A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Kisscica!

Nagyon édes a babótok :lol: !!! Olyan kis viccesek a képek :P

Ezt látva most én is mennék újra 4D-re...de állítólag nincs sok értelme, mert a melső falon tapad a lepény,így sokmindent már nem látnánk :(

De ha belegondolok, hogy szegénykéknek még így kell eltölteniük akár csak 2-3 hetet is :shock: (én ma vagyok 34+1, csak a mi babónk a gerincemet kukkolja :wink:)

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jujj lányok! Hogy hullámzik a hasam! Úgy szeretném látni, mit csinál ilyenkor odabent!!! Biztos bulizik a kis huncut! :D

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Paráztatáshoz egy sor...
Nemsokára megindulnak a szülések ..
Ha a "ne paráztassuk egymást" és a "idillien álljunk a szüléshez" elveket követnénk, akkor aki már túlvan a nagy napon, az le sem írhatná a szüléstörténetét, nem mesélhetne .. azok is már tényleges tapasztalatok lesznek, és lehet nem mindig olyanok, amiket a mesékben hallunk :) Én kíváncsi leszek rájuk! :) ;)

Kép
szösszenet

Szösszenet: Nagyon igaz!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó, időben elalszom (néha még a kedvenc sorozatom közben) aztán 11 körül felébredek...wc látogatás, ivás vissza az ágyba és következik a kb 1 órás sarokszámolás...végül addig forgolódom míg szegénykémet felébresztem odabent, akkor fél óra hastánc és visszaszundizunk mindketten. Ugyanezt eljátszuk f3 körül és 5körül is...és az a vicc hogy nem is Api kelt fel, hanem én saját magamat. De szoktam pótolni a kimaradt alvás időt délutánonként. Csak ne lenne olyan lassan reggel mindig :)

Kép
be_be

Na most teszek egy kísérletet az éjszaka első felvonására! Jó éjt nektek! Nem szabad parázni, életünk legnagyobb kalandja közeleg! Szupi lesz! :lol: :lol: :lol:

Kép
be_be

Be_be: Akkor tényleg egy cipőben járunk. Nekem másak az időpontok, de 3x-i wc látogatás min. megvan egy éjszaka, és babamozgás mikor már majdnem alszom, meg a korai felkelés. Most már figyelem az órát, mikor fog végre csörögni reggel, én keltem a párom, régebben meg az óra és a párom költöttek, sokszor sikertelenül... :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Visszaolvastam, hurrá

MAgi: Ment privi!!

Pumpi: Jelentkezz, mi van veletek??!! Párod ugye előkerült!!

Litu:
Én is értem nagyjából, amit írni akarsz. De ez egy nyílt fórum, és két hónap az intervallum a mamik között, ami azért elég sok idő. Így vannak dolgok, amik vkit még vagy már nem érdekelnek.
De ide tényleg úgy ír az ember, h nem veszi 100nak a válasz, csak kap egy képet, és ha még utánna kell, akkor egyeztet a dokival.
És ilyen a cumi téma is, meg a szép rucik is....
Én nem tettem fel képet a rucikról, mert alig van új, mindet kaptuk használtan.
Szülés téma meg, hát néha én is jövök ide remegni mint a kocsonya, de megnyugtat az, h kiírom magamból és néha még poz. löketet is kapok ahhoz, h nyomás dokihoz.
Sokan vagyunk itt fenn, sőt. És nehéz mindig olyan témáról írni, ami minenkit leköt.
Nekem ez a meglátásom. Szülés után fog csak igazán kihalni itt a topik.
Addig pedig Te is gyere nyugodtan, mert én szívesen olvasom a beírásaidat!!!!

Na most meg jó hosszú lettem, de nem ment volna rövidebben..

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Be_be: Jó éjszakát neked és mindenkinek! Lehet, hogy én is megfontolom az első felvonást. Tetszik a hozzáállásod! :)

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Jaj, és még annyi:
Hogy amikor megy a pánikhangulta a szülni akarok témánál egy jó kis frontnál, akkor azért parázunk, akik paráznak, mert vagy ilyen vagy olyan nyavajánk van, és a babóink is érzékenyebbek erre.
Ez is mindenkinél más. Én annak örülnék, ha Maszat 38 hétre születne, mert alapból vékony az alkatom, és félek, h ha tovább bennt marad, akkor nehezebb lesz neki is megszületnie.

