A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Akkor ugyanúgy vagyunk! :lol:

Eddig antagonista volt, és 4-4 petesejt lett.
Most több petesejtre hajtunk! :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Hát sziasztok!
Nem tudtam tegnap jönni, éjfélig mosógépet szereltünk és kézzel mostunk a férjemmel :) :( De legalább sikerült volna megjavítani... Mindegy,mi megpróbáltunk mindent....

Törpezs, ne aggódj, abból a dekából csak a fele kell jóesetben! Tetszik az elnevezésed.... :) Hajrááááá! (Mi is azért mentünk longra, hogy több tüsző legyen... lett is volna 4 helyett 10...

Lányok, most nem tudok visszaolvasni, megyünk a férjemmel el mindjárt, csak láttam, kerestetek... később jövök, ha hazaértem...

Szóval: nagyon "boldog" vagyok, tanárúr megnézett, és mondta, hogy gyönyörűen működöm. A mizéria óta ugye eltelt 1 hónap, és a petefészkem szuperül funkcionál. Ott látott egy 21-es tüszőt :) Azon az oldalon. És a nyálkahártya is szép vastag. mondta, hogy be lehetne most is ültetni, 3-4 nap múlva az emriókat, de inkábbb várjunk még egy ciklust. a másik oldalon nagyon pici tüszők voltak. (igaz, sok, 10-12)

Szóval megnyugodtunk... A hasamhoz odaragadt bőrről azt mondta, hogy majd felszabadul, ne piszkáljam. Hát csak szabaduljon :) Ezek szerint nem hozzáöltötték... :)

Gil, csíkos pulcsiban voltál, ugye? Én 3-mal mögötted álltam a recin, akkor kerültél sorra, mikor én beléptem. Gondoltam, majd a vérvétel után elkaplak :) Erre úgy kiviharzottál, hogy bottal üthettem nyomodat:) Majd legközelebb! (Pedig amikor végeztem, még fel is mentem az 1- emeletre, de már nem voltál ott- Sőt, senki.
Biztos a húsvét miatt... aki válaszhtat, nem pont most megy rá a projektre....

Nika kitartás! Miért is lenne kedved... Elvégre nem egy leányálom ez az egész... ami motiválhat, az az eredmény.. Mi igazán megtanulunkküzdeni, és nem feladni! És a pozitív oldalát látni a dolgoknak! :)

Vicky, én is várnék azzal a gyógyival.. Hátha...

Csibe, mindjárt mész! :)

Hú, szuper, hogy így meggyarapodtunk. Lassan külön táblázatot kell gyártsak, hogy tudjam én is követni az eseményeket!
Vendég

Nika!
Ne a kilókat nézd!!!!!!!!!!!! Aznem jelent túl sokat! Először is, az elején a víz megy ki a testedből. azért a hírtelen kilóba mérhető fogyás! Utána meg a zsír átalakul izommá és akkor meg azért nem fogod tudni kilóban mérni a fogyást! De viszont mint írod, ruhákon gyönyörűen észre veszed!! Ez a lényeg!!! Kitartás! Ugyan én még soha nem fogyóztam, de hízókúrán voltam már és az is rettenetes! :?
Brumi!
Örülök, hogy már teljesen rendbejöttél! :) Remélem soha többet senkivel nem fordul ilyen elő! Akkor jövő hónapba beülti? Izgi!! :)
Noki!
Minden jó, ha a vége jó!!! :D :D Ezt megúsztad!
kira76

Brumi
Örülök,hogy jól vagy!

Noki
Ha ilyen rosszul kezdődött csak jó vége lehet :wink:

Nika
Nem feladni!Szépen lassan csak lemennek azok a fránya kilók!

Kíra
De jó neked,hogy hízókúrára szoktak fogni!

Gil
Kiváncsi leszek majd a véleményedre!

Dugó
Üdv újra itt :D
gabicsibe

Sziasztok!

