A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ja és általában mennyibe kerülnek a szurik meg miegymás?
Ha nekem eddig bejött a Puregon meg a Fostimol, tehát szépen nőttek tőle a tüszőim, meg viszonylag sok is akkor ezek után még emelik az adogot? Vagy hogy szokták?

Ha én nem élek a 6. inszemmel akkor ugye semmilyen hátrány nem érhet?

Köszi. Bocsi a kérdezősködésért.... :oops:

Kép
vucuska

Törpehzs, Witch köszönöm a válaszokat.

A táblába azért nem vagyok benne, mert nem igazán szoktam írogatni, csak ha valami kérdésem van (én ilyen csendes csaj vagyok), inkább csak olvasni szoktam a fórumot.
Dunaújvárosban lakom, a Wigandt dokihoz járok, és ez lesz az első lombikom.
Törpehzs: akkor lehet egyszerre lesz leszívásunk meg beültink? :) Mikor még uh- ra? Várom a prividet.
smile23

Vucuska!

Az állam 5 beültetést finanszíroz.
Nekem egy már volt, röviden a lényeg: meg volt a leszívásom, 6 petesejt, mind a hat meg is termékenyült :lol: , aztán begörcsöltem és nem tették vissza őket, tehát mind a 6ot lefagyasztották.
Az első beültetésem 03.05.én volt, de sajna nem sikerült, a következőre elvileg 3-4 hónapot kéne várnom :cry: , ha államilag finanszírozottat szeretnék.
A dokim szerint, jobb minél hamarabb, és mivel fagyibabáim vannak, a következő 100.000 Ft, ha nem az állam finanszírozza, és így már a következő spontán ciklusba mehet :lol: , ha kiépül a méhnyálkahártyám.
Sokan úgy takarékoskodnak, hogy a fagyis beültetéseket ők fizetik...
Remélem tudtam segíteni.
Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Nagyon köszönöm.
Tehát ha jól értem: meg volt a leszívás, jó esetben kettőt vissza ültetnek. Ezzel egy állami finanszírozást ellőttem. Ha ez nem sikerül és minden oké, akkor a fagyis beülti történhet azt ezt követő hónapban is. Ennek az ára 100.000,-.
Állami fin.: leszívástól 2 embrió beültetéséig, 5 alkalommal. A fagyis beültiket meg fizethetjük mi. Ez így a legjobb megoldás.

Kép
vucuska

Vucuska!

35 év alatt az első 3 beülti 2 embrió, aztán 3-3. A következő hónap csak akkor mehet, ha spontán kiépül a méhnyálkahártya, ha nem várunk még egy kicsit. Az állami finanszírozás úgy is lehet, hogy fagyi babákat is államilag finanszírozottan teszik vissza, de sokan nem várnak 3-4 hónapot (én sem), és olcsóbb, ha a fagyikat én kifizetem, mert így több lehetőségem marad :)
witch26
Budapest X. kerület

Vucuska
Én sem hittem már az utolsó inszemekben,de végig csináltam,mert szerintem mégis csak egy esély.És látod az első lombik sikerült!na szegénykém most hámozd ki mit is csinálj :oops: Ha a fagyis beültikért nem akarsz (nem tudsz)fizetni akkor sajnos az 5 támogatott rovására megy,abból vonják le :( Úgy tudom a fagyist már a következő ciklusban elkezdheted,de a következő lombikot csak 3 hónap múlva!

Smile
45 fokban szúrd,szerintem így könnyebb,de ha jobban kézre esik a 90 akkor úgy is jó!nekem 120 körül volt és nem volt Progi szurim csak az Utró,viszont én a decából volt olyan hogy nem csak egyett kellett szúrnom és a puregonból is sokat kellett a végén.Gyere bátran többször,ne csak olvasgass minket :wink:

Smile,Swich
Ha van kedvetek bekerülni a tábálba szóljatok szívesen beírlak!csak kérem az adatokat!Kor,tartozkodási hely,orvos neve és hol tartotok.