Na mostmár én is bekuss, kicsit sok lettem.

Ui: Köszönöm a MAszat dícséreteket mindenkitől. Tényleg kis muris feje van!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

És amire még emlékszem:

Köszi a wc papír infókat, én is vettem kamillás Zewa-t...kibontottam...az illata nagyon jó...a puhaságával nem vagyok kibékülve :? A DM-es nedves wc papírt mi alapból használjuk a mindennapokban is, így én azt tuti viszek...abból nekünk a körömvirágos jött be.

Gitka!

Köszi a hálóing tippet! Régebben mi is gyakran mentünk a Kőbányai piacra, de most kb. már 1.5 éve nem voltunk... azt hiszem itt az ideje ellátogatni :wink: Csak remélni mertem, hogy nem vidéken vetted :P

Pumpóka!

Jól vagytok? Előkerült a Zembered?

Csajok!

Nálam a Tv mostanában csak háttérzaj... felváltotta a babanet :oops: :wink:

Szössz!

Köszi, de tényleg tőlem indult (ahogy annak idején a szolis téma is :oops: ... meg lehet, hogy még más is volt talán :roll: :?: ) Pedig nem is akartam semmi rosszat, csak -szokás szerint- kíváncsiskodtam :cry: .

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Ja, és én azért írok ritkábban, mert mióta nem dolgozok sokkal kevesebb időm van mindenre :shock: Ez hogy lehet :roll: :?: Valami időeltolódás... vagy fekete lyuk... vagy tudom is én mi az, ami elnyeli a szabadidőmet :D Pedig azt hittem mi-mindenre lesz majd időm :roll:...nem így van :(

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Én is Zewa wc-papírt vettem .. ill. én eleve itthon baba-popsitörlőt használok :lol: :lol: úgyhogy a kórházba is azt viszem .. ;) A Huggies a kedvencem, mert jó vastag az anyaga :)
De Alíznak Pamperst vettem, hogy harmonizáljon a pelusával :P :D

Kép
szösszenet

Szössz!

De jó, hogy legalább téged nem riasztottalak el :wink: !

Majd most magamat, mert már szédülök a fáradtságtól, ma nem igazán pihiztem...épp itt az ideje!

Jó fórumozást a maradóknak, majd mindenkinek nyugis, alvással teli éjszakát!

Jajj, és hajnalban FORMA I :shock:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Jó éjt neked is :)
Nálunk még fiatal az éjszaka :lol: :lol: :lol:
És holnap 14h előtt ne számítsatok rám :lol: :P :roll: :oops: :lol:

Kép
szösszenet

Gitka,
boldog szülinapot!

Csajok,
ti honnan tudjátok megbecsülni, hogy mekkorát fog nőni még a cici a tejtől? Nemtudom eldönteni, hogy mekkora szoptatós melltartót vegyek? A mostani méretet nézzem, vagy annál nagyobbat? De, ha nagyobb, akkor mennyivel? Most 95B-s kellene a mérőszalag szerint, akkor mekkora kell szopisból? Jaj, már totál belezavarodtam, de tudnom kellene, mert vasárnap megyünk megvenni! :oops: :lol:
sirkici

Hű mennyit kell majd visszaolvasnom.... :shock:
Ma már füstölt a kéményünk!!!!!!!!! :D :D :D

Na jó éjszakát mindenkinek és jó hétvégét!!! :D :D :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Jó reggelt! Remélem hamarosan felbukkan valaki :D Mi jelentem elkezdtük a mai napot! Ünnep ide ünnep oda, de már egy órája ébren vagyunk :shock:

Kép
be_be

JÓ REGGELT! :D :!:

Hát szokás szerint engem is kilökött az ágy, képtelen vagyok sokáig aludni, úgylátom sokan ezzel az éjszakai felébredős, nem visszaalvós problémával szenvedünk.

Egyébként nagyon szép madárcsicsergéses tavaszi reggel van itt nállunk! Élvezem!!!

