A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Krisztike: Eszternek meg nagy Gratula!!!!!

Kép
kis pupu

Kinek a babája eszik turót meg sajtot! Nyuff téged tudlak!!! :lol: MIkrotól lehet adni???

Kép
kis pupu

Hello!

Én beteg vagyok, egész nap rázott a hideg! Remélem Sebi nem ébred csak 1-szer éjjel, mert nagyon ki vagyok purcanva :(

Majd holnap olvasok, remélem nem leszek lázas!

mamiblue

Judit jobbulást!!!!!

Kép
kis pupu

Mike!!!! oks :wink:
akkor már ketten vagyunk...

Tiko!
Majának jan 31.én bujt elő az első foga azota folyamatosan szenved max két napos kihagyásokkal. éjjel visit álmában nap közben is van hogy vigasztalhatatlan.... nem hat semmi.
C-s kupot adok neki éjjelre ha ugy látom nagyon rossz...
elhasználtunk azota 3 dobozzal :shock: :shock: :shock:

Panadolt napközben kap de azt nagyon ritkán...

NAgyon rossz és nagyon szenved képes elalvás előtt 3 óráig a kezemben orditani....
NEm akarlak elkeseriteni de egy darabig nem lesz nyugtod...

Maja is nagyon behergeli magát hogy nem sikerül haladni talán hamarabb is mint kéne...
Vendég

Pupu védőnő serint 6hos kortol lehet...
Majának én vagy banánba vagy főtt almába teszem utóbbi naon finom... én is kezdek rákapni...
De én lányom mindenbe megeszi...
Vendég

Judit!
Jobbulást!
Sebinek meg jó alvókát legalább mára...
Ha eddig nem tetted volna egy jó nagy adag vitaminpótlás rád fér! :wink: :wink: :wink:

Elég jol kiszippantottak minket a gyerköcök...
Vendég

Ja bocsi teleirom az oldalt... :oops: :oops: :oops:

Pupu cuik a képek.... a zsömis a legcukibb
Ma adtam Majának egy kenyércsücsköt olyann jól elvolt vele igaz kb csak áztatott kenyeret csinizett belőle.... nyelni szerintem egy falatot se... de rágokának is jó volt... addig se nézte ki a falatott a szánkból :wink: :idea:
Vendég

Judit: jobbulást!!!
Sebinek meg max. egyszeri ébredést! :)

Csokinyuff: neeeee....ez elég rosszul hangzik :( Remélem nálunk nem ez lesz.....

Zorka eddig nagyon jó alvó volt...remélem csak átmeneti a romlás...
Este 8tól reggel 6ig, aztán evett és aludt 9ig....hónapok óta...

tiko

Tiko én is kiváom hogy ne legyen nálatok ez!!! :wink:
Alvás :shock: :shock: :shock:
Megesz a sárga irigység... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csokinyuff: ebben tényleg nagyon szerencsések vagyunk! Viszont azért kijutott sok minden: majdnem meghaltam szülés után....Zorka 5 hétig iszonyat hasfájós volt, egész nap üvöltött szegényke, én csmellen, sonkán és párizsin éltem 2 hónapig.....

tiko

Tiko mi történt???? :shock: :shock: :shock: :shock: HOgy majdnem meghaltál???
Miért ettél ilyeneket csak????

Kép
kis pupu

Kis pupu: kezdem az egyszerűbbel: mert bármi mást ettem sokkal jobban fájt Zorka hasa.

