A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hú addig írtam mig jó hírt is befutott Eni :D:D:D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Eni
Ezek szerint ez kórházi szokás mi rotát hoztunk a Heim Pálból....
ott nem is tudták hogy hánynak a kicsik mi szóltunk hogy talán lehet valami

Orsi

borsa

Memme!
Szuper a lovacskázós kép! :D
Akkor még szólok ha Egerbe megyünk!! Tényleg jó lenne csak úgy összefutni! :D

Ancsa!
Avatar kép nagyon édes! Mondtam már? :lol:
Látom biztosra mész Lara kifárasztásánál. :lol: :lol: :lol: Kis Drága!
Nem tudom, hogy meddig titkoljuk, de félek más rokon hamarabb észreveszi mint ő, szóval majd lassan el kell mondani.
Bölcsit + ruhákat akartam átvenni. :? az nem jött össze.
Hármaska miatt még nem izgulunk. :D

Memme/ Tünde!
Nem mondtátok neki, hogy még korai hogy kinyomják magukat? :lol:
Kis Ügyi-Bogyók!

Linocs!
Hát csak ámulok! Milyen szép Fruzsi!!! :D Gratulálunk!!! Sok boldogságot!!!! Jó egészséget!!!! Szép a kis családod!

Emano/Andi!
Sajnálom a lakást! :cry:
Nagyon jó a kép! Nem lehet korán elkezdeni! Mi? :lol:

Eni!
No comment! Még megárt a babának!!!! :devil:
Jobbulást!!!! +++++++++++++++++++++++++++ pihizzetek csak!

Borsa!
Oh! Ne mááááár!
Jobbulást szegény kis Emmának!!!!
Róka még itt van. :devil:

Cukorfalat!
merre vagytok??? Mi van a druszánkkal? :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni, de jó, hogy otthon vagytok! Pihenjetek, rátok fér, megérdemlitek. Most már hamar rendbe fog jönni biztosan Beni is!

Emmus, gyógyulj Te is!!!!!!

Adri, várjuk a születéstörténet második epizódját! :lol:

Veronikusz, jók a képek, sokat sétáltatok?

Linocs, szépek vagytok, a születéstörténettel még adós vagy! :D

Gabi, honnan tudod, hogy gólyamadár nem járt felétek? 100%? Lassan hazaérkeznek délről, majd akkor!

Szebb napot, és kevesebb depit! hali

Kép
Kép
Kép
v30

Benőkoma, nagyon ügyes fiú voltál!!
Eni, pihizzetek, remélem a calici hamar elmúlik!
++++++++++++++++++++++++++++
szörnyű állapotok vannak az egészségügyben.. és tényleg nem széfen és 300 ft-on múlik...

Steffi,
drukkolunk Értetek ezerrel!!!!

Adri,
én lerágtam a körmöm már Matyi születéséért izgulva, pedig tudom, hogy hepiend lesz! :wink:

Linocs,
gratulaaa a családhoz! szépek vagytok!!

Andi,
tudom, sovány vigasz, de jobbat fogtok találni! mi is így jártunk és így is lett!!! :lol:

Veronikusz,
micsoda fürtös brigád!! :lol: büszke apuka! :wink:

Tünde, Memme,
hova sietnek ezek a csajok???? :lol:

Danca, Emma, Ancsa,
gyógyuljatok mihamarabb!!!!

Reni,
megvan iván és te is, de a novemberi számot nem találom a nagy rendben! :lol:

Már látom a "véletlen" egri találkozást Húsvétkor, babakocsis Anyukák megszállják a főteret Egerben.. :lol:

Mi is szarul aludtunk, fél tíztől éjfélig sírás-nyígás, 7 előtt kelés..
plusz az idő is pocsék..
de fel a fejjel Mindenki!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gabi,
etesd a békáitokat, jönni fog a gólyamadár!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Veletek vagyunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Steffikém,

Én is hallottam, hogy terhesség alatt, sok a félre ment lelet, de még az is lehet hogy elrontottak valamit a levételnél! Mi nagyon nagyon szorítunk érted! És Te nagyon erős csajszi vagy, és ott van neked Martin fiú, és egy kis Pocaklakó aki szintén sok sok erőt ad! NEM LESZ BAJ, MERT NEM LEHET!!!