Nállam csak az a baj hogy délután igénylem az alvást, lehet a szervezetünk készül arra hogy jobban bírjuk majd a baba ciklusait és majd vele együtt aludjunk, keljünk!
Amióta itthon vagyok és többet alszom észrevettem hogy nadjából Rubi baba is akkor kel és alszik amikor én, bárcsak így maradna!!!!

Kép
geni

Sziasztok!

Én is már fél 6 óta forgolódom és a szülés körüli dolgokon töprengek....pedig ma szombat, sokáig lehetne aludni és fél 12-kor feküdtem le.:( Mindegy!!

Magika: küldtem privit és még annyit fűznék hozzá, hogy engem a 1,5-2 éves körüliek is érdekelnének, meg a 3-6 hósak is.....

Csajok, mi ma ablakot fogunk mosni!!! Az is elég nyújtózkodós....bár én még meg akarom várni a húsvétot és csak utána szeretnék szülni..

Na, megyek, gyorsan elmosogatok, amíg még alszik a népség..

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Én is csak erre tudok gondolni...végülis az hogy éjjel háromszor hasonló időközönként felébredek az akár a későbbi szopis időszakokat is jelentheti!

Tényleg csuda szép idő lesz ma! Rá is veszem Apát hogy menjünk sétálni! Az utóbbi három napban sajna nem volt túl barátságos odakint. Csak akkor mentem ki ha muszáj volt.

Mi is kb egyszerre alszunk Apival! Reggel ő is akkor nyújtizik (legalábbis szerintem nyújtizik mert majd kiszakítja az oldalamat és az alhasamat olyankor) amikor én! Olyan tündéri! :lol:

Kép
be_be

Sziasztok, jó reggelt, tényleg nagyon szép idő van!!! (még jó, mára fagyizást terveztünk sétával és játszótérrel)

Tim: örülök, hogy jól jött az evőeszköz info :wink:

Magika: drukkolok én is és nagyon jók a fotók, olyan édes a kisfiad! Sajnálom a rucikat, nálunk megint lány lesz -de így legalább a nagy ruhái mind jók lesznek. Ooolyan aranyos az elegáns ruhiban (is)! Ilyen édes kisfiúkat látva elfog a kísértés, hogy kellene majd egy harmadik is, hogy legyen fiúcskánk is :oops:

Téjé: azta, 8. gyerek???? Fúúúú, de uncsi lehet neki már egy terhesség

Borakata: szorítunk!

Kiscica: nagyon édi a kicsi!

Be-be: hasonlók vannak nálam is: rossz alvás és olvasni próbáltam kedvenc ponyvaregény szerzőmtől legújabban megjelent könyvét, de a fejezet végére már nem emlékeztem, mi volt az elején :roll: :? Most a Kitolást olvasom, ami nagyon vicces és fél oldalasak a fejezetek :lol: (a Kismamát már kiolvastam)
A tv-zés még megy -este 7 a mélypont, akkkor ülve alszom majdnem, milyen klassz, hogy párom kb addigra ér haza vagy valamivel előbb, aztán 9-10 körül sokszor már éber vagyok...
Most látom: Hú, de korán keltél!

Első várandósságom után nekem bejött (nem tudom, mindenkinél így van-e) hogy aztán a bébi megtartotta a pociban felvett alvás-ébrenlét fázisait (csak nekem szülés után az elalvás nem ment olyan könnyen, mint még várandósan). Sőt, az utolsó időben várandósan 3 óránként lettem éhes :roll: :lol:

Benettke: Forma1 már most? Ilyen hamar elkezdődik? Nem mintha nézném, párom sem, csak kíváncsiskodtam.

Kép Kép
celesztina

Kép Jó reggelt! Kép

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt.

Nekem 4:40kor pattant ki a szemem :x Uram még alszik, rá is fér, elég húzós hete volt.

Részemről még egy szó az egymást hergeljük témához: kissé túlbeszéltük a dolgot és azt hiszem tök feleslegesen mindenki magára vette. Nem arról van szó ha valaki a 36-37. héten szülni készül, mi másra készülne mindenórás kismamakétn? hanem ha 30-32 hetesen napokig az a téma ki hogy görcsöl meg "barnázik", és ahelyett hogy elmenne orvohoz itt kér tanácsokat, hogy mi lehet... Én erre értettem hogy paráztatás.

