiismeretes, hogy csak na (munkamániás), csak hát mi is ott vagyunk. Ráért volna az uh után is, de nem, ő megy. :roll: Olyan szarul esett, néha azt érzem, hogy olyan egyedül vagyok, és ő nem vesz részt ebben az egészben, és fontosabb neki a munka. :oops: Megpróbál odaérni, azt mondja, hát nem tudom. Tudom, hogy kell a pénz, és mindent ebből tudunk megvenni amit akarunk, csak hát a lelki tényező is fontos. Bocsi a kifakadásért, de jobb ha kiírom magamból.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
A nőszemélyt csak azért nem vágtam pofán,mert az eszéhez mértem.Nem volt nehéz :D Még akart csevegni,én meg úgy csináltam mint aki nem is hallja,ilyen emberrel nincs mit beszélnem.
Luca!
Apukádnak mielőbbi gyógyulást!+a babóknak sok puszi UHn :D
Fanni!
Igen a másik az "egyszerre letudjátok",mintha vmi kötelező nyűg lenne a két gyerek és azon mindenkinek túl kell esni.
Juci!
Szerintem ezzel az "ötvenes pasival" már mi is találkoztunk :D
Nálunk még az is nagy divat volt,hogy az emberek késztetést éreztek hogy fogdossák a kezüket meg az arcukat.A férjem előszeretettel ordította le a hajat az emberek fejéről,hogy ez nem az állatsimogató...
Lányok!
Nekem a nővérem mondta a "legjobb" beszólást!Amikor megmondtam neki hogy ikrek akkor kijöttek a könnyeim,de abszolut nem a szomorúságból hanem inkább öröm és meghatottság miatt.Erre a tesóm azt mondta:"Hát én is sírnék a helyedben" :evil: Szerintetek normális????Azóta sem beszéltünk :cry: !

Én is nagyon sajnálom Katáékat,bár én még csak olvastam abban az időben,de futkosott a hideg a hátamon!!!Szomorú :cry: :cry:

bognartundi0727

Oké, hogy a szobafogság miatt nem járok sehová, de amikor jártam, akkor sem szólt be senki...ismerősök meg főleg nem... :shock:
Holnap ismét kontroll, remélem, most is megúszom a befekvést...

A méhszáj nemcsak a fertőzéstől nyílhat ki, ha viszont van fertőzés, akkor jöhet a koraszülés...(Nálam szerencsére az égegyadta világon semmi baktérium és vírus nincsen, mégis nyitva van mindkét méhszáj...)

Kép
babyteve2

Rebe!!!Teljesen együttérzek veled!!!!Mondjuk a férjem elég sokat van velem,meg mindenhova elvisz, hiába mondom neki ,hogy most még elmegyek bkv-val.De vannak napok mikor reggel elmennek a kisfiammal és csak este jönnek haza,akkor én is nagyon egyedül érzem magam :( ilyenkor szoktam a bnetet logni :D Irjál ha megvolt az uh és az eredmény.Teljesen rendben lessz minden :!:

Tünci!Hugom meg a férje tegnap nézték meg a dvd felvételt a babokrol.A férje teljesen le volt nyűgözve,hugi meg csak fintorgott(de ugy hogy ne lássam :D )Mondta,hopgy ő inkább örökbe fogad :shock: Na jo még rá fogom a korára.21 éves.Én is ezt mondtam kb 18 évesen,ahhoz képest 21 éves koromra már megszültem az én gyöngyömet,Mátét!

Szofi merre vagy??????????
s.csilla

Csilla! Aranyos vagy, hogy hiányoltál. Mostanában csak olvasóban, úgyhogy képben vagyok, csak szerencsére semmi különös nem történt velünk. Ráadásul a múlt hetet "végigpörögtem", de jelentem eredményesen, mert mindennel elkészültem. Ruhák kimosva, kivasalva sorakoznak a szekrényben, lakás csillog, villog, kórházi táska összepakolva, mindent megvettünk, nagy meglepi már nem érhet. És örülök, hogy ez a múlt héten tört rám, mert most már úgy érzem nem menne. Eljutottam a "semmi sem jó" szakaszba. Állni, ülni, feküdni, minden kényelmetlen, éjszakára valami kistargoncát kellene rendszeresíteni a forgatásomhoz, mert nekem már egyedül nem megy az átfordulás. Hasam egész napos kenegetés ellenére is folyamatosan viszket, de vakargatni sem merem, nehogy tovább repedjen és egyébként is úgy érzem ennél vékonyabbra már nem tud nyúlni a bőr. Szóval nyaf-nyaf :( .