Martin nem is kap levegőt? Az a Salvus víz nekünk is nagyon bejött. Igaz lehet utána takarítani rendesen, de használ, és ez a lényeg!!!

Eni

De jó, de jó!!
Annyira ügyes fiú, Beni
És hogy van???
Meg lehet nyugodni? Mit mondtak a dokik?

Linocs

Gyönyörűek vagytok!!

Andi
Sajnálom a lakást, de tuti lesz szebb, tavaly mi is elestünk egy háztól, és akkor szomorú voltam, de most már egyáltalán nem bánom, nem az volt a mi házunk!
Édes a kis iszákos!

Veronikusz
Lányok még mindig tündérek!!

Miért is megyek biztosra?
Most betettem a kiságyba hogy le tudjak zuhizni és elaludt !
Hát igen, ha meg mástól tudja meg, az talán még rosszabb lehet!
Szorítok!!!

Adri
Majd megenyhül a barát! Sok sok pozitiv energia!!!

Borsa,
Nagyon sajnálom, sok sok gyógypuszi nektek!!!

Barbi? jobban vagytok???

Kriszta, nagy a csend, pici életjelet kérünk!!!

Zsófi
Ti hogy vagytok??

ancsaboszi

Sajnos mi sem tudunk jó hírekkel szolgálni! Vagyis igen, mert Lara jól van!
Sajnos én nem, tegnap megjelent rajtam három pötty az arcomon, este egyre több lett, éjszaka meg már annyi volt, hogy majdnem ügyelet lett belőle, de megvártuk a reggelt, és a háziorvos azt mondta ne menjünk sehova, mert ha fertőző akkor még jól le is csesznek a bőrgyógyászaton, hogy mért mentél oda, ezért mondta hogy délután jön és megnéz. Ezért most lezuhiztam bekentem fenistillel, de mire beértem a szobába már nem is hatott. szóval nagyon viszket és borzasztó.
hát ez van velünk.
Remélem nem fertőző és nem kapja el Lara.

Szép napot!

ancsaboszi

Gyuzsó aranyos vagy, köszönjük!

ancsaboszi

Ancsa! jaj de sajnálom,hogy viszkető kiütéseid vannak...kiváncsi vagyok mi lehet?? vmi allergia esetleg????

Eni! dejó h otthon vagytok!!!!!!!!!minden együttérzésem a tiétek a kórházi ellátás ill.színvonal miatt....H.Á,. arra küldjük.... :evil: de a lényeg hogy otthon vagytok!!!mostmár minden oké lesz meglátod!!!!!!! :D :D nagyon ügyesek voltatok eddig is!!!!! :D

Vali! sajna 100%. tegnap este Mikulás bácsi kopogott :evil:
de igazad van, talán a tavasz..... :lol: lesz a nyerő

Borsa!
igen gyere gyakrabban!!!mert most tényleg - vagyok.... :?
és gyógyuljatok mindenképpen!!!!!! +++++++++gyógypuszik ezerrel mennek arra is!!!! :D fotó???

Veronikusz! ezek a képek ismerősek :lol: :lol: gondolom élvezték a csajszik a kirándulást!!!! :D :D
Vendég

Gabi!

Hát nem tudom, mert semmi újat nem ettem, de tegnap vettem egy nárciszt, mert úgy volt hogy ma jönnek vendégek, és csinálunk húsvéti fotót, és este beszéltem a doki barátnőmmel és Ő mondta hogy simán lehet ,és azonnal vigyük ki, mert volt itthon egy játszint és egy primula is. És kiderült, hogy a jácint és a nárcisz a két legjobban allergizáló virág. Szóval lehet együtt már sok volt. De majd ma kidrült, most a folyóson várják a sorsukat. Én meg úgy sajnálom, mert olyan szépek!!
sajnos nekem nagyon érzékeny a bőröm, a kezem most is ki van sebesedve mástól, :cry: lehet annak is a következménye
nagyon rossz bőröm van!