Egyébként Magika, teljesen egyetértek a babaruhadologgal.

Geni, szerencsés vagy hogy egyszerre pihentek a babóval. :D Nekem a héten kb minden nap egész nap aludt éjjel meg partyzott, de nem vicc módon... Imádom, csak amikor sehogy nem tudok feküdni hogy ne úgy érezzem valamelyik belső szervemmel játszik, az kellemetlen. :lol:

Kép Kép
szõlõ

Benettke: azóta találkoztam a tv műsorral és láttam a Forma1-t

Nem lesz ma Babavilág? Azt nem láttam a műsorban :(

Kép Kép
celesztina

celesztina, tényleg nem lesz ma Babavilág! De cserébe itt a tavasz! Szerintetek hova érdemes elmenni Bp környékén ahol sétálni is lehet, meg fagyizni is és le is lehet ülni ha a Pocaklakó úgy kívánja...olyan mehetnékem van! És már ezer éve nem fotóztam pedig volt idő amikor ki nem tettem a lábam a gépem nélkül sehova...aztán nemsokára eljön az a nap amikor aztán tényleg nem lesz sok esély a táj megörökítésére :lol:

Kép
be_be

Be-be: köszönöm a Babavilág infot!
hát, mi csak a közelbe megyünk, van nem messze egy nagyszerű fagyizó és útközben jó pár játszótér...
Amúgy Margitsziget? Elég rég voltam ott, igaz, és azt nem tudom, fagyizó van-e -régebben volt, olyan kiülős, vagy inkább jégkrémező volt?
Sajna mi nem vagyunk valami nagy kimozdulósak, de biztos mások írnak majd valami jó tippet :wink:

Kép Kép
celesztina

celesztina, köszi a tippet! Szerencsére mi a Msziget közelében lakunk, oda jártam futni minden nap :) az nekem amolyan sportolós hely és csak a szivem fájdítanám, ha látnám a sok kocogót...azért az már nagyon hiányzik! Még azért hüvi van kint, de később tuti sétálós idő lesz. De az ünnepi sok embert nagyon szeretném elkerülni...

Kép
be_be

Be-be: persze, igazad van, csak a szigeten kívül én nem tudok egy helyet sem.

Kép Kép
celesztina

Jó reggelt!

Csicseregnek a madarak, süt a nap :D

Gumimaci

Köszönöm,már csak azon múlik apa hazaér e időben :?

Gitka neked is boldog szülinapot!

KépKépKép
bambika

Jó reggelt!
Én egy órája keltem, de baromi szarul aludtam... :(

A Zuram előkerült tegnap du. 4-kor én akkor elmentem vásárolni (különben ma nem eszünk), mire visszajöttem 5 körül, aludt, és azóta alszik, kb. 5 perc cigi-ébredéssel... :evil: Talán majd dél körül észhez tér....

Úristen! Forma 1... :evil: :evil: :evil: a világon a legjobban utálom!!! Na, nemtom mikor kezdődik, de látom, ha fel is ébred ma még, tuti, hogy a tv-nézésen kivül semmire nem számithatok!

Na, megyek is, mert megint OFF vagyok és csak lehúzom a kedvet ezen a szép tavaszi napon! :roll:
Vendég

Szép jó reggelt!

Bár nálunk nem annyira szép!(az idő)Visszaolvastam nagyjából mindent,ami nem kis teljesítmény! :lol:

Én sokszor csak olvasok inkább,mint hogy írjak,mert azok közé tartozom akik már túl vannak egy terhességen és egy szülésen,javában nevelgetem a gyermekemet,és már tudom,hogy nem minden olyan "rózsaszín"mint amilyennek az ember lánya elképzeli a dolgokat,látatlanba,tapasztalatok nélkül) :wink:

Utólag én is sokszor elszégyellem magam az miatt,hogy régen mit gondoltam fontossnak, amíg nem volt gyerekem,mennyire kitudtam akadni másokon,akiknek már volt, és ha szerintem "nem megfelelően nevelték"a gyereket,voltak nagy elveim,elhatározásaim amikből mára jócskán leadtam mert rájöttem,hogy a gyakorlatban car-t se érnek!