Mikor ilyeneket olvasok, mint ez a gyógyszertári történet, mindig elrémülök, hogy mibe vágok bele. :( :( Persze, biztos nem ez a legrosszabb benne, csak én olyan kevés dolgot tudok könnyedén venni, piszlicsáré ügyeken is rengeteget tudom túráztatni magam. Rosszul raktak össze. :oops:

Újra kérdezem az a jól értesülteket, hogy vajon Wiegandt doki és Szűcs doki lesz-e a jövő héten?

Köszi:
Orsi
dnorsi

Adri,Dóri
MI volt tegnap????

Kép Kép
gabicsibe

Orsi
Bessy holnap kérdezi meg Szűcs dokit,hogy lesz-e!
gabicsibe

Gabicsibe!
Az már a múlté! :D Most inkább kicsit fogyóznom kéne nekem is, de nem fogok. Nekem csak a hasam nagy, de ez meg örökletes. Ha fogyni kezd a hasam eltünik a fenekem! :lol: :lol: Külömben meg semmivel sem jobb azon kinlódni, hogy hizzak, mint fogyni! Aki nem volt pálcikaember, az nem tudja milyen rossz! Sokat csúfoltak... (zergelábu, málnakeverő lábu...) Hát hidd el nem nagy élmény! Nyáron 40 fokba pulcsit kötni a derekadra, mert seggetlen vagy... Életembe nem volt rajtam szoknya. Rövidgatyát is csak 2 éve merek felvenni. Úgyhogy nem voltam irigylésre méltó!!! De sajnos én tehettem róla. 13 évig cigiztem. :oops: 2-3 éve tettem le, amikor bele akartam vágni komolyabban ebbe a babaprojektbe. Második nikotinmentes évbe kezdtem el hízni. Híztam 10 kilót, de még így se vagyok kövér... 174 cm magassághoz voltam 50-52 kiló! :oops: Na hát ennyit a fogyiról, meg a hízókúráról! :) :) Mindkettő rossz!
kira76

Sziasztok!

BEkukkantok egy kicsit :)

Gil ez tök szuper :) Prolaktin szint rendben?

Noki nem semmi a sztorid, elhiszem hogy ideg voltál, nekem tavaly nyáron volt hiánycikk az Orgalutrán mindenhol jártam már majdnem sírtam amikor Konc tanárúr mondta hoyg neki van dugi adag:) De nem kellett mert végén vmi nagyker megszánt és leszállították a János patikába, majdnem elmentem a Miniszterig is :D :D :D
Viszont az tény ha vmi nincs a JÁnos patikában vagy a Déli patikában akkor sehol... Érdemes egyből megnézni/megkérdezni ha meg ott nincs gyorsan vissazmenni a BMC-be más cuccért.

LÁnyok le kell írnom az álmom: bocs az offért... Szültem egy kisfiút úgy hogy nem tudtam hogy terhes vagyok :shock: :shock: de közben míg terhes voltam ezt nem vette észre senki én se és volt egy beültetésem is...
Teljesen kiakadtam hoyg szültem egy gyereket akit vki elnevezett Jánoskának 8) én meg küldtem a barátoknak rokonoknak az sms-t az örömhírrel majd szülés után pár órával hazaküldtek hoyg menjek mert jól vagyok, otthon a férjem meg megitatta cukros teával én meg kiabáltam hoyg szoptatni akarok tegye le a cumit...na itt keletem fel és néztem ki a fejemből döbbenten.
Tényleg kezdek megőrülni :wink:
madrin

Mindenkinek szép napot kívánok!

Vicky79!
Drukkolok hogy ne kelljen elkezdeni a Norcolutot és terhes legyél :D

Gabicsibe!
Köszönöm hogy beírtál a táblázatba! :D
Vendég

LÁnyok holnap meg yvki?
Sztem el kezdem a kivizsgálásokat amiket a Konc tanárúr javasolt...
(beutalókért megyek + uh az endo miatt)
madrin

Madrin
Én és Kira bent leszünk holnap.
Imszemre megyünk!
Regge olyan 7-8 körül tuti ott leszünk és szerintem olyan 13-14:00-ig bent is kell maradnunk.