Próbálom röviden leírni: szombat du. (aug.18án) elfolyt a magzatvíz, irány a kórház. 1 ujjnyira voltam nyitva, semmi fájás. Mondták, hogy 24 órát várnak, ha nem indul be a szülés akkor beindítják. Igen ám, de a magzatvíz folyamatosan folyt...a szervezet meg ugye termeli, mert kell a babának. Folyadékot nem kaptam infúzióba (vacsorát sem de ez lényegtelen) és kezdtem kiszáradni. Másnap délelőtt kezdődtek a fájások, tágultam is rendesen, dél körül kerültünk be a szülőszobára. Férjem már akkor is azt mondta, nem tudja hogy fogok szülni, iszonyatosan nézek ki..... 14.20-kor (szerencsére gyorsan) megszületett Zorka :)
Én már a szülőágyon elájultam.....bevittek a szobámba (egyágyas) ahol fekve többször elájultam ismét. Szóltam féjremnek, aki hívta a nővért...vérnyomim 80/60....azt mondta mit akarok, most szültem, pihenjek....hát jó. Féjrem hazament, én meg arra ébredek,hogy áll felettem 3 orvos, 2 nővér, nem találják a pulzusom....infúziót kötöttek be. Közben kimentem wc-re, na onnan is leájultam....
Másnap reggel vettek vért, jött az ügyeletes orvos az eredménnyel..szó szerint ezt mondta:
68 a hemoglobinja (alsó határ 120), kér vért vagy szed vasat?
Miután nem értek hozzá, mondtam hát akkor vasat szednék.....mondta is a doki, hogy megért, ő sem kérne vért...és ezt még kb. 4 orvostól hallottam....
Vasárnap szültem,szerdán hazaengedtek minket úgy,hogy egyedül fürödni sem tudtam....
Itthon semmit nem tudtam csinálni, úgy szoptattam, hogy a férjem tartotta Zorkát a mellemhez...erőm egyáltalán nem volt....
Pénteken vissza kellett menni a kórházba Zorkával, ott leültem 1 padra és nem tudtam felállni...jött az ügyeletes orvos, befektettek,vért vettek....hemoglobin 51...vérnyomásom 160/100.
Mondta az ügyeletes, hogy rendelnek vért, amíg megérkezik infúzóval tartják életben a szerveimet.....Semmi erőm nem volt, de tejem iszonyat sok. Kaptunk 1 kétágyas szobát, Zorka és a férjem ott lehetett velem.
4 zacskó vért kaptam, másnapra sokkal jobban lettem, harmadnap haza is mehettünk....
Egy másik ügyeletes orvos nem hitte el,hgoy ilyen magas a vérnyomásom, azt mondta ilyen hemoglobin szinttel és ilyen vérnyomással klinikai csoda vagyok....

Akartunk Zorkának kistesót....de csak akartunk.....

Bocsi, kicsit hosszú lett, nem tudtam rövidebben.

Ja és mindez a Szt Imrében....

tiko

Tiko mi történt?
HAsfájás két hetes korátol négy hosig tartott azt tudmom milyen ha egész éjjel ordit feszeng... rémesebb volt mint a fogzás....
Azon még segiteni se lehetett pedig a világ összes gyogymodját probáltuk a masszázsól a csersznyemagpárnán át a bélflorahelyreállitokig semmi... aztán eszercsak elmult... hál istenneka multé....

Igen mindig vannak akiknek rosszab én is még örülhetek hogy semmi bajunk különben ...

És nem birtam ki beleolvastam az anygalok szülei.. oldalba a megszületett gyerekek részbe...

Hát először összeszorult a szivem... aztán gyorsan kitöröltem a gondolatokat a fejemből... Megöleltem kis Majám megköszöntm hogy van nekem és mint minden nap megigértem hogy mindig vigyázok rá... :roll:

És többet nem is gondoltam rá... hisz nekem ő a legfontosabb. Együttérzek de nem fogom negativ gondolatokkal halmozni magam és MAjámat...
Hisz akárki tud rosszat mesélni én is tudnék a családban is megtörtén már többször is ilyesmi.... ki jobban ki rosszabul járt....
de a multé....
Vendég

Tiko :? sajnálom....
főleg a kistesó miatt.... :roll:
És csodák vannak!!!! Örülök hogy végül nem lett baj... :wink:
Vendég

Tiko ez borzasztó!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
És a férjed ezt hogy élte meg? Ennyit az orvosok többségéről!!!!! MOstmár minden oK?

Kép
kis pupu

Csokinyuff: köszi :)
Nálunk a hasfájás azért volt brutál, mert nem csak éjjel volt,hanem egész nap...szó szerint. Szopi, fél óra nyugi, aztán üvöltés.....
Mi is mindent kipróbáltunk,nekünk végül a Chamomilla segített.