Dóra
Ha nem vagy hajlamos a fertőzésekre,nyugodtan mehetsz úszni!Szoli sem árthat,szauna is mehet ha csak ilyen rövideket mész!A méregtelenítés még jót is tesz :wink:

Megvárom még Kírát és Vickyt és este dobom az új táblát!
gabicsibe

Sziasztok!

Csak gyorsan lejelentkezem és megköszönöm a válaszokat :) , mert ma tiszta diliház a munkahelyem, úgyhogy semmire sincs időm.

Kissé elkeserítettetek ezzel a konzltáció-várakozás :( dologgal, de majd csak túlélem.

Még mindig kérdezném, hogy tud-e valaki a tb támogatásról utazásra ilyen esetben, van-e még ilyen, és hogyan kell igényelni?

Minden jót nektek!

Orsi
dnorsi

dnorsi!

Van utazás támogatás, egy csajszi meg a párja vidékről jöttek, és ők mondták, de ahhoz kell vmi papír, de nem tudom, hogy a háziorvostól kell hozni, vagy máshonnan....
Az tuti hogy van....
witch26
Budapest X. kerület

Gabicsibe, szívesen bekerülnék a táblába. Adataim: 24 év (ezentúl én vagyok a legfiatalabb:), Dunaújváros, Wiegandt P., long protokoll, pénteken kezdem szúrni a deca- t, és ápr. 3- án megyek uh- ra.
smile23

Sziasztok!
Gabicsibe! Pénteken inszem nekem is és Nokinak is! :) Húha! Együtt leszünk. Mindkettőnknek a 4. inszem és kolléganők vagyunk+barátnők! Mekkora erre az esély??? :lol: Tök vicces! Gabicsibe hogy vagy??? Minden rendben? Anett??? Többiek??
Holnap visszaolvasok és írok is!
Jó éjt mindenkinek!!!
kira76

Na, hazaértem.

Nagyon köszönöm a válaszokat. Olyan kedvesek vagytok!!!!!

Gabicsibe!
A legutóbbi hozzászólásodban a lombik alatt a leszívást értetted?
"Úgy tudom a fagyist már a következő ciklusban elkezdheted,de a következő lombikot csak 3 hónap múlva! "
Mivel már annyi pénzt kidobtunk erre a célra ez a 100.000,- meg se fog kottyanni. :D
Neked hogy volt? A 6. sikertelen inszem után visszamentél és hanyadik napon kedtél hogy volt maga a folyamata? Milyen és hány egység szurit kaptál? Inszemekkor mit kaptál mennyit?
Elhalmozlak kérdésekkel...bocsi, de most mindent tudni szeretnék.
Ha gondolod priviben is jöhet.

A munkatársam javaslatára ma abbahagytam -tegnap kezdtem- a méregtelenítő kúrámat, ami abból állt hogy reggel 100%-os bio gyümi levet iszok aztán délelőtt csak gyümit ezsek, délben levest -só nélkül, csak is a párolt zöldség levét ittam volna meg-, délután meg zöldséglé és zöldség. Rengetek méregtelenítő tea és víz.
Most erről lemondtam, mivel azt mondta a munkatársam hogy ezt orvos felügyelete nélkül ne csináljam, főleg ha gyereket akarok.
Nekem most a méregtelenítés a célom, de rájöttem nem akarom ezt ilyen drasztijus módon. Inkább változtatok eg ykicsit a táplálkozási szokásaimon.
Most olvasom a Ph csoda c. könyvet, majd megpróbálok asszerint táplálkozni. Mindenestre most megtartom azokat a szokásokat hogy reggel gyümölcslét iszom, eddig mindig tejjel kezdtem, és délután meg zöldséglét. És rengeteg gyümit és zöldséget fogok enni!!!!! Délben meg eszem rendesen. A cukrot , édességet megpróbálom kerülni.

Egyébként olvastam a könyvben hogy a savasság hozzájárulhat a PCO és endometriózis kalakulásához. Tehát akinek ilyen problémája van annak ajánlom ezt a könyvet. Sőt van egy ételszállító cég: vegafood, akinek a honlapján láttam hogy ph csoda néven házhozszállítást vállal- a könyv alapján elkészíti az ételeket.

