A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nicci, biztos minden rendben lesz, fiacskád meg majd alig várja gondolom, hogy hazamenjetek a kistesóval :)

Én is belegondoltam már, hogy rossz lesz pár napig Szandi nélkül, marhára fog hiányozni, de utána olyan jó lesz 2 törppel otthon :) :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

[quote="nicci"]E írta:niccimi!

Hát az urológus nagyon bizakodó,hogy a szülés után rendbe jön a vesém,és hogy csak a baba nyomorgatta össze ennyire! :wink:

Remélem!

Nagyon szorítok, hogy tényleg úgy legyen!!!

Kép
emi29

Nicci!

Ez nem er! Beelozol mindenkit. :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock:

Gondolunk majd rad es szoritunk.

Kiscica!
Az en ferjem sem jon soha, mert az orvos rendelese penteken van. O meg reggel 7-tol ejjelig dolgozik. Tehat egyszer sem jott el.
Csak 4D-re. Szoval ne legyel elkeseredve.
Sot az en ferjemet a mozgasok sem hatjak meg. Mikor sertodotten mondom neki, hogy milyen gaz, hogy nem is erdekli, mindig azt mondja, hogy az nekem izgi, neki nem. O azt varja mar, hogy kint legyen. Ennek ellenere szokott hozza beszelni es meg szokta simogatni, de semmi tobb. Ilyenek a ferfiak, persze kivetel erositi a szabalyt.

Magi
Vendég

Sziasztok!
Látom, mindenki itt van még, talán pénteken lesz meg a második baba, aki fiú, ugye, Nicci?
Én két napig azt hittem, miénk lesz az ezüstérem :D Két éjszaka görcsölt a hasam, de nem visszatérő fájások voltak, hanem folyamatosan fájt, ezért gondolom, hogy csak a gyomrom vacakol. Még szerencse, hogy nem hívtam a szüleimet az éjszaka kellős közepén, és nem rohantunk a kórházba. Persze harmadik gyereknél már arra is gondol az ember, hogy rövidebb ideig tart a szülés...
Én csak pénteken megyek az első NST-re, mert a múlt héten a doki betegsége miatt elmaradt a rendelés, és így az NST is.
Málnalevél teát én is iszom, homeós bogyót pedig most talán én is hamarabb bevetem, mint a másodiknál, ott csak vajúdás alatt szopogattam. Elég rövid volt így (fél öttől negyed tízig).

Mindenkinek szép napokat, vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Nuska+ (37+5)
nuska1

Magi,
egy cipőben járunk. Nekem mindig tök nagy élmény amikor látom Lilit mozogni, pedig már igazán megszokhattam volna, hiszen rengeteget ficánkol. Apa viszont egyszer-kétszer odanéz, aztán netezik, vagy tv-zik tovább. Őt sem érdekli különösebben, viszont eddig minden vizsgálatra elkísért. Fogadni mernék, hogy ha eljön a nagy pillanat, akkor pont nem lesz otthon. Na akkor leszek gondban :roll: :roll:

Kép
emi29

Nicci,

Amint tudsz jelentkezz!!!!! Nem is tudom, jogy irígykedjek vagy sem rád :lol:

KépKép
kisfruzsi

Hajrá Nicci! :D

Kép
babyteve2

Nuska
nana!! Mi még ráérünk :wink: :wink:

Kép
emi29

babyteve, veletek minden rendben?

Kép
emi29

Mango: hát ja, kedves rokonok :roll: -Lau annyi idősen, mint Csenge épphogy járni kezdett bukdácsolva, nemhogy beszélni...

Nicci: gratula :!: , mármint a vesetágulat nem hangzik jól, de akkor legalább hamar meglesz a bébid -szorítunk!!!

Nálunk párom mindig elkísér a dokihoz uh-ra, de mindig kint marad :? ez sem túl jó. Szeretem, ha bejön, mert amint meglátom a kicsit (pedig sokszor ki se tudom venni, mi micsoda a képen) elfelejtek mindent, pedig olykor kérdéseim is lennének... ilyenkor jó, ha ő emlékszik és felteszi ezeket.

