A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

hófordulós Beának, Zétinek, Szelinek, Pannának, Ádinak sok boldogságot!

Irina, Isten éltessen szülinapod alkalmából!

Sense: Imádom Botit! Nagyon ÉDES!Emmának is tetszik. :oops:

Mima 4:30 kor keltünk, ettünk, 1 óra fentlét, majd 1 óra alvás aztán köztünk még 1 óra alvás.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica
Enyém öcsi mivel már 4 éves nagyfiú, Lillának adja a babás játékait és amikor ott voltunk altatódalt énekelt neki :)

Viranka
Jó gondoltam, de olyan csúnya, hogy néha indulatunkban ilyeneket mondanak. Én legalábbis az ilyen dolgokon nagyon meg tudok ám sértődni :lol:
Nagyon jó Mira falvédője :)

Becka
De jó, h jelentkeztél :)
Nagyon jók a képek :) Levi nagyon helyes :)

Móni
Hurrá! Akkor kipihented magad? A térd meg biztosan berezelt, mert már jobb :lol: majd írok privit (még a válasz a lakással kapcs.-ban) bocs de addig sose jutottam el az utóbbi időben :oops:
Gyertek!!! Jajj de jó, jajj de jó :)

Irina
Szerintem tök jól kezdted :) én csak azt tudom leírni mi hogy folytattuk. Első nap 2-3 kanál az új ízből, másnap 20 ml, aztán ha minden ok 80 és ha minden ok és megeszi mehet 120.
Lilla még ennyit sosem evett meg, de 100-at már igen. Új íz. Én úgy szoktam, ha elfogy egy üveg, vagy akármi és túl vagyunk a nagyobb adagon akkor kezdjük a követlkező ízt. És abból megint 2-3 kanál és fokozatosan emelni az adagot.
Mi most ebben a hónapban még csak gyümi. Következőben kezdjük a főzeléket.
Na kb uezt írtam le én is :)

KépKép
KépKép
fleur

Sense
Cukii Botond :)

Irina, Sense eláruljátok nekem mi mindent tud ez az etetőszék, esetleg ár? Mi is most vagyunk keresésben.
Nekem eddig a Chicco Polly volt a szerelmem :)

KépKép
KépKép
fleur

Móni! Kedvet a kistesóhoz nem nekem kell csinálni, hanem Apának! :wink: Én csak meggyőzöm magam, hogy elég egy bébi is! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Használ már valaki (felforralt, lehűtött) csapvizet???? :roll: Akár tápszerhez, akár inni.

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok, köszi! Kb. én is így gondoltam, siettetni egyáltalán nem akarom Ádit, de jó lenne, ha 2-3 evést már úgy fél év múlva ki tudnánk váltani. Szopi meg ameddig lesz. :-)

Fleur: ez a szék (Peg Pérego Merenda) szerintem szinte mindent tud, amit nem: nincs kereke és nem 7 fokozatban dönthető, hanem 4-ben kb. De ezt leszámítva elég felturbózott. ;-) Én a Brendonban vettem annyiért, amennyi a honlapjukon is áll: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... %20merenda
Mondjuk még tervezünk babát, ezért is ruháztunk be egy ilyenre.

Kép
Kép
irina

Regi: Én elejétől fogva csapvizet használok a tápszerhez. Most még inni is azt adok, de ha már többet fog inni, akkor kifejezetten babavizet fogok venni. :wink:

Nekünk is extra nyügi napunk van, úgyhogy megyek is. :(

KépKépKépKép
meryke

Sense, köszönöm!
Boti egy tündér, és tiszta anyja!!!
Szerintem is szupi székeink vannak! ;-)

Kép
Kép
irina

Viranka: 1/2 2-1/2 3-ig én is szórakoztattam VikDant! Aztán 1/4 6-kor kelt! :(

Regi: ha épp elfogy az ásványvíz nem esem kétségbe, forralok csapvizet. Most már nem látok különbséget köztük (mármint VikDannak nem fáj tőle a hasa)
Tényleg nagyon csini vagy a képen! :D

Fleur: ráérsz még fogyózni, de ahogy a többiek mondták a tali után nincs mit szégyellned! :D