tiko

Sziasztok!
Képtelenség visszaolvasni! :shock:
Tiko: Üdv! Sajnálom ami veled történt, de minden jó ha a vége jó!
Hasfájás szerintem is rosszabb volt mint a fogzás,de azért ez se semmi. Nálunk megint kezdődnek az éjjeli sírások! Szerintem készülődik a következő fog. az első kettőnél is így kezdődött.
Képzeljétek tegnap elindult az ágyba kapaszkodva a lánykám! :D Végig sétált az ágy végénél egy pda-ért. Azóta persze még nem csinálta meg újra. Ha valami kell neki bármire képes. Felállni is a távirányítóért tanult meg. :D
A képeket azért meglestem.nagyon szépek a babucik!
Azért itt ott beleolvasgattam az írásokba és láttam a fogyókúráról van szó. Én is szeretnék,de majd csak akkor ha nem szoptatok! Én nagyon félek hogy kevés lenne a tejem.Úgyhogy inkább várok még vele.De ez a csoportos fogyi jól hangzik!Legalább tartanánk egymásban a lelket!Remélem lesz még valaki akivel együtt fogyizhatok! Vagy mire én elkezdem addigra már mindenki nádszálvékony lesz!Elég sok kilótól kell megszabadulnom. Bár a terhességből csak 4 kg van rajtam,de előtte felszedtem 12kg-ot, mert mikor abbahagytam a tablettát, hogy babát akarunk, szépen felborult a hormonháztartásom és 2 hónap alatt felpattant rám 12 kila. :cry: 1 évig nem is jött össze a babó a rohadt hormonok miatt. de hála Isten most már itt van nekem ez a kis tündér! Csak sajnos a kilók maradtak! De sebaj majd most letornázzuk együtt! :D Na mostmár sok lesz belőlem!
Sziasztok!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Visszaolvasni is alig lehet, annyit termeltetek lányok! :D
Gyönyörűek a topic-bébik de ezt már mondtam!

Tico: gáz ez a szülés-sztori.... nem igazán értem... tudtommal a magzatvíz megindulásától számítva 6 órán belül meg kell indítani a szülést a fertőzés elkerülése érdekében.... :?
SABINE doktornéni hol vagy? Ő tudja a frankót! :wink:

Mamiblue: Espring víztisztítónk van. Gyógyulj meg, tudod, mi anyukák nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy betegek legyünk! :)

Csoki: bejátszott a temetés, ugye? De kár... Szegény fiú.. az édesapja ment el? Kár, mert nagyon szurkoltunk nektek, hogy találkozzatok! De sebaj, még bombázóbb leszel a randira!

Kispupu: Stendrére jöttök és nem is szólsz? :evil:

Viki: örülök, hogy élvezed a munkád! Tápi? Nos én hívnám az lll-t, bár őszintén szólva (én is példa vagyok erre) a szopi erőltetése nem mindig jár sikerrel. Az én gyermekeim is 10 hósan úgy döntöttek, hogy nem kell cici tovább. Állhattam a fejem tetejére... akkor se! Remélem nálatok nem ez van, de ha mégis, ne erőltesd, add a tápit, nem leszel attól rosszabb anya, és Manócska sem látja kárát. Én azt mondom, hogy ha Mesi most úgy dönt - vagy bármi közbejön - , hogy nincs tovább cici... akkor is 7 hós koráig szopizott. Ez nagyon szép eredmény!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Fogyókúra: hááát, ja! Míg szoptatok, addig nem kívánok (a lelkem mélyén persze deeeeeee!!!!) foglalkozni vele. A baba fontosabb! De aztán resszkessss világ! Becsapódok, mint egy atombomba.... :)

Nyuszifül: szegénykém... mennyit küzdött már és még mindig nincs vége???!! A Jóisten ha igazán szereti a báránykáit - ahogy mondják - ad neki egy gyönyörű babát végre ajándékba!

Lányok, ne olvasgassátok az angyalok szülei oldalt! Épp elég, ha én járok arra gyakran. Nekem van egy 24 hetes angyalkám köztük, érte gyújtok gyertyát. Kép De ti ne fájdítsátok a szíveteket! A könnyeket meg tartalékoljátok és változtassátok öröm- és meghatottság-könnyekké... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala szerencsére nem volt tuk közeli akije meghalt csak anyukja akarta naon hogy ő is lemenjen.. :roll: de tényleg legalább több idő lesz rendbeszedni magam...

tiko!
pocifájás nálunk is egész napos volt de nappal legalább más is segitett ezért mondtam ugy hogy éjjel durvább volt.. :wink:

Na akkor Mike és én juniusra már megvesszük a kis bikininket :wink: kis csatlakozik a fogyi klubba?
Vendég

Csoki: :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

csoki: Én is veletek tartok, igaz megsértődésből. De legalább van ami hajt. Én nem követhetőt csinálok, csak egyszerűen nem eszem.
Fürdőruhát én is veszek, csak nem bikinit. 40 Kg :roll:
tuza edit

Mandala végül nem is mentünk Szentendrére, amjd legközelebb!!!! :lol: :lol: Csak békáson sétáltunk egy picit!!!!