Kép
vucuska

Vucuska!

Én is hallottam, hogy a savasságnak köze van a PCO-hoz és az endóhoz... Olvastam is ilyen könyveket (nekem mindkettő van), de azok a kaják amik ott vannak, hm... a felére allergiás vok :?
Egyébként a támogatásoknál nem a leszívás, vagy hogy fagyi vagy nem számít, hanem, hgoy hány alkalommal történik embrió beültetés. Az öt alkalom az embrióbeültetések száma.

Gabicsibe!
Csak akkor mehet a fagyi bébi a következő hónapban ha kifizeted, ha nem, akkor 3 hónap várakozási idő, és ez friss info, nekem pénteken mondták, hogy melyiket választom...
witch26
Budapest X. kerület

SZiasztok!

Rohanok, csak röviden.

Adri, Brumi
Akkor holnap reggel????? DE miről ismerjük meg egymást??? Szőkés hullámos hajam van, barna szövetkabát, barna táska. Szólítsatok meg!!!

Vucuska
Nagyon sajnálom!!!!! Én adnék még egy inszem-esélyt! Olcsóbb, kímélőbb, hátha... Lombik után már úgyse csinálsz inszemet!

Noki, Kira
Hajrá péntek!!!

Mennem kell! Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

dnorsi,
én mióta a BMC-be járok,azóta élek a tb támogatással az utazásra.
Legelső alkalommal csak szakorvos(nőgyógyi)adhat neked utazási papírt,ami a lakhelyedtől Pestig szól.Miután az első betelt én megmutattam a házidokinak és azóta ő adja.Így könnyebb,mert mostanában nődokihoz nem járok(megelégszem Wiegandt dokival :wink: ).
Fel kell rajta tüntetni,hogy kísérővel együtt mész(persze nem azért mert olyan súlyos beteg vagy,hanem nehezebben megy a gyerekáldás apucik nélkül).
Eztuán át kell gondolnod,hogy mivel szoktál/szoktatok járni(busz,autó...),mert ha autóval mész,akkor nem kell a benzinről igazolást kérned,de pénzben kevesebbel jössz ki,ha pedig buszosat íratsz rá,akkor meg kell őrizni a jegyeket és csak azzal együtt számolják el neked.Azt nem tudom módosítani lehet-e az utazás fajtáján,de meggondolandó előre.
Az autónál egy órámba telt mire megtaláltam a neten a km-enkénti benzitérítést,ami 21 ft,ha jól emlékszem.
Ha betelt és nálam az új utiköltségpapír,akkor beviszem az egészségbiztosítási pénztárba,és ők egy hónapon belül vagy átutalják vagy kiküldik postán a pénzt.
Ja és a kórházban a recepción és a dokinál is le kell pecsételtetni!!!(kicsi és nagy pecsét)
Remélem semmit sem hagytam ki és tudtam segíteni.Ha kérdésed van,akkor nyugodtan.

Orsi
orsiborsi

dnorsi
nekem csak 10,50 ft-tal fizették ki az autóra az utiköltséget. A 21 ft csak a kisérővel együtt jár. Ja és a kísérőt igazolnom kellett hogy valóban velem volt e. De szerintem minden OEP másképp bírálja el.
Ezt tapasztalatból írtam.
Juzsi
juzsika

Hát túl vagyunk az első konzultáción. 3! órát vártunk Wiegandt dokira, de szerintem hosszabb távon megéri. Volt ott egy idősebb orvos, akihez mehettem volna hamarabb, de inkább megvártam W. dokit. Szóval apának népszámlálás (apropó: megkérdeznétek nekem a férjeket hogy hogy megy itt a mintavétel? Helység? Idő rá?) nekem meg norculut és 3. napi hormon. Utána 20. napi hormon és akkor lesz HIV meg ilyesmi, nőgyógyászati UH és cytológia is. A doki örült, hogy mennyi leletem már megvan, de a 4/22-es FSH/LH arányomnak annyira nem örült.