Számomra érthetelen az,hogy valakik dátumokhoz ragaszkodnak,ezt egyáltalán nem bántásként mondom,de utólag szerintem majd mindenki rájön,hogy milyen "jelentéktelen"dolgokon paráztak!
Minden eltörpül majd a kezdeti gondokhoz képest!(Eszik-nem eszik,alszik miért nem alszik,?stb)

Ettől függetlenül szeretek itt lenni és olvasgatni,néha írogatni,jó hogy van ez a topik! :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép
KépKép
nicci

Na, csatlakozom Lituhoz, olvasó üzemmód!
Ismét bebizonyitottam, ha irok, kutya nem ir a topicba....
Irjatok!
Igérem, nem szólok bele.... csendben szemlélő maradok...
Vendég

Sziasztok,

Ma én is nagyon korán 3.40-kor keltem. Megnéztem a Forma1-et. Imádom és ha tehetem egy futamot sem hagyok ki. 1/2 4 körül egyébként is fel szokott kelni Lili és mindig kiküld pisilni, úgyhogy már mehszoktam...

Én is kb 3-szor járok ki éjjel pisilni. Ha belegondolok, hogy mennyire félős vagyok, ez nagy dolog tőlem :)
Régen mindig apa kísért ki, de mostanság ő inkább a nappaliban alszik, hogy nekem kényelmesebb legyen...

Be-Be
Normafa???

Kisscica
jajj nagyon édes a babád. Kis csücsöri. A kaksin jót nevettem :)

Klarka,
tudom ám, hogy miért ma mosol ablakot :wink: :wink:

Pumpóka,
ez nagggyon gáz a párodtól. Én tuti nem engedtem volna be!

Kép
emi29

Pumpó
Forma1-et 3/4 2-kor ismétlik. Akkor kellene valahova elcsalni a párodat és egy kiadósat beszélgetni.

Kép
emi29

Emi, a Normafa sem rossz, de végül Anyukám kitalálta: Tata a mai nyertes! Már össze is dobtam az útvonaltervet :D

Kép
be_be

Be_be,
Tata nagyon jó választás szerintem. :wink:

Sirkici,
én már túl vagyok a szopis melltartó vásárlásán. Állítólag ennél már nem nagyon lesz nagyobb a mellem, úgyhogy olyan melltartót vettem, ami most jó rám, de ezek a melltartók azért eléggé rugalmasak, úgyhogy ha picit nőni fog még a cicim, akkor is el fog férni benne...

Kép
emi29

Emi, én a Triumph-ban vettem egyet, picit olcsóbb mint az Anita viszont ugyanolyan jól tart és az is lycrás anyagú és még csini is...

Kép
be_be

Emi,
kösz a választ, remélem nekem sem fog nőni, mert nem szeretnék kétszer költeni rájuk, elég húzós áruk van! :)
sirkici

Hali!

Na, szül valaki ezen a szép ünnepen?

Csak nagyjából pörgettem végig az utolsó pár oldalt és nem egészen értem min ment a vita, meg hogy páran min sértődtek be, de lehet, hogy jobb, ha nem is tudom.

Mezsóékkal mi a helyzet? Otthon vannnak? Végülis azzal a vesetágulattal mi van? Elmúlik magától?

Magamról nem tudok semmi extrát írni. Jól vagyunk. :)

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok Lányok!

Jelentem én is vagyok, csak eddig olvasó üzemmódban. Hétközben nem nagyon van időm netezni, így mindig nagyon lemaradok. A gépem pedig akkor küldi el a hszemet, mikor éppen kedve van. Van, hogy 3x ki-be kell jelentkeznem, mire elmegy. :evil:

Velünk minden rendben, azon kívül, hogy nagyon dagad a bokám. kedden megyek UHra, hogy megnézzék mekkora Beni, mivel a pocakom óriási.
Engem mondjuk ezzel paráztat minden "kedves" ismerősöm sőt az ismeretlenek is. Általában így: " Ikrek, ugye? Nem, Hát akkor biztos óriási baba lesz. Te szegény, hogy fogod megszülni!!" Na ezektől a falra mászok. Már legszivesebben lecsapnám aki mondja.