biztos a tavasz lesz a nyerő!
a januári babák édesek nagyon!!
:wink:

ancsaboszi

Ancsa
Voltál már bárányhimlős?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Kép

Kép

Kép

mtunde

Kép
Kép

Orsi

borsa

Kép
bocsi az előbb elrontottam

Orsi

borsa

OH Tünde!
meg kell zabálni ezeket a gyerekeket!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
már hiányoltam a szerelmes párt! :D nagyon édesek!!! :D
Emmus hogy van?

Vali!
csak egy órát sétáltunk, mert alvásra haza akartunk jönni. :D

Gabi!
lányok élvezték. Végül Szofi a nagy örömködés közben jól el is esett a murván és lenyúzta a kicsi állát. :oops: Semmi komoly,csak most csúnya.

Ancsa!
jaj de sajnálom! jobbulást! remélem a doki mond vmi bíztatót! Kálciumot nem iszol? Nem árt és ha allergia, akkor segít!
Nekem meg van egy enyhe csalánkiütésem. De olyan enyhe, hogy néha el is felejtem. :lol:
azt hogy tutira mész csak arra írtam, hogy jól kifárasztottad Larát a vásárlással. :D Remélem ő nem kapja el a viszketést!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Akkor a születéstörténetünk. Kicsit hosszú lett (2,5 oldal), úgyhogy csak az olvassa, aki nagyon ráér...

1205323990.4287.doc
linocs

Linocs,
végig bőgtem :oops: szívből gratulálok Fruzsihoz!!!
Legyetek nagyon-nagyon boldogok

Én a mai napig nem tudok megbékélni,hogy császárral szültem :oops: (engem nagyon zavar a mai napig a sebem/hegem :oops: )

emano/Andi
KépKép
emano

Linocs! Nagyon szép volt. (minden értelemben) És nagyon aranyosak vagytok a képeken.

Lányok!
Bocs, ha ritkán jövök, de innen bentről nem nagyon szeretek írni, otthon meg Panka lelkét ápoljuk, mert nagy bölcsiválság van. A két hét alatt, amíg beteg volt, rájött, hog otthon is lehet lenni, és most minden reggel cirkusz van. Mondjuk nem tudom, kit visel meg jobban, engem vagy őt... Állítólag amikor eljövök egy fél óra múlva már semmi baja.

Steffikém! Szorítok neked, hogy ne legyen semmi. rudom, hogy nehéz, de kicsit próbálj megnyugodni a baba kedvéért is, hátha tényleg csak a terhesség miatt rossz a lelet.

Eni! Huhh. Végre otthon. Vigyázzatok magatokra és gyógyuljatok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Gyorsnak kell lennem.

Eni
végre kikerültetek onnan. Remélem, hogy ennyi volt és nem jön vissza ez a rémálom.

Steffi, nem tudom mi ez, de remélem megoldódik. Van épp elég bajod.

Ancsa, :pöttyök, hess!

Adri, hogyne érdekelne. Állunk itt egy elindult szüléssel... És rosszkedv, hess!

Emano, hát azt elhiszem, hogy le vagy törve. Mi arra várunk, hogy a bank rábólintson és akkor végre lenne saját otthonunk. Nem tehermentes, de saját. Sz@r lenne, ha nem kapnánk kölcsönt.

Nagyon jó a kép - eresztés. :) Emmának moindig ez a dévaj arckifejezés.! :)

Tünde, mir eészbe kapunk, ezek már itt írogatnak valamelyik topicba... :) :wink:

Linocs, nagyon szépek vagytok. :) Még nem olvastalak, de kíváncsi vagyok.

Mindenkire irigykedem, aki szül, vagy szülni fog.

Kép

Kép

Kép
memme

Linocs elolvastam,annyira szép!!!hogy sírtam is...
de én mindig elérzékenyülök ilyen történet olvasásakor :D :D
ne bánkodj a császár miatt...majd a következő baba természetesen jön...ha nem lesz még nagyobb mint Fruzsi :lol: :lol:

Tünde! tündériek a gyerkőcök :lol:

Adri! nálatok mizujs alvásügyileg? Matyika?