Csoki: Én is lehet fogyózom, de bizti nem a 90nposat, az nekem túl sok!!!!Szeretek enni és a párom is!!!! :lol:

Kép
kis pupu

Most meg ahogy felkel Hangyusz, irány az Ikea!!!! Majd jövök!!!

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Üdv, Tiko! Sajnálom, hogy ilyen szülésed volt, az a lényeg, hogy nem lett maradandó baj. Nekem is elfolyt a víz, de másnapig nem indították be, csak antibio-t kaptam vénába, hogy ne kapjon fertőzést a baba. Fogzásra mi használunk nappalra néhányszor 5 chamomillát, éjjelre Viburcol kúpot (ez is homeós), ha felsír, Nurofent. Ezek eddig így bejöttek.

Judit,, jobbulást!

Kis Pupu, Eszter is kap már sajtot, szereti. A túrót még nem próbáltam, szerintem 1-2 hét múlva arra is benevezünk. Májat ad már valaki?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

:( Valakinek megjött már???
NEkem tegnap de nagyon ugy göcsölök és fáj a hátam....
És ugy vérzek szerintem egy liter vérem elfolyt :? :? :?
Hányingerem van és 10 perc állás után négykézláb birok majdhogynem tovább menni ugy érzem kb félbeszakadok...
Ez normális???
Vendég

Sziasztok!

Csokinyufff: nekem már többször is megjött és teljesen rendszertelenül... Most éppen ezért parázok, hogy mi van. Másfél hónapon belül megjött egyszer és utána még egy-egy hét kihagyással megint vérezni kezdtem. Nem nagyon, de vérezgettem... most éppen nincs vérzés, de már nem tudom mi van. Ja, és amikor rendesen megjött, akkor nekem is rohadtul görcsölt a hasam, pedig nekem előtte egyáltalán nem fájt. A derekam is fájt és hányingerem is volt. De csak az első két nap, aztán már nem.

Szoptatás: hát se tegnap este, se ma reggel nem volt hajlandó Fanni szopizni :roll: Azt hiszem, holnap kipróbálom a tápszert... És sajnos mivel kb. 1 hete alig-alig szopizik valamit, a tejem is nagyon kevés. Legalábbis én alig érzek benne valamit. Beszéltem a védőnővel erről, ő egyértelműen azt mondja, hogy Fanni megérezte, hogy megyek vissza dolgozni és ezért van.... :roll: Magyarul én vagyok a hibás, ezt elég erőteljesen éreztette...

Táp: Csajok, akik tápszert ad, tud nekem valaki tanácsot adni, hogy milyet vegyek? A védőnő csak azt mondta, hogy "2"-es legyen, és izesitetett vegyek, azt jobban megeszik. Kinek mi vált be? Mi az amit tényleg szeretnek???

Fogyi: minden elismerésem annak, aki belekezd a 90 naposba. Nekem nincs hozzá lelkierőm. De nekem van munka, ami reményeim szerint lefogyaszt... A héten már leadtam 2 kg. Most már csak 63 kg vagyok. 58 kilóval kiegyeznék. Bár hiába fogyok, a bőröm már nem elég feszes, szóval muszáj lenne tornázni is, mert löttyedt vagyok. Még ruhában oké a dolog, de fürdőruhára nem vállalkoznék még most.

Tiko: nem semmi történet. Amikor én szültem, a szobában volt egy lány, aki szülés után nagyon elkezdett vérezni és nagyon fájt neki a hasa. Ő többször szólt a nővérnek, aki csak legyintett, hogy ki kell bírni a fájdalmat, de ez ezzel jár. Közben morgott, hogy ennyire nem kéne hisztiznie a lánynak. Majd több óra múlva már mi szóltunk a nővérnek, hogy nagyon fáj a lánynak, hivjon már orvost! Na végre jött az ügyeletes orvos, és kiderült, hogy elpattant egy ér valahol, és azonnal meg kell műteni.. Szegény lány erre kb. 4-5 órát várt, hogy a nővér szóljon az orvosnak. (Mert a nővér szerint csak hisztizett és nem tűrte a fájdalmat...)

horvviki

Egy kicsit most utána olvastam a tápszereknek a neten. És most teljesen elbizonytalanodtam. Lehet hogy hülye kérdés, de mi a különbség a tejpép és a tápszer között??? Tejpépet már régóta kap Fanni. És a héten is ha nem volt elég a szopi, akkor tejpépet adtam még neki. Illetve sok helyen azt olvastam, hogy reggel tejpépet kap a baba, és csak vacsira tápszert. Az én védőnőm meg azt mondta, hogy reggel és este mindenféleképpen tápszert kapjon. Máshol meg azt írják, hogy ha van még anyatej, akkor abból egyen amennyit csak tud, és utána kapjon tejpépet. Szóval most teljesen összezavarodtam...