Irina: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Nagyon ki vagyok akadva anyámra!!!
Tegnap szólt apu, hogy nem segítenék be 1 órácskát ügyintézni, mert az öcsém, húgom betegek, ő van a boltban, nem tud kimozdulni!
Anyuval meg is beszéltük, hogy reggel leteszem nála VikDant, hogy nyugodtan tudjak ügyintézni ne kelljen ki-be rakosgatnom a gyereket a kocsiból!!!
Erre megyek reggel, anya sehol!!! Hát, dolga akadt! Nem gond, mert meg tudtam oldani VikDannal is a dolgomat, de akkor mi a francért beszéljük meg, hogy ottmarad nála???
Vagy miért nem szólt, hogy mégsem jó neki!!!
Érdekes módon épp akkor ért haza amikor mi is! Bevittem a gyereket, hogy megetessem, végig panaszkodott, hogy mennyire nem érzi jól magát! (csak azért, hogy még véletlenül se maradjunk egy kicsit se). Mondtam neki, hogy már itt sem vagyunk csak nem akartam a kocsiban etetni. Erre ő szabadkozni kezdett!!! :evil:
Bezzeg, ha nem hagyom ott a gyereket nagy a szája, hogy miért nem?!?!?!?
Ja, tegnap találkozott egy barátnőmmel, aki mondta neki, hogy milyen ügyesen forog már az unoka! Erre ő: "én nem is tudtam hogy már forog!!!"
Na, ez az én anyám!!!
(anyósom meg alig vár már minket. Felhívott, hogy miket vegyen a kicsinek (anyám eddig egy rugit vett, oszt slussz), mert nem szeretné ha hiányt szenvednénk valamiben!
Na mindegy, ez csak egy kis kitérő volt...

Sense: nagyon édes Botond baba!!!

Gremese: este ünnepeltetek??? :D

Kép
Kép
timi26

Regi!
Én mindig is csapvizet használtam forralva. Nemcsak tápszerhez, hanem akkor is, amikor csak vizet iszik Botond!

Irina!
Olvastad az etetőszék használati utasításának magyar fordítását ??? Azt hittem, lefordulok a székről annyira nevettem.
idézem :

"Az etetőszék dupla tálcával van felszerelve, az alsó játszára szolgál míg a felsőn étkezni lehet teljesen higénikus körülmények mellett, mivel könnyen elmosható (mosogatógépben is).
A papizó :lol: :lol: tálca eltávolításához azt az alatta lévő tálcáról le kell kapcsolni..."

"Az etetőszék támlája lehajtható 4 pozícióba : a papizáshoz, a játékhoz, a relaxhoz vagy az alváshoz."

Hát magyar ember nem lektorálta a fordítást, az tuti! :lol: :lol: :lol:

Fleur!
Én eszméletlen sokat filóztam etetőszék ügyben. A legolcsóbb-tól a legdrágábbig mindent végiggondoltam. Ez árban egy erős középréteg. De sztem nagyon kényelmes a piciknek. Aért 2-3 hónapos babáknak nem ajánlanám. Botond már majdnem stabilan ül (időnként :shock: ), és sztem pont így jó neki.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi!
Azt hiszem, az lehet a legrosszabb, ha az ember lánya az anyjára nem számíthat. :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó,
Ma extra nyűgi napunk van. Délelőtt aludt 1,5 órát, de már olyan fáradt volt, hogy alig élt, evett ( 1 órával korábban mint szokott) és be is aludt. Felkelt és egyfolytában ásított. játszott majd evés és be is aludt. Ilyenkor szokott 2 órát aludni, na nem tudom ma milyen lesz a du-áni alvás. Kíváncsi vagyok. Most a foga fáj, vagy este többet kéne egyen mert 4 kor már éhes..pedig napró napra többet eszik. Este jó a tápszer nem? a pépet ( milumil HA )uzsira eszi + tápszert is iszik. NEm tudom, vagyálmában etetsemm még? NEm akarom tömni, de reggel 4-5 kormár halál éhes. Este 8 kor eszik és be is ájul.szóval ez így jó??

Víz: nekünk víztisztítónk van, így nem forralom neki a se a tápszerhez se csak úgy inni. Be is vizsgáltattuk a vízműnél. azt mondták szuper a szűrő, nyugodtan adhatjuk forralás nélkül.

