Sziasztok Lányok!
Jelentem én is vagyok, csak eddig olvasó üzemmódban. Hétközben nem nagyon van időm netezni, így mindig nagyon lemaradok. A gépem pedig akkor küldi el a hszemet, mikor éppen kedve van. Van, hogy 3x ki-be kell jelentkeznem, mire elmegy.
Velünk minden rendben, azon kívül, hogy nagyon dagad a bokám. kedden megyek UHra, hogy megnézzék mekkora Beni, mivel a pocakom óriási.
Engem mondjuk ezzel paráztat minden "kedves" ismerősöm sőt az ismeretlenek is. Általában így: " Ikrek, ugye? Nem, Hát akkor biztos óriási baba lesz. Te szegény, hogy fogod megszülni!!" Na ezektől a falra mászok. Már legszivesebben lecsapnám aki mondja.
NST nálunk csak a 38. héttől van. 4 éve még 36-tól volt.
Reagálni, sajna nem tudok mindenre. Mire a végére érek általában azt sem tudom ki mit írt.
Paráztatás
Nekem így a harmadik babánál nem tűnik paráztatásnak amiket írtok. Pusztán tapasztalatok, amiket mindenki jó szándékkal ír le. Lehet, ha az első babát várnám, nekem is annak tűnne. Viszont szerintem jó tudni a dolgokról és felkészülni rá, hogy mi is fog történni velünk.
Lituka
El ne tűnj!
Megadnád esetleg priviben a számod, hogy tudjalak értesíteni, ha történik nálunk vmi. Már én is közeledek a végéhez. És hát Te vagy hozzám a legközelebb. Egy kórház, egy szülsznő.
( Bár nem hinném, hogy április előtt szülnék.)
Bambi, Szöszi, Szőlő
Szuper jók lettek a fotók! Nagyon tetszenek.
Magika,
Milyen homeós bogyóket szedsz? Dokid ajánlotta?
MInden Jót Neked mára!
Csöppke,
jobbulást Dominónak! A Bioptron biztos segít. Nekünk nagyon bejött!
Be-be,
szép napot nektek!
Pumpóka,
Nagyon sajnálom, hogy Zoli így viselkedik. Remélem sikerül beszélni vele. Ha nem akkor én is meggondolnám az esküvőt. Sok erőt kívánok Neked és vigyázz nagyon Magadra és Zsófira!!!
Andi