NST nálunk csak a 38. héttől van. 4 éve még 36-tól volt. :shock:

Reagálni, sajna nem tudok mindenre. Mire a végére érek általában azt sem tudom ki mit írt.

Paráztatás
Nekem így a harmadik babánál nem tűnik paráztatásnak amiket írtok. Pusztán tapasztalatok, amiket mindenki jó szándékkal ír le. Lehet, ha az első babát várnám, nekem is annak tűnne. Viszont szerintem jó tudni a dolgokról és felkészülni rá, hogy mi is fog történni velünk.

Lituka
El ne tűnj!
Megadnád esetleg priviben a számod, hogy tudjalak értesíteni, ha történik nálunk vmi. Már én is közeledek a végéhez. És hát Te vagy hozzám a legközelebb. Egy kórház, egy szülsznő. :D
( Bár nem hinném, hogy április előtt szülnék.)

Bambi, Szöszi, Szőlő
Szuper jók lettek a fotók! Nagyon tetszenek.

Magika,
Milyen homeós bogyóket szedsz? Dokid ajánlotta?
MInden Jót Neked mára! :D :D :D

Csöppke,
jobbulást Dominónak! A Bioptron biztos segít. Nekünk nagyon bejött!

Be-be,
szép napot nektek!

Pumpóka,
Nagyon sajnálom, hogy Zoli így viselkedik. Remélem sikerül beszélni vele. Ha nem akkor én is meggondolnám az esküvőt. Sok erőt kívánok Neked és vigyázz nagyon Magadra és Zsófira!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Gitka,
Nagyon boldog szülinapot!

Kiscica,
Nagyon édi a baba!

Téjé,
sajnálom a cukrod, remélem többsször nem lesz magas.

Geni,
mostanában én is elalszom délután. Tegnap is szerencse, hogy csörgött a telefonom, különben bezár az ovi.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Nem volt vita...nem volt sértődés..

most komolyan nem értem hogy miért van az hogy mindenki kivett egy egy mondatot..pl. nem a paráztatásról szólt ez az egész amit tegnap irtam..ahhoz képest ez lett tulspirázva..
és plusz nem irtam a ruhákkal és képekkel kapcsolatosan egy büdös szót sem..de itt már ez is téma..
komolyan ez nekem már vicces..
én igenis ugy gondolom hogy én inkább akkor nem jövövk és nem olvasok..mert itt már bele lett keverve hogy majd akkor senki nem irhat szüléstörténetet meg mittudomén..
hát komolyan..egy tök jóindulatú hozászólásból lett csinálva egy hiszti..már bocsánat mert a népszerűségi indexem igy is nullán van szóval max most még jobban meg leszek kövezve..
nem kértem senkit arra hogy ne irjon ilyen olyan témát.
már az is kijött a dologból hogyén májusi vagyok csak akkor ne olvassam ami a szülésre vonatkozik ha nem érdekel..
a április május tendenciát sem arra irtam..
nem is folytatom még mi lett elferdítve..kifacsarva..stb
az pedig hogy alap egyszerüen mire irtam akkor és mire gondoltam nem fogom elmagyarázni mert komolyan nem értem hogy most hogy lett ezekből kiszedve a paráztatás a ruhák meg stb..
abszolut nem engem paráztattak be nem személyes dolog volt..
meg ki kérte hogy akkor most ne irjatok erről meg arról..
atyaég..
bevallom kicsit tultengenem a hormonjaim biztos hogy most ilyen hangnemben irok..de nem kéne ezt már befejezni??
vagy kivesztek még egy két gondolatot amin lehet még csámcsogni??

a topic nekem is sok mindenben segitség volt..ugye megint egy szóval nem mondtam hogy nem..

de maradok tisztelettel inkább olvasója mint aktív tagja..

egy rohadt szó nem hagyta el a számat amivel bántottam volna itt akárkit és akármit..az pedig hogy kicsit ugy éreztem hogy a véghajrában jobban kell az összetartás és a másikra odafigyelés pont azért mert külömbözőek vagyunk..