Barbi?Lilluska?Gabbó?Brigik?Manóka?Kriszta?Monácska?Biribon?Banana? nem is tudom felsorolni hányan vagyunk...
Borsika?? Dorka?Mango?Zsófi?Kriszta??
Vendég

Kriszta!
Hidd el a betegség utáni visszaszokás kicsit olyan minta beszoktatás de hamar túl lesz rajta, ha fél óra múlva már jól érzi magát akkor meg inkább neked nehezebb de ne aggódj neked most vigyáznod kell magadra!

Linocs!
Nagyon megható mégegyszer gratulálok!

Veronikusz!
Hát sajna még mindig visszajön a láz nagyon nyügi meg taknyos de reméljük csak javul most az apukáján alszik :D

Gabi!
Mikor is tesztelsz? már tűkön ülök!

Ancsa!
Jobbulást neked ismerős alegia dolog nekem nagyon kényes a bőröm terhesség alatt csak a babatusfürdő volt a tuti a többitől mintha égési sérüléseim lettek volna :?

Lányok mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++energiát küldök ne legyen rossz kedvetek

Tünde gyönyörű a lányod! meg persz e afiad is

Zsófi????

Orsi

borsa

Memme!
Emma kicsit kamera érzékeny :D de a te lányaid sem semmik ám!!!! :D

Orsi

borsa

Borsa! majd csak talán a jövő hónapban, tegnap megjött :evil:
Vendég

Gabi!
Ez még csak a 2. hónap nem azt mondtad Enci is a 3. ban lett a kövi babó is hű lesz a tesóhoz :D Fejeket fel!!!! :D

Orsi

borsa

Borsa
mizu??Emmus??

Gabi
ne légy elkenődve!!(tom könnyű ezt mondani)

Tünde
édesek a gyerkőcök!!

Memme
drukkolok
nálunk elvileg a hitellel nincs gond, de akkor biztos ha megvan a lakás
és ha átutalták a pénzt

Kriszta
jól vagy??

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa!Emano! köszi köszi
:D :D úgy legyen
Vendég

Gabi
hidd el úgy lesz ;)

Orsi

borsa

Borsa!!!jövő hónapban Képés remélem utána Kép
Vendég

+++++++++++++++++++++++Gabi+++++++++++++++++++++

Orsi

borsa

ja és Adri!! várjuk a te születéstörténeted is!!!!!tessék majd leírni 15-én!!!

Húsvétra készültök már lányok??? Kép Kép
Vendég

Kép
Vendég

Gabi
Én még nem pedig már kéne!!
Te mivel?Hogy készülsz???
Nekem van csomó húsvéti kreatívos könyvem :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok,

Eni: nagyon örülök, hogy már otthon vagytok, kívánom, hogy a hullámzó lelketek is simuljon, nagyon szuperek vagytok!!!

Steffi: sok pozitív energiát küldök, remélem minden rendben, próbálj meg pihenni (tudom könnyű mondani) és jó dolgokra gondolni, valamint sok puszi Martinnak is, hogy hamar gyógyuljon.

Adri: én nagyon kíváncsian várom a szülésstory második felvonását :)

Andi: lakás majd jön másik, és hátha találtok felújítás nélkül, mert az nagyon kemény, főleg gyerkőccel.

Tünde: nagyon jók a fotók, milyen nagylány már VillőBoró és bátyus hogy figyeli.

Memme: traktoros fotó nálam mindent visz :)

Emmusnak mihamarabbi gyógyulást, nagyon jók a randizós fotók!

Ancsa: jobbulást, remélem hamar elmúlnak a pöttyök és visszahozhatod a szép tavaszi virágokat. Nőnapra olyan tulipánt kaptunk Tündével, amelyik egy szárból két virágot hozott, és jó tavasz hangulatot a lakásba. Nagyon jó az új vonalzós kép, lehet kérni nagyban is?

