Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk, de látom, hogy vannak rossz hírek is..
Eni,
nektek örülök, hogy végre otthon vagyok, biztos nem könnyű, de drukkolok, hogy minden hamar visszaálljon a rendes kerékvágásba - betegségek nélkül!!
Steffi!
Hát nem gondoltam, hogy rossz lesz az eredmény, de még mindig remélem ezerrel, hogy kiderül, hogy téves, vagy, hogy legyűröd, mielőtt bármi gond lenne! Nagyon nagyon szorítok Nektek! Életerős fiatal csajszi vagy, nem lehet baj!
Emano,
hát ez a lakás dolog elég nagy kiszúrás!
De gondolj arra, hogy hátha a ti "őrangyalotok" intézte így

legalábbis én ilyenkor ezzel szoktam nyugtatgatni magam. (Nem akartam mondani, mert tudom, hogy én vagyok extra parázós, de én pl tűztől félve nem mennék 4.-nél magasabbra).
És mielőtt ezt a mostani lakást megvettük, kettőnek a foglalóját fogtuk már a kezünkben, annyira biztos volt mindkettő, majd a másik felek miatt hiúsult meg. És most visszanézve ez a kégli mindkettőnél jobb - és ez most nem önámítás.
De valószínűleg legközelebb nem veszünk extra lepukkantat!!!

Még ha jobb áron is van. Írtó nagy meló!!!
Adri!
Én nagyon várom már a szüléstörténeted második felét!!!
Emiatt tuti benézek 15-én - mert amúgy akkor költözünk.
Ma festegettem az ablakkereteket és kicsit erős volt a szaga...

ez vajon gáz? Annyira kevés dolog van, amit tudok csinálni, pedig az egész család ott melózik egész nap... de a szagtól félek. Talán ennyitől nem lesz baja a babának...
Ja és a gyerekszoba is ki van már festve, élénk kivizöld lett

Színek tekintetében konzervatív vagyok, de most meglepődtem, mennyire tetszik, mintha mindig sütne ott a nap.
Most pedig nekiülök Linocs történetének, de azalatt szigorúan kizárom a külvilágot.
Annyira szépek a képek amúgy... nagyon irigyellek, hogy már van egy ilyen szép babód, Linocs.
Én meg még halálra paráztatom magam, hogy vajon minden rendben van/lesz-e...
Pusz mindenkinek