Kitakarítottam!!!!!
Mostmár Anyósom rendszeresen jön vagy szerda vagy csüt reggel és ki tudok takarítani. addig marad amíg kész nem vagyok ja és míg Emma alszik addig segít letörölgetni! Jó fej anyós!!!! És ami fontos Emma imádja és jól bánik vele. Követi a kéréseimet, mit lehet nem lehet......stb.
végre megebédeltem.!!!Juhéj. Jókai bableveset! yammmi

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk Ha maradt még egy kicsi bableves küldhetnél :wink: :lol:

Timi26 Hát elég fura az anyukád. Az enyém, ha ők jönnek vagy mi megyünk lesi minden kívánságomat és mindent megtesz, hogy tudjak pihenni :lol:

Sense Boti nagyon cukiiiii :lol: :lol:

Fleur Nem igazán, folyamatosan azt lestem mikor jelez :roll: :oops: de azért többet aludtam egy kicsivel mint szoktam :lol: :lol:

Tök jó, hogy most írjátok ezeket a gyümölcsös dolgokat. Mi jövőhét kedden kezdünk és így legalább nem kell sok oldalt visszalapoznom ha elakadok :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most hívott apa. Vettünk egy autót végre :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hello Lányok,

Viranka, h Te milyen ügyi vagy!!! :lol:

Becka, Sense, jók a képek! A kéztartós kép külön csillagos ötöst érdemel! :wink:

Regi, mi is csapvizezünk a kezdetek óta.

Beugrottunk mázsálásra du. Hááát, (szokásunkhoz híven) nem vittük túlzásba a hízást. 1 hónap alatt bő 20 deka, így ma 7280-at mutatott a mérleg. :roll: 2-3 hét múlva vissza kell menni és holnaptól emeljük a főzi adagot napi 2-re. Hátha...

silka
silka

Elfelejtettem írni :
Botond szókincs megint bővült. Most az addaaddaadda és a babbababbabba a menő. A héten voltunk az Árkádban. Egy spar-os kocsira tettem a hordozót, és azzal sétáltunk. Botond pedig végig kiabált, hogy addaaddaaddaadda. Annyira édes volt. A fél Árkádot elbűvölte. :oops:
Egyébként pirospont az Árkád postájának: álltam sorban, kb 10-en voltak előttünk, és a vezető előrehívott, hogy ne kelljen a picivel várnom. Annyira ritkán fordul elő ilyesmi velm, hogy először nem is értettem, mit akar. :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Fleur! Szeli takaróval alszik, de asszem beruházok egy hálózsákba. :roll:

Becka! Hát így én is ellennék, ennyi barátnővel és babával. Levi nagyon édi! Jók a képek! :D
A tegnapi nap is olyan jól sikerült. El bírnám viselni mindig!!! :D

Irina! Mi, ha újat próbálunk 3-4 nap múlva jön a következő íz, amit még nem evett. Első alkalommal pár kanállal, utána már adok neki 40-50 millit (feltéve ha ízlik neki). Tízóraira meg kapja a már megszokott gyümiket (alma, őszibarack, vilmoskörte), abból már szerintem meg is enne egy egész üveggel, holnap úgy kapja. Most inkább a zöldségeket kóstoltatom. Több-kevesebb sikerrel. :? Például a sárgarépát csak úgy köpte kifelé, és olyan fintort levágott :shock: (bár az első kanál őszilénél is ezt csinálta)… Pedig megkóstoltam, és nem volt rossz. A sütőtökkel is így jártunk. Ha így haladunk, csak gyümit fog enni. :wink: :lol: Bár az almás krumplinál még nyögött is, úgy ízlett!!! :wink:

Boti nagyon aranyos abban a székben!!! Na meg az elefánttal a szájában!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja elfelejtettem írni kaki témához. Nekünk is pár napja nagyon szilárd mint a felnőtteknek és Lilla eléggé erőlködött vele. Azt mondta a védőnő ez ilyen korban még nem túl jó inkább hígabb legyen, mert később aranyér problémákat okozhat.
Szóval van egy gyógyszertári csepp amit lehet neki adni, de amúgy én azt vettem észre a Sinlactól volt. Úgyhogy én most Sinlac nélkül adtam neki barackot és rendeződött a dolog.
Amúgy a csepp neve Laevolac szirup és napi 1 kanál. Recept nélküli, étkezés előtt.

És Kiskolbival beszéltem ma telefonon. Nagyon hiányzunk neki, és puszil mindenkit csak a főnöke egy rakás melóval elhavazta. Nem tudom én hány cikket kell írnia és még egy előadást is kell tartania, ami Máté mellett nem könnyű, mert
ugye cirkál és nem alszik napközben.
Talira nagy valószínűséggel jönnek.