Most igazából nem tudom, hogy mit csináljak, mert mi van akkor, ha éppen most vagyok terhes? Mert ugye 15 napig véreztem, de utána éreztem a jobb és a bal oldalamat is és egyik nap volt nyák is. Szóval még nem látszódna a teszten, viszont el kéne kezdeni a gyógyszert szedni, amitől gondolom elmenne a baba (ha lenne). Arra jutottam, hogy várok még egy hetet és utána kezdem el szedni, előtte meg tesztelek egyet. Amit viszont elfelejtettem megkérdezni, hogy szerinte mennyibe fog kerülni nekünk egy stimu. Bár ezt az első eredményekig úgysem tudná igazán megmondani.

gabicsibe: Köszi, szóval kivizsgálás indul. Most 5 napig Norculut és utána a 3.cn-en vérvétel. Közben jövő pénteken egy terheléses inzulin.

vic12: Már nem emlékszem, de azt hiszem akkor még nem volt ennyire terítéken a meddőségi.

tubikriszta: Van egy olyan fórum, amiben nagyon jó kis PCOS-es receptek és diéták vannak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Törpe!

Már kezdesz? De jó!! :)

Nyunyi!

Nem eltűnni! :D

Kép
nika28

Gil Brumi :)
Szürkés gatyóban, barna kabátban, barna táskában leszek holnap!
Nyugodtan szólítsatok meg!!!!
Jó éjszakát Mindenkinek!!! Álmodjunk leendő babáinkról!

Witch :D
Tényleg kicsi a világ! Nagyon örülök, hogy itt vagy!
Puszi Lányok!
adri1983

Tubikriszta

Ne haragudj ,de még mindig nem kaptam meg a diétás receptet, de amint megkapom küldöm is Neked!
Viszont találtam egy jó kis oldalt (PCOS)
http://www.diabetesnet.eu/policisztas-o ... -pcos.html

Puszi!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat :o)
A legnagyobb örömöm, hogy Kirával együtt leszek!
juhhhhhéééé :lol:
Mekkora jó dolog lenne ha most össze is jönne a várva várt Baba!
Kollegám, barátnőm és ha még együtt is szülnénk?!? :lol:

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat tb-utazási költségtérítés témában! Akkor megpróbálok ilyen papírt szerezni a dokibácsimtól addig.

Juzsóka!
Te honnan jársz? És hogyan igazolod le a kísérőt? A recepción odaírják, hogy egyedül voltam vagy többen?

Egyébként most hogy van ez az embriószám? 35 fölöttieknek mennyit ültetnek be egyszerre?

Lányok a ti hozzászólásaitok alapján vagy a Wiegandt dokit fogom választani vagy a Szűcs dokit, azt hiszem. Annyit kérdeznék még, hogy a jövő héten szerintetek ők lesznek?

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Új tag vagyok még köztetek és hasonló próblémákkal küzdök min Ti. Január végen kezdtem a BMC-be járni. Mostanra meg lett minden eredményem és ha minden jól megy áprilisban lesz az első inszemem.

Gabicsibe!
Szeretnék én is a táblázatban bekerülni (ha lehetséges)!
Kor: 26, Tatabánya, orvosom Dr. Wiegandt és április közepe fele várható az első inszem.
Segítségedet előre is köszönöm!

Mindenkinek kitartást és mielőbbi babavárást kivánok!
Vendég

Szia Kery!

Nagyon örülök neki, hogy van még egy tatabányai a csapatban! :)

Orsi
dnorsi

Szia Dnorsi!

Én is örülök hogy Te is Tbányai vagy, igy talán egyszer lehetőség nyílik a személyes találkozásra is. Te mikor mész a BMC-be???
Vendég

Én 27-én megyek első konzultációra.

Nálatok lehet azt tudni, hogy miért van szükség inszeminációra?
Remélem, nem haragszol érte, ha megkérdezem!