Kép Kép
celesztina

Sziasztok!
Először is NICCI alig hiszek a szememnek!! Gondolom nagyon izgatott vagy! (Még én is teljesen) Örülök, hogy összejött a császár, és remélem a veséd is hipp-hopp rendbe jön. Különben én is így hallottam, hogy a szülés után ált-ban helyrejön. (Ne felejtkezz el a csomagba beletenni a mobilodat, töltőt, fényképezőgépet!!)
Én is szeretnék pénteken szülni! Ugyanis akkor lesz a szülinapom, és tök jó lenne, ha a kisfiam is akkor születne!!! :P

Bambi, nagyon helyesek vagytok a pároddal!
Szibi, Geni tényleg nagyon szép a babaszoba! Nagyon ízléses mindkettő!
Emi, Szösszenet, sajnálom ezeket az APEH-os dolgokat, tényleg a legrosszabbkor...Mi is teljesen 0-ra írtuk magunkat, össze se merem számolni, mennyit költöttünk..

Lituka, örülök, hogy jobban vagy! Igen, ahogy Emi írta, már nem igazán kapni higanyos lázmérőt, az EU nem engedélyezi már az árusítását :cry:

Kiscica, örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálatokon, azért csak lassan a takarítással!
Gumimaci, jó újra hogy itt vagy!

Timi

Kép
tim27

Magi, Emi
Enyim párom eddig érdeklődő volt, és most is azért bosszant a helyzet, mert a pénz miatt csinálja, és tudom, h mindent megtesz azért, h ott tudjon lenni holnap is!!!
Na, de hiszti befejezve, mert ez most az!!!

Tim
Már Maszat jöhet, nem akarok már csiga módban üzemelni, de mégis, mert elkezdek vmit, és a nyugdíjjas csiga is gyorsabb nálam.
Szóval ha akarom, ha nem, nem terhelem magam!

Nicci
azt nem tudtam, h az első is császár volt!!! Fel a fejjel, kisfiadat is hamar láthatod majd!!! Kórházba be tudják vinni, nem??

Nuska
Már nálad sem lenne meglepő, ha jönne babó!!! Biztos jóslóid voltak! Nekem pisi után szokott fájni, de csak éjszaka!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Sziasztok!

Kicsit szunyál az ember aztán milyen HÍREKRE ÉBRED MÁR????????
NICCI!!!!! Nagyon klassz h érkezik a következő csemete! Szegény otthonhagyott meg ellesz apával pár napig ne stresszelj...no pont én mondom aki u.ezt érzi!
A csasziért irigyellek.....én is szeretnék. Csak nálunk nincs kívánságműsor...pedig lelkesen jártam kardiológushoz hátha talál valamit ami esetleg indokolná....de sajna nem....
Én a sima szüléstől parázok de veszettül mert nekem az volt az első.

Bili-macera: Többen mondtátok ezeket az up&go pelusokat! Nálunk nem jött be, továbbra is pelusként funkcionál, úhogy v lehúzom róla és jön a bugyi v nem szól.
Ja, amúgy nem szól én kérdezgetem folyamatosan és akkor ráül. De ma a játszótérre nem kockáztattam ,mert nagyon hideg van kinnt, meg az alváshoz is kap. Délután megint leveszem róla a pelust meg kérdezgetem...de nem is gondoltam h ez ekkora türelem játék.....és mással nem is lehet közben foglalkozni annyira résen kell lennem......

Lituka! köszi, ezek szerint nem negatív vagyok alapjáraton. Jól esett! :D A depim elmúlt a húsvéttal együtt.

Holnap érkezik a kiságyunk. :) innentől kezdve lehet majd az ajtóból ugrani az egyik bútor-darabról a másikra mert egy kincsur hely sem marad a gyerekszobában.......még nehezebb lesz rendet rakni.
Aztán ápr. közepén a járókát is beüzemelem. Akkortól a nappaliban is szökdelve lehet közlekedni a bútorokon. :) Mint a nyulak. Szonjának tetszeni fog, apának sem lesz nehéz, csak én fogok murisan kinézni a nagy hassal szökkenve.....inkább becsapódva egyik-másik helyen...
Vendég

Sziasztok!

Elöször is Nicci kitartást neked péntekig, aztán már csak jobb lesz! :lol:

Szobatisztaság! A nagykönyvben az van írva egy gyerek 27 hónapos korára érik meg a szobatisztaságra! Na a Daninál ez bejött pár hét alatt "pisi-kaki" tiszta lett. :wink:

Lázmérő: már írtam, de nekünk a Braun fülhömérő jött be, ha megtanulod használni nagyon könnyü és pontos (alvás közben is jó).

