A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

buci: nagyon édes Bandika :D és a 10 kg tényleg nem sok.

Ma megyek terhesgondozásra, ma lesz meg a cukor eredményem. Most olvastam a Klion kúp tájékoztatóját, és azt írja, hogy használata befolyásolja a cukorszintet. :shock: Már 7 napja használom.
Én +11-12 kg-nál tartok. :?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Moni! Szép poci! Nem is látszik rajtad a 19 kg. :shock:

Én hétfőn voltam védőnőnél, 8kg jött fel idáig. És sajnos én is vizesedem. Most már a kezem is. :shock: Estére nem tudom ökölbe zárni, annyira vizesek az ujjaim. :shock:

Buci! Édes a kis pofija! Mi pénteken megyünk 4D-re. Remélem lesznek jó képek.

Anyatej: egy évig éltem kint Németországban és ott hallottam a nőktől, hogy nem szoptatnak, mert tele van az anyatej méreganyaggal. :shock: Csak hát előbb-utóbb a gyerek is azokat az ételeket fogja enni, amit az anyja és azok is tele vannak vele, akkor meg oly mindegy szerintem. Mert hát nem kaphat 18 éves koráig csak tápszert. :roll:

Műköröm: én is leszedettem a terhesség elején, de csak kényelmi szempontból, macerás volt kéthetente járni, amikor olyan rosszul voltam, hogy a vécéig is bajos volt eljutnom. Azóta lakkozok, de a lábamon már nem megy, mert nem férek hozzá a hasamtól. 8) Ma megyek kozmetikushoz, legyantáztatni ott, ahol én már nem tudom leepilálni, szintén a hasam miatt. Borotválást nem szeretem, mert szúr utána és állandóan csak viszket. :roll:

Horkolás: párom nem horkol, ellenben én igen. :oops: :twisted: De csak amióta terhes vagyok. Az orvos mondta, hogy ez az izomlazító hormonok miatt van, majd ha megszültem, megszűnik. Kipróbáltam az orrtapaszt, eleinte nem használt, de később igen. Valahogy megtanul vele máshogy lélegezni az ember, csak ezzel tudom magyarázni.

Csajok, akik nem házasságban éltek: az apasági nyilatkozathoz a nőgyógyász igazolásán kívül kell még valami? Személyi meg is ilyesmi gondolom igen, de valami más papír, amit külön be kell még szerezni?

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

A 153, oldalnál feladtam az olvasást...tudtam, ha 1 napig nem leszek totál kiesek a ritmusból..nem lehet lépést tartani veletek :D

Csiri, köszi hogy valahol hiányoltál, de érzek némi cinizmust a hozzám intézett egy sorban... :lol:

Tegnap leutaztunk anyukámhoz, mert férjemnek arra volt dolga és elmentünk vele családilag. Ma délután meg színházba megyek lányaimmal, megint jól lemaradok :D

Móni,
valahl írtad, hogy miket mondott a védőnő. Hogy cukor van a pisiben, hát azt tényleg figyelni kéne. Mikor volt a terheléses cukor vérvétel minden oké volt?

A vizesedésre meg a vérnyomásra is jó figyelni, mert amire a védőnő utalt hirtelen kialakulhat, de ha figyeled jeleket közbe lehet lépni és nem kell korai szüléstől tartani. Persze ezzel nem nyugtattalak meg, de szerintem a védőnő figyel rád és nem ijesztgetni akart.

A pocakod nagyon szép!!!

Én plusz 15 kilónál tuti tartok.

Hát baba mellett a hosszú köröm nagyon nem praktikus, nem csak azért mer alámegy a kosz, és nehéz kiszedni, hanem ha hirtelen kell a babát megfogni, felkapni stb óhatatlanul is megkarmolod vele, nekem az alig megnőtt is szokott néha gondot okozni, a csutka ahogy Bari írja, az a jó... hát ez van.

Na mentem

Dana

Kép
danaaia

jó reggel!!!!
Még nem olvastam vissza,csak annyit láttam,hogy Danaaia cinizmust érez.... :? Szó sincs róla....viccnek szántam....Ne hari :oops:
Vendég

Sziasztok!

Lehet még hozzátok csatlakozni??

Mi a második babánkat várjuk,apa kívánságára szintén kislányt :lol: .A nővérkéje mindjárt két éves és már várja a tesót,legalábbis a pocit nagy szeretettel tudja simogatni,puszilgatni,rajta ugrálni..... :shock: :lol: .Nekem is ma volt a vércukor vizsgálat,remélem jó lesz az erdemény,talán du-ra ki is derül.