Orsi
dnorsi

Vucuska
Én a másik BMC-s topicból vagyok. Az ötödik inszem után én is lombikot akartam. Nem volt a saját dokim éppen, így Konc Tanárúrhoz kerültem, aki ragaszkodott a hatodikhoz. Totál el voltam keseredve, főleg mikor kiderült, hogy azon az oldalon érik a petesejt, amelyik el van záródva. És mégis, a hatodik inszem sikerült, és lett egy édes kis gézengúzom. Szóval semmi sem lehetetlen és az is egy lehetőség. Persze a döntés a tiétek. Szorítok, hogy sikerüljön bármelyik módszerrel próbálkoztok. És a többieknek is.

Agnese

Kép

Kép
agnese

Lányok, hogy lehet a profilt szerkeszteni?

Bocs, lehet, hogy nagyon nyilvánvaló, de én most ide-oda lépkedtem, és sehol sem lelek ilyen lehetőséget. Lehet persze, hogy kiszúrja a szemem! :?

Orsi
dnorsi

dnorsi!
Felül a lap tetején segédletek, lenyitod és ott profil. :)
kira76

agnese!
Szia! Ez tök jó, amit írtál! Nem semmi! Akkor nekünk inszemeseknek sincs minden veszve! :) Hát akkor bizzunk mi is benne! Nekem is Konc dokim van!
Neked meg gratulálok a babához!!!
Üdv Kery!!!!! :)
kira76

dnorsi
én bács megyéből járok. a novemberi lombiknál kértem utiktg papírt a háziorvosomtól, Ő szó nélkül ráírta +1fő kisérő. A BMC-ben szerintem abszolút nem foglalkoznak fele hogy mi van rajta, csak lepecsételi a dokinak meg alá kell írni és a körpecsétjével is le kell pecsételnie. Ott nagyon rugalmassak, nem nézik hogy mi van rajta.
Aztán bekültem a bács megyei EP-nek. Na Ők már mindenbe belekötöttek. Előszőr nem fizették ki a kisérő utiktgét. Aztán írtam nekik egy levelet hogy milyen beavatkozásokon voltam, ezután fizették csak ki a kisérő utiktgét.
Később hallottam már hogy külön külön kell kérni utiktg papírt és mindkettőt lepecsételik.
Üdv. Juzsi
juzsika

Dnorsi!
Mi már 8 éve szeretnénk kisbabát, de még nem sikerült. :( A páromnál minden rendben van, viszont nekem a mesesem körül vannak próblémák és van egy petefészek cystám, ami általában magától felszívódik. De a mostani laborvizsgálat, amiben hormont is néztek negatív volt. Ezért döntött az orvosom inszem mellett.

Szia Kira76! :D

Agnese!
Gratulálok a kisfiadhoz! :D
Vendég

Witch
Én is ezt szerettem volna írni,de ezek szerint nem voltam érthető :oops:

Vicky
Húú 3 óra,ezt nem gondoltam volna keddi napon :shock viszont megérte várni :wink:
Mikor párod megy mintavételre nem kell sorba állnia csak a recepciónál mivel vizsgálatra megy!Van külön helyiség ahol régebbinél régebbi magazinok vannak és addig marad míg nem sikerül!Ha akarsz te is bemehetsz!

Kíra,Noki
Hát az már tiszta szerencse lenne a együtt is szülnétek!Én kívánom nektek,hogy sikerüljön!!lehet,hogy nem véletlen ez a sok egybe esés :wink:

Kery
Üdv itt nálunk és mielöbbi pocakosodást kívánok!Már be is írtalak :D

Vucuska
megy akkor a privi!
gabicsibe

Gabicsibe!
Nagyon köszönöm hogy beírtál a táblázatba. :D
Vendég

Sziamia Mindenkinek!
Tudom, hogy még korai, de már nem leszek babnet közelben, így kívánok
nagyon kellemes húsvéti ünnepeket Mindannyiotoknak és családotoknak.

Kép

Gabicsibe
Múltkor elfelejtettem mondani, hogy a táblában elírásra került a korom, sajna nem 33 hanem 37, de azért jó érzés, hogy így megfiatalítottál.