Szupi babaszobákat ágynemüket láttam.
Nekünk talán a jövő héten végre ki lesz festve a szoba, utána már jöhet a többi.

Pénzben csatlakozom a 0-ák táborához. Szorít a cipő. :cry:

Virág!
Vigyázz magatokra és próbálj meg minnél többet pihenni, nem vétkezni.

Dani végre meggyogyult, tegnap már ment oviba, jó egy kis csönd ( egyenlőre).
Elég rosszul alszom megint, már nem tudok mit kitalálni. Hétvégén elkiabáltam, hogy most megint minden jó. :cry:

Na írtam eleget.

KépKép
Kép
xsara

Jaj Mamik!
Nekem el is szállt a rosszkedvem!!!!

Van egy nagyon régi barátnőm, akivel már kétszer szakadt meg a kapcsolat!!
Múltkor írt, h gratula...
Én meg kérdeztem, h most mi is van a barátságunkkal, mert legutóbb az esküvőjére nem tudtam elmenni, mert pont akkor költöztünk, és nem tudtam már lemondani, mert kicsit váratlanul értek minket is dolgok, ő meg várt...
Hát a lényeg, h most írt, és fátylat a múltra, elvégre ő is 5 hónapos terhes!!!!!!
Hát én most olyan boldog vagyok!!!!! :D :D :D

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Nicci,
szorítok nagyon Neked! Nem semmi, holnapután ilyenkor már babázol! :D
Remélem a veséd is hamar meggyógyul!

Nuska,
én is ugyanígy vagyok. Éjjel én is azt gondoltam, hogy ebből szülés lesz, aztán reggelre elmúlt.

Lituka,
legközelebb 2án megyek 9re NSTre. Jól emlékszem, te akkor találkozol Timivel? Nekem ma sajna nem jött össze, éppen szülése volt, úgyhogy csak telefonon tudtunk beszélni.
A babatali jó ötlet! :D

Bambi,
Nagyon jók a képek!

Szibi, Geni
szépen alakulnak a babaszobák!

Zorróné,
sajnálom a pozitív eredményt, de Te legalább tudod, és így vigyáznak rád. Nálunk nem szűrik a streptot! :shock:

Ez a súlybecslés érdekes nagyon. Nálunk Beninek BDP: 93mm FL: 71mm, AC 368mm és így 3817gra saccolták. Az pont egy kilóval több, mint a ti Benitek! :shock: :shock: Pedig a feje és a combcsontja még kisebb is. :?: :?: :?:

Magi,
milyen homeost szedsz és mennyit?

Szöszi,
sajnálom az APEH dolgot. Azért nem semmi mit megcsinálnak. Mi még sehogy nem állunk a bevallással. :roll:

Nono,
gratula a bilibe pisiléshez. Nálunk mindketten nyáron szoktak le a pelusról. Úgyhogy az egyszerűbb volt és könnyen ment, egy szál semmiben az udvaron. Lizinél viszont a kakival szenvedtünk meg nagyon, állandóan visszatartotta.... De szerencsére már minden OK.

Klarka,
Jobbulást!!!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Hú csajok! Itt nálunk szakad a hó!!!!!

Nicci! De jó neked! Ne félj, minden rendben lesz pénteken.

Virág! Nálam is az a helyzet ami nálad. 0111, de már egy ideje. Szóval feküdj rendesen és nem lesz semmi gond.

Szerintem Szofi lebabázott, de ez csak egy megérzés. Olyan rég jelentkezett! ÉS ráadásul ikres is.