Puszi

Kép
noki&potyi

Madrin!
Noki+Én
kira76

Kira Baby!

Még ezt is egyszerre csináltuk!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
noki&potyi

Azért ezt nézzétek meg! Egyszerre küldtünk üzit Nokival! Pedíg nem is beszéltünk. :lol: :lol: :lol: Van valami közünk egymáshoz! :lol: :lol:
kira76

NA azért reméljük nem minden közös :D :D :D :D
Nem tudom lehet ha sokan vagyok bekukkantok hozzátok, gondolom lent lesztek valamelyik szobában.

Én annyira nem sietek olyan 9-10 között érkezem sztem.
Esetleg priviben megírhatnátok a neveteket majd Erzsikétől megkérdezem hova tettek Titeket :)
madrin

Sziasztok!

Megérkeztem én is a BMC-ből. Szerintem elkerültük egymást Orsival :( én fél 11-re értem oda, de a recepción vártam kb 20 percet és utána mentem fel a dokihoz, de ott nem várt senki.
Pedig jó lett volna összefutni.

16mm-esem van és holnap este 20-kor kell kapnom Pregnyl injekciót. Én sem kaptam a Jánospatikába, de a délinél volt, már be is tettem a hűtőbe, mert azt mondta a gyógyszerész, hogy mindenképpen rakjam be!

Orsi,
Neked mit mondott a doki? Mikor voltál ma? Remélem, hogy vasárnap találkozunk! :)

Noki,
Hát eszméletelen ez a mizéria :) a gyógyszerek körül, én is csak a déliben kaptam ma.
Egy kalappal holnapra! Nagyon szorítok!

Kíra,
Neked is nagyon szorítok!

Várom már a vasárnapot! :)
Tudtok valami trükköket mondani, hogy mivel lehet jobbá tenni a beágyazódást?

Várom válaszotok!

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Még egy kérdésem van :)

ha vasárnap megcsinálják az inszeminációt, akkor szerintetek kedden már mehetek dolgozni és elég a vasárnap hétfő a pihenésre? nem fizikai munkát végzek.

illetve még egy "szakmai" kérdés, az inszeminációk után, amikor hazamegyünk akkor még rá kell gyúrni, vagy sem?

köszönöm
Kriszta
tubikriszta

Kira, Noki!
Kívánom hogy holnap a beavatkozásotok sikerrel járjon! :)
Vendég

Kira, Noki!

Én is szorítok nektek nagyon nagyon :)!
witch26
Budapest X. kerület

Köszi mindenkinek!!! :) Aranyosak vagytok! Hát bizzunk benne, hogy sikerül!
Nem tudom holnap jövök-e, de ha nem akkor mindenkinek kellemes Húsvétot!!! Jó pihenést!!
kira76

Én is köszi Mindenkinek nagyon nagyon :lol: :lol:

Tubikriszta
Megkaptam a diétás papírt, de vagy 6db A4-es papíron van és nagyon sok!
Esetleg ha elfaxolhatnám Neked az nagyon jó lenne, mert mire Én azt mind begépelem :shock:
Scanner meg sajna nincs :cry:
Írd meg privbe, hogy hogyan tudnám Neked eljutattni.
Ha megoldhatatlan akkor viszont 7végén ügyködök valamit és valahol bescanneltetem.....

Még 1x Mindenkinek köszi a drukkokat!
Én is nagyon drukkolok mindenkinek
(nem névszerint sorolom fel, hogy kiknek, mert így talán nem hagyok ki senkit :roll: :lol: :lol: :roll: )
Puszi csajok!
Én még holnap jövök és beszámolok, hogy mi volt a BMC-be!

Kép
noki&potyi

Noki!