Szerintetek???

horvviki

Tejpépet MAja is kap vacsira...
Tejpép sürű tápszer folyékony... meg ha jol tudom a tápszerben több vitamin meg ilyenek vannak ... nemtudom mert nem használunk...
Vendég

Na milyen az új vonalzóm??? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Úgy látszik ma minden topicban magammal beszélgetek... vagy csak én vagyok ilyen ráérős vasárnap....
Vendég

Sziasztok!

Én dögrováson vagyok, tegnap cukrászdában voltunk, és krémest ettem... Hajnal óta a wc-t látogatom, és "inhalálok" minden irányból. Ma még meg sem fogtam a lánykámat, apa próbálja tartani a frontot, aszingya hogy te jó ég, Emma mellett nem lehet semmit csinálni! :lol:

Tiko! Nincs most energiám csak rád reagálni. Legutóbb beleolvastam a naplódba, úgyhogy én már korábban elképedtem, hogy mi történt veletek. Nekem is voltak ilyen kiszáradásos bajaim, de azért ennyire nem volt súlyos... Szegénykém...

Na most megyek is, csak egy kis jelentésre jöttem.

Ja, meg csináltam tesztet is, kicsit megijedtem, hogy ez lehet az a bizonyos terhességi rosszullét...Emmánál ugye nem volt, de negatív, és én még ennek örülök! :D

dincuska

Hello!

Csoki: Szép az új vonalzód!

Csajok én olyan szarul vagyok! Ráz a hideg, úgy érzem mindjárt elájulok! Nem tudom mi bajom lehet...mert csak ennyi!

Megyek is,de remélem este tudok jönni!

Dincuska: Jobbulást! Valami a jó a rosszban, ez a krémes sem hízlalt :)

mamiblue

Hát most ti rosszul lettetek és én lettem jobban!!!! :roll: :roll: :roll:

Jobbulást kis és nagy betegeknek is!!!!
Dincus apa rájött nem is olyan kis melo egy baba.... :wink:

Én apára 10 percig nem merném rábizni... :shock:
Vendég

Vendég

bubikisasszony.... Kép Kép
előbb nem sikerült....

a blog megszünt :cry: :cry: :cry:

Valakinek nem tetszett :roll:
Vendég

Dincuska és mamiblue: én is megcsináltam a tesztet, ami negatív lett, de ettől függetlenül én is baromi szarul vagyok. Egész nap szédelgek, eg hányingerem van és a hasam full kemény! Ja persze menszestz nekem sincs 2006.november 14óta.
Tegnap a margit szigeten sétáltunk, ma pedig salgótarjánban voltun kirándulni. Jó volt nagyon, Hangus is meg mi is nagyon elfáradtunk.

A fürdőrucira én is benevezek, napok óta reggelire csak gyümizem, este hasazom és úgy tervezem hogy jövőhéttel már eljárok futni is. Én is érzem magamon a plötyedsét és nem szeretném ha apa ezért máshova kocogna, másrészt már én saját magamtól kapok hányingert :lol: :lol: :P

Kép
sziszike77

Hello!

Köszi! Talán már jobban vagyok! :? Most éppen fejem fáj nagyon! Sebi is egyre betegebb, olyan kis elesett szegény és nyügős, semmi nem jó neki! :(

Csoki: Csinálj másik blogot! Cuki Maja! :D

Vérzés: Szerintem normális, ha rendszertelen amíg szoptat ki! De én mindenképpen elmennék dokihoz! Én is most készülök szűrésre, ha végre nem lenne 1 beteg sem a családban! :roll:

Viki: Asszem van vanilia ízű is! Nekünk a humana nem jött be csajoknál, mert olyan nagyon sűrű, mintha gríz lenne benne! De csak akkor fogod tudni, hogy Fanninak mi a jó, ha kipróbáljátok! Asszem a különbség az, hogy tejpépben van tápszer meg vmi gabona is! Olyan mint a tejbegríz, csak babaákra szabva. A tápszer meg ugye sima tápszer, az csak feldolgozott tehéntej!

mamiblue

nyűgös :oops:
mamiblue

Sebi :cry: :cry: :cry:
Blog igen kezdek újta csak naon car hogy már régóta van és erre vkinek nem tetszik....és le kell törölnöm :roll:
Vendég

Mandala: nekem a kórházban 24 órát mondtak...minden esetre szerencsére Zorkának nem lett semmi baja :)

Csokinyuff: nagyon jó a vonid! :) Egy testesebb nőci kellett volna rá, aki a végére elfogy :lol:
Nekem már többször megjött, ömlött belőlem is, mondtam a dokinak és kaptam vérzés csillapítót, így már legutóbb elviselhetőbb volt.
Iszonyat jók a képek! Maja nagyon édi :) Zorka még nem tud ennyire egyedül ülni. Maja már magától is felül?