és ne tessék megint félreérteni hogy most nem tudom elviselni a kritikát..eltudom..de nem értettem mire kaptam ennyi..

na de tényleg befejeztem..ezzel kapcsolatban már nem is nyilatkozom..mindenki ugy veszi fel megint ahogy akarja..
Vendég

Na visszaolvastam rendesen a tegnapit. Tényleg nem volt semmi sértő abban amit írtatok csak különböző vélemények hangzottak el.
Na akkor most témát váltok.
Én ezeket vettem meg a babáknak előre, csak amíg nem jön ki a doki néni. Szerintetetk kell még valami?
Popsikrém
Fürdetőkrém (gyógyszertári)
Hintőpor
Steril gézlapok + betadine
Babaolaj
Steril vatta
Lázmérő
Orrszívó
Pelenka+Popsitörlő

(most csak a babaápolási dolgokat kérdezem)

Kép

Kép
kamilla306

Lituka,
Nyugi! Senki sem akart Téged bántani! Valóban ki lett véve a hszedből a paráztás és egy idő már mindenki ehhez szólt hozzá. Úgy, ahogy én is, miután 2 oldalon erről volt szó. De szerintem ez nem Neked szól. Ez ugyanúgy egy téma, amihez sokan hozzászólnak és ami újabb dolgokat vet fel (szüléstörténet).
Nekem legalábbis így jött le.
Úgyhogy ne gubózz be és tessék jönni!!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Andi!

ment privben a tel.szám...
és kedden UH??? nekem is :D
reggel 7re szoktunk odamenni :D
Vendég

SZia!

Igen, ragaszkodok hozzád! :D :D El is mentettem a számod.

Timivel én is csak egyszer találkoztam, 26-án megyek NST-re, akkor lesz a következő talink. Egyik ovis anyuka most hétfőn szült nála, ha elérhető lesz majd kikérdezem.
Kedden hányra mész? Nekem 10ig van órám, utána megyek UH-ra( kb negyed 11re érek oda), esetleg összefuthatnánk!

Hát azt nem tudom, hogy lennének Győrben ilyen szobák a szülészeten. Ha jól tudom tavaly még nem volt... Majd megkérdezem. De ha van is gondolom csak a főorvosok páciensei mehetnek oda. Régen is mindig ők kapták a jó szobákat. Bár azóta már az én dokim is főorvos lett. Tiéd is az, nem?

Ja, a számom:
20/428 6541

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Lituka,
Privim nem működik. Nem jelenik meg az elküld gomb. Úgyhogy sikerült most ide feltennem.
Én mindig később megyek UHra, akkor már kevesen vannak.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Lituka,
ne haragudj, nem akartalak megbántani és tényleg nem szeretném ha eltűnnél. Azt hiszem én indítottam el ezt a lavinát, de hidd el nem volt szándékos!

Kamilla,
én passzolom... én is kb ezeket vettem...

Kép
emi29

Anyum szerint is a főorvosok betegei kapják főként..ugyh akkor te előnyben.
akkor a Fülöp a TE dokid?
Hát én arany öregem..már nyugdíjas..és ugye ő még igy is főorvosi megszólitást érdemel..de a kórházban már nem tölti be ezt a pozicíót.Ráadásul nem nagyon szeretik a dokik hogy még mindig bejár meg műt meg szülést vezet..mert szeretnék már ha jegelné magát..szóval nem tudom hogy szobát tud e intézni :D
de azért majd rákérdezek mert állitólag van két kétszobás ahol van fürdő meg vécé..
igaziból mind1 is..nekem csak a közös vécé és fürdő ami kicsit zavaró..szóval örülnék ha lenne a szobában.

Na akkor ha tudsz érdeklődj majd mit mondanak Timiről :D

én reggel 7re megyek mert mindig akkor szoktunk mert az öreg is 7től van lenn a ambulancián és mindig akkora rendel minket oda..
de ha estleg változna és késöbb mennénk akkor irok neked vagy felhivlak.

Köszönöm a bizalmat..nagyon fogom várni az smst..persze remélhetőleg áprilisban :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?