Linocs: nagyon szépek vagytok, szülésstory nagyon megható. Nekem is hiányzik (császár szintén) még a mai napig, hogy nem tudtunk összebújni hármasban, születés után, de próbálom helyrerakni, hogy majd a következőnél ne ez akadályozzon.

Veronikusz: jók a Visegrádi fotók, látom tetszett nekik a mókus! Remélem rókakoma hamarosan elköltözik, már nem sok van a centiből és akkor jön a kellemes szakasz :)

Rólunk: ma voltunk úszni és nagyon bejött Tündének, csak úgy sikkangatott, meg nagyon ügyesen csinálta a lábmunkát is, én is vigyorogtam, mint a tejbetök :)

Kép Delfinlány

további kellemes napot, aki kimaradt elnézést, csak ébredezik a lány: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Mindenkinek köszi a biztató szavakat!

Adri
Miután elvesztettük a babát, csináltattunk vizsgálatot bárányhimlőre és rubeolára, mert Anyu azt mondja nem voltam, hát kiderült hogy mind a kettő voltam. De most vannak kétségeim. :lol:
Azt mondják, lehet volt egy két pötty és annyi.

Tünde

Annyira édes!!!
Látom a C und A nálatok is bejön!!!
És a Fiad milyen kis gondoskodó!
Gondolom ilyenkor TE meg teljesen meg vagy hatódva!
De jó lehet!

Borsa,
Nagyon drágák!
Tegnap volt megint randi?
Emmus hogy van? És mekkora már? Hányas ruhát hord?

Akkor egycipőben járunk.
Sajnos nekem is két tusfürdő van ami jöhet, és nagyon kevés krém :cry:

Veronikusz
Nagyon aranyos vagy!
Igen, iszom kalciumot is meg ittam fenistil cseppeket is, meg ezzel kenem is. De nem akar jobb lenni, doki még nem volt.
Hát én is remélem hogy ez csak az én szar bőröm miatt van!

Kriszta
Jó hogy jöttél. Jól vagy?
Hát megértem Pannát, hogy inkább Titeket akar!

Gabi, Gabi
Csak pozitivan, tudod! :wink:
És én is írtam feljebb, hogy a januári babák csuda szépek!

Én már csináltam Laráról húsvéti képet, és még majd akarok, bár most, hogy itt ez a kiütés nem tudom lesz e virágos kép! A vonalzón az van!
barka van tojásokkal meg egy két virág! :lol:
amúgy nem szeretem a húsvétot!

Dóri,
nagyon szépek vagytok!
ez édes, ez a virág, amit kaptatok! kép vele?
a vonalzós kép húsvétra készült, úgyhogy lesz belőle majd nagy is, de majd még tökéletesítem!

Hol voltatok úszni? Vizipok lett Tündéből is?
Ismerős a ruci, és a játékok!!
hogy tetszett?
Csilla néni volt?

na megyek kenekszem :lol:

puszi

ancsaboszi

Ancsa!
Nem most volt a randi hanem a múlt héten kicsit csalok :D 80-86 os rucikat hordunk :D
Krémek szinte semmi...... :(

Dóri!
Dé édes :D

Orsi

borsa

Ancsa: igen vizipók lett a lányból és Csilla néni volt, kaptunk is dícséretet, mert ügyes volt. Fotót majd várom :wink: C&A-s randi valamikor? Vagy séta, ha nem esik folyton? Úgy irigykedem a bandázókra... :lol:
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Linocs, gyönyörű... a képek is, a történet is, köszönmöm!
A lényeget pedig pontosan leírtad: "minden pillanatát élvezem annak, hogy anya lettem, és remélem, hogy meg tudunk adni ennek a lánynak minden ahhoz, hogy egy egészséges lelkű, boldog ember legyen belőle" - teljesen mindegy, hogy a tündérkétek hol bújt ki, ott van veletek és ez az egész élet lényege, nem más!!!

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!
A képek nagyon jók :lol: :lol: :lol:

Ancsa: Remélem hamar meggyógyulsz a pöttyöknek meg hess ahogy a többiek is mondták már. :lol:

Eni: Örülök,hogy már otthon vagytok. Küldök nektek sok-sok gyógypuszit.