Ha tudok segítek hgoy eljuttathasd a papírokat Tubikrisztának :), hacsak nem titkosak :), nekem van faxom, és scannerem is :)
Megoldjuk a dolgot :)!

Szorítok!

Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Noki és Kira!

A holnapi nap telihold lesz, azt hiszem, és állítólag ekkor mindennek sokkal nagyobb esélye van, hogy beépüljön, reméljük, ez áll a babócákra is!!!

A lehető legjobbakat kívánom mindkettőtöknek!

Orsi
dnorsi

Szia Noki,

Küldtem privit, fax számmal :)

Előre is köszönöm.

Witch,

Köszönöm Neked is!

Puszi
Kriszta
tubikriszta

Sziasztok!

Még egy kérdés :)

a beavatkozás után úgy hallottam, hogy kellene valamit felrakni valami kúpot, viszont ha én vasárnap megyek, akkor szerintetek hol tudom majd kiváltani, mert lehet, hogy az ügyeletes gyógyszertárakban sem lesz, és minthogy ünnep így azok is elég messze vannak egymástól.

Tud valaki segíteni, hogy tényleg inszemnél van e erre szükség, ha igen, akkkor előre berendelek az ügyeletes gyógyszertárban.

Várom válaszotok
Köszönöm
Kriszta
tubikriszta

tubikriszta!
Kell bizony! Utrogestan hüvely golyó! Hát én nem tudom mi lesz nyitva vasárnap. Lehet, hogy tényleg kéne még a héten venned. De erre nem gondolt a Doki? Lehet vasárnap nyitva lesz a gyógyszertár a korházba? Nincs kizárva. De lehet, hogy lesz a Dokinak! Na jó nem találgatok!
kira76

Zuhog a hó!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
kira76

tubikriszta!

Én lombikos vagyok, nálunk annyival másabb, hogy már a petesejtleszívás napjától (vagy ha fagyis, akkor amikor a tüsző megreped) kell a kúp, ez kell inszem után is. A neve Utrogestan, és napi 3x3 (legalábbis nekem, de sztem mindenkinek) egy dobozban 30 db. van, ha jól emlékszem nekem 6 dobozzal írtak fel, sztem rendeld be...
Nem értem hogy hogy nem kaptál receptet...., lehet, hogy a kórház patikája akkor is nyitva van...
Ha más nem a környéken lévő ügyeletes patikába rendeld meg...
Remélem segítettem..
Puszi
witch26
Budapest X. kerület

Kira 76!

Itt 3-4 körül zuhogott :)!
Évekkel ezelőtt volt egy húsvét, amikor kimentünk az erdőbe bográcsoni, szép napsütés, és hózápor, nem gonoltam hogy lesz még ilyenbe részem :)
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok Lányok!

Egy gyors kérdés, lesz "rendelés" a BMC-ben hétvégén is? Esetleg tujda valaki, hogy Szűcs doktor bent lesz-e?
Köszike, előre is!
Mindenkinek drukkolok ám a háttérből!
Süni, Nellike, Lexi
el vagytok veszve! Nem sokára kezdtek, ugye?
Krisztamili,
még mindig semmi! Te jól vagy?
baby.81

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Biztonság kedvéért beszéltem a lőrinci gyógyszertárral, mert ügyeletes lesz. Mondta a gyógyszerész, hogy van nekik egy csomó raktáron is, így ha szükséges, akkor menjek oda nyugodtan.

Szerintetek azért nem írt fel semmit, mert még nem is biztos benne, hogy lesz repedés, és akkor gondolom,h ogy nem csinálják meg az inszemet, lehet ez a háttérben? vagy csak elfelejtette?

Még egyszer köszönöm mindenkinek!

Üdv
KRiszta

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok!
tubikriszta

Noki és Kira! Drukkolok holnapra! Virgácsokat fel! Ha nem ágyra kerültök, akkor is... megéri a fáradtságot! Jaj de jó lenne, ha végre sikerülne inszemmel nektek!
Vendég

Lányok!