Nos Lányok sok sikert, kitartást, hatalmas pocakokat és több tucat síró csöppséget.
moncso70

Szia Kery!

Akkor ti nagyon fiatalon elkezdtetek próbálkozni, ha már 8 éve szeretnétek babát. Ami persze nagyon jó!

És itt jártál dokihoz Tatabányán?

Orsi
dnorsi

Sziasztok!

Üdv, az újaknak! :)

Noki,
Nagyon szépen köszönöm az ötletet, tényleg jó nagyon az-az oldal! A receptet meg előre köszönöm, ha majd meglesz küldöd :)

Kíra és Noki,
Nektek minden jót én is izgulok értetek :) olyan hihetetlen, mert az ember magának akar jót, de nagyon jó, hogy van ez a hely, ahol izgulhatunk egymásért is! Hiszen a pozítiv eredmények minket is befolyásolnak.
Remélem, hogy holnap én is jó hírekkel térhetek vissza, nagyon remélem.

Orsiborsi,
Holnap jössz akkor? én is odamegyek fél 11 körül, hogy ismerjük megy egymást?
Én duci lány vagyok, barnás göndör hajam van, ami holnap össze lesz fogva. fekete ing lesz rajtam fehér csíkokkal, remélem, hogy megismersz és nyugodtan gyere oda hozzám! :)

Moncso
Neked és Családodnak is Kellemes Húsvéti Ünnepeket és sok locsolót :)

mindenkinek ezer drukk :)
tubikriszta

Dnorsi!
Igen Tbányán jártam (Dr. Pazár) és a doki adta a beutalót a BMC-be.

Moncso70!
Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
Vendég

Szia Kery!

Őt jó orvosnak mondják. Hát akkor hajrá! :)

Orsi
dnorsi

Kira76!

Kösz a segítséget szerkesztés ügyben!

Orsi
dnorsi

Kriszta,
kb.én is akkor fogok odaérni.Szerintem fari és terrakotta színű sportkabát lesz rajtam,mert visszajött a hideg és elkel megint!
Remélem nem kerüljük el egymást,mert nagyon szívesen megismerkednék Veled.
Nekem egyre nehezebb beadnom a szurikat,ahogy telnek a napok(ma lesz a 14.),de remélem lesz haszna és holnap jó híreket kapunk mindketten!Addig még biztatom az egyetlen tüszőm,hogy hajrá,mert csak ő az egyetlen esélyem!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok lányok!

Ősidők óta nem jártam itt. Talán még valaki emlékszik rám. Szégyellem magam, hogy nme írtam de sokat olvastalak titeket.
Tavaly az első lombik után nagyon elkeseredtem, és megfogadtam nem akartalak titeket lehúzni. Utána a másodiknál babonából nem akartam senkinek szólni dehát sajna nem ezen múlt.

Most itt van a harmadik dobásom kedden leszívás, péntken visszaültetés. Ha van lehetőség én is bekerülnék a táblába megint.
lakhely:Gyömrő doki:Zeke

Gratulálok neked Gabicsibe! Meg mindenkinek akinek sikerült

Szeretnék hozzászólni a dolgokhoz annyit, hogy tudtommal ha nem doki javaslatára hagyod ki az inszemeket akkor nincs lombik támogatás, mert elvileg ha minden oké , akkor 6 inszem az alapfeltétele. Illetve ha a fagyis babád választod akár következő ciklus,100000ft, akár 3 hónap ingyen csak akkor számít bele az 5 próbálkozásba ha sikerül. Remélem jól tudom.

puszi mindenkinek
dugo41

Sziasztok Lánykák!

Képzeljétek! Alig voltak ma reggel!!! Ilyen még soha nem volt, mikor én voltam. A másik szuper élmény Erika és W doki volt, Erika a keresztnevem szólított, mikor a kérdésemmel megkerestem, pedig a karton se volt ott! Szóval vas megyek UH-ra, és ha ott minden ok lesz, csüt inszem.

