Kritta Párod hogy van?
Kisscica Van egy formanyomtatvány az apaságihoz, de ha rendesen ki van töltve minden adat az igazoláson, akkor tuti elfogadják. Mi rosszul jártunk, mert az anyakönyviben a nő nem fogadta el amit a dokim ír (ő csak az ucsó mensen idejét írta rá, és a születést) mondván, hogy ő nem volt ott tartani a gyertyát. Poénos,de én meg megszi.....tam. Aztán vita volt az anyakönyviben, mert törvény van rá, hogy az Emi által írtakat ráírják. Ezért inkább összeházasodtunk. Én nem vagyok hajlandó pingpong labda lenni a dokim és az anyakönyvi között. De te biztos nem leszel ilyen kellemetlen helyzetben.
Hogy mikor vannak a joslók, nem hiszem, hogy azt jelzi mikor kell menni. Nekem eddig csak nappal volt. Éjjel olyan jól alszom, ha pisilni kell csak akkor ébredek.
Lituka a temetés nagy lelki megrázkódtatás és fizikai megterhelés. Én biztos nem mennék. (tudom már lerágott csont, de azért megírtam)
Szösszenet a Kíra nagyon szép név. Én imádom a különleges neveket. Kár, hogy csak lányban van nekem tetsző.
Én pl már nem megyek át a párom szüleihez, most húsvétra. Ugyanis a város másik felén laknak, és a páromnak nincs jogsija. Kíváncsi vagyok mi lesz a reakció! Ebből tudok majd következtetni, ha nem kívánom a látogatásukat a kórházban sem, mi lesz. Tuti sértődés. Evann
Zsuzsó kiderült már valami, hogy miért nem akar menni a fiad? Valami sérelem érte szegényt, amiről nem beszél?
Ercsi én pl. heti 2x elvitet. A vasat C vitaminnal. És néha a Calcium pezsgőtablettát kiegészítve. Semmi külön magnézium.
Bolygó Isten ments, hogy ezen görcsölj, az utódod nem jött még,. A cég majd megoldja, tisztában vannak azzal, hogy meddig maradsz.
Emi A körzetinél meg milyen „tökösen” viselkedett a párod!

Ha megjegyezték a neved az nem biztos, hogy mindig negatív.
Én jövő kedden megyek TP papírért, már előre tartok tőle!
Bambi A Tescos cseh tetra meg olyan papír vékony, hogy kiakadtam rajta, de valamire jó lesz. Én másik fajtát vettem a Nagykörösi úton, de ha kell onnan fogok még.
Sterilizálás még Ha ki van sterlizálva mibe teszitek? Egy külön zacskóba? Mert a dobozba vissza nem sok értelme van, nem_? És akkor mindent be kell vinni hozzá a kórházba? Úristen, nem hiszem el, ezt a sok pakkot!
Chicco sterilizáló a gyógyszertárból 1090 ft
Gabo a kutya nem mondta, hogy számoljam.
Kádas vajúdás: csak lehet rajtad felül valami? Legalábbis én biztos nem akarnék csupaszon. Kérdés, hogy az embert mennyire fogja ez már akkor érdekelni.
Mango a steril anyatejgyűjtő zacsihoz, hogy/hol lehet hozzájutni?
Mezsó DE JÓ, hogy már otthon vagytok!
Zsuzsa, de ha jól van ő is, meg a baba is miért indítják el a szülést?
Ha neked nem indul magától, akkor rögtön császár???
Xsara nekem is 122 cm a pocak körméretem +10kiloval
Emi, ZSuzsa! Ma voltam bent reggel a kórházban. Szerintetek mi fogadott a bejáratnál? 3 köműves. Na mondom hurrá, a szülőszobát csinálják. És aztán felmentünk a 9. emeletre, és a pasi aki lent csevegett már fent tolta be az Ytong téglákat az osztályra. Na lesz új zárt szülőszoba!

Bejött amit írtál, Emi. Sajnos én potyára mentem, mert 7 szülés volt egyszerre és a szülésznőm nem tudott CTG-t csinálni. Úgyhogy este megint megyünk.