A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szöszi Kép
az én hulye álmom miatt igazán nem kell +oznod ha nem kényelmes Kép
soraya

Várj csak +Szöszi+ Kép

Olyan csuda álmot találok ma éjszaka ki rólad, hogy mindenféle szimbólumokat kell majd a neved mellé biggyeszteni Kép Kép Kép Kép Kép

Leonenal kapcsolatban nem ördögfalrafestést akartam elindítani, csak érdeklődtem, hogy tudtok-e róla valamit, mint utolsó babásunkról?

Edit
Kép

Kép
reditke

Soraya,Edit!Kép
Isten ments,hogy ne csinaljam meg.Azok utan amiket megcsinaltam ,ez mar semmi,szoval ezen az alairason ne muljon.Kép Csak hasznalna!!! Akkor nem bannam azt se ha ujra kezdenenk a haz felforgatasat gyerekszoba-ugyben...Kép
-szoszi-
szoszi

Sorayaa!! nem lesz baj, egészséges gyönyörű babátok lesz!Kép

Én is valami pozitív átkot kérek!!KépKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

Szöszi Kép
Mire jutottál a kiütéseiddel?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!Kép
Ugy vagyok vele,mint a hasmeneses,aki nyugtatot kap.Meg mindig f**ik,de mar kit erdekel?Kép
En is kiuteses vagyok meg,de az itthoni allapotok feledtetik a vakarozast is.Kép
A szobaban ulok,verik a falat a konyhaban,nem hallani semmit a zajtol es varom mikor tornek ram a felhaborodott szomszedok.Kit erdekel ilyenkor holmi kiutes?Kép
Egyebkent koszonom kerdesed,holnap el fogok menni egy borgyogyihoz.Miert tudsz vmi tuti modszert?
-szoszi-
szoszi

SzosziKép
Nem irigyellek a felfordulas miatt. Amikor mi cdsinaltattuk a lakast nekunk bedolt a falKép Na akkor hataroztuk el, hogy nem otthon fogjuk atveszelni azt az idoszakot, hanem elkoltoztunk a nyaraloba addigKép
Ird majd meg, mit mondott a borgyogyasz a kiuteseidre. Remelem tud valami okosat mondaniKép
Hangosan felrohogtem, ahogy irtad a szomszed kukkolasat, meg a parom is felebred ra, hogy mit nyeritekKép Nem lehetett kellemes elmeny, marmint NekedKép De azert megneztem volna a szomszedod arcat isKép Most biztos azon fog gondolkodni jopar napig, hogy mit is csinalhattalKép

LujzaKép
Szuper a homersekletedKép Csak igy tovabbKépMost hanyadik napon vagy? Mikor kell drukkolni?Kép

OrsiKép
Sajnalom, hogy nem halad a baba projectKép De legalabb nyugodtabb lehetsz. Gyujtsetek jo sok penzt az ikreknel tobb lesz a kiadasKép
Mondjad csak, hogy mit kivanjak Neked es azt fogom 1 vagy 2?Kép

SziszusKép
Meg most sem keso megmerni a hodet. Ha fent van meg, akkor lehet ujbol tesztelni par nap mulvaKép
Az nem baj, ha nem vagy rosszulKép Csak ne jojjon meg. En altalaban minden honapban szoktam terhessegi tuneteket produkalni aztan megis itt vagyok. Ugy dontottem, hogy most sem dolok be neki, mert megint van egy kis hanyinger es eleg gyakran jarok pisilni. De mivel a mai tesztem negativ lett, ezert elkonyveltem most magamban, hogy megint csak bebeszelemKép

AliceKép
A hanyast atadom nekedKép ha nem haragszol, en elegedett lennek a hanyingerrel isKép
Jesszusom lila lesz a cicim!! Mar igy is olyan, akkor most mi lesz?Kép

EgcsiKép
Nekunk is kabeltv-s netunk van, sokkal gyorsabb mint a telefonos es az otthoni telefon tarifakat nezve tuti, hogy megerne.

SorayaKép
Mi ez az ugyis megfog jonni hozzaallas?Kép Arrol volt szo, hogy egyutt leszunk babasak. Kerem szepen nem csuggedni, pozitiv tesztekrol almodtam az ejjelKép Hogy kinek volt, azt nem tudomKép De hogy nem nekem, az tutiKép

Vica
vica72

SzilviKépEditKép
Kösz az infót, utánanézek! Most nagyon beindultam, régen is volt net otthon és olyan jó volt.Kép

+Szöszi+
Integettél a kukkolós szomszédnak? Nálunk is van egy függönynélküli szoba, de csak dobozok vannak benne, mert még nincs elég szekrényünk.

