Sziasztok
Előszöris köszönöm mindenkinek a drukkokat amiket el is tettem péntekre
Ma nem hiszitek el ,hogy hogy jártam!
Tegnap elmentem a helyi patikába és leadtam a receptet amin a pregnyl szerepelt.
Mondtam , hogy nekem ma este 20:00-kor kell adnom az injekciót és nagyon fontos, mert ennél nincs az , hogy majd holnap vagy holnap után beadom!
Fel is írták a tel. számomat , hogy ha bármi probléma lenne akkor felhívnak.
Én kis naív délután mentem is a patikába ahol közölték velem , hogy nem kaptak pregnylt és majd eseteleg holnapra valamikor lesz ,de az sem biztos ám!
Teljesen kikészültem egy pillanat alatt .....
Gondolhatjátok
A gyógyszerész az összes környékbeli patikát körbe is telefonálta, de sehol nem volt készleten!
Telefonáltam a BMC-be ahol természetesen senki nem volt,hívtam Wiegandt dokit ,de ki volt kapcsolva ezután a nőgyógyászatot , ahol megkértem a nővérkét, hogy adjon nekem tájékoztatást, hogy kihez lehet fordulni aki esetleg felírná nekem az Ovitrelle-t mivel Pregnylt sehol nem lehet beszerezni ?!?!
Közölte, hogy az ügyeletes orvos azt üzeni , hogy nem írja fel és punktum
Segítséget nem nyújtott csak szépen letette a telefont!
Majdnem az összes patikát felhívtam a nagyfaluba (Budapesten) Kira segítségével és végül az 1.számú Női Klinikán kaptam.....
Akkora már annyira ideges lettem , hogy a hasam kellőképpen azóta is görcsöl!
Ha legközelebb kapok bármilyen gyógyszert akkor 2félét fogok felíratni, mert még egyszer nem akarom ezt átélni!
Borzasztó dolog, hogy egyszercsak a gyártó úgy dönt, hogy na most nem gyártom le ezt és ezt .....
Csak abba gondoltam bele, hogy mi van akkor ha mondjuk nem lenne autóm vagy éppen a telefonomon nem lett volna pénz stb...
Na jó nem viszem túlzásba, de akkor is !
Ez teljesen felháborító, hogy "ezen állhat vagy bukat" az inszeminációm!
Na azt hiszem kipanaszkodtam magam!
Lányok ha nektek a doki pregnylt írna fel kérjetek tőle egy ovitrelle-s receptet is a biztonság kedvéért ,mert nem lehet tudni, hogy mikor kezdik el megint a gyártást!
Ez lassan olyan lesz mint a Gynevac, volt aztán nincs!
Jó éjt Mindenkinek!
Drukkolok Én is mindenkinek!
Puszi