Olvaslak Benneteket, naponta többször is benézek, nagyon szurkolok Mindenkinek!!!!

Baby!

Jesszus. Most már pedig legyen valami!! Írj ám hogy mizu!!!
Én megvagyok, semmi újdonság.
Puszi, várom a híreket.

Vucuska!

Köszönöm hogy gondoltál rám, igazán jól esik, bár tudom hogy kicsit későn írok..A 11. hetet tapossom, jövő héten lesz uh, már alig várom.
Remélem, Te is jól VAgy, sok-sok drukk Neked!!

Gabicsibe!

Köszönöm a képeket, nagyon örültem neki. Remélem, jól Vagytok, puszi!!!

Zsókuci!

Olvastam hogy kevesebbet Tudsz jönni, de azért gondolok Rád.
Mizu a fogdokinál, találtak valamit? Írj ha ráérsz.
Puszi.

Törpe!

Várom a hogy kezdjél, végig fogom izgulni, az tuti! :P

Mindenkinek szép estét, hétvégét!!!!

Kép
krisztamili77

kery: Én is remélem...és laptetőn is vagyok :wink:
vicky79
Budapest III. kerület

Lányok!
Annyira rendes Tőletek, hogy ennyire drukkoltok Nekünk!
Szégyelném magam ha nem jó hírekkel szolgálnánk Nektek :shock:
Na majd holnap "rugdossuk" egymást Kirával :lol:

Nagyon köszönünk mindent!
Puszi!
Holnap délután jövök!

Jó éjt!

Kép
noki&potyi

Sziasztok Lányok!
Én már olyan régi vagyok, hogy biztosan nem emlékeztek rám... Első sikeres lombik (Szűcsnél) után van egy kislányom, és terveznénk a következőt. (vagyis eddig is terveztük, de spontán nem sikerült)
Abban kérném a segítségeteket, hogy van e valami változás a BMC-ben 2006 óta? Azaz ha oda megyünk, rögtön elkezdik a lombikot, vagy előjegyzés van? Ha igen, akkor hónapok, vagy esetleg egy év is? Most kell a gyógyszereken kívül fizetni valamiért? Vajon elfogadják, hogy 2 éve mi volt az eredmény, vagy újra elkezdenek vizsgálgatni, majd inszeminációzni?
Bocsánat, hogy nem visszaolvasással keresem meg a válaszokat, remélem, tudtok segíteni.

Mindenkinek nagyon drukkolok!
Rozus
rozus

Noki,Kíra
Mennek a drukkok!Ügyesek legyetek nagyon!
Várlak titeket a jó hírekkel.A húsvéti nyuszinak sok dolga lesz remélem!!!
:wink: :wink: :wink:

Kriszta,
mentem én csak a reggeli buszok közül nem mind indult a tavaszi szünet miatt.Úgy rohantam mint gyalogkakukk,de csak bőven 11 után értem oda(pedig mindig ezzel a járattal megyek uh-ra s akkor 10-fél11 legkésőbb odaérek).Mire lehuppantam fent a dokinál pont hívtak két lányt be,s a keresztnevükön szólították őket.Arra kaptam fel a fejem,hogy Krisztina,de melyikőtök gondoltam!Kifelé pedig mindketten úgy rohantatok,hogy arra sem volt időm,hogy megmozduljak.
Így szerintem az egyik lány te voltál,de vasárnap én is megyek és akkor találkozunk!
Az első inszemem Valentin napon volt,ez a második pedig húsvét vasárnap!!!Már nézegetnem kellene a naptárban a következő alkalmat(mondjuk nem ragaszkodnék hozzá) mikor lesz ünnep,mert hozzá vagyok szokva! :lol: :lol: :lol:
Most nem beszélt nekem arról a doki melyik nap szexeljünk,de múltkor elmondta,hogy a tüszőrepi napján este és az inszem utáni nap ajánlott.Gondolom a természetes úton való próbálkozás rásegít.A többit pedig csak a saját élvezetünkért tegyük,ha jólesik!!! 8) 8) 8)
Az utrogestanból nekünk napi háromszor egyet kell adni végig a tesztig,illetve ha megjön abba lehet hagyni.Nekem késleltette,így hamis illúzió,de segít,így amíg nincs jele a mensinek használjad!
Kicsit ideges lettem én is,hogy nem volt a patikában Pregnyl,de nagyon rohanást csináltam a délibe és ott hála égenk volt.Mondjuk háromszoros adagot akart nekem eladni a gyógyszerész.De mondtam neki,hogy nekem csak két ampulla kell és nem nem 2 teljes doboz,azért majd jönnek még helyettem.Remélem nem lesz ebből rendszer,mert itthon nálunk nem tartanak ilyen készítményeket,és nem lenne jó ha ezen múlna.Mondjuk mennék vissza a dokihoz,hogy kerítsen ő valahonnan.
Neked hány órát mondott a doki???