Brumi, Adri!
Mikor voltatok???? Kár, hogy nem találoztunk! :( Ti se láttatok engem? Háromnegyed nyolc körül már végeztem, a vérvételen szinte azonnal sorra kerültem. Ó, ha ez mindig így menne!

Gabi
UH-n megismerem a dokidat, még soha nem voltam nála, nagyon kíváncsi vagyok!

Agnese
Köszönjük a sikersztorit, ez most sokaknak erőt ad szerintem!

Vucuska
Akkor lesz még inszem??

Moncso
Köszi, neked is hasonlókat kívánok! Miért jössz ilyen ritkán? Mi van veled?

Törpe
De most aztán már gyere gyakrabban!!! Itt a kezdés, már csak kettőt alszol :lol: !!! Hurrráááá!

Zsókuci, Nika
HOgy álltoka fogyival? Úgy irígykedem! :oops:

Vic
Majd most tesztelem a Merional fogyasztó hatását! :wink:

Csibe
Te hova tűntél? MI van veled????

Üdv az újaknak!
Most aztán már tényleg nem is lehet mindenkinek írni, követni is alig bírom. :oops: Itt lenne az ideje, hogy átcsorogjunk a babásba!!!!

gil

Sziasztok
Előszöris köszönöm mindenkinek a drukkokat amiket el is tettem péntekre :lol:

Ma nem hiszitek el ,hogy hogy jártam!
Tegnap elmentem a helyi patikába és leadtam a receptet amin a pregnyl szerepelt.
Mondtam , hogy nekem ma este 20:00-kor kell adnom az injekciót és nagyon fontos, mert ennél nincs az , hogy majd holnap vagy holnap után beadom!
Fel is írták a tel. számomat , hogy ha bármi probléma lenne akkor felhívnak.
Én kis naív délután mentem is a patikába ahol közölték velem , hogy nem kaptak pregnylt és majd eseteleg holnapra valamikor lesz ,de az sem biztos ám!
Teljesen kikészültem egy pillanat alatt .....
Gondolhatjátok :cry:
A gyógyszerész az összes környékbeli patikát körbe is telefonálta, de sehol nem volt készleten!
Telefonáltam a BMC-be ahol természetesen senki nem volt,hívtam Wiegandt dokit ,de ki volt kapcsolva ezután a nőgyógyászatot , ahol megkértem a nővérkét, hogy adjon nekem tájékoztatást, hogy kihez lehet fordulni aki esetleg felírná nekem az Ovitrelle-t mivel Pregnylt sehol nem lehet beszerezni ?!?!
Közölte, hogy az ügyeletes orvos azt üzeni , hogy nem írja fel és punktum :roll:
Segítséget nem nyújtott csak szépen letette a telefont!
Majdnem az összes patikát felhívtam a nagyfaluba (Budapesten) Kira segítségével és végül az 1.számú Női Klinikán kaptam.....
Akkora már annyira ideges lettem , hogy a hasam kellőképpen azóta is görcsöl!
Ha legközelebb kapok bármilyen gyógyszert akkor 2félét fogok felíratni, mert még egyszer nem akarom ezt átélni!
Borzasztó dolog, hogy egyszercsak a gyártó úgy dönt, hogy na most nem gyártom le ezt és ezt .....
Csak abba gondoltam bele, hogy mi van akkor ha mondjuk nem lenne autóm vagy éppen a telefonomon nem lett volna pénz stb...
Na jó nem viszem túlzásba, de akkor is !
Ez teljesen felháborító, hogy "ezen állhat vagy bukat" az inszeminációm!

Na azt hiszem kipanaszkodtam magam!
Lányok ha nektek a doki pregnylt írna fel kérjetek tőle egy ovitrelle-s receptet is a biztonság kedvéért ,mert nem lehet tudni, hogy mikor kezdik el megint a gyártást!
Ez lassan olyan lesz mint a Gynevac, volt aztán nincs!

Jó éjt Mindenkinek!
Drukkolok Én is mindenkinek!