Bocsánat,hogy csak magunkról írtam,igyekszem szorgosan olvasni és bekapcsolódni.

Szép napot:Detti

Kép Kép

Kép
dettus

na vagyok visszaolvastam,de most nem jegyzeteltem,ugyhogy vegyítve válaszolok,név nélkül!!!!+ 1 kérdés...

Az Uh-s babó nagyon édes kis pofijú!
A poci szép nagy!
Bari!pihenj,de attól néha-néha kukkants be!
Az én pocim is keményedik most....ez ritka...
Heni!Miket vásárolgattatok?A babónak?Akkor fotózz légyszi...Tegnap néztem a Vaterán és a teszveszen baldahintartót és baldahint,de olyan bénák vannak...és varrónő meg nincs itt aki jó...

És a kérdés!!!(Bari pedig benned bíztam,mint baátok közt rajongó...) :lol:

tegnap amíg a párom zuhanyzott,próbáltam belefolyni Magdi anyusék életébe....Ami valamelyest még simán is ment,pedig 200 rész tuti kimaradt...Tehát!!!az a kérdés foglalkoztatott kb hajnal 1-ig,hogy Gézának honnan van annyi pénze,amit a Magdi anyust helyettesítő Operett primadonna nyúl?????
És akkor minek akar kölcsönt?Meg mire? :?: :?: :roll:

Rendesen izgat a téma.... :? :shock:
Most ez komoly!!!
Bár az is,hogy milyen lehet a MEGGYES-MÁLNÁS CÉKLÁS AKTIVIA!!!!
:? SZERINTEM TUTI FOSÁS...
Vendég

SZIA
DETTI!
üDV ITT!
Vendég

szia dettus

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szia Detti!

Üdv itt, de kösd fel az alsóneműt, mert olyan itt a tempó, ha nem nézel be 10 percenként, lemaradsz :D

Hajrá

És graula a 2. babához...és tényleg lány? Teljesült apa kívánsága?

Az én fiam is simizi a pocakt, néha közli neki is van baba a pocakjában :shock: De ha arról szeretnék vele beszélni, hogy akkor majd kijön, meg adjuk neki a kiságyat és hogy anyának majd el kell menni a kórházba....mintha a falnak beszélnék...látszólag nem érdekli. Félek hgy nem tudom felkészíteni arra a pár napra amíg nem leszek itthon és nagyon fog rám meg a babára haragudni :(

Csiri minden oké... :wink:

Pusz

Dana

Kép
danaaia

Csiri,

én nemrég ettem kivis Jogobellát, tök finom volt, pedig szinezéknek spenótlé meg még valami természetes zöldítő volt benne (már nem emlékszem mi, valami spenóthoz hasonlatos)...de finom volt na. :D

Kép
danaaia

Dana!
A hangsulyon sok mulna...tényleg semmi gúny nem volt benne....Kisdobos becs szó !:oops:
A BARÁTOK KÖZTES KÉRDÉS NEM VICC,KOMOLYAN ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!
Vendég

A barátos kérdésre nem tudom a választ én se...:(

Az tuti a Gézáé, nem a Botondé, vagy mi a neve a másik unokának, annak is voltak piszkos ügyei nem?

Én már évek óta nem nézek Barátokközt...csak néha átkapcslunk mert a magyar1 már annyira tré...hogy még ez is jobb...na akkor látok futólag pár percet...

Kép
danaaia

Az oké,szinezéknek....na de gondold magad elé...
meggy-málna-cékla....és ez összeturmixolva kis cékladarabokkal... :shock:
ettől függetlenül lehet,hogy finom...mindjárt rendberakom magam,ugyis lekell mennem a boltba és megnézem van-é.... :lol:
Vendég

A neten nincs valami a tartalomból esetleg az rtl honlapján? na de mostmár húztam el, mert még pizsiben vagyok juuuuuj

Kép
danaaia

Szia Detti!:)
Majd fotózom, ígérem.:)
Csiri: én már régóta nézem a barátok közt-t, de én sem értek sok mindent.....például ezt sem.....Lehet , sokszor bealudtam? :?
A megyes-málnás-céklás aktíviára és is elröhögtem magam.... :lol: Hihetetlen, és valaki meg is eszi......fúj! Bár az emésztéssel tuti nem lesz gond utána..... :lol: :lol:
heni baba

hát a kivi összekutyulva spenóttal amúgy natúr, az se semmi végülis :D
várom a kstlás eredményét...remélem nem szapora futás lesz :)

