A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Eni,
köszönöm azt a néhány sort.. átjöttek az érzéseid teljesen..
Veletek vagyunk lélekben, megértjük, ha befelé fordultok és nem jössz!! mi itt leszünk, akármikor is vágysz újra társaságra!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Reni,
azt hiszem, általános a probléma..
ha nem kérdezik meg, hogy mire van szükség, akkor nem lehet finoman közölni, hogy arra nincs!! :shock:
úgyhogy vagy bevállalod a konfrontot vagy sok méretben nem stimmelő/tetsző ruhátok és felesleges kacatjaitok lesznek... :roll:

Linocs,
beteg babák fejlesztésére nagyon jó, mi még nem próbáltuk.. de tuti nem árt!!

Gabi,
én is kitakarítottam, ablakot azt neeeem!!
de nem egyszerű Miklós mellett, mert ugye a domestosos vödör a legizgibb! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok csak rövid leszek mert Emma ma elkezdett kúszni és pörög ezerrel... Ennek azért örülök mert egész hétvégén beteg volt szegény alig aludt ő is mi is de a kúszást a javulás jelének veszem :D

Eni nagyon köszönöm, hogy írtál és semmi baj hogy nem jön ki igazán hiszen te érzed mire van szükséged, én maximálisan megértelek, és csak annyit mondhatok ha valamikor szükséged lesz valakire én remek hallgatóság vagyok :D Puszi nektek!!!!

Heni!
Nagyon boldog névnapot neked!

Linocs!
Remélem mára már jobban vagy nagyon ramaty az a mell gyuszi dolog de hamar rendbejön reméljük! Fruzsi egy tündér :D

Memme!
Nagyon jó hogy észrevettétek Melindánál ügyesek vagytok! Remélem minden rendben lesz!

Vali!
Nagyon tutik a kirándulós képek! Ádi is élvezte? Hogy van értékei? Mikor mentek dokihoz?

Ancsa!
Pöttyök?

Adri!
Szupik a szülinapi képek biztosan jól sikerült ;) Furcsa hogy már 1 nem?

Ki jön a márciusi börzére?

Andi? Steffi?

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emese!
Hihetetlen ügyes és szép kis-nagylányod van :D Igazi rivális... azt hiszem ideje Örbotyiban lakást keresnünk ha tartani akarjuk a posztunkat Micánál!

Gabi!
Szerintem ez a dolog figyelmeztetés hogy muszáj lesz foglalkoznod egy kicsit a lelkeddel esetleg a férjeddel lenni egy kicsit kettesben lazítani!!!! Próbáld meg kérlek biztos a baba is könnyebb lenne! Remélem nem haragszol meg ezért!

Veronikusz!
Na az a szemtelen róka nem igaz már tünésssss!

Kriszta? Zsófi? Vica? Pocakok jól vannak?

Tünde!
Ez a húsvétolás jól hangzik, biztos minden okés lesz ne aggódj inkább gondolj rá hogy kicsit pihizhettek! ;)

Orsi

borsa

Kriszta!
Pankával mi újság bölcsi fronton?

Orsi

borsa

Sziasztok!
Nem voltam egy darabig, mert el voltunk utazva....
Nagyjából visszaolvastam.....
Linoncs Fruzsi nagyon aranyos baba és cukik a képek is...Olvastam a szülés-történeted.Be kell vallanom a végére elsírtam magam :oops: ...nagyon megható, ahozzáállásod pedig külön tetszett, mert én is hasonlóan gondolkozom

Steffinem lehet kössnyű a helyzeted.Csak plussz 1 infó gyanánt mondom, h nekem is volt már P3-am HPV gyanúval évekkel ezelőtt de azután úgy eltűnt mint ahogy jött.A következő szűrés teljesen negatív lett.VAlamint ésn is hallottam, h terhesen teljesen más eredmények jöhetnek ki.Ne aggódj szerintem és próbálj meg minél többet arra gondolni,h egészséges vagy, mert a gondoltatnak tényleg teremtő ereje van.Ha te magad elhiszed akkor az úgy is van...mindenesetre vigyázz magadra és pihenj minél többet!!!

KépKépKépKép
vdorka3

Lányok micsoda nap! Már mászik is :D Bocsi de muszi volt leírni annyira boldog vagyok :D

Orsi

borsa

Borsa!
aztaaaaaa!!!! :D :D :D :D NAGY GRATULA EMMUSNAK! :D (holnap már szaladhatsz is utána :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

bocsi, de ezt fel kell raknom :D Ő NEM HÁRMASKA!!! csak a neten volt :D hihetetlen hogy Hármaska is már ilyen nagy: a fejétől most a popójáig közel 10 cm!!! :D :D :D :D amíg nézem még a hányinger, meg a baromi fejcsörcsöm is elmúlik :D tiszta érzelgős lettem :oops: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa! dehogy haragszom :lol: igazad van.... párom azért szervezte hogy Prágába megyünk május végén 3-4 napra... Enci nélkül :cry: barátainkkal (ők is gyereknélkül) de tényleg nem voltunk 1ül mióta megvan Enci-és ezt nem panaszképpen mondom...hát remélem azért tényleg hamar kijövök ebből az "állapotból" :lol: mert nagyon igyexem... :D

Heni! igen én is hiszek ezekben a dolgokban, mert én is jártam ilyen gyógyítóhoz (nem kineziológus) csak sajnos most nem tudott helyrerakni.... pedig volt h műtétet megúsztam a kezelés hatására.. :!: :D majd meglátom, -mert tényleg az a lényeg,hogy jót találjon az ember!