Puszi

Kép
noki&potyi

Hú, Noki!
Nem semmi! Miért nem hívtak fel? Én a biztonság kedvéért, ahogy felírják, ott a János patikájában kiváltom, ott általában van, ami kell. Nem irígyellek, de próbálj már csak jó dolgokra koncentrálni. Reméljük a rosszakat ezzel letudtad!

gil

Gil
Ahogy kijövök a BMC-ből az első dolgom, hogy megyek az ottani patikába, de sajnos ott sem volt már és mondták is , hogy hiába rendelték meg egyszerűen ne tud a gyártó szállítani belőle!
Csak azt nem értem, hogy az ilyenekről az orvosokat miért nem tájékoztatják?!?

A helyi patikába meg az volt a válaszuk arra, hogy miért nem jelezték felém a problémát, hogy a kolleganő elfelejtette rátenni a receptre a papírkát amire a tel.szám és az időpont rá volt írva !
Jó nem?!
Többet nem megyek oda az tuti!

Puszi

Kép
noki&potyi

Gil
És legyen igazad!
Reméljük a rosszakat ezzel letudtam :lol:
Remélem eleget kinlódtam a mostani inszem előkészületekkel!
Vicces, mert úgy volt , hogy a párom nem is tud eljönni és lőttek az egésznek, aztán az megoldódott és akkor jön ez a Pregnyl kabaré :lol:
Remélem ennyi elég volt, bár azt mondják 3ig nem áll meg!
Mi jöhet még?
Sok idő van péntekig és már rendesen félek!
:?

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Dugo, Kery!

Üdv Nektek!

Noki!

Nem semmi ez a "hajsza"
De valóban, miért nem értesítik az orvosokat?!?!

Gil!

Én még mindig stagnálok......csak 3 nyamvadt kiló ment le!
Igaz a fenekem mintha kisebb lenne :)
És van olyan gatyám amit fel tudok már venni. :)
A kitartásom lankadatlan, csak az a kérdés meddig bírom az eredménytelenséget.
Lehet, hogy tornáznom is kéne? :?
Kép

Kép
nika28

gabicsibe: Köszi az infót, jövő héten pénteken megy. Nem hiszem, hogy bemennék, legutóbb sem volt rám szükség.

Szóval abban maradtam, hogy várok a norculuttal egy hetet. Hátha már terhes vagyok...nem volna rossz. :D

Drukkok mennek, akinek kell!!
vicky79
Budapest III. kerület

Szép estét!

Tényleg eszméletlen mennyire sok új ember van és most pörögtök is :lol: Alig bírom követni az eseményeket!

Gil,
Itthon a szajré, ma megnézegettem őket, vannak ugye új dolgok is, amiket eddig nem kaptam, szóval barátkoztam!
Azért a nagy dobozban a 28 előretöltött deca egyáltalán nem bizalomgerjesztő :lol:

Te már a kellős közepében vagy! :lol: Drukkolok nagyon! Várom a vasárnapi beszámolót!

Noki
nem semmi! Szerintem is csak jó jöhet ezután! Fel a fejjel! :lol:

Moncso
Milyen rég nem voltál tényleg! Kellmes Húsvétot neked is!

Nika,
igen! mindjárt kezdés, de most nem érzek se örömöt, se izgalmat, se félelmet.....nem is értem magam! :lol:
Hajrá fogyi!
Húzzál bele, hogy jó példa lehess nekünk! :wink:

Smile
Igen. lehet,hogy együtt megyünk! Jó lenne! :lol:
Nekem egy nappal később kell mennem uh-ra, így akkor sajnos nem találkozunk, de később biztos! :lol:

Nyunyi!
Üdv újra itt!

Holnapra drukk mindenkinek akinek szüksége van rá!

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nika
Ez a macsek fergeteges!Kép
Olyan jót röhögtem!

Azért tarts ki! Én a 3 kilónak is nagyon örülnék! :wink:

Jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Megértem az érzéseidet!

Én is így vagyok vele.
Olyan távolinak tűnik az április, közben meg itt van a kertek alatt.
Néha azt érzem, hogy semmi kedvem visszamenni, máskor meg már indulnék is.

Neked, hogy hogy most long lesz?

Kép
nika28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?