Orsi
orsiborsi

LÁnyok!
Múltkor válaszolt valaki a rákszűrős kérdésemre? Bocs, ha nem vettem észre. SZóval ti ezt hol oldjátok meg? A BMC-ben vagy régi dokinál?

Noki, Kira
Megy a drukk!!!!!! CSak ügyesen!

Brumi
Igen, akkor engem láttál! Rohantam vissza fel, mert ott már vártak. Kár, hogy nem támadtál le! Te hogy is nézel ki? Mert egyszer hátranéztem, kerestelek titeket, és akkor pont bejött egy lány, rá is néztem, és ez volt a tekintetemben: "Vajon Brumi vagy Adri vagy?" :lol: . DE a telepátia még nem megy elég jól, mert nem jött válasz.
Örülök, hogy minden rendben van nálad!!! Ez igazán jó hír!

Törpe
Na, túl is vagy az elsőn! Én most direkt jó késő este, lefekvés előtt adom be, akkor már félálomban kevésbé okoz problémát. :lol:

Madrin
Vas megtudom, milyen lett a prolaktin, nagyon izgulok, mert azóta panaszom is volt, és vagy attól, hogy megemelkedett vagy máshol kell keresni a bibit. Neked mit mondott ma Koncz? Még milyen vizsgálatra mész majd?

Rozus
Nekem a másik fórum táblájából ismerős vagy! De én sajnos nem tudok segíteni, még nem lombikozok.

Baby
Vas nyitva lesznek és Szűcs lesz az ügyeletes. Mi van veled? Mi ez a sejtelmes "még mindig semmi"??? HOl tartasz? Se vonalzó, se a táblában info! Ejnye-bejnye! Igazán írhatnál magadról!

Nemone
HOgy vagy???

Vic, Süni
Merre vagytok?

Zsókuci
Holnap már kezdődik a tanfolyam?

Gabi
És kell tudni róla valamit? Szerinted hányra menjek? Fent szokott rendelni?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Noki,Kriszta
az a diéta engem is nagyon érdekelne.Most keresek belgyógyász orvost a kivizsgálások miatt.Ha megoldható én is szeretném nagyon,mert valamit tennem kell.A PCO miatt eszméletlen nehezen megy a stimu és kiszámíthatatlan a repedés is,így kicsi az esély.Talán ha diétázom,az segítene!
Köszönöm előre is!

Orsi
orsiborsi

Sziasztok!

Orsi,
Akkor Te ültél ott szemüvegben mellettem? gondolkodtam, hogy megszólítsalak vagy sem, de azon filóztam, hogy megkérdezem tőled, hogy Orsinak hívnak és ha nem akkor az-az illető hülyének néz :lol:
Nekem ma este 8-kor kell beadatni a tüszőrepesztő injekciót, és azt mondta a doki, hogy vasárnap 9-ig mindenképpen érjünk oda. Szerintem mi olyan 8-ra bent leszünk.
Neked mekkora a petesejted, mondott méretet?

