Sziasztok!
Moni! Szép poci! Nem is látszik rajtad a 19 kg.
Én hétfőn voltam védőnőnél, 8kg jött fel idáig. És sajnos én is vizesedem. Most már a kezem is.

Estére nem tudom ökölbe zárni, annyira vizesek az ujjaim.
Buci! Édes a kis pofija! Mi pénteken megyünk 4D-re. Remélem lesznek jó képek.
Anyatej: egy évig éltem kint Németországban és ott hallottam a nőktől, hogy nem szoptatnak, mert tele van az anyatej méreganyaggal.

Csak hát előbb-utóbb a gyerek is azokat az ételeket fogja enni, amit az anyja és azok is tele vannak vele, akkor meg oly mindegy szerintem. Mert hát nem kaphat 18 éves koráig csak tápszert.
Műköröm: én is leszedettem a terhesség elején, de csak kényelmi szempontból, macerás volt kéthetente járni, amikor olyan rosszul voltam, hogy a vécéig is bajos volt eljutnom. Azóta lakkozok, de a lábamon már nem megy, mert nem férek hozzá a hasamtól.

Ma megyek kozmetikushoz, legyantáztatni ott, ahol én már nem tudom leepilálni, szintén a hasam miatt. Borotválást nem szeretem, mert szúr utána és állandóan csak viszket.
Horkolás: párom nem horkol, ellenben én igen.

De csak amióta terhes vagyok. Az orvos mondta, hogy ez az izomlazító hormonok miatt van, majd ha megszültem, megszűnik. Kipróbáltam az orrtapaszt, eleinte nem használt, de később igen. Valahogy megtanul vele máshogy lélegezni az ember, csak ezzel tudom magyarázni.
Csajok, akik nem házasságban éltek: az apasági nyilatkozathoz a nőgyógyász igazolásán kívül kell még valami? Személyi meg is ilyesmi gondolom igen, de valami más papír, amit külön be kell még szerezni?