Jó reggelt

!
Hát én nemtom, mi van, fejlődési ugrás, vagy csak anya köll

, de pici lányom 1/2 2-kor nem akart magától visszaaludni

. 15 perc szopi kellett...aztán 1/4 7-kor újra

. De megint visszaaludt

.
Viranka, öngyi hangulat rámragadt...tegnap úúúgy felbosszantott apa, hogy asszem ma nem fogok hozzászólni

...vagy ha igen, azt se szépen

.
Rendrakásba fogom fojtani a bánatom

.
Timi26, tudom, anya témát már kitárgyaltuk, de tudod, enyém se jobb

. Ha véletlenül havonta 1x megjelenik nálunk, csodálkozom

. Akkor is csodálkozom, ha elviszi Bencét (és Dorkát, a hugom 5,5 éves kislányát) gyereknapra vagy más rendezvényre, és költ rájuk (bár volt már, hogy megkaptam, mennyi pénzt hagyott ott...

). Ha megkérem, vegyen valamit, kifizetteti...még ha 200 Ft-ról van is szó

. Anyósom, sőőőt, anyósom huga és családja (ők a debreceniek) állandóan az én gyerekeimre költenek

. Lesik minden félszavamat, hátja elszólóm magam, hogy mi kellene, és legközelebb, ha találkozunk, már hozzák is

. Egyébként anyu huga is a múltkor két szatyor ruhával állított ide Pankának, felvásárolta ő is (mint
Regi 
) a fél Tescot, a másik szatyor ruhát meg turizta

.
És anyut már nem is merem megkérni, mert előtte mindig elmorogja, hogy neki mennyi dolga van, ő milyen fáradt stb...tehát ha muszály megkérnem, akkor is gyomorideggel...Bence elmúlt 7 éves,
soha nem aludt ott náluk, mert az felborítaná az ő mindennapi életüket (ja, és 3 kutya a házban, akik ugatják a gyerekeket)...Anyósom most is elvitte több napra...Pestre vitte moziba...nyaranta Debrecenbe is elviszik...viszik kirándulni Nyíregyházára, Hajdúszoboszlóra...
Kicsit kisregényre sikeredett, de nem hiszitek el, milyen sz@rul esik ez nekem, hogy Pisti családja ennyire máshogy áll a gyerekekhez

, meg úgy általában a segítséghez. És tegyük fel (persze ne tegyük fel, de az ember lánya, főleg ilyen összeveszések után elgondolkodik rajta), mi lenne, ha egyedül maradnék a két gyerekkel?! Asszem hallgathatnám, hogy az én életem, oldjam meg

. Hát egyedül biztos nem menne...

.
Bocs, hogy így korán reggel depizek, de ez még a tegnaphoz tartozik ...
Süt a nap!!!!!

Legyünk happyk

!