Agnesgoboly: én még antibiotikumot se kaptam.
Viburcol van itthon, még nem használtuk. Közben náthás is lett, gondolom a fogától, úgyhogy éjjel amiatt keltünk 3x, hogy nem kap levegőt, lehetett porszívózni az orrát. Olyan édes, végig üvölt, aztán ahogy lekapcsolom a porszívót nevet :)

Dincuska: jobbulást!

Valaki kérdezte, hogy férjecske hogy élte meg...gondolhatjátok. Nagyon aggódott és teljesen el volt keseredve (persze én is), hogy manapság ilyenek történhetnek....

Még van 2 évem hogy bepereljem a kórházat. A zárójelentésben 1 szó nincs, hogy akartak vért adni én meg elutasítottam, csak az van, hogy szedjek vasat. Aki eddig látta a leleteket (dokik) mindenki elájult, hogy így hazaengedtek....

tiko

Tiko!
Stabilan ül de csak ugy felhuzza magát nem szabályosan ül fel ha felül véletlen...

Annyira azért nem vagyok testes a 65 kilommal... vagy igen :roll: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Csokinyuff: én nem rád gondoltam, csak a fogyókúra szemléltetése végett! Bocs, ha félreérthetően fogalmaztam!

tiko

Megjöttünk. Na nem most, úgy öt körül. Ati édes volt. Türelmesen várt az anyjára, amíg az boltról boltra haladt :D Apa meg mint egy karácsonyfa. :D Tolta a kiskocsit, és rajta lógtak a cuccok. Bevásároltunk, de magunknak alig vettün valamit. Jövő hétvégén utazunk húsvétolni, és hát oda vásároltunk inkább.

Csokinyuff
Mi sem gondoltuk végig, hogy Húsvét előti héten kezdjük el a fogyókúrát :lol: :lol: Apa kiakadt, hogy fogyózom.....
Fürdőruha - én ebbe pénzt csak akkor fektetek, ha lefogytam :lol: :lol: :lol:
Blog - sajnálom. Kaptál mailt, hogy töröld, vagy szóltak, hogy megszűnik, és pikk-pakk eltüntettek mindent?
Maja tündéri!!!!!! :D

Tiko
Még szerencse, hogy jól végződött.....

Dincuska, Mamiblue
Jobbulást!!!

Viki
Tápszerben több a vitamin. De a tejpép is keverhető folyósra, és itatható cumisüvegből. De ez nem javallt a fogacskák miatt.
Én a tápszert részesítem előnyben.....de ahogy olvastam, ahány ember, annyi féle megoldás.....

Nem is írtam, hogy a múltkori balhéra - januári topic - van ellenpélda is. Egy nagyon kedves csajszi írt nekem privit Ati pöttyeivel kapcsolatban. :lol: Ismeretlenül is, de törődött az én kis Atimmal :lol:

mikegirl

Mike !
Nem a férjem barinője szólt hogy rossz fényben tüntettem fel őt.... és töröltette én meg töröltem nem csinálok vitát
husvét nem sámit naon be vagyok zsongva...
Vendég

Ja, és most már én sem vagyok jól......felfaltam az összes palacsintát, mert hát holnaptól fogyókúra :lol: :lol: :lol:

mikegirl

Kit?! :shock: Én olvastam.......

mikegirl

Mikegirl: nagyon jók az uszis képek! :) Mi áprilisban megyünk először,nagyon kíváncsi vagyok mit szól hozzá Zorka, az esti fürcsitől nincs elájulva....

tiko

Sziasztok!

A 90 napost én most egyenlőre nem kezdem el, inkább megpróbálok gyümit enni reggel és este...

Remélem, mindenki jobban van!

Enikőm mült éjjel 2-tól fél 6-ig csaknem végig fent volt, úgyhogy eléggé ko. vagyok, azt hiszem, megyek is aludni, csak beköszöntem :)

Nálunk már esik.

Kép
Kép
pfranciska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?