Veronikusz! azért ha van saját UH fotód azt is kérjük :lol: :lol:
Vendég

ja és Borsa! gratulálok a kis Emmus "elindulásához!!!"nagyon ügyes!!!! :D :lol:
Vendég

Borsa
Nagy-nagy gratula Emmusnak!!! :D :D :D
Üdv a mostmindentmegvizsgálok gyerekek szülei között! :lol:

Veronikusz
Ilyen képek hatására én is érzelgős leszek!
Mikor mégy UH-ra?

Gabi
Én még pont a rossz időjárás miatt nem álltam neki az ablakpucolásnak, meg az időmet sem tudom még igazán jól beosztani, hogy minden rendben legyen. De nem baj, mióta gyerekek vannak a háznál, nem is az a legfontosabb.

Vdorka
Merre jártatok?
Mi csak nyárra tervezünk elutazást. :cry:

Renáta
Nálunk anyósnak hasonló az észjárása: Pl. nem igazán érti, hogy csokitélapó témában miért mondom mindig, hogy nem a méret a lényeg. Óriási mikulás ehetetlen csokiból stb. Bár már alakul, mert megkérdezi néha, minek örülnének a gyerekek.

Linocs
Örülök a javulásnak!!!
Biztos mondták már, de jó alaposan masszírozd át, ha már vége a szopinak.

Zsu
Én lepucolom az ablakaidat. (ezt az egyet szeretem csinálni), cserébe kipróbálhatod a porszívónkat!(szigorúan nálunk) :wink:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Emese
Veletek mi van? Adj hírt magatokról, mert nagyon hiányoznak az írásaid! :wink:

Pusszantás mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok,

Matyinak Boldog Első Szülinapot utólag is, csak hétvégén kihasználtuk a jó időt, így nem voltam gépközelben. Adri köszönjük a story második felvonását!

Heni Boldog Névanpot!

Emmusnak nagy gratula a kúszáshoz, mászáshoz!
Madj még jövök.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Zsu, Adri
Hát, igen..nem túl bíztató kilátások :? Azért van a tejallergiának némi előnye. Szörnyűséges csokifiguráktól nem kell tartani. Bár nem lepne meg, ha vennének azt is. Tudják ugyan, hogy csokit még elvből nem adok, meg ugye a tej miatt sem, de....
Ruhát már az elején leállítottam, amikor jött a 62-es 100% polyester rugi. Kérdezte kell-e, mondtam köszi, de rengeteg ruhánk van :) Vette, hogy a stílusunk nem egyezik. De amúgy fogggalma nincs mekkora a gyerek. Néha azt sem tudja mennyi idős az imádott kisunoka, akit jó, ha havonta 1órát lát :shock: Pedig fél órára lakik. Mondjuk nem hullatok kroki könnyeket :)
Azért az jó, ha megkérdezik minek örülne a gyerek. Azzal már próbálkoztam, hogy elmondtam mi lenne jó. Megvette a legtrágyábbat és még egy halom kacatot, pedig kiemeltem, hogy csak 1 ajándék kell. Ha mindenkitől 1et kap, az is sok még neki. Aztán próbáltam hátulról, hogy megvesszük mi, úgyis olyan kevés az ideje, meg internetről egyszerűbb és olcsóbb. Így is lett. Szépen becsomagoltam, aztán idejött, átadta, hogy de szép de jó, és nem fizette ki :shock: Lehet, hogy reménytelen?!

Veronikusz
Ez a kép.....annyira édes! Alig várom, hogy nekem is!!!!

Borsa
Emma rendesen belehúzott! Gratula neki, neked meg fel a nyúlcipőt :lol:

Takarítás
Mondjátok már, hogy nem csillog mindenkinek a kecója! Takarítok én, de valahogy alig van látszatja. Mivel 1szerre az egész lakás nem megy...Meghát vedlik a perzsacicó is...Örülök, ha főztem, porszívóztam és nem áll a kilóméter por! Abalakpucolás, jaaaaj. Szeretm én, meg a 4,20-as belmagasságot is, de itt ablakot pucolni, függönyt mosni és sajna vasalni is kell.... :evil: Összesen kb. 24 m2 a függönyök alapterülete és elég undi kivasalni. Nem lógja ki magát, akárhogy is csinálom, pedig épphogy fugázom csak :cry: Esteleg tipp?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Dévény Anna tornája

Tuti, hogy jó. Mi nem voltunk, de barátnőm kislányát helyre rakta. Nem volt komoly, csak feszes izületek, ezét 10 hósan még csak alig kúszott, ha hajlították a térdét nagyon sírt, de gyorsan fejlődött. Most meg...Hát elmúlt 3 éves :)