Adri: Engem is érdekel a szüléstörténeted folytatása :lol:

Lioncs: Nagyon megható a szüléstörténeted :P
Így olvassva kedvet kaptam én is még egy gyerekhez :lol:
Csak kicsit félek attól, hogy a második is császáros lenne. :cry: :? :shock:
szép napot továbbra is mindenkinek

valentina

Linocs!
nagyon szép történet! engem is megríkattál :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Na hát gondoltam benézek. Hát nem túl jó hírek!

Steffi
Nem írok semmit inkább, de hasonló példát kettőt tudok a környezetemből, úgyhogy +++++++++++++++++++Vigyázz magatokra ez a legfontosabb. Ha nem terhellek egy kérdéssel a légcsőszűkület mit jelent pontosan?

Eni
Egyszerűen döbbenet!!! Iszonyú lehetett ott bennt, nagyon jó, hogy végre itthon vagytok! Ez tutira jó lesz már Benőkének is!!

Memme
Édesek vagytok!!! Mint két tojás a gyerekek! Hihetetlen!!!

Minden fotó tündéri, de kicsit le vagyok taglózva a hírek miatt, ezért nem is reagálok nagyon.

Ancsa

Hát nálatok is??? Remélem hamar túl leszel rajta!!! Le ne betegedjen itt mindenki!!

Kép
gyorgyi33

Barbi
Persze Nektek is jobbulst, csak majdnem elfelejtettem itt a "jobbnál jobb" hírek miatt. :(

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Emano
, Snowwhite, én is így érzek, így a második császár után még inkább érzem, valami végérvényesen kimaradt az életemből. Kérdeztem a dokimat, és utálja a mi lenne ha kérdéseket (ki nem?) de valszeg egy 37-es fejű, 4 kilós baba ki nem jött volna belőlem, és ráadásul ugye rosszul is illeszkedett. Szóval ha első Villő akkor is... legfeljebb vajúdhatok... És Benével 20 hetes korától tudtam, hogy csak császár lehet, akkor ezt nem is bántam, csak utólag. Most sem éltem bele magam, hogy tuti a természetes szülés, aztán mégis hiányzik... hülyeség, mert anyaságunk nem ezen múlik ám!!! Fel a fejjel!!! A végső érvem magamnak is mindig az, hogy enne köszönhetjük, hogy itt vagyunk egészségben mindannyian.

Linocs, gyönyörű a történeted! Megható. Tök jó! Adri, te jössz!

mtunde

Ancsa, tényleg meghatóak ezek a képen látható pillanatok, de azért csak pillanatok! :)

mtunde

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, de látom, hogy vannak rossz hírek is..

Eni,
nektek örülök, hogy végre otthon vagyok, biztos nem könnyű, de drukkolok, hogy minden hamar visszaálljon a rendes kerékvágásba - betegségek nélkül!!

Steffi!
Hát nem gondoltam, hogy rossz lesz az eredmény, de még mindig remélem ezerrel, hogy kiderül, hogy téves, vagy, hogy legyűröd, mielőtt bármi gond lenne! Nagyon nagyon szorítok Nektek! Életerős fiatal csajszi vagy, nem lehet baj!

Emano,
hát ez a lakás dolog elég nagy kiszúrás! :evil:
De gondolj arra, hogy hátha a ti "őrangyalotok" intézte így :) legalábbis én ilyenkor ezzel szoktam nyugtatgatni magam. (Nem akartam mondani, mert tudom, hogy én vagyok extra parázós, de én pl tűztől félve nem mennék 4.-nél magasabbra).
És mielőtt ezt a mostani lakást megvettük, kettőnek a foglalóját fogtuk már a kezünkben, annyira biztos volt mindkettő, majd a másik felek miatt hiúsult meg. És most visszanézve ez a kégli mindkettőnél jobb - és ez most nem önámítás.
De valószínűleg legközelebb nem veszünk extra lepukkantat!!! :lol: Még ha jobb áron is van. Írtó nagy meló!!!