VicaKép
Nekünk is az volt kint.(Azok a régi szép idők!)

Lányok!
Ma éjszakai műszakban is vagyok, aki csevegni akar!

Egcsi
egcsi

Vica Kép

Pont te mondod? Kép Idézzelek? "De hogy nem nekem, az tuti" Na má miért tuti?? Kép Férjem azt mondta, holnap veszunk tesztet, és ha addig nem jön meg, akkor megcsináljuk. Tartok tole ezt hallva a kecsapos orult rohanásba kezdett, hogy délutánig ideérjen Kép De már tényleg csak röhögni tudok magamon...

Egcsi! Kép

én vagyok!!!!!!
soraya

SorayaKép
Most akkor megjött?
Képzeld a párom már kedden hazajön! Úgy örülök, így tutti elkapjuk a tüszőrepit! Igaz a siker nem garantált, de esélyeink nagyon megnőttek az eddigiekhez képest!Kép

Egcsi
egcsi

SorayaKép
Csak azee mondtam, mert nekem egycsikos lett maKép De majd a jovoheten, figyeld csakKép Most vettunk mi is ujabb adag tesztet. Tiszta rafizetes ez a babavaras, hatmeg majd utannaKép

EgcsiKép
Valoszinu en is vagyok csak majd mennem kell a parocskamert isKép

Vica
vica72

Lányok Kép
Töredelmesen bevallom, teszteltem tegnap délután egyet, de negatív lett Kép Anyum azt mondta, hogy hulyeség volt a 26. napon, foleg 2 órával azután, hogy pisiltem.... Szóval a szitu az, hogy holnapra várom kecsapost de ha nem jön, akkor holnapután reggel tesztelek megint.

Egcsi Kép HURRÁ!!!! Aztán jól elkapni azt a tuszorepit!!!! Kép

Vica Kép Hányadik napon lett 1 csíkos? Most nem akarok azzal jönni, hogy még semmi sem biztos, de hátha... A kész ráfizetéssel egyetértek Kép Felétek mennyiért vesztegetnek egy tesztet?
soraya

SorayaKép
En ma vagyok a 28. napon, de nekem eddig 24-26 napra szokott megjonni. Es raadasul az orvos mondta, hogy ma teszteljek. Hivtam is oket, es mondtak, hogy akkor a 35. napon teszteljek ujra, ha addig nem jon meg. Mintha kibirnam addigKép
Ezt a tesztet a patikaba vettem es $11 volt, ha ket darabosat veszek akkor $19. Iszonyatosan draga. De most rendeltunk az interneten egy "pucerabb" kiadasut az 20 db-os csomagolas es $11 volt osszesen. Kb. 3 nap mire postan elkuldik, de vegulis raerKép

EgcsiKép
Hurra!! Pontosan a duplaja az eselyetek, mintha nem lenne otthon a parocskadKép

Vica
vica72

VicaKépSorayaKép
Lányok, türelem. Reméljük a következő teszt amit megvesztek már nem kidobott pénz az ablakon!Kép
Már én is szeretnék legalább a vásárlásig eljutni. Eddig nem volt miért venni.Kép

VicaKép
A 20 db-osnak mennyi a szavatossága? Már csak azért kérdem, mert gondolom a kistesónál is marad. Ennyit csak nem kell várnotok!

Egcsi
egcsi

Vica Kép
20 darabos teszt??? Azta! Kép
Ha késik, az jó!!! A Hcg meg tudtommal naponta duplázódik, hátha, hátha, drukkolok!!!
Nálunk egy teszt 5-6 euro. Nem olcsó Kép

Egcsi Kép
Eljutsz!! Tuti!! Kép
Én direkt néztem a teszt csomagolását, 2005 valami volt rajta érvényességi idonek, hát addig tényleg kistesó is beleférhet!
soraya

EgcsiKép
Fel evvel ezelott vettem ilyen tesztet, az 2005. aprilisig jo lett volna, ha nem hasznalom elKép Ez valoszinu tovabb is elall. De ha ezzel ketcsikos tesztet csinalok, akkor tudok kuldeni barkinek kabalatesztetKépKép

Vica
vica72

SorayaKép
Te honnan is írogatsz?