Kép
danaaia

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:46-kor.
pironya

kóstolás bocsi

Kép
danaaia

Én nem elröhögtem magam,hanem megdöbbentem és azt hittem nem jól hallok....A reklámok a gyengéim....úgy kitudom forgatni...
A kicsi kamat,kicsi tánctól egyenesen rosszul vagyok,mert úgy röhögtem eleinte rajta,hogy rendesen kiakadt az állkapcsom... :lol:
Na meg van még egy....a Providentes....Az a csóri család,nyúlra,fenyőfára,tévére,mikróra,lassan már budipapírra is veszi fel a kölcsönt 400 %-os kamatra....Szerencsétlen faszi meg állandóan abba a kockás flanel ingbe nyomja tavaly nyár óta,mert a heti törlesztés miatt nem telik újra... :roll:
De az asszony az rendületlenül mondja,hogy nincs baj drágám...hivd a providentet...KÉSZVAGYOK TÖLE!!!!
"Annyira életszerű :? "
Vendég

Pironya!
15 éves fiu?Passz!szerintem ha most igazi kamasz,akkor mindegy mit csináltok,ugyse érdekli semmi... :lol: :lol: :lol:
Unokatesóm 15 éves és kisejön a szobából...csak msn,meg valami Emos zene
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.24 19:46-kor.
pironya

Na!Hátha ennyire akarjátok....mindjárt lemegyek...és tesztelek... :lol:
Még nem indultam el :oops:
Vendég

Sziasztok!

Montana!
Köszönöm ari vagy!
A 19 kg-bol szerintem már most sok a viz.
Na de mindegy!Ez van!

Danaia!
Terheléses vércukron minden rendben volt!
Nem is értem,de remélem minden oké.
Azért parázok!

Csiri!
Az a lové szerintem isBotond pénze!
:lol: :lol:
Vendég

Botond???
De akkor honnan tud róla Géza???Ott számolgatta...mondjuk azt sem értettem...
Meg Botond és Géza együtt laknak???
FFÚÚÚÚÚÚÚÚÚ GYEREKEK EZ MÁR A VÉG!!!!
AZ AGYI KAPACÍTÁSOMAT MEGHALADTA A BARÁTOK KÖZT....!!!!VALAMIT TENNEM KELL!!! :lol:
Vendég

Nyugi Csiri!
Ugyis kiderül minden!
Gondolom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

a 400% THM-es reklám nekem is az egyik kedvencem... nincs pénzük a közüzemi számlák kifizetésére, de az hogy új tévét vegyenek az életbevágóan fontos!!!! :x
tiszta hülyeség.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

MÓNI ÉS MINDENKI!!!!
ha kiderülne mindenképp szóljatok :!: :!: :!: ,mert ugye olyan nincs,hogycsak akkor nézzem amikor kiderül ez a simlisség....az meghogy én elnézzem ahogy a cérnavékony,szőke,nyávogós,mellkitevős mindig belött hajú,zuhanyalól is tökéletes sminkben kijövő Kingácska rázza a seggét....NA OLYAN ISTEN NINCS!!!!
Vendég

Barátok közthöz most nem tudok hozzászólni, mert a héten nem láttam. Biztos, sokat vesztettem vele.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindenképp szolok ha megtudtam valamit! :wink: :lol:
Vendég

tessék, egy kicsit elcsúszott pocikép.[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1205918612.3608.jpg[/img] [/img]

Kép
danaaia

Jajj majd el felejtettem!
Üdv Dettus!
Vendég

Ez meg itt a pocitartó öves pocak, kicsit homályos, bocsi
Kép [/img]

Kép
danaaia

óóó, Danaaia szép nagy poci!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Danaia!
Szép nagy a pocakod neked is!
Te mikorra vagy kiirva?
Vendég

sziasztok!

Sikerült felkelni bár nem sok kedvem volt, reggel elkapta a görcs a vádlimat mikor keltem fel pisilni. Azóta nem az igazi.

Köszi a dícséreteket, nekem is nagyon tetszik a kis formás fiús pofijaa fiamnak :D

Ma jön anyukám függönyt mosunk meg ablakot pucolunk, úgyhogy lesz mit csinálni. De már muszály, mert hónapok óta halogatom.

Azért majd jövök és olvasok valamint próbálok hozzászólni.

Tegnap a dokim megadta egy szülésznő elérhetőségét, fel fogom hívni nemsokára. Ti fogadtatok már?