KépKép
KépKép
fleur

Itt a katasztrófa elhárító brigád jelentkezik a Lilla nevű ciklon végig söpört a lakáson :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Irina
Ezer köszi
Kép

Timi
:evil: hát anyud ultra gáz

Kaqk
Én este adom neki a pépet vagy Sinlacot lefekvés előtt. Nem túl sűrűn, de azért az tuti sűrűbb mint az anyatej.
Az fini lehetett :)

Víz: nekünk is víztisztítónk van ebben van szén és UV szűrő is tehát a bacikat is megöli a vízben, szóval teljesen biztonságosan adható lurkónak :)
meg mondjuk mi is ezt isszuk :) megfőzni is ezt használjuk :)

Móni
Azért gyümi kérdésben én is szívesen segítek :)
Hurrá :) milyen kocsi??

Sense
Fú ez tök jó :)

No megyek mert van egy kis garázdám :)

KépKép
KépKép
fleur

Timikém, köszönöm!:-)
Sajnálom, hogy anyukádban csalódtál, valóban ez fáj az embernek leginkább.

Sense: jaja, a PAPIZÁSon én is sokat kacarásztam. Milyen kis édesen gügyögnek nekünk! ;-)

l. móni: gratulálok az autóhoz, nagy lehet az öröm!!! :-)

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM A KAJÁS LEÍRÁSOKAT!!!

Lányok, mondjátok, hogy én viszem túlzásba a problémázást, de ezen megint kiakadtam:
Nestlé Alma banánnal bébidesszert. 4 hónapos kortól ajánlják. Erre mi van benne: almavelő, banánvelő, CITROMLÉ-KONCENTRÁTUM, C-vitamin. Könyörgök, citrusféléket 12 hónapos kortól lehet adni!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
irina

Fleur: igen, a barack székletlazító, tök okos vagy, hogy azt adtál Lillácskának! A Laevolacot szorulásra nekünk is ajánlotta a gy. doki, még a szélcsövezés ELŐTTre. Használni nem használtuk még, úgyhogy nyilatkozni nem tudok róla, de van itthon egy üveggel.

Kép
Kép
irina

Na apa elment fiubuliba. Már megint.:-( Szóval csak csajok van nállunk. Kiváncsi leszek a fürdetésre, Emma annyit izeg mozog, hasrafordul a kádban fürcsi közben..... nem tudom hogy mosogatom meg mindenütt!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni! Fotót az autóról! Szuper! :D

Köszi az infókat! :D Akkor asszem mi is áttérünk a csapvízre, mert Apa már utálja hazacipelni a Jana babavizet. :?

Kép

Kép
regcsiken14

Csak gyorsan, mert felébred, nemrég értünk haza, dobok pár képet.

A hófordulósoknak gratulálok, Irina, boldog, boldog szülinapot!

Hozzátápi, mi csak gyümit eszünk, alma, barack, körte, banán, ebben a sorrendben egy hétig egyféle, bár mindegyikhez tettem vagy almát, vagy barackot (mármint a banánhoz és a körtéhez), mindegyiket szereti, kétszer esszük naponta de. és du..
A banánhoz rakok egy kis kamillateát, így nincs gond a kakival, és nem is allergiás rá, sőt imádja. Két hét múlva megyünk a tanácsadásra, akkor kérezem a főzit, úgyhogy márciusban még csak gyümi.

Fleur, jövő héten beugorhatunk:), holnap írok privit.

Jövök holnap.

Egy napon születtek Palkóval, együtt voltunk az anyukájával a kórházban.

Kép
Kép
Alsó fogak, végre le tudtam fényképezni Kép

Kép
Kép
nektarin

Nektarin: gratula a cuki fogacskához!

Móni: képet a kocsiról!!!
Sajan a leves elfogyott. Legközelebb!!!! ok?!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Fürödj vele, tök buli!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Emmácska jól eljátszik magában, én meg unatkozom, lassan jön a híradó! hol van mindenki??? Mikorén tudok jönni a kkor senki más???

KépKép
kaqk
Debrecen

De egyedül hogy oldod meg? hogy szállsz be, ki törölközés stb........???

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon gyorsnak kell lenia fürdés után, mert olyankorra már hulla fáradt és éhes!!!!! Bár most extrán fog fáradt lenni mert nem 5 kor hanem 3/4 4 kor kelt du-án.

KépKép
kaqk
Debrecen

oldalt kezdtem, oldalt kezdtem!!! juhéééjjjjjjj már jó rég nem sikerült, pedig most nem is nagyon hajtottam rá! :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

I.Móni! Gratulálok az autóhoz!

Regi!