VicaKép
Lehet, hogy lesz rá jelentkező, emlékszem régebben valaki nem használt el egy doboz Closty-t(vagy hasonlót), mert közben babás lett és az volt a kabala itt a topikon.

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Van egy doboz Serophen is nalam, mert ha megjon, akkor rogton szedni kell az elso naptol. Meg abbol is lehet kabala. Kép

Vica
vica72

VicaKép
Úgy legyen!Kép

Egcsi
egcsi

Egcsi Kép Finno.

Jóéjt lányok, át kell adjam a gépet a Zuramnak Kép
soraya

Haho ejszakai muszak!Kép
Bar hulla faradt vagyok,most fozom a holnapi adagot a melosoknak.Meg sokaig nem fekhetek le,ugyhogy hajra!Kép
Egcsi!KépEs hanyadik napon leszel kedden?Es mit hoz az urad ajandekba?Kép
Vica!Kép
Nem piskota...20 teszt egyszerre!Ti aztan nem kispalyaztok!
Csajok!
1-Nekem nagyon faj a derekam,kecsap sajnos tuti lesz,akkor majd ontsetek belem a lelket,mert nem tudom hogy fogom tulelni...De viszont szurodik ketoldalt,vagyis fajdogal,furcsa...nem lehet hogy cisztaim lettek?az szokott fajni?
2-Tudom,biztos van ilyen topik valahol,de ne zavarjatok el vele,a Ti segitsegeteket kernem:
Mit vegyek a ferjecskemnek a 30.-ik szulinapjara?Ez olyan kerek,vmi orok emlek kellene,elegans darab,de nem hord ekszert,nem hord orat,nem hasznalna ezust tollat.Akkor megis mi a fenet?Ami olyan gravirozos,emlek de megis hasznalna..olyan nehez...HELP!!!!
-szoszi-
szoszi

Ja!
Ne mondjatok az arany nyakkendotut sem,mert nyakkendot sem hord.Kép
szoszi

SorayaKép
Jo ejszakatKép

EgcsiKép
Mar csak ketten maradtunk?Kép
Meggyugyolt mar a papagajod? Irtad meg a multkor, hogy nem tudott enni es Te etetted. Csak mar nem emlekszem mikor is volt.

Vica
vica72

Dehogy ketten,en is itt vagyok!Kép es mint hallottuk jon a Soraya ferje isKépCsak tudnam mit fogunk vele beszelni.Kép
-szoszi-
szoszi

SzosziKép

A fiuknak tenyleg nehez vasarolni, nekem sem szokott sok jo otletem lenni. Altalaban keszulni szoktam ra mar egesz evben, es amikor kijelenti, hogy de jo lenne ez vagy az, akkor felirom maganak es ha talalok, akkor megveszem. Ez jo kis meglepi szokott lenni.
Ez lehet egy jo konyv, amit mar regota el akart olvasni vagy barmi mas.
Gondolkodom mi lehetne...

Vica
vica72

Kép én is vagyok Kép

+szöszi+Kép megkérdezem mingyá az uramat ő mit szeretne a 30. szülinapjára, hátha valami használható ötlete leszKép

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SorayaKép
Ja, tényleg már emlékszem, megbeszéltük már milyen szép ország. Aludj jól!Kép

SzösziKép
14. cn és remélem egészséges, tettre kész matyikákat hoz!
Sajnálom az összes fájásaidat, igazán nem tudok segíteni.Kép Nem nézett még a dokid UH-n? A ciszta szerintem szép lassan nő, nem egyik napról a másikra. Egyébként az fájhat, de mindkét oldalon egyszerre!?
A szülinap nálunk is elég nehéz ügy. Azt hiszem én pecabotot vettem neki vagy valami olyat ami abszolút a kedvence.(Ki emlékszik már, olyan régen volt!)

VicaKép
A madaram meggyógyult pár nap alatt, egyszerűen letörte magának a sérült részt, amit nekem kellett volna lereszelni! Azóta teljes erőbedobással rosszalkodnak. Valamelyik nap a szekrénytetejéről szedtem le a nagyot a kicsi meg állandóan a függönyre mászik!

Egcsi
egcsi

SziszusKép
Már éppen reklamálni akartam, hogy hol vagy.

Egcsi
egcsi

visszajöttem, férj még bámul valami katonás filmet.
Viszont nem kell költenem tesztre, voltam klotyón, kezdodik a menzim Kép Kép Kép Egyre jobb. Most ezt hogy kell számolni, ha ilyen este jön meg? Ma van a ciklus elso napja vagy holnap?? Kép A fenébe!!! Kép
Ki iszik velem?? Kép
soraya

Szöszi Kép

Ciszta tuti nem így fáj!! Lehet hogy soronkivuli petécske érlelodik és az feszít! Tessék apát megrohamozni az ikrek érdekében Kép
30. szulinap: muszáj valami elegáns dolognak lennie? Vagy inkább kreativ és emlékezetes?
soraya

SorayaKépKépKép én valami erőset kérek ...

egcsiKép te hol ügyelsz éppen?? csaknem dolgozol?

Szöszi, én a 28.ra egy afrikai kőböl faragott sakkészletet vettem.

Szilvi

Sz.

KépKép
sziszus

SorayaKép
SajnalomKépKép tolthetsz nekem is valamit, de csak light-osatKép

SziszusKép
Ez tok jo otlet, kar hogy a zuram nem sakkozikKép Na nem baj, majd meglepem magam veleKép

Vica
vica72

SorayaKép
Fenébe ezzel a kecsapos dologgal. Szerintem számold holnaptól, elvégre mindjárt az van.

SziszusKép
Dolgozni csak szeretnék! A sógorom irodájába van szabad bejárásom, de csak munkaidő után tudok innen netezni.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!
SorayaKép! TinkaKép! SzösziKép! VicaKép! OrsiKép! SziszusKép! EgcsiKép! KittyKép! KeleKép! EditKép! CateyeKép!
Köszönöm a gartulációkat! Hogy én már mennyit vártam erre, és pont olyan nagyon jó érzés volt ezeket olvasni, mint ahogy képzeltem!Kép

EditKép! SzösziKép! SorayaKép!
Örömmel látom, hogy kerestetek. Minden rendben van. Bár a szombati UH után volt egy kis halvány rózsaszín a wc papíron, egészen hétfőig, de tegnap és ma nyoma sem volt, így megnyugodtam.
Folyamatosan olvaslak benneteket, itt vagyok és mindenkinek drukkolok!
Most különösen LujzánakKép, SziszusnakKép, SorayanakKép drukkolok!
EgcsiKép! Örülök, hogy pont jókor jön haza a férjed, aztán mostmár hajrá! Neked is nagy drukk megy!
Meg minden esélyesnek, csak így táblázat nélkül nehezebb követni. Kép

GittaKép!
Remélem holnap már jössz és beszámolsz mi volt ma! Nagyon kíváncsi vagyok! Remélem minden rendben, vagy nagyon nincs rendben!

A régiek emlékezhetnek még Laura2-raKép, vele egyidőben kezdtem ide járni, tavaly lett babás és most láttam a frissben, a táblázatban, hogy szept. 21-én megszületett a pici lánya, Nikolett. Kép

Kabalagyógyszer.Kép
Nekem is volt, márciusban kaptam Andi28Kép-tól a receptet postán, Utrogestan volt felírva. Kiiváltottam és vártam a nagy alklomra. Ez most következett el, és amikor megcsináltam a pozitív tesztet, azonnal elkezdtem szedni. Még jó hogy volt, mert a dokim csak másfél hét múlva tudott fogadni, biztos még jobban aggódtam volna, ha nem lett volna kabala-Utróm.
Nekem a dokim augusztus végén írt fel Serophene-t, mert már készültünk a szeptemberi stimulálásra, azt nem váltottam ki, mert meg akartam várni a következő mensit, ami szerencsére nem jött meg. Ha kéri valaki nekiadom kabalának. De lehet, hogy már nem is lehet kiváltaniKép, mert aug. 30-án írták.

Látjátok ritkán jövök, de sajna annál hosszabb vagyok...
Puszi, Leone

KépKép
leone

Virtuálisan kuldtem nektek egy kis konyakot/unikumot/vilmoskörtét/csokilikort, mindenki válogasson kedvére Kép

Már fáj is a hasam Kép
soraya

LeoneKép
De jo, hogy jelentkeztelKépKép Orulunk, hogy minden rendben. Akkor mostmar tovabbi igen kellemes pocakosodast kivanokKép

Vica
vica72

LeoneKép
De jó, hogy benéztél!Kép Nagyon igyekszem utánad, foglalj nekem helyet! Bejelentkeztél már a Pár hetes-be?

SorayaKép
Egy kis vörösborod nem lenne?Kép

Egcsi
egcsi

Soraya, sajnálom.Kép Ilyenkor a következő naptól lehet nyugodtan számolni. Az utolsó mensim nekem is pont este jött meg, hátha te is hasonló sorsra jutsz majd most! Kép

SzösziKép!
Nem biztos, hogy tüsző, nem biztos, hogy rosszat jelent. Én többször éreztem mensikor is a petefészkeimet, most meg a 4. héttől a 7. hétig fájogattak rendszeresen. Ne aggódj, cisztára meg főleg ne gondolj!

EgcsiKép!
Igen, nekem is feltünt hogy ügyelsz. Dolgozol?

Leone

KépKép
leone

LeoneKépKépKépKépKépKépKép annyra irigy vagyok rádKépKépKépKépKépKép

Soraya, én mindjárt megiszom nem virtálisan egy felest ... hátha akkor jobb lesz ...

Egcsi, otthon kényelmeseb lenne nem?Kép de tényleg mit csinálsz ha se munkád se a zurad nincs??

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Leone Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép Kép A szurkolás sajnos nekem nem aktuális, irányítsd át a sugarakat Vicára és Sziszusra Kép

Egcsi Kép vörösbor repuuuuuul!! Kép
soraya

SzosziKép

Megkerdeztem a parom, digitalis fenykepezogepet mondottKép

Vica
vica72

SorayaKép
Köszi!Kép

SziszusKép
Rosszul fogalmaztam. Munkahelyem nincs, dolgozni azért dolgozok. Na nem kell megszakadni, ebben az irodában segítek néha, de olyan igazi 8 órásat szeretnék. A másik variáció a főállású kismamiság.Kép

Egcsi
egcsi

Na most már tényleg jóéjt mindenkinek!!! Megyek aludni Kép
soraya

+szösz+Kép ehh minden pasi egyforma, kérdem az uram:
-Mit szeretnél a 30. szülinapodra?- erre ő:
-MatyikátKép
Pedig ahhoz már most tényleg terhesnek kellene lennemKépKép
Jó, mondom akkor a +szöszi+ férje mit szeretne?
Azt mondta vigyed el valami különleges étterembe ahová amúgy nem mennétek: pl: a Labodega egy spanyol etterem a Weesselényi utcában.

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

Hurra Leone!!!KépLegy jo(l) tovabbra is!
Lanyok,az enyem szornyu eset,se peca se sakk.KépUj szamitogepnek orulne,de arra nincs penzem.KépMeg digitalis kamerat szeretne,arra sincs.KépMeg gondolkodom.
Soraya!Kép
SajnalomKépHamarosan kovetlek.Jo lenne tablicsku...Azert vigyazz,nehogy Kép.
Soron kivuli peteeres nem lehet,37.1 volt a hom reggel.Ez nagyon furcsa,felek,hogy tulstimulaltak,vagy ilyesmi.Mindket oldal faj!
Egcsi!Kép
A baratnom is szocmunkas,es O sem talalt maganak allast,bezzeg az allamokban(kinnt volt fel evig) azt mondta aranyat ert volna a szakmaja.De ne busulj,Te ugy is hamarosan anya leszel,az lesz a hivatasod.Kép
-szoszi-
szoszi

SorayaKép jó éjszakát!Kép

egcsiKép ahhoz el kell kapnod a párodKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus

SzösziKép
Már én is csak abban bízom. Holnap megyek a 3, Gynevac szurit beadatni.Kép
Elötte még Nagyanyóval kell bemennem a városba, úgyhogy csak délután jövök. Neked viszont küldök egy kis segítséget a takarításhoz!Kép
Most pedig húzok haza aludni!

Mindenkinek jó éjszakát!

Egcsi
egcsi

Hihi,en ugy irtam,hogy a temak felet erintettem,pedig nem lattam(pl digitalis kamera meg egcsi kismamisaga)
Leone!
En nagyon kezdek megijedni.Tenyleg faj es nem terhesseg,mert nagyon faj a derekam is!Es mind a ket oldal egyszerre!Biztos megint valami rossz,borulato vagyok!Kép
-szoszi-
szoszi

SziszusKép
Meglesz!

E.
egcsi

egcsiKép aludj jólKép

+szöszi+ szerintem ne parázz előreKép

Sz.

Sz.

KépKép
sziszus