Sziasztok!
Szelinek, Ádinak, Pankának boldog félévességet!
Zétinek boldog 7. hónapot! Beatricenek boldog 8. hónapot!
Mesi, Ágica: Dorka is negyed6-kor ébredt reggel

Elkiabáltam ezt a homeós bogyós dolgot... Úgy látszik, a lánykáink összebeszéltek. Remélem, holnapra későbbi időpontban egyeztek meg
Víz: egy ideje már Dorka is forralt csapvizet kap inni is, tápszerhez is
Hozzátáplálás:
én is úgy csináltam, hogy először csak pár kanállal kapott Dorka az új kajából, és egy-egy étel bevezetése 3 napig tartott. Általában a már kipróbált kajába kevertem az újat. Ha 3 napig nem volt gond, onnantól már bátran adtam (mondjuk a banánnál csak kb 1,5 hét múlva derült ki, hogy érzékeny rá Dorka).
A sorrend nálunk a köv. volt: alma, répa, krumpli, őszibarack, sütőtök, banán, cékla, meggy, körte, sóska, brokkoli, szilva, zöldbab, zöldborsó, csirkehús, sárgabarack, sajt (ez egyelőre még mikro-mennyiségben).
És ma már egy kis hagymát is kapott, ugyanis hagymával tettem fel dinsztelni a borsót. Kivettem az ő adagját, neki finomfőzeléket készítettem (répával, krumplival, husival), a többiből pedig magamnak csináltam borsófőzeléket. Fincsi lett mindkettő, Dorka ma is repetát kért
Silka: hogy sikerült a mai főzelék-akció?
Timi26: Sajnálom, hogy Anyukád így áll a dolgokhoz.
Nekem kicsit (nagyon) lelkiismeret-furdalásom van, hogy így kifakadtam a minap Anyósomra, mert egyébként tényleg csak jót akar nekünk, csupaszív...
Heni, majd írd meg, milyen volt a börtönben
Tök jó ötlet beállítani egy napra Apát: "csak" a babát kell ellátnia. Kipróbálom! Kíváncsi leszek, hogy bírja!
Néha én is kapok egy-két megjegyzést elmaradt házimunka-ügyileg. Pedig mennyi olyan dolog van, amit észre sem vesz, hogy megcsinálom, tök természetes neki (pl a tányérok, amiből evett, "maguktól" bemásznak a mosogatógépbe, és után "maguktól" a helyükre kerülnek és sorolhatnám)...