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Renáta
A mi házunk még nem csillog, az az érzésem, hogy nem is fog. Ahhoz legalább 1 hétre kölcsön kéne adnom a gyerekeimet valakinek. Talán nyáron, mert időszerű lenne néhány helyiség festése.
Nem irigyellek a 4,20-as belmagasságért, bár már tök jó megoldásokat láttam a belsőépítészetére.
Anyós+gyerekruha:
Amikor a lányom volt kicsi, kaptunk tőle egy - szerinte - tök jó nacit. Na ez a nadrág már akkor sem volt divatos, mikor én voltam kicsi, pedig az nem most volt. Később megtudtam, hogy vmi ócskásnál turkálta, de azóta odafigyel a kérésekre ruhaügyileg, csak kicsit nagyobbat vesz, 1-2 év elmúltával rájuk is tudom adni. :lol:

Nem fizette ki?.....Én azt hiszem szóvá tenném.

Eni
Örülök, hogy írtál, teljesen megértem, hogy nincs szükséged most másra, csak a családodra és Benőke is téged igényel 100%-an.
Ha van kedved, gyere! Nagy puszika nektek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Reni! Nem tudjuk mitől van az ekcéma, csak tippek: fürdőhab, hideg, száraz levegő, ezek kombinációja. 1 évig elő sem jött, csak most télen. Szóval szteroidot én sem állandósítok, de igazából nem nagyon találok más gyógymódot. Mivel ezen dolgokat már kiiktattuk, a tüneteket most kezeljük, és aztán remények szerint megint 1 év nyugi minimum.

Takarítás. Én is utálom, hgy nem tudok egyszerre mindent végigtakarítani. Pedig annak van olyan belső megtisztulásos érzése is. De ezt most évekre elfelejthetem :) Karácsony előtt hívtam takarítókat. Utánuk még én is végignyaltam a lakást. Csillogot. 1 napig. :( ezért kár nagyon nekiállni :)

Lányok, igazatok van, már nem is aggódok. Inkább örülök, remélem, Benének nagy élmény lesz. Igen, Zsu, nem lesz több gyerek :) Övé lesz minden figyelem. Tavaly is így volt, csak akkor mi is lent voltunk.

Eni, nem is írok semmit, tudod, hogy maximálisan megértelek.

És nem végső sorban, Borsa, nagyon átérzem az örömödet, olyan ügyes ez az Emma.

Ja, Emese, csak nem nyugdíjba vonultál te is??? :D

mtunde

Sziasztok!

Matyi pajtinak nagyon nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!
Milyen érzés Adri, hogy már Ő sem induri pinduri, hanem kész nagylegény? :D

Heni
Boldog névnapot utólag is! :D

Memme
Mekkora Eszter!!! Csudaédes mindkettő! :D
Reméljük Melinda nem produkálja túl gyakran ezeket a tüneteket!!!

Eni
Mindenkinek kell idő, de az idő segít és Beni jobban van csak ez számít! Azért küldünk ++++ energiát!
Ha segítség kell csak szólj, ha már szomszédok vagyunk! :wink:

Vali
Nagyon jók a képek! Gondolom Neked sem kell konditerembe járnod majd! :D
Ádi ügyes nagyon! :D

Tünde
Peti is szenved ettől gyerekkora óta. Hol elmúllik, hol visszajön.
Neki a stressz és a túl sok édesség az egyik kiváltó ok.
írtad a görcsöket, nekem is van egy ideje, magnéziumot javasoltak és sok vitamint!
Fejsz még vagy már szopik a nagylány?

Gabi
Tessék relaxálni! Tele van a pincénk finomabnál finomabb borokkal küldjek egy pár üveggel a gyergyafényes, pezsgőfürdős vacsi mellé? :wink:

Dóri
Nagyon szép Tündér! :D
Mindíg gondolok Rád, amikor tolom a babakocsit haza a "hegyünkre". :D

Veronikusz
Aranyosak a képek! Látszik párodon milyen büszke Apa! :D

Orsi
Emmus nagyon ügyi! Miért is aprózná el, durr bele, így az igazi!!! :D
Annyira huncut! :lol:
Azért ne aggódj, figyelünk ám és ha netán Mica félrenézne, mi résen leszünk! :D

Emese
Már vártuk a képet és hááát megérte! Egyre szebb lesz a pici lány, nagyon bájos! :roll:
Meg vagyunk elégedve! :D és a szemünk rajta, ne feledd.... 8)
KisJankó hány oldalas locsolóverset tanult idén?
Gondolom 1 évesen a kékibolyás alap nálatok. :D

Steffi
Jobban vagytok?
Puszi Martinnak!

Ancsa
Veltek mi újság? Pöttyök javultak?

Kép
hanna09

Linocs
Nagyon szépek vagytok! :D
Hú az a mellgyulladás nagyon fájhatott! Nekem 1x volt enyhe, de azt hittem ......, amikor hozzáértem a mellemhez. :(
De Áron gyorsan megoldotta, bár orrán száján fojt a tej nem bánta, csak óriási cuppanásokkal szopizott én pedig megkönnyebbültem! :D

Barbi
Ugye azt olvastam pár napja, hogy jobban vagytok?!
Fotózás?