Én a felforralt-lehűtött vizet arra használom, hogy a tejpépet elkeverem vele.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Ma ketten vagyunk Marcival, már alszik, de én már kb. 2 órája nagyon rosszul vagyok.
Szerintem leesett a vércukrom, nem ettem ma rendesen. Még ki sem teregettem! Na, megvárom, hogy elmúljon a szédülés aztán megyek.

Ma találkoztunk Milénával és Zétivel. Igazi nagylegény már! Nagyon édi!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nektarin! Nagyon helyesek!!! :D
Nekünk is van "ikertesónk" az utcában, de mostanában valahogy nem egy időben sétálunk... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Hát igen, aztán akartam is írni, hogy elég bonyi, ha egyedül van az ember... :roll:

Jaj, én meg nem tudom, mit csináljak. :?: Szeli mostanában a délutáni alvásból 4-kor ébred, 6-kor már nem alszik el újra, emiatt nem bírja ki 8-ig. Minden este egy naaaagy hiszti... Tegyem le 7-kor aludni??? De akkor nem fog nekem hajnalban kukorékolni? Így is korán kel (5-kor mostanában)... :roll:
Viszont így meg cumisüvegen :wink: alszik el, ami nem igazán jó. :? Meg már azt se tudom, hogy a cumizás miatt eszik-e este, vagy tényleg éhes... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Anikó: egyél valamit, de legalább valami cukrosat igyál!!! Remélem már jobban vagy!!!

Köszi az együttérzést anyatémában. Sajnos regényt tudnék írni, hányszor tett már be nekem, vagy hányszor alázott meg nyilvánosan! De megtanultam ezzel a tudattal együttélni. Általában kerülöm a találkozást. Szerencsére ha el is jön 5 percnél tovább nem marad, ha meg mi megyünk általában csak a boltig. Rebekát el szokta vinni (azt mondja ő a szíve csücske). Őt még tudja befolyásolni.
Na ezt a témát befejeztem, csak kibukott belőlem, bocsi!

Borult az esténk, nagyságos úr most ébredt fel, pedig ilyenkor már aludni szokott!
De titokban reménykedem, hátha így majd éjszaka alszik! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Az én anyukámmal csak annyi a gáz, hogy nem szereti, ha megkérik valamire "nehogy már valaki megmondja, mit csináljak" típus (ezért is van egyedül szerintem). Úgyhogy elég nehéz segítséget kérni tőle. :?
Nagyon sajnálom, hogy anyukád ilyen nehéz természetű :( , szerencse, hogy anyósod rendes!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Nagy királyok voltunk. Emma fél 4 óta fenn kukorékol, nem volt hajlandó visszaaludni pedig REGI: ilyenkor szokott vagy fél órát durmolni Most nem. Nagynehezen kiborta fürdésig mindig vmiúj helyre új dolgok közé viszem és akkor lefoglalja ha már aludni nem akar. fél 8 kor van fürcsi nállunk+-10 perc. Na most ajárókában felült vagyis 4 kéz-lábról kült oldalra és az egyik kezével tartja magát! Ma először! olyan édes volt.
A fürcsi is egész jól sikerült. Persze a kiskádban is volt ülés , hasalás, oldalrakiülés, de egész ügyik voltunk, viszon utánna ordítás, éhes és pokoli fáradt volt. Majd benyomott 260ml tápszert! ennyit még sosem, és szinet 5 perc múlva be is aludt! Kiváncsi vagyok mikor ébred először?

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, nekünk ma jó napunk volt:-)
Igaz csak 3x aludt, de nem volt hisztizés. Én nem tudom, hogy hogyan , de ha csak ketten vagyunk nagyon édibébi, semmi sirás, csak mosolygás. És olyan kor egyedül is tök jól elvan, hintázik, játszik...ha meg apa itthon van, mindig cipelteti magát :? Szerintem nagyon okos :idea:

Holnap megyek a börtönbe tolmácsolni. Olyan kivi vagyok milyen egy börtön. De azért izgulok is, mert 2 éve nem tolmácsoltam :oops: pedig ez a szakmám.

Heni
KépKép
heni81

Hol van mindenki??