Barátok közt: én is követem az eseményeket, de nekem sincs fogalmam se honnan lehet Gézu pénze.

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Május 29 a dátumom. :)

És köszi. Nekem mindig ilyen nagy...

Kép
danaaia

Bari hiányzik, most akkor vele mi is van? Depis, vagy csak nem valami komoly gond?

Kép
danaaia

Danaiia: szép óriás pocid van, és klassz a pocitartó öv

Dettus: üdv közöttünk!!

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Én május 27.re vok kiirva! :D
Majdnem egyszerre!
És megkérdezhetem hova valósi vagy? :)
Vendég

Kép

Hihetetlen,atya ur isten!!! Kb. 1.5 hete nem voltam itt. mert a kis párom nem dolgozott,és nem tudtam ide űlni. De csak olvasok,olvasok.
Rakok fel mostani pocak képet. később majd jövök még. Kép
6 honaposak voltunk tegnap.

Kép

Kata&Milán

oszman777

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.28 22:07-kor.
Vendég

de jó neked Buci, hogy ilyen sokáig tudsz aludni. Én - ha esik, ha fúj - 7 órakor felkelek, vissza fogom sírni ezt egy pár hónap múlva, de nem tudok mit csinálni, és a délutáni alvást sem kívánom. Lehet, hogy ennyi elég a szervezetemnek. Nincsen stressz stb. Ki tudja!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Móni!

Esztergomi vagyok! És te?

Buci! Szülésznőm már van, már dkim is majdnem.

Orsinak üzenem, hogy gyönyörűek a gyerekei, ugye ő tette fel a 3 gyerekről azt a műtermi képet pár oldallal ezelőtt...? remélem jól emlékszem, mert a memóriámmal vannak gondok mostanság :oops:

Na most szigorúan DOLGOZOM!!!!

Pápá

Dana

Kép
danaaia

szia Oszman!
szép poci. Ti is már berendeztétek a gyerekszobát?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Oszmann!
Na végre!
Már hiányoltunk!!!!!!!
De látom minden oké!
Szép a pocakod!
Vendég

Dana!
Én Szekszárdi vok! :)
Vendég

szia oszman,buci és kriszta és mindenki akivel már "taliztam" ma!
Szép nagy pocik!!!
nekem nem kell szülésznőt fogadno,azt meg még nem tudom,hogy olyan orvost aki beadja az érzéstelenítőt vagy altat...aneszteziológust kell-e keresni nekem...

Voltam a boltba...kemény 105 pénzért vettem MEGGYES-MÁLNÁS-CÉKLÁS AKTIVIÁT :shock: :lol:
fél óráig kerestem,merthogy nincs rajta nagybetűvel feltüntetve...(amin nem csodálkozok,mert biztos nem akarják,hogy valaki telerókázza a tejeshűtőt...)...tehát....némi kutatás után megtaláltam...pedig reménykedtem,hátha nincs és megúszom a kóstolást,hamár ennyire nagy pofám volt és bevállaltam,hogy megkóstolom...az van ráírva,hogy gyümölcs+zöldség és fél milis betükkel az oldalán,hogy meggyes-,málnás-céklás,....

bekészítettem fél liter ásványvizet,egy kiskanalat,vettem egy nagy levegőt...és kanalaztam,majd nyeltem...nem olyan gáz ízre....inkább maga az izkombináció a riasztó...azért meghagytam a többit,mert apa reakciójára is kiváncsi vagyok és nem adok mégegyszer pénzt érte...
Ja és Pironya!!!
a salaktalanítás része nem mutatkozott még....de mindenképp szólok ha lesz hatása :lol:

UGY LÁTOM, GÉZA PÉNZE ÖRÖK RELYTÉLY MARAD SZÁMOMRA... :roll: :idea:
Vendég

Ma reggel elkezdtük a teraszunk burkolását,amit évek óta halogattunk.Persze én "felügyelem" a munkálatokat,mert apa dolgozik. (valakinek pénzt is kell keresni)
Ha ezzel végeztek,lefestik a házat kívülről,meg a külső nyílászárókat.Nagy élmény lesz...főleg most nekem... :?

Holnap dokihoz megyek...

Kép
orsitigris

KITARTÁS ORSI!

nekem most jött el az az időszak,amikor felvettem a kismamatesttartást,mert úgy kényelmes....mikor poci előretolva és a gerinc rendesen homorú...másképp szétmegy a derekam estére..
Kép
Kép
Vendég

VAZZZE!!!!!!!!!!!!!!!LAPTETEJE..... :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?