Szerintem én már meg foglak ismerni, és odamegyek majd hozzátok!.

Ti hányra jöttök?

Ha ma Noki el tudja faxolni, akkor elviszem neked a diétát vasárnap, ha nem akkor majd továbbfaxolom. :)

Te megkaptad az utrogestan-ra a receptet?

Mennek a drukkok Nokinak és Kírának is :)
tubikriszta

Sziasztok!

Noki, Kira!

Kép vasárnapra! Remélem, a húsvéti nyuszi szerencsét hoz Nektek!

Gil!

Köszönöm, egész jól vagyok. Bár szerda óta elég erősen bele-bele görcsöl a hasamba, ami nagyon nem tetszik nekem, mert ennyire erősen soha nem görcsöltem az inszem utáni héten, csak nagyon enyhén érezgettem a hasamat. Valakinek volt már ilyen? :roll:

Mindenkinek mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++, és
Nagyon kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!
Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Tkriszta
Vasárnap fogod megkapni a receptet a záróval együtt.A Déli patika mindíg ügyeletes ott biztos kapsz golyókat!

Noki,Kíra
Ma mondta MamaGésa,hogy nap-éj egyenlőség,telihold meg mittudom én még mi van ma és amibe ma belefogtok az sikeres lesz!!!! :D

Gil
Nekem a Bmc-be megcsinálták a szűrést!A doki kicsit mogorvának fog tünni,de arany szive van :D és tud ő mosolyogni is :D

Madrin
nem emlékszel,hogy én is azt álmodtam hogy bohóc van a fiókban? :wink:

Nemone
nekem volt ilyen :wink: és ...... :D :D

Rozus
Várólista nincs,de a vérvizsgálatokat biztosan újra csinálják!Meg persze párodnál is!

Babyke
Csak nem kezdesz :?: mert akkor beírnám a táblicskuba!!!!
gabicsibe

Noki
Nagyon szépen köszönöm a faxot megérkezett! :)

Orsi,
Viszem neked vasárnap :)

Gabicsibe
Köszönöm, remélem, hogy minden ok.

A doki megnézni, hogy van e tüszőrepedés, vagy csak megcsinálja az inszemet és hajrá?

Üdv
Kriszta
tubikriszta

Szisztok Lányok!

Bocsi, hogy kicsit eltűntem, de otthon mostanában sokat vacakol a
netünk, itt a melóhelyen meg hát nemigen volt időm.... :shock:
Azért néha bekukkantottam és visszaolvastam, hogy kivel mi történt, mindenkinek drukkolok, most kiváltképp Nokinak és Kirának a mai inszemhez!!! :D

Mivel a hétvégén már nem jövök, ezért most kívánok mindenkinnek Kellemes Húsvéti Ünnepeket! :D

Kép

deri
deri

Ja, és velem csak annyi, hogy még mindig nem kezdhetünk, március végéig még szednem kella fogigátlót, hátha segít valamit, és hát most is elmondta Sz. doki, hogy ugye tudom, hogy elég csekélyek az esélyeim még a lombikra is, mert alig-alig vannak tüszőim... :( :( :( Azért én reménykedek...

deri
deri

Tényleg nagy élet van most a fórumon! Úgy látszik, éledezik a tavasz, a természet és a peték is ;-)
Nos, én szerdán voltam UH-n, egyelőre minden O.K. velem, vannak növekvő tüszőim, szóval reagálok a Merionalra (végre nem mondta Zeke dr. a bal oldali bevérzést sem) és vasárnap kell mennem UH-ra.
Ha minden O.K. vasárnap, akkor valószínű keddre az inszem!
Sajnos még vannak izgalmak: pl. hogy vasárnapra nehogy eldurranjak, meg, hogy az uram spermatesztje (az antibió szedése után) jó legyen baci szempontjából. (Ezt meg csak hétfőn tudjuk meg, addigra ha minden igaz, már megkapom a tüszőrepesztőt.)