KépKép
kaqk
Debrecen

Biztos akkor kezd az éjszakai műszakmire én kidőlök. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szelinek, Ádinak, Pankának boldog félévességet!
Zétinek boldog 7. hónapot! Beatricenek boldog 8. hónapot!
Kép

Mesi, Ágica: Dorka is negyed6-kor ébredt reggel :cry: Elkiabáltam ezt a homeós bogyós dolgot... Úgy látszik, a lánykáink összebeszéltek. Remélem, holnapra későbbi időpontban egyeztek meg :wink:

Víz: egy ideje már Dorka is forralt csapvizet kap inni is, tápszerhez is

Hozzátáplálás:
én is úgy csináltam, hogy először csak pár kanállal kapott Dorka az új kajából, és egy-egy étel bevezetése 3 napig tartott. Általában a már kipróbált kajába kevertem az újat. Ha 3 napig nem volt gond, onnantól már bátran adtam (mondjuk a banánnál csak kb 1,5 hét múlva derült ki, hogy érzékeny rá Dorka).
A sorrend nálunk a köv. volt: alma, répa, krumpli, őszibarack, sütőtök, banán, cékla, meggy, körte, sóska, brokkoli, szilva, zöldbab, zöldborsó, csirkehús, sárgabarack, sajt (ez egyelőre még mikro-mennyiségben).
És ma már egy kis hagymát is kapott, ugyanis hagymával tettem fel dinsztelni a borsót. Kivettem az ő adagját, neki finomfőzeléket készítettem (répával, krumplival, husival), a többiből pedig magamnak csináltam borsófőzeléket. Fincsi lett mindkettő, Dorka ma is repetát kért :D

Silka: hogy sikerült a mai főzelék-akció?

Timi26: Sajnálom, hogy Anyukád így áll a dolgokhoz.
Nekem kicsit (nagyon) lelkiismeret-furdalásom van, hogy így kifakadtam a minap Anyósomra, mert egyébként tényleg csak jót akar nekünk, csupaszív...

Heni, majd írd meg, milyen volt a börtönben :D

Tök jó ötlet beállítani egy napra Apát: "csak" a babát kell ellátnia. Kipróbálom! Kíváncsi leszek, hogy bírja!
Néha én is kapok egy-két megjegyzést elmaradt házimunka-ügyileg. Pedig mennyi olyan dolog van, amit észre sem vesz, hogy megcsinálom, tök természetes neki (pl a tányérok, amiből evett, "maguktól" bemásznak a mosogatógépbe, és után "maguktól" a helyükre kerülnek és sorolhatnám)...

Kép
dotildi

Nektarin Nagyon édes együtt a két kis srác :lol: :lol:

Heni irígylem a jó napodat :oops: a miénk elég fárasztó volt, főleg a du. A mai volt a héten a 3. ANYA-napja. Csak úgy volt jól ha hozzámért. Ha kicsit messzebb kerültem tőle sírt. Talán 3 órát nem volt kézben. De mondjuk akkor nevetett is :roll:
Sok sikert holnapra+++

Regi Hozd előrébb nyugodtan az alvást. Nálunk nem okozott fennakadást. Grétike eleinte fél 10-10-kor aludt. Aztán már 9-kor elájult és mostanában már 8-kor alszik. Ébredni meg ugyanakkor szokott. (hacsak nem ébred többször egy éjszaka valamilyen nyűgje miatt, mint pl a fog vagy pocak vagy épp lerugta a takarót és fázik :? )

Fotót holnap teszek fel az autóról igérem. Ford Focus combit vettünk. Metálszürke :lol: :lol:

Anikó Megvan már a vizsga eredménye?

Kaqk Hát, akkor erről a finom levesről lemaradtam :( De majd legközelebb...... :wink: :lol: :lol:
Emmácska hízókurára fogta magát :lol: :lol: :lol:

Mesi milen napotok volt?

Maggie Tudom, hogy ott van nálatok anyukád és gondolom nagyon elfoglalt vagy de azért jelentkezz be kérlek, hogy minden ok.

Hajni Kezed javul?

Kiskolbi Várunk vissza. Remélem a szobacirkálód már teljesen jól van.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina, nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép

(ennél helyesebb, tortából kiugró pasit sajna nem találtam hirtelen)

Kép
dotildi

Kaqk vagy még? :lol: :lol: :lol:
Vagy már kidőltél? :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi Mosogatógép. De jó neked :roll: Mondjuk nekem is megigérte apa, hogyha meglesz a lakás akkor kapok egyet :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

na látom most én üldöztem el mindenkit.

szép álmokat, én lefekszem

puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok szerintetek Emeséék ünnepelnek????

Heni
KépKép
heni81

Juba meg biztos dr. Haust néz :?

Heni
KépKép
heni81

Szóval sehol senki, igy én is tvzek mig megjön apa.

Mindenkinek nagyon szép álmokat és reggelig tartó alvást kivánok!!!!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?