Sziasztok!
buci: Nagyon csinos kismama vagy! KOMOLYAN!

Előtej nálam sincs, egyszer volt, mikor fürdés után erősebben töröltem a kelleténél, most már azért óvatosabb vagyok
bárány: Nekem nagyon tecc a kötött kis ruha. Várunk a hírekkel és ne izgulj, minden rendben lesz!
almaani: nagyon szép képek
pironya: neked is nagyon szép képed van
stella: te se izgulj, minden rendben lesz
gigi: nagyon szuper képek lettek Tomi babáról
Akit érdekel:
DEBRECENBEN április 8-án babaexpo és -börze lesz a Hódos Sportcsarnokban

Tuti, hogy nem hagyom ki
Ma voltam dokinál és uh-on. Mindketten jól vannak, szép nagyok (sajnos súlyt nem mértek), egy babának megfelelő méretekkel rendelkeznek

A magzatvíz mindkettőnél több. Méhszájam tökéletes

, gyulladásom elmúlt

és megkaptam a tüdőérlelő egyik felét

holnap kell mennem a másik adagért. A dokim szerint a terheléses cukrom tökéletes, nem tudom, hogy miért ijesztgetik a terhesgondozáson a kismamákat
buci, gigi, oszman: Megkérdeztem a dokitól az együttszüléshez való kérelmet, azt mondta, hogy nem kell ilyet benyújtanom. 300 napnál frissebb házassági anyakönyvi kivonatot sem kell beadni. Elvileg csak azoknál fontos ez, akik a leánykori nevüket viselik vagy megtévesztő a nevük. Mivel én -né vagyok, ezért nem kell.
Jelentkeztünk a portán szülésfelkészítőre, azt mondta a portás, hogy a 8. hónap körül szokták indítani, de csak akkor ha megvan a létszám
Dobok én is egy-két képet:
A képen egyáltalán nem látszik, hogy nőtt volna a pocakom az elmúlt hetekben, de a kabát és a nadrágok szerint igen
Eldugultam