Köszönöm az üdvözléseket!
Ercsi a jácint is gyönyörű. Nekem a csuklás kezdődik így, irtó nagy mocorgás, kitolás mindenfelé és csuklás a vége.
Timi köszi a fa dicséretet, és ez a valóság.
Mango na én is ezen gondolkodtam. Még mondokát azt csak csak szereztem, de a dalokat honnan. Gondoltam, hogy kitúrom az elsős énekkönyvet (ha volt olyan, vagy másodikos?) és abból. Elég a szöveg nekem, aztán a dallam már eszembe jut. Te honnan okosodtál? De süsü vagyok, hiszen van CD-m is. Na mindegy, azért most már nem törlöm az hszt.
Magika bár ez off téma. Amikor nagymamám meghalt 7éve, akkor a halála után kb 1 hétig mindig azonos időben leszállt egy szürkés fehér galamb a garázs tetejére. Hát azt hiszem ez lehetett lélekvándorlás. De nem tudom, lehet, hogy a fiamban majd visszaköszön egy-két dolog apukámból, nemsokára kiderül.
Zorróné milyen tök jó, hogy egyformában vagytok! Irigyellek, Sopronig utazni, hmmm. Imádom a havat.
Nono na ugye milyen helyes vagy mikor mosolyogsz! Na akkor rosszkedv, szomorkodás hussss
Zsuzsa te is vigyázz! Előbb jön Bianka? Akkor megint nnnnem találkozunk, mert én kedden 11-re megyek. Hát ez már csak így megy. A tegnapi CTGről lentebb olvashatsz.
Felsoa felolvastam a gőzmozdony sztorit tegnap a páromnak, és megtudtam: én is. Eddig szegény nem szólt miatta.
A múlt éjjelem nekem is így telt. Megijedtem menni kell, de aztán a WC-n kötöttem ki „csak”. Hát egyidősek vagyunk babailag.
Mannogab nekem a védőnőm ajánlott mérlegkölcsönzőt. Még nem hívtam fel. De ha szimpi lesz, akkor megadom a számát a nőnek. Magánszemély, és csak ezzel foglalkozik. Nem tudom merre lakik, de állítólag házhoz viszi és el is hozza a mérleget.
Gabo én cukros vagyok, és ezért van kötelező UH minden héten. Én nem kértem, de kell!!!! Kell, hogy legyen a 18 hét után még 2 Uh. Nálunk a 28. és 38.-on van. A dokid nem nagyon tartja a rendet!
Pumpóka az én dokim is megmondta nem hisz a homeos bogyókban. Én szerettem volna, (védőnőmmel konzultálva), de sajnos a cukrom miatt nem szedhetek.
Nicci nagyon sok drukkkkkkkk a péntekhez. Azonnali híreket kérünk!
Kiscica velem sem jött sokat a párom vizsgálatra. Tudod hol van napestig.

Ne szomorkodj! A szülésre hazatalál!
Gumimaci ez sajnos sosem jön jókor. Váratlan volt nagyon. Köszönöm.
Rólunk: Megvolt a napi CTG járat (tegnap). Nagyon sokat keményedek, és joslóim vannak, de én nem éreztem semmit. És ami a legszörnyűbb volt: Végig aludt a drágám, 1x felrázta a szülésznőm, de nem segített, aztán az ucsó 10 percre kapott sokkolóval két akkorát, hogy felébredjen, hogy 170-re felugrott a pulzusa, és majdnem ki akart bújni a bőrömön. Jaj, de szörnyű volt!
A héten pénteken megyek reggel újra, és jövőhéten kedden.
A cukrosoknak 40. héten indítják a szülést, ha magától nem megy, de nekem valószínű menni fog. Hát most már bármikor. Szerencsére az orvos is megérkezett a nyaralásból.