Nagyon régen voltam, azóta van már 2 fogacskánk, vagy legalább is a hegye kint van. Nagyon nyüszi volt az elmúlt 2 hét, de hiába ez ezzel jár. Plussz nálunk is megkezdődött a csimpi korszak és bár ez azt jelenti, hogy legjobb barátunk most a kengurú én mégsem bánom. Imádom, ahogy rám mosolyog és ahogy a pici kezével megfogja az arcom. Most már bújik is, de még hogy!!! :D
Ülni is tud, ha felültetem és tegnap 2x is próbált oldalról felülni, de még nem az igazi.
Látom mindenki nagyon fürge már ami a tavaszi nagytakarítást illeti, ebben bizony mi lemaradunk, mint a borravaló, de talán nyárra meglesz... :D

Kép
hanna09

phadri Muruban voltunk síelni, vagyis a papa síelt meg snowboardozott.Itt szokták megrendezni a magyar sí és snowboard bajnokságot minden évben.Kicsit munka is volt, mert extrém nyári sporteszközökkel foglalkozik a papa és illik megjelenni az ilyen eseményeken neki.Elkísértük.Nem volt egszerű.Berke nem igazán tud egy helyben maradni 8 másodpercnél tovább.Ez egy kicsit zavaró volt a nagy síruhába beöltözve egész nap szaladni utána a hóban latyakban....mondhatnám úgy is, hogy nagyon fárasztó volt.
Meg is beszéltük, hogy 3 éves kora előtt (akkortól síelhet egy bébi)nem visszük hidegbe csak melegbe, így marad a nyaralás :lol:
Úgyhogy azt kell mondjam jó az elgondolásod.
Viszont ahollaktunk voltak kecskék, lovak meg nyuszik szabadon, azt viszont nagyon élvezte...már azért megérte.
Majd teszek fel képeket....

A betegeskedőknek mielőbbi gyógyulást!!!Azt hallottam , h sok gyerek beteg hasmenéssel meg magas lázzal...jó lesz vigyázni!!
Jó éjt Mindenkinek :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Adri!
majd csak április 1.-én lesz UH :D az még nagyon messze :oops: pedig olyan jó kukucskálni :lol: addig még lehet a ficánkolását is érezni fogjuk (Katánál 15 hetesen éreztük a férjemmel először - hiába: akkor még vékony voltam :D )

Tünde!
sajnálom az ekcémát. Nekem nem volt. Nincs még tippem se. Jobbulást!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emma,
gratulaaaaa! vigyázni kell Micának, mert utoléred!!! :lol:

Dorka,
kérünk fotókat!! meg címet is, én is akarok nyuszit meg pacit meg jó levegőt!!
nálunk is szörfös famili.. anyós-após-összes sógor-sógornő-férj-én... Mica is szereti a vizet, majd eldönti! :lol:

Hanna,
végre néhány sor a hegylakóktól!! és a fotók hol maradnak??

Veronikusz,
miről beszélsz, hogy vékony voltál????? most is!!!!
ápr. 1 nincs is messze!!!

MSE-ék jól vannak, taliztunk vasárnap a cora parkolóban, apjuk lengetett egy 10ezrest, én meg épp stiheltem kendőben a fiammal.. mentek állatkertbe! :lol:
de ettől még jelentkezhetne!!!!!!!

Reni,
avatar szuper!! heti 1x van nagytaki, értsd porszívó+felmosás, részletekben vagy apa segít..
függönymosás lassan esedékes, én biza nem vasalom.. :roll:

Dóri,
és a fotók?? :lol:

Adri,
bolt megköttetett, még nem láttad a kecót, hány ablaka van.. ezért voltál ilyen bátor!! :wink:

Gabi,
szuper lesz Prága!!! enci biztos jó kezekben lesz, ne aggódj!!

Ancsa, Barbi??
pocakosok???
Linocs?

nálunk már alvás van, aki korán kel, az hamar elfárad!!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Hanna
De jó, hogy jöttél!!! :lol: Gratula Áronnak a produkcióhoz! :D
Fogzási korszak sajna ismerős, és még a neheze előttünk van, merthogy 5 fogunk van összesen. Kitartás!!
Nagyon jó, hogy már ilyen "nagyfiú", de én az újszülötteket imádom. Szóval nem bánnám, ha még egy kis ideig hagyná, hogy babusgassam, bár újabban visít, ha felveszem, mert mindenhova szeretne egyedül eljutni. Azt hiszem nálunk elkezdődött a hisztikorszak. :evil:

Dorka
Nagyon jó helyen voltatok és Berke biztos nagyon élvezte. Megértem, hogy elfáradtál. Nálunk a nyaralás szokott fárasztó lenni, és apa nem érti, hogy én miért nem pihentem ki magam. :shock:

Lányok, tudtok vmit Andiról? :roll:

Veronikusz
Ez egyre izgibb!!! :D :D :D
Érdekes, hogy te az elsőt érezted meg ilyen korán, nálam ez fordítva történt. Az elsőt csak félidősen éreztem, aztán a többit egyre korábban.
Lányok hogy vannak? Bölcsiben játszanak vagy téged fárasztanak otthon?

Barbi, Steffi, Gabboka Vkbrigi...többiek
Régen voltatok!!! :roll:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

jó reggelt..
ma aludtunk 7.30ig :D végre!!!
néztem a Mokkát, és ott mondták h meghalt egy kismama szülés után 5 nappal :shock: császárral szült ikreket... csak ennyit mondtak :shock: ilyenkor ha belegondolok :cry: felfoghatatlan
és most a 2 kis csöppség anya nélkül :cry:
rossz ilyen híreket hallani már reggel......

takarítás: tegnap ugye esett,ugyhogy a lemosott ablakaim pöttyösek lettek :evil: szóval tényleg olyan sziszifuszi munkának tűnik :? de tényleg nem ez a legfontosabb dolog, a vendégek meg a sonkát egyék, ne azt nézzék h milyen "steril" a lakás :D
Vendég

[quote="nemes gabriella"] írta:nemes gabriellanéztem a Mokkát, és ott mondták h meghalt egy kismama szülés után 5 nappal :shock: császárral szült ikreket... csak ennyit mondtak :shock: ilyenkor ha belegondolok :cry: felfoghatatlan
és most a 2 kis csöppség anya nélkül :cry:
rossz ilyen híreket hallani már reggel......

Ne is mond, az én fejemen kicsit átvillant, hogy 2 hete császárral szültem..., és egyszer a terhességem egy nagyon sötét pillanatában, amikor pakoltam méret szerint a ruhákat és ráírtam gondosan a szatyrokra a méretet és a kort, mikor lehet hordani, odahívtam a Kedvest, hogyha majd nem leszek, akkor tudja, mi hol van... Ő meg csak nézett rám nagy szemekkel, hogy milyen hülyeségeket beszélek... ááááá, már nem is emlékszem rá ;)

A gyermek épp tréfás kedvében van: aludt éjszaka 2-től reggel 7-ig, aztán megfürdettük. Követelte a kaját, majd 10 percnyi evés után 7:20-tól alszik. A melleim meg feszülnek: itt állok csőre töltve, a csajszi meg durmol. Mondjuk tegnap csak pár órát aludt nap közben - valószínűleg ezt piheni most ki. Vigyorgok csak magamon: most azért aggódom, hogy alszik, tegnap azért aggódtam, hogy nem alszik - tiszta paramami :)

Mindenkinek szép napot !(habár anyukám itt ül mellettem, és kapta a hírt Szombathelyről, hogy havazott :roll: )

És képek: arról, hogy milyen előtte utána a hasam (bocsánat, de a tükör kicsit mocskos volt - későn vettem észre), és a gyermekről.

Kép Kép

Kép
Kép
linocs

Sziasztok!

Matyinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!

Heninek meg BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Képek szuperek, felsorolni mindet lehetetlenség, de nagyon jók tényleg! Jó nézegetni a sok gyönyörűséges babócát! :D

Linocs, jó a vonalzód! :wink:

Gabi, mi 7:20kor keltünk, Dani mostanában azt csinálja, hogy fél7kor felébred, magyaráz kb 5 percig, meg néha picit nyöszörög, de erős vagyok és nem megyek ki hozzá és visszaalszik kínjában! :D Tegnap is utána még negyed 8ig aludt a kis hamis! :D

Ancsa, kiütéseid hogy vannak? Larával minden oké?

Eni, töltődj csak, ez a legfontosabb!!! Kitartást, most már tényleg biztos minden rendben lesz!

Csimpizés nálunk ezerrrrel, de tényleg, legszivesebben egész nap ölben lenne, de nem ám leülni vele, hanem mászkálni kell fel-alá... :D

Reni, csillogás??? Az mi??? Amióta Dani van, nálunk nem csillogott a lakás a tisztaságtól egyszer sem, az tuti! :D Én részletekben szoktam megcsinálni, így valami mindig meg/kimarad :)

Mi már jól, köszönjük szépen az érdeklődést! Közben beindult a fotóstanfolyam, meg a meló is kezd most már sok lenni (a pr, meg a fotózás is), szóval nincs túl sok időm a gépnél ülni, de azért járunk úszni, meg néha programozunk, pl. vasárnap a Budakeszi Vadasparkban voltunk, Dani nagyon élvezte és ügyesen felismerte a tyúkot, meg a bárányt is :lol:

Kisütött a nap végre, mindenkinek szép napot!

Ja, és egy kép a végére, a kis kompaktgépemmel készült, de azért nem rossz, a lényeg látszik :D Dani mostanában egész úszáson magyaráz, mondja a mondókát és tapsol hozzá (akkor is, amikor nem kell :D )
Kép

KépKép
barimami

Sziasztok!!!
megvagyunk ám!!!!
csak összejöttek a dolgok!!!Sok az intéznivaló!!:lol:
Szülinaposok,névnaposok,hófordulósok boldog-boldog mindent!!!!

Amúgy minden oké!Balázs napok óta 6kor kel :shock: napközbe egyre kevesebbet alszik :shock:

Készülni kéne a húsvétra is de mikor :shock: ....

szépek a képek...

szép napot mindenkinek

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi, amíg nem tudjuk a érszleteket a kismama haláláról ne ijesztgessük szegény várandósokat!

mtunde

Sziasztok!

Mi is vagyunk ám...

Dani elkezdte folyatni a nyálát...már épp ideje...még nincs fogacska, de remélem ez már az előjel :D
Anyukámék megjöttek a nyaralásból és Orsi rögtön átcuccolt hozzájuk...most mamázik hamár két hétig nem látták egymást :D
Mi meg Danival kettesben itthon, de hiába ez nem az igazi, ha Orsi nincs akkor Dani sokkal nyűgibb... :?

Tünde!
BABE tudfürdő és testápoló...nagyon tuti...nálunk mindkét gyerkőc koszmós és ekcémás (csak ősz-tél időszakban) és ez segít nekünk.
Piszok drága, de JÓ!!!!!
És mi sampnnak is azt használjuk...Danina az iszonyat koszmót 4 nap alatt eltüntette...
Pedig gyerekdoki annyi szart felírt a fejére, be kellett kenni és rajta hagyni stb...szörnyű volt, de ez ...csupa csoda :D :D :D

Borsa!
Gratula a mászáshoz...tök jó Neked, hogy ilyen sokáig húztátok :oops:
Bezzeg én már 2 hónapja teperek Dani után :D
Emmának hány foga van?????????

Gabi!
Akkor Enci most örűl, hogy apa otthon van, mi?????? :D
Nálunk is nagy volt múlthéten a boldogság, hogy apa itthon betegeskedett...csak párom bírta nehezen a gyerkőcöket így betegen...

NA ja...Emese nagyon bújkál...vajon mire készűl?????? :roll:

Linocs!
Ennyit aludni????? Ez tök szabálytalan...minimum ébren kellene lennetek egész éjjel... 8)

Hanna!
Már nektek is vannak fogacskák????? De jó...
Nekem komolyan mondom kifejezetten hiányoznak...bár Orsinak is 10 hónapos kora után jött az első...de gondoltam Daninál más lesz...

Kép

Kép
cukipofa

Tünde! Isten őrizz nem akartam senkit megijeszteni, bocsi mindenkitől!!! nem állt szándékomban :oops: :oops:
de ez is olyan téma ami ugye felkelti a figyelmet, hogy MIÉRT TÖRTÉNT?

Linocsnaggggggyon jók a képek!!! mekkora pocakod volt!!!!!húúúúúúúúú :lol: :lol: már jó hogy kibújt a kiscsaj mi???
Vendég

Cukipofa
Orsinak boldog hófordulót!

Barbi
Danííí :D :D :D

Linocs
Gyönyörű talpacskák! :lol:

Andi
Jó, hogy nálatok minden rendben! :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Hahó!
Én ma szabin, ügyintézkedtem szegény apukám miatt, megyek nemsokára a csajsziért a bölcsibe és megyünk nyílt napra az oviba. Állítólag tojásfestés lesz.

Eni!
Megértünk. Vonulj vissza, aztán gyere majd, mi itt vagyunk :) Elhiszem, hogy Benőkét megviselte a dolog, Panka a mai napig ki van akadva, pedig jóval nagyobb és kórházba sem kellett menni. Ha elgondolom, hogy a Bethesdába volt beutalónk...

Borsa!
Reggel nagyon rossz a bölcsiben. Variáljukaz "anya ne menj el" és az "anya szeretlek, hiányzol" sírásokat. szívem szakad, de az is lehet, hogy már megszakadt. Állítólag 9 körül abbahagyja és elvan. Viszont mintha kicsit agresszív lenne a betegség óta, volt hogy rámcsapott. (Persze megtorlás is van részemről, mert ugye azért mégis... :oops: :evil: )

Lányok! Ne nevessetek, de én is "végrendelkeztem" szülés előtt. Szépen elmondtam apának, hogy mit hol, mire figyeljen, meg eszébe jusson, hogy,... ha történne velem valami. Ez van. Szerintem nőből vagyink, oszt benne van a vérünkben a gondoskodás. Szerintem ez is az.

Barbi! Danca nagyon édes lehet az úszáson.

Nagytakarítás: Hát... :oops:

Memme! MI volt tegnap?

Pocak: Jól van, egész nap nyüzsi. Én az elsőt is, és most őt is már a 16. héten éreztem. Sőt a mostani Pocakot már előbb is, csak magam is korainak találtam.

Linocs! Szép pocak!!! És szép cicik!!! :lol:

Bocs, ha valami kimaradt, majd bepótolom, de én rendetlen vagyok, nem úgy, mint Ancsa, és nem jegyzetelek.

Kép
Kép
kriszta36

[quote="cukipofa"]
írta:
cukipofaLinocs!
Ennyit aludni????? Ez tök szabálytalan...minimum ébren kellene lennetek egész éjjel... 8)

Nana! :) Ne hidd, hogy én tudtam aludni annyit, mint a kisasszony! Lökött paramami lett belőlem, és 3 óra alvás után felébredtem, hogy mindjárt ébred, aztán negyedóránként ellenőriztem, hogy még mindig alszik???, aztán mikor reggel visszaaludt, akkor megint csak nem pihentem, hanem fel-alá rohangásztam a lakásban valami teendő után nézve, hogy elfoglaljam magam, és ne a lánykát figyeljem percenként... Lökött-lökött-lökött :roll: :roll: :roll:
linocs

Memme, tényleg!!! Mi történt tegnap, mit mondtak?????

KépKép
barimami

[quote="nemes gabriella"
Linocsnaggggggyon jók a képek!!! mekkora pocakod volt!!!!!húúúúúúúúú :lol: :lol: már jó hogy kibújt a kiscsaj mi???[/quote]

Hát mit mondjak.... nem volt egyszerű a végén ez a pocak! Ráadásul a dolgok csak lefelé estek állandóan ;) Kis csüngő hasú malackának hívtam magam :)
linocs

Kép

Kép Berke egy barátunkkal

Kép Kecskékkel [/img]

KépKépKépKép
vdorka3

kriszta36: de jó visszaemlékezni a picur mocorgására a pocakban :) de jó neked!!! Bárhogy és bármi is történt, én akár most várnám a másodikat (mondom ezt bátran egy kéthetes babával :roll: :roll: :lol: :lol:, pedig hát a "neheze" még hátravan...)
Vicces dolog: szülés utáni második éjszaka simogattam a pocakom félálomban, mint mikor terhes voltam, és szinte éreztem, hogy mocorog, aztán hirtelem felébredtem, és rájöttem, hogy már nem mocoroghat odabenn!!! Jót vigyorogtam magamon...
linocs

vdorka3: de jók a képek!!!! Hol jártatok?
linocs

Képzeljétek Berke ma 8:45-kor kelt reggel:)Mondjuk egyébként is nagyon jó alvó de ez már nekem is extra.2 Hete szombaton anyukámnál aludt ....az anyu fél10-kor úgy ébresztette fel, hogy mi van már vele.Mindezt úgy, hogy este fél9-kor szokott lefeküdni aludni :lol: Úgyhogy én nem panaszkodom...
Pocakosok én nem igazán érzem a magzatmozgásokat még :? Talán mintha egy-két alkalommal éreztem volna, hogy mintha...hátha.....talán...ez már vaz volt?????de nem vagyok benne biztos...gondolom ez még azért ennyi idősen nem gáz?????VAgy igen , mert ez a második baba?????Nem tudom eldönteni....

[b]Linocs[/b Fruzsi nagyon édes....nem semmi mekkora pocid volt.... :lol: Gondolom azért már jobb külön gatyóba lenni Fruzsival :D

KépKépKépKép
vdorka3

Linocs Szülés utáni mintha mocorogna érzés nekem is volt....nagyon furcsa volt, de sztem teljesen normális.MUrauban voltunk( Ausztria) a papa picit téli sportolt mi meg levegőztünk.... :D

KépKépKépKép
vdorka3

Gyuzso!
Te egy Tündér vagy!!! :D ez mindig is tudtam, na de most!!! :lol:
(azért mégis csak 10 kilóval könnyebb voltam mikor megismertem a férjem :D )

Adri!
H-K bölcsi 8-12-ig. Bár kicsit szörcsögnek, de nem mondanám hogy folyik az orruk. Simán alszanak tőle. De vettem kakukkfüvet Gyuzso tanácsára. Remélem az kitisztítja nekik végleg! Sajnos ez a frány bölcsi nagyon szemét. Eddig 1120Ft volt/gyerek/8-12-ig, de most felemelték 1520-ra. :evil: „K” pipa vagyok. Itt a XI.-ben meg nincs hely, pedig itt most is csak 821Ft ugyanez. Szemét kapzsi banda. Bezzeg a csókosok önkormányzati finanszírozásban vannak úgy, hogy anyuka otthon nem csinál semmit. Mi meg örüljünk, hogy ilyen sokat fizethetünk, de legalább van hova vinni. Bocsi, de ez még friss dolog és nagyon mérges vagyok.

Linocs!
Szép cicik! Látom nem lesz gond a tejjel! :D
Fruzsi nagyon édes! És hát ezek a tappancsok!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Barbi!
Örülök, hogy jól vagytok!
Dani nagyon édes! :D:D:D:D

Kriszta!
Örülök, hogy jól vagytok!
Panna remélem hamar visszaszokik! :cry:

Dorka!
Nem ciki, ha még nem érzed. Ilyenkor még nagyon aprókat rezzen a baba. Gondolom te meg nem heverészel egész nap nyugodtan, hogy figyelni tudj ezekre. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

"...picur mozgása a pocakban..." Hmm........ :)

Emlékszem, Melindát a negyedik este a kórházban kék fény alá kellett tenni, fél éjszaka nem volt velem. Járkáltam a folyosón és folyton az osztályon lógtam és néztem őt, úgy kellett magamra parancsolni, hog ypihenjek. És bőgtem, mega hasamat fogdostam, hogy hiányzik.

Jaj de jó kis képeket tettetek fel. :)

Eni, töltődj, aztán gyere.

Hogy mi volt?
Észrevettük, hogy Melinda olyankor produkálja ezeketa tüneteket,a mikor idegen, vagy nagyon ritkán látott személlyel találkozik és az lehengerli a beszédével. Mert nekünk sose csinálja. És múlt héten szinte minden nap jött valaki, akit még nem látott. (Egyébként nagyon elszeparáltan élünk, különösen amióta kettejükkel nem jutok messzire).
A gyerekneurológus néni nagyon rendes volt, elutazik és nem a magánrendelésére hívott, hanem betett hétfő reggelre, és elintézte, hogy az EEg-re se kelljen heteket várni. A rendelő dohányszagú volt, de bementünk. A doktornéni nem támadta le Melindát, ő szegény csak ott kuksolt az apja ölében, sose láttam még ilyennek. De a doktornéninek is produálta a szemfixálást a bal felső sarokba. Azt mondta, hogy ő nem epilepsziára gyanakszik, hanem túlérzékenységre, amit bizonyos ingerek váltanak ki. Gyógyszer szóba se jöhet, az EEG eredménye is lehet fals, mivel ott is ilyen szituban lesz.
Figyelni kell és fokozatosan adagolni neki az idegen arcokat. Hát itt tartunk most.

Folyt. k.

Kép

Kép

Kép
memme

Találós kérdés!!!! :lol: :lol: :lol:

Dorka 15 hetes + 1 napos. Én 13 + 5. Hogy lehet, hogy ő 181, én pedig 184 nap múlva szülök :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

ő mást állított be ciklushosszra??????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Linocs! ez tök természetes,mármint h percenként nézed :lol: minden oké-e? sztem mindenki így van ezzel!!!ja és pocak simogatás nekem is megmaradt szülés után :lol: gyerek már szopizott, én meg jó éjt kivántam a pocakomnak :lol: sztem ezzel is sokan vagyunk így... annyira megszokja az ember h lakik bent valaki, h amikor kijön,hiányzik h nincs bent. :wink:

Memme! tényleg gyere és mondd mi volt a neurológusnál???
mit mondanak? tényleg epilepszia?
Vendég

Memme! jaj a drágám!!!! túlérzékenység?
idegen arcoktól??? lehet benne valami :roll:
és mi a teendő? vigyétek minél többet "idegenek" közé?
Vendég

Memme!
na ez jó hír, hogy akkor nem epilepszia! Nagy megkönnyebülés!

Kriszta!
csak egy tipp bölcsire! Tény, hogy Kata eddig is szeretett bölcsibe járni, de most még jobban. Az ok ugyanis, hogy ott mindig nagyon befűtenek és így szoknyába viszem. Él-hal a nőcis cuccokért. Tegnap is azzal tudtam kijönni este tőlük, hogy megyek a szoknyáját vasalni, hogy ma fel fudja venni. Ilyennel nem lehetne Pannánák próbálkozni???? De ez csak egy kósza ötlet. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veroniksz! a vonalzónál a ciklushosszt írtad be? nem a kiírt időpontot???sztem a kiírt időpontot írd be... (már rég csináltam ilyen vonit :( de úgy emléxem én azt írtam be)
Vendég

Szóval nagyon bízom benne, hogy nem epi. Csak pl. borzasztóan nyugtalanított, hogy szüléskor nehezen váltam meg tőle és hogy esetleg akkor kerülhetett olyan oxigénhiányos állapotba, a mi miatt most kis zárlatok lehetnek nála. Ezek azok a dolgok, amiket nem lehet biztosan tudni.
De pl. azt látom rajta, hogy sokkal többet ül az ölembe, sőt kifejezetten felkéredzkedik, bújik, mostanában voltak nehéz éjszakái is, ő most kezd el igazán beszélni és meg is nyúlt. Szóval van nála egy csomó változás, hogy ok vagy következmény, nem tudni, figyelni kell és NYUGODTNAK LENNI.

Gabi, hallod? Nem szabad pánikbetegeskedni! :)

Takeszolás: hm.... Valamelyik nap végigcsináltam a nagyszobát, de ugyebár ott padlószőnyeg van... :twisted: Alig várom, hogy kidobjuk. Tünde, teljesen megegyezik a takarítás-feelingünk. Egyszerűen fizikailag lehetetlen megcsinálni. Ha már a napit elvégzem, az jó.

Ajándék: nálunk a nagyszülők egy-két roszul sikerült tárgy után nagyon figyelnek mostmár. Nincs panasz, inkább felhívnak és megkérdezik, hogy mi a véleményünk. És baromi jó játékokat hoztak a lányoknak. Ruhákkal ugyanígy. Figyelnek arra, hogy más az ízlésünk.

Veronikusz, ténylega z van, hogy amikor már teljesen kész vagyok, felidézlek a kis fürtüsökkel meg a rókával együtt és mindjárt lejjebb adom a rinyálást.

Steffi?

Bocsánat, hogy nem mindenkire reagálok, mjad eccercsak megint lesz olyan is.

Kép

Kép

Kép
memme

én a kiírt időpontot írtam be

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj, Veronikusz, ez most olyan hülyén hangzott, hogy "a fürtösökkel meg a rókával együtt", de érted hogy mire gondolok na...

Ja, Áron, Emma - hajrá.... :)

Kép

Kép

Kép
memme

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?