Gyönyörűségesek a topicbabák! Csini pocakfotókat is láttam.

Lanyáné! Hihetetlen milyen jól látszanak már a 19. héten. Szuper képek.

Szanet! Gratulálok és sok boldogságot kívánok! Nem tartozol még nekünk néhány esküvői fotóval?! :wink:

Babyteve! Remélem továbbra is otthon maradhatsz.

Rólunk:
Méhszáj zárt, babák fejvégűk és jó nagyok. Most úgy tűnik jó esély van a természetes szülésre. Ezt hetet viszont mindenképpen ki kell húzni, mert doki szabin van hétfőig. Jövő csütörtökön leszünk 36 hetesek, azt mondta onnantól már bármikor jöhetnek. Súllyal és fejlettséggel már biztosan nem lesz gondunk. Én a betöltött 37. hetet tűztem ki célnak. Hétfőn volt az első NST. Nem sok mindent tudtam meg, ugyanis egy kezdeti kis bunyó után mindkét gyerek végigaludta a vizsgálatot, semmilyen noszogatásra nem voltak hajlandóak felkelni, így az asszisztens feladta.

Ja és aceton van a vizeletemben, amire azt mondták, hogy növelnem kell 20grammal a szénhidrát bevitelemet, mert jelenleg túl kevés, ezért jelent meg az aceton. Na most legyen okos az ember: a túl sok szénhidrát bevitele a terhességi cukor miatt nem javalott, a túl kevésnél meg ez a gond. Már fogalmam sincs mit egyek, még jó, hogy max. 2-3 hét van hátra.

Segítsetek! Gyerekorvost keresek. Érdeklődtem arról, akihez alapból tartoznánk és nagyon rosszakat hallottam. Állítólag csak egy hibája van: utálja a gyerekeket. Most keresek mást, de aki igazán jó, annál annyian vannak, hogy már nem vállalt el. Ha esetleg tud valalki jó gyerekorvost a XIV-ben kérem írjon priviben!

Én is mutogatok még egy-két pocakfotót, már úgysem sokáig lehet. (utólag vettem észre, hogy 03.03-án készültek a fotók, amikor 33 hetes voltam és 33 éves - még szerencsére, hogy azért nem 3 gyerekkel a hasamban :D )

Kép Kép

Kép

Kép
szofi74

Szofi!
Nem csodálkozom rajta,hogy nyafizol!Minden okod megvan rá :D Naaaaaagyon szép vagy!!!!!!!! :D
Szorítok,hogy a gyerkőcök fogadjanak szót és a megbeszélt időpontig még húzzátok ki!!Remélem összejön a természetes szülés is.Az én lányaim is úgy születtek és nagyon jó élmény!! :D

bognartundi0727

Szofi

Nagyon csini vagy!
Én már teljesen kivagyoka képeimtől is!Teljesen felfújódott az arcom :cry: ÁÁÁÁÁÁ minden bajom van!

Egyedülléhez annyit tudnék írni, h én is sokszor érzem ezt, csak az a durva, h már mindenért!Ha a párom itthon van és pl a gép előtt ül, sokszor már akkor is úgy érzem, h miért nem velem törődik?????!!!

Meg amúgy már lassan ott tartok, h magamat sem bírom elviselni :cry: Mindenen felbosszantom magam, olyan dolgokon idegeskedem, amin eddig nem. Ááááá.....
Nehezemre esik , h ne szólongassam mindenért a páromat...

Amúgy ez azért lehet nálam, m már annyira nehéz bármit is csinálnom és olyan tehetelennek érzem magam, hogy sztem így jön ki rajtam. Nagyon rossz, m amúgy sosem voltam hisztis típus. még csak hangulatember sem.....
Jaj, nagyon jó lesz már, ha megszületnek a manók! :lol:

szanet

Esküvői képek :lol:

Kép

Kép

Kép

szanet

Sziasztok!

Szofi: hu, de szep kismama vagy!!!! :D MIlyen jo hogy minden rendben van, huvelyi szules hajra!!! Nagyon drukkolok!!! Ird majd meg valakinek ha eljon az ido, ok?!

Szanet: kitartas! Tudom a vege fele mar nagyon nehez de szerintem a gyerekagyas idoszak meg nehezebb. :twisted: :lol: :wink: Szoval probald meg meg elvezni amig lehet! :wink:

Csilla: az en hugom mindig azt mondta hogy Neki nem kell gyerek aztan 21 evesen szulte meg a fiat. :lol:

Tundi: hugod! :cry: Nem normalis! Az en csaladom nagyon boldog volt hala Istennek!

Ferjekkel kapcs: az elso babanak majdnem szetmentunk mert allandoan nyavalyogtam, meg akartam valtoztatni a paromat, allandoan utanatelefonaltam hogy mikor jon mar haza stb. most semmi ilyen nincs, azt hiszem elfogadtam olyannak amilyen es nem piszkalom allandoan. Sokkal jobb a kapcsolatunk! Ha elmegy hat menjen, ne idegeskedjetek ezen (tul sokat!) :lol: fontosabb a beke, es erdekes azota O is jobban odafigyel es tobbet van itthon. :D

A fene, mennem kell! Du. megyunk lakokocsit venni. :D

KépKép
KépKép
tontica

Szanet: DE SZEPEK VAGYTOK!!!!! IRIGY, IRIGY! Azt hiszem en is elkezdem beszerezni ami kell a hazasodashoz! :roll:

KépKép
KépKép
tontica

Hu, de sok az allandoan a hozzaszolasomban. :oops: Mentsegemre szolgaljon Alex a kezemben.
Ja, tegnap elaludt gyumieves kozben, tok edi volt.
Ma 30 fok van itt. :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

Köszi! :lol: (habár én már furi vagyok magamnak)

Majd rakok egy olyan képet, ami akkor készült, mikor még nem voltam terhes. Fele ekkora voltam.Remélem fél vagy egy év múlva nem leszek ekkora........

Amúgy próbálom még élvezni a babavárás pillanatait, de ezek a fránya hormonok... :?
De erőt veszek magamon és nem piszkálom apát :D Hátha boldogabb lesz :lol:

szanet

Tonti!

ne mondj olyanokat, h 30 fok van! :evil:
Tudod milyen rossz itt a rossz időben sínylődni. Persze lehet, h valaki szereti a 4 évszakot, de én szívesen eltörölném a hideg, rossz időt. meg a havat is! :lol:
Habár nem panaszkodhatom. idén betegség miatt elmaradt a tél :lol: :D

szanet

Ha még kerestek esetleg használtan ikerkocsit :

Ikresen találtam

Sziasztok!

Eladó Peg perego aria twin ikerocsink.Egy évet használtuk, megkimélt állapotban van.Tofifee színű.
Van hozzá két darab napernyő, és két darab sportkocsira való (hauck típusú) lábzsák.
Képet tudok küldeni.
Ára:37000 Ft

Érdeklődni:guzsu@fejernet.hu címen lehet!

(Székesfehérvár)

szanet

Lili 63 cm 7 kg
Dorka 60,5 cm 6320 g

doktor néni elégedett velünk :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Tünci,
Most nem azért, de mekkora tulok a tesód! :evil: Pont neki nem így kéne reagálnia!

Szofi,
Örülök, hogy minden ok veletek! Nagyon szép vagy a fotókon!

Szanet,
Szerintem sem csoda, ha már nyűgös vagy! Én ezt még csak nagyon ritkán érzem, na de még nem is vagyok a vége felé. Jók a képek! :wink:

Tontica,
De irigyellek a 30 fok miatt! Illetve lehet az már sok is. :wink: Itt szakad az eső! Pfúj!

Juci,
Hű de nagyok vagytok már! :lol:

Megjöttem a vizsgálatról. Minden rendben van! :D A méhszájam szép zárt, a gyerkőcök növögetnek. És a cukrom tökéletes lett! Úgy örülök! Az egyik gyerkőc fejvégű fekvésben van, a másik farfekvésű.
Na de hát még akármi is lehet! A lényeg, hogy a 36. hétig bent maradjanak! De a legutóbbi ikres kismamija a 40. hétig húzta! :shock: Na az sem semmi!
A párom persze nem tudott jönni, de már lenyugodtam. Nincs értelme veszekedni, egyszerűen nem tudok rá haragudni sokáig.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Juci!
Mekkorák vagytok már!! :D
Tonti!
Én is irigy irigy a 30 fokért!Küldj egy kis meleget!
Rebe!
Ez a tulok pont találó!Ráadásul a dologban az a csavar,hogy a tesómnak a második babája lombik és 3 babut ültettek be és napokig hisztizett,hogy ő mit fog csinálni ha ikrek lesznek,mert ő nem akar ikreket!Én nyugtattam hogy tiszta hülye majd segítek mindenben,meg különben is kit érdekel mennyi lesz,egészségesek legyenek,a többit megoldjuk!Csak egy baba lett,nálam meg kettő,de ki mennyit érdemel :D :D :D Én nagyon örülök,hogy ketten vannak!Sokszor belegondolok hogy milyen lehet egy gyerek és el sem tudom képzelni!!Olyan édik sokat szeretgetik egymást!Remélem jobb testvérek lesznek mint mi :cry: !Örülök,hogy minden rendben van veled!A párod miatt ne idegeskedj,főleg hogy dolgozik és azért nincs melletted!Tudom hogy ilyenkor nehéz,de az a lényeg hogy sokáig nem tudsz haragudni rá!
Szanet!
A nyafogás neked is meg van engedve :D Én sajnos ezt nem tapasztalhattam meg a csajokkal,mert már akkor sem fogadtak szót és kibújtak a 33.héten,de gondolom hogy nem lehet egyszerű ez az időszak!!NAGYON szép kismama-menyasszony voltál
:D :D

