Sziasztok!
Matyinak nagyon boldog 1. szülinapot kívánunk!
Heninek meg BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Képek szuperek, felsorolni mindet lehetetlenség, de nagyon jók tényleg! Jó nézegetni a sok gyönyörűséges babócát!
Linocs, jó a vonalzód!
Gabi, mi 7:20kor keltünk, Dani mostanában azt csinálja, hogy fél7kor felébred, magyaráz kb 5 percig, meg néha picit nyöszörög, de erős vagyok és nem megyek ki hozzá és visszaalszik kínjában!

Tegnap is utána még negyed 8ig aludt a kis hamis!
Ancsa, kiütéseid hogy vannak? Larával minden oké?
Eni, töltődj csak, ez a legfontosabb!!! Kitartást, most már tényleg biztos minden rendben lesz!
Csimpizés nálunk ezerrrrel, de tényleg, legszivesebben egész nap ölben lenne, de nem ám leülni vele, hanem mászkálni kell fel-alá...
Reni, csillogás??? Az mi??? Amióta Dani van, nálunk nem csillogott a lakás a tisztaságtól egyszer sem, az tuti!

Én részletekben szoktam megcsinálni, így valami mindig meg/kimarad
Mi már jól, köszönjük szépen az érdeklődést! Közben beindult a fotóstanfolyam, meg a meló is kezd most már sok lenni (a pr, meg a fotózás is), szóval nincs túl sok időm a gépnél ülni, de azért járunk úszni, meg néha programozunk, pl. vasárnap a Budakeszi Vadasparkban voltunk, Dani nagyon élvezte és ügyesen felismerte a tyúkot, meg a bárányt is
Kisütött a nap végre, mindenkinek szép napot!
Ja, és egy kép a végére, a kis kompaktgépemmel készült, de azért nem rossz, a lényeg látszik

Dani mostanában egész úszáson magyaráz, mondja a mondókát és tapsol hozzá (akkor is, amikor nem kell

)