Kép

Kép
kamilla306

Le kéne gyantázni a lábam, de nincs hozzá erőm.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Itt vagyok, csak mostanában minden napom rohanás....Ma is egész délelőtt rohangáltam....
Végre van fogadot orvosom. Ma voltam nála és beírta a könyvembe magát, meg a határidőnaplójába is bejegyzett...április 30.-ra , de szerintem mi azt nem várjuk meg.
Jól vagyok, tele enegriával....a lépcsőn lefelé még futottam is... :shock:
Nem tudom mi van velem.... :oops:
Már a kórházi cuccom is egyben, még holnap veszek melltartót, aztán kész. Bogi cuccai is megvannak. Már csak lázmérőnk nincs.
Szóval minden kész, már csak a költözés kéne...úgy néz ki, hogy vizünk is lesz a jövő héten vagy utána, és akkor már nyugodt is leszek. Utána már jöhet a kisasszony... :D
Szóval ez van velünk.
A visszaolvasással hadilábon állok, csak átfutottam, úgyhogy inkább senkinek semmit!
Legyetek jók.
Annyit azért, hogy Niccinek minden jót péntekre. várjuk a híreket.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

kamilla! Most nézegettem az ikres topikot! AZTAAAAAAAA...nem borulsz orra ekkora hassal?????? Nagyon szép formás és hihetetlenül nagy és olyan vékony virgácsokon állsz!
Nem sokat híztál csak a gyerekek nőttek az tuti!
Nem semmi manőver ekkora hassal a gyanta! Minden elismerésem...ezek után nem is nyafogok h nem látom a lábujjaimat! :D
Szerintem is Szofi már 2-ben van izé, 3ban! Ő már a 37 hét körül volt v még előrébb! És tényleg nem jelentkezett jó ideje.
Vendég

Mary! Örülök h minden okés veletek és nemsokára átköltöztök teljesen! A futással már vigyázz azért.
Vendég

Sziasztok lányok!

Geni: Szép a babaszoba, nagyon tetszik!
Gabo: Szép kiságy!
Bambi: Bájos képek a pároddal! Tényleg pici-poci!
Szösszenet: Már biztos nehezen várod azt az egy hetet, legalábbis én már nagyon izgulnék.
Zorróné: Sajnálom a + eredményt, de az antibiotikumnak hála nyugodt lehetsz, nem lesz gond!
Nicci: Hú, ez nagyon izgi!
Bocsi, ha nem reagáltam mindenkire! Pedig folyamatosan olvaslak benneteket!
Rólunk: Nekem 2 napja nagyon fáj a hasam, nem tudom, jósló-e vagy mi, még eleinte úgy gondoltam, hogy a hasmenéstől van. De mivel főleg akkor fáj, mikor a baba mozog, és az is, ha én mozdulok, különösen helyzetet nem tudok változtatni (felállni, leülni, ágyban megfordulni stb.). Mindenesetre iszonyúan fáj, és eléggé szabályos időközönként, de csak alul. Bár van úgy, hogy félóráig egyáltalán nem érzek semmit, aztán megint 5-10 percenként, de néha folyamatosan félóráig, óráig. És a baba olyankor befeszít, már olyan ferde a pocim, hogy hihetetlen. Van ötletetek, hogy ez mi lehet, mert 2 napja még alig éreztem egy kicsi fájdalmat a baba mozgásánál, most meg hirtelen elemi erővel hasogat! És a derekam is majd leszakad! A védőnőm sem tudta, mi ez, és pihit javasolt. Körzeti orvosnál is voltam, alaposan megvizsgált a saját UH-jával, ami azért sokkal gyengébb, mint a nőgyógyászati, de vesém és egyéb belső szerveim rendben találta és a baba is és a lepény és köldökzsinór is rendben. Most itt ülök a munkahelyen, és olvasgatlak benneteket (nincs bent a főnök) :) , de tegnap du. elkérezkedtem és végigaludtam az egész délutánt! Még két nap itt, aztán pihizek 1000-el, hátha elmúlik!
Van valakinek hasonló tapasztalata? Vagy már nemsokára szülök? :shock: Eddig olyan jól bírtam magam, semmi keményedés, jósló és hasonlók! Kicsit el vagyok keseredve... :(

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

Hú Ollem! Irigyellek! Micsoda energia! Kb. mint én egy hete! És azért hétvégén is tettem-vettem még (kalácssütés, utazás 70km oda + vissza, takarítás, vasalás stb.). Most meg egy roncs, még járni is alig bírok. De nem is panaszkodom tovább... Csak tudnám, mi ez?!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó

bolygó! nekem is kb 2 napja vannak panaszaim bár nem ilyenek....megtalált a gyomorsav és nagyon fáj a derekam meg a csípőm...eddig nem fájt.....én sem készülök még szülni, bár nyugodt vagyok ha a 34.hetet betöltöttem mert doki szerint innen baj nem nagyon lