Hát sziasztok!
Nem tudtam tegnap jönni, éjfélig mosógépet szereltünk és kézzel mostunk a férjemmel

De legalább sikerült volna megjavítani... Mindegy,mi megpróbáltunk mindent....
Törpezs, ne aggódj, abból a dekából csak a fele kell jóesetben! Tetszik az elnevezésed....

Hajrááááá! (Mi is azért mentünk longra, hogy több tüsző legyen... lett is volna 4 helyett 10...
Lányok, most nem tudok visszaolvasni, megyünk a férjemmel el mindjárt, csak láttam, kerestetek... később jövök, ha hazaértem...
Szóval: nagyon "boldog" vagyok, tanárúr megnézett, és mondta, hogy gyönyörűen működöm. A mizéria óta ugye eltelt 1 hónap, és a petefészkem szuperül funkcionál. Ott látott egy 21-es tüszőt

Azon az oldalon. És a nyálkahártya is szép vastag. mondta, hogy be lehetne most is ültetni, 3-4 nap múlva az emriókat, de inkábbb várjunk még egy ciklust. a másik oldalon nagyon pici tüszők voltak. (igaz, sok, 10-12)
Szóval megnyugodtunk... A hasamhoz odaragadt bőrről azt mondta, hogy majd felszabadul, ne piszkáljam. Hát csak szabaduljon

Ezek szerint nem hozzáöltötték...
Gil, csíkos pulcsiban voltál, ugye? Én 3-mal mögötted álltam a recin, akkor kerültél sorra, mikor én beléptem. Gondoltam, majd a vérvétel után elkaplak

Erre úgy kiviharzottál, hogy bottal üthettem nyomodat:) Majd legközelebb! (Pedig amikor végeztem, még fel is mentem az 1- emeletre, de már nem voltál ott- Sőt, senki.
Biztos a húsvét miatt... aki válaszhtat, nem pont most megy rá a projektre....
Nika kitartás! Miért is lenne kedved... Elvégre nem egy leányálom ez az egész... ami motiválhat, az az eredmény.. Mi igazán megtanulunkküzdeni, és nem feladni! És a pozitív oldalát látni a dolgoknak!
Vicky, én is várnék azzal a gyógyival.. Hátha...
Csibe, mindjárt mész!
Hú, szuper, hogy így meggyarapodtunk. Lassan külön táblázatot kell gyártsak, hogy tudjam én is követni az eseményeket!