bognartundi0727

Csilla :P
Nem gond, csak meglepődtem 8)

Rebe :P
Az én férjem egész múlt héten reggeltől hajnal 4-ig dolgozott. Igaz, hogy itthon, de szinte hozzám sem szólt. Hétfőn pedig ment már a munkahelyére dolgozni, másnap délelőttig. Hétfőn olyan sírógörcsöt kaptam, alig tudtam abbahagyni. Érzékenyebbek vagyunk, ha tetszik, ha nem és több törődésre is vágyunk. Pláne, amíg még kettecskén vagyunk, mert utána úgyis minden megváltozik...
Örülök, hogy minden rendben az UH-val és a cukorral is!

Babyteve :P
Persze hogy nem csak a fertőzéstől nyílhat ki a méhszáj, de kinyílhat attól is. Így nem árt időnként ellenőrizni. Lehet, hogy nem nekem szántad, csak úgy írtad!? Mindegy is. A súlytól is kinyílhat pl. sajna :?

Szofi :P
Gyönyörűséges művész képek.
A nyűgöket megértem. Még jó, hogy utólag minden megszépül :lol:

Szanet :P
Egyik fotón sem látom a pocid :lol: Viszont édesek vagytok :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok

Annyi minden történt ma,hogy csak kapkodom a fejem.

Szofi
Én is hiányoltalak már.Nagyon szép kismama vagy.

Szanet
Valóban jól álcázod a pocakod az esküvőn.

Én nem engedek a fejemről képeket csinálni,mert akkora mint a ház.(már most)

Luca
Apukádnak jobbulást :lol: :lol:

Tonti
Ne hergelj a 30 fokkal!GYŰLÖLÖM A HIDEGET!!!de korizni szeretek :D

Tünci
A tesód tényleg tulok(bocsi)Ilyenkor ronda dög módon úgy gondolom,hogy nem érdemli meg,hogy gyereke legyen :oops: Csak sajnálni tudom a gondolkodása miatt.Nálunk örül a család(pláne mert az előző házasságom ráment a babaprojektre,mivel én már nagyon akartam)De mindennek meg van az oka,ennek így kellett történnie.
Vendég

Nekem is sokszor eszembe jutnak Katáék.Vajon mi lehet velük?Hogy lehet ezt feldolgozni?
Vendég

Szofi, csodaszép vagy :lol:
Szanett, jók az eski képek :wink:

Judit

jucicuki

Örülök, hogy a kismamik jól vannak! :lol:

A már meglévő apróságok pedig szépen gyarapodnak, ahogy olvasom :lol:

olyan jó örömhíreket olvasni!

Dobok egy fotót, amin van pocim. De nem tűnik(szerintem) olyan nagynak, mert a fekete slankít.Persze a fejemet nem karcsúsítja semmi :?
Kép

szanet

Szanet

Szerintem sem tűnik nagynak.Én is gondolkodtam azon,hogy feketében megyek férjhez(az anyós tuti infarktust kapna)
Vendég

Banika

Én azért vettem fel ezt a cuccot, mert ez jött rám :lol:
Nem akartam ezért külön ruhát venni. főleg így, hogy már nem is tudnám hordani.

Családom kiakadós véleményein már túltettem magam.
Meghallgatom őket, aztán ennyi :D
Úgyis mindig van valaki, akinek nem tetszik valami.