Nagy élményem volt Zekedr. személyét illetően. Amúgy is szeretem, de most kifejezetten jókedvű, kedves volt, sőt, humoros.

Gil
...a rákszűrést kérdezted. Én a normál dokimmal csináltattam, és viszem az eredményt a BMC-be. Nem akarok hűtlenkedni a rendes nőgyógyászomhoz sem, meg, több szem, többet lát alapon sem rossz. Őnála a privát praxisban 8000.-Ft volt, de ezért volt UH, rákszűrés, tapintásos vizsgálat, mellvizsgálat és beszélgetés is, hogy hogy állunk a babacsinálással. Szóval komplex minden.

Vicky
mivel együtt (is) szoktunk bemenni spermavizsgálatra, mindent el tudok mondani a körülményekről. Be kell menni a kabinba, nincs időkorlát, tehát lehet bent tökörészni (bocs, de ez annyira ideillett ;-) ) van kitéve fertőtlenítő, azzal kell előtte kezet mosni, nem leöblíteni, nem megtörölni utána. Van bent egy mosdókagyló, papírtörlő, ülő kanapé - rajta papírterítő és egy "izgi" újság - egy kis fakkba beteszik az üvegcsét belülről. Azt kell kivenni, bele produkálni az anyagot, és utána visszahelyezni a zárható fakkba, csengetni, majd a másik oldalról kiveszik. Így teljesen diszkrét, nem kell a kezében vinnie, hogy íme a cucc, nem is kell személyes kontaktusba kerülnie az "átadáskor". Igazából semmi rettenetes nincs benne. Ha tehetjük, együtt megyünk, így egy-kettőre megvan, és nem olyan feszélyező az egész, kicsit könnyebb mosolyogni is az egészen.

Sziasztok:
E. Dóra
edóra

Sziasztok!

megy a drukk Nokinak és Kirának!
Gil,
írtam privit:) Akkor találkozhatnánk vasárnap! Mit szólsz?
Gabi,
igen kezdenék, akkor ha vannak akkor vasárnap lesz uh, az lesz a 3. napom és utánna készülünk a fagyisra:) Eddig azért nem írtam,mert nem történt semmi, most meg tiszta para vagyok,nehogy megint közbe jöjjön valami!
A másik topicban néztem a fotódat, csini a pocid:)
Szép napot!!
baby.81

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon írogattam a héten, de nagyon el vagyok havazva így az utazás előtt. Rengeteg a dolgom, gondok voltak a csoportjainkkal.

Megpróbálok írni a jövő héten.

Tényleg nagyon feléledt a topic.
Mindenkinek megy a drukk ezerrrel, akinek kell, vigyázzatok magatokra, babók kapaszkodjatok.

Mindenkinek ezúton kívánok kellemes húsvéti ünnepeket!!!! Tojjon a nyuszi kisbabót mindenkinek!!!!!!!!! Na jó ezt csak képletesen értettem.

Megpróbálok még később visszaolvasni.

Ha nem jönnék kellemes hosszú hétvégét mindenkinek.
vic12

Sziasztok!
Túl vagyunk az inszemen! Szegény Noki még mindíg vár a záróra. :( Én szerencsére hamar megkaptam, mert szóltam, hogy mennünk kéne. Mi ketten voltunk ma inszemesek. De tele volt minden kórterem lombikos lányokkal.
Elkaptam Madrint is! :) Jót dumáltunk! Csak Madrin drága úgy eltüntél, hogy nem is láttunk már miután elmentél halgatózni. :? Na de legalább itt mesélj, hogy mire jutottatok!
Annyian drukkoltatok, hogy sikerülnie kell mindkettőnknek! Köszi! :) :)
Pussz mindenkinek és jó pihenést!
kira76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?