Adri!
Én nagyon várom már a szüléstörténeted második felét!!!
Emiatt tuti benézek 15-én - mert amúgy akkor költözünk.

Ma festegettem az ablakkereteket és kicsit erős volt a szaga... :oops: ez vajon gáz? Annyira kevés dolog van, amit tudok csinálni, pedig az egész család ott melózik egész nap... de a szagtól félek. Talán ennyitől nem lesz baja a babának...
Ja és a gyerekszoba is ki van már festve, élénk kivizöld lett :lol: Színek tekintetében konzervatív vagyok, de most meglepődtem, mennyire tetszik, mintha mindig sütne ott a nap. :)

Most pedig nekiülök Linocs történetének, de azalatt szigorúan kizárom a külvilágot. :lol:
Annyira szépek a képek amúgy... nagyon irigyellek, hogy már van egy ilyen szép babód, Linocs.
Én meg még halálra paráztatom magam, hogy vajon minden rendben van/lesz-e...

Pusz mindenkinek
Vendég

Sziasztok!
Ördögfiókáim alszanak, apát meg elzavartam egy kicsit a net közeléből.

Tünde
Édesek a gyerkőceid :D , nagyon jók a képek! :D

Borsa
Megint bandázunk? Minket meg kihagyunk? Bár ilyen méretekkel rendelkező csajszinál mi úgysem rúghatunk labdába. :lol:
Tortát nem sütök, hanem lustizok és veszek egyet, talán el is fog fogyni.

Gyuzsó
Szombatig még rágd a körmöd, hátha lesz hepiend!
Kép

Ancsa
Nem akarlak elkeseríteni, de mostanában hallottam, ha kevés pötty volt, újra el lehet kapni. Nálunk a lányom rizikós, rajta talán, ha 10 pötty volt és most itt járvány van.

Snowwhite
Szerintem sellőlány. :lol:
Gyönyörű szemei vannak. :D

Linocs
Most olvastam, nagyon elérzékenyültem. Nagyon tetszett.
Császár miatt - szerintem - ne aggódj. Ahogy írtad, ennek így kellett történnie, és nem a szülésen múlik, hogy jó anya leszel-e. Te az vagy már most, hidd el! És ez a legfontosabb. :lol:
Szépek vagytok a képeken!

Kriszta
Nem vagyok igazán képben, de Panna azért jár bölcsibe, mert dolgozol, vagy azért, hogy gyerektársaságban legyen?

Andi
Tudom, hogy nem vígasztal, de én biztos nem mernék a 10-re költözni. Liftfóbia.

Renáta, Borsika
régen voltatok.

Eni, Steffi, Barbi
Gyógyuljatok! Küldjük mi is a + energiákat!

Gabi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, meg arra küldtem az összes érdi gólyát is. :wink:

Veronikusz
Róka koma?

Valentina
Viktorod délután jó gyerek volt, mert az én iciri-piciri fiam csak hisztizett. :cry:

Jó hosszú lettem!
Biztos laptető lesz ebből.
Bocsi, akit kihagytam, holnap pótolom.
Nyugodt, nyafimentes éjszakát.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Mégsem lett az előző laptető.

Borsika
Örülök, hogy jöttél.
Szerintem a festést most hagy ki. Én rosszul lettem tőle.
A szüléstörténet miatt nyugodtan költözhettek, mert lehet, hogy csak vasárnap tudok jönni.

Pussz mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Borsika, ha téged nem zavar a szag, és nem leszel tőle rosszul, mint Adri, akkor a baba miatt csinálhatod.

mtunde

Jó reggelt!!!
Vagy már jó napot?? Sehol senki? :shock: mi történt?

Képzeljátek! Szofi drága most két napja csak egyszer kel enni éjjel! :D :D :D Igaz mindig reggel 6.30-kor kel. :oops: Ma már reflexből felkeltem 6.30 előtt, erre a kisasszony nyomta 7-ig. :shock: :D

Na jó! megyek, mert lassan indulunk :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?