Mert amúgy mi van , ha feketében mégy férjhez?
Az nem zavarja, hogy miért nem a babák érkezése előtt házasodtatok?(csak egy másik kiakadós kérdés :lol: )
Bocs, ha bunkó voltam, csak már nem értem mit problémáznak mindenen! :D

szanet

szofi nagyon szép vagy és a szivecske a pocidon olyan cuki vagy :D bírják még ki a kicsik míg dokibácsi lesz :wink:
szanet sok boldogságot,jó a kép párod a pocaktól alig bír megcsókolni :D :D :D :D :D tényleg a feketében nem tünik a pocid olyan nagynak mint a multkori világos gatyós képen.
juci szupik a csajok nagyon jó súj :D
tontika itt pedig szupi taknyos idő :D cserélünk :?: :D :lol:
jajj ne is beszéljünk a férjecskékről,sajnos az enyém nem érzi,hogy most hiper érzékeny vagyok és 100x annyi szeretere meg odafigyelésre van szükségem,nagyon érzékeny vagyok sajna sokat pityergek is remélem a csajok nem érzik a pocimban.remélem majd minden helyreáll.

lanyané

Nekem is az a problémám,hogy egyre kevesebb ruha jön rám.A cipőkről ne is beszéljünk!!!Remélem szülés után visszamegy a lábam az eredeti méretére.Hosszra noncs vele gond,csak magasságra.
Vendég

Lanyané

Ja, igen, mi már csak úgy tudjuk megcsókolni egymást, he én oldalra rakom a pocimat :lol: különben nagyon távol lennék tőle! :shock:

Ne is említsd a pityergést! Én tényleg nem tudom mi jött rám, de az elején voltak hangulatingadozásaim, amik többé-kevésbé elmúltak. Aztán kb egy hete visszatért!! :? :evil:
De most szinte mindenen sírok!
És azt képzelem, hogy nem is kapok elég szeretetet :cry: Pedig, ha józan ésszel belegondolok akkor a párom ugyan olyan , mint volt. Sajnos én vagyok hiper,hiper, és még annál is hiperérzékenyebb...

Amúgy tényleg nem akarok panaszkodni, mert örülök, hogy a babók és én is jól vagyunk, de nagyon rossz ez néha.
Kicsit depresszív vagyok. Nem tudom mit kéne csinálnom, hogy elmúljon. Mert amúgy jól vagyok és váro már apicurokat, meg örülök nekik nagyon! De ez a hangulat kezd aggasztani, ami eluralkodott rajtam....

szanet

Ruha-ügyben nem panaszkodom, hiszen csak dokihoz kell mennem, a ház előtt beszállok a kocsiba, a kórháznál meg ki.... :(
Pont aznapra beszéltem meg a varrónővel, hogy varr egy rakat ruhát, amikor közölte a doki, hogy feküdnöm kell :D még szerencse! Kicsit idegbeteg lettem volna, ha kiadok egy csomó pénzt feleslegesen :D

Kép
babyteve2

Hello!

Megjottunk a lakokocsi kukucsrol, lattunk egy szupit, valoszinu megvesszuk, azzal utazunk majd haza juliusban.

Szanet: "Kicsit depresszív vagyok. Nem tudom mit kéne csinálnom, hogy elmúljon."
MEGSZULNI! :lol: Akkor majd elmullik! :D Kitartas, tudom konnyu mondani en is igy voltam mint Te. :wink:

Lanyane: taknyos idore nem cserelek! :lol:

Jucicuki: nagyon szep meretek!!! Gyonyoruen fejlodnek a Lanyok!!!!

Tundi: a hugodnak volt lombikja es megis Neked lettek ikreid spontan? :wink: Azta! :D Nalunk meg a ferjem baratjanal volt lombik es jokat nevettunk Rajtuk hogy majd biztos ikreik lesznek es meggebednek erre nekik nem lettek ikreik de fel ev mulva nekunk biza osszejott spontan. :roll: :lol: :lol: :lol:

Rebe: orulok hogy minden rendben, Anna nalam is farfekveses volt, Alex fejfekveses es siman szultem. :D Neked is ezt kivanom!

Luca: ha kijossz erte eskuszom odaadom a babakocsit! :lol: :wink:

Olyan jot nevettem de. Alexen, megmostam a hajam, becsavartam torulkozobe es hajolok Alex fole hogy megpuszilgassam erre keservesen elkezd sirni, nem tudtam mi van Vele aztan rajottem hogy nem ismert meg. :lol: Mostanaban az a meno nalunk hogy kajcsi kozben burrognek, szanaszet kopkodik a papit. :evil: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, édes lehetett Alex. Nálunk Liló berreg, ami remek, mert így még a nadrágja szárát is össze tudja barackozni :roll:

Lányok, a hiszti elmúlik szülés után, aztán majd visszajön kicsit a kimerültségtől, de nyugi, túl lesztek rajta :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

szanet nem örülök hogy nálad is hasonló a helyzet,de akkor úgy látszik ez is a terhességgel jár,majd átvészeljük valahogy aztán ikor minden szupi jót röhögünk hogy milyenvolt :wink: kiscsajaink majd kárpótolnak mindenért. :D

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?