az én hulye álmom miatt igazán nem kell +oznod ha nem kényelmes

2003.10.01 16:37
2003.10.01 17:19
Na akkor hataroztuk el, hogy nem otthon fogjuk atveszelni azt az idoszakot, hanem elkoltoztunk a nyaraloba addig
Nem lehetett kellemes elmeny, marmint Neked
De azert megneztem volna a szomszedod arcat is
Most biztos azon fog gondolkodni jopar napig, hogy mit is csinalhattal
Csak igy tovabb
Most hanyadik napon vagy? Mikor kell drukkolni?
De legalabb nyugodtabb lehetsz. Gyujtsetek jo sok penzt az ikreknel tobb lesz a kiadas
Csak ne jojjon meg. En altalaban minden honapban szoktam terhessegi tuneteket produkalni aztan megis itt vagyok. Ugy dontottem, hogy most sem dolok be neki, mert megint van egy kis hanyinger es eleg gyakran jarok pisilni. De mivel a mai tesztem negativ lett, ezert elkonyveltem most magamban, hogy megint csak bebeszelem
ha nem haragszol, en elegedett lennek a hanyingerrel is
Arrol volt szo, hogy egyutt leszunk babasak. Kerem szepen nem csuggedni, pozitiv tesztekrol almodtam az ejjel
Hogy kinek volt, azt nem tudom
De hogy nem nekem, az tuti
2003.10.01 18:04
Edit
2003.10.01 18:26
Idézzelek? "De hogy nem nekem, az tuti" Na má miért tuti??
Férjem azt mondta, holnap veszunk tesztet, és ha addig nem jön meg, akkor megcsináljuk. Tartok tole ezt hallva a kecsapos orult rohanásba kezdett, hogy délutánig ideérjen
De már tényleg csak röhögni tudok magamon...
2003.10.01 18:52
Anyum azt mondta, hogy hulyeség volt a 26. napon, foleg 2 órával azután, hogy pisiltem.... Szóval a szitu az, hogy holnapra várom kecsapost de ha nem jön, akkor holnapután reggel tesztelek megint.
HURRÁ!!!! Aztán jól elkapni azt a tuszorepit!!!!
Hányadik napon lett 1 csíkos? Most nem akarok azzal jönni, hogy még semmi sem biztos, de hátha... A kész ráfizetéssel egyetértek
Felétek mennyiért vesztegetnek egy tesztet?2003.10.01 19:03
2003.10.01 19:09
Soraya
2003.10.01 19:15
2003.10.01 20:11
Es hanyadik napon leszel kedden?Es mit hoz az urad ajandekba?
2003.10.01 20:23
2003.10.01 20:25
Nem nézett még a dokid UH-n? A ciszta szerintem szép lassan nő, nem egyik napról a másikra. Egyébként az fájhat, de mindkét oldalon egyszerre!?
2003.10.01 20:42
! Tinka
! Szöszi
! Vica
! Orsi
! Sziszus
! Egcsi
! Kitty
! Kele
! Edit
! Cateye
!
! Szöszi
! Soraya
!
, Sziszusnak
, Sorayanak
drukkolok!
! Örülök, hogy pont jókor jön haza a férjed, aztán mostmár hajrá! Neked is nagy drukk megy!
!
, vele egyidőben kezdtem ide járni, tavaly lett babás és most láttam a frissben, a táblázatban, hogy szept. 21-én megszületett a pici lánya, Nikolett.
-tól a receptet postán, Utrogestan volt felírva. Kiiváltottam és vártam a nagy alklomra. Ez most következett el, és amikor megcsináltam a pozitív tesztet, azonnal elkezdtem szedni. Még jó hogy volt, mert a dokim csak másfél hét múlva tudott fogadni, biztos még jobban aggódtam volna, ha nem lett volna kabala-Utróm.
, mert aug. 30-án írták. 2003.10.01 20:51
Ilyenkor a következő naptól lehet nyugodtan számolni. Az utolsó mensim nekem is pont este jött meg, hátha te is hasonló sorsra jutsz majd most!
!
! 2003.10.01 21:00
ehh minden pasi egyforma, kérdem az uram:

2003.10.01 21:01
Legy jo(l) tovabbra is!
Uj szamitogepnek orulne,de arra nincs penzem.
Meg digitalis kamerat szeretne,arra sincs.
Meg gondolkodom.
Hamarosan kovetlek.Jo lenne tablicsku...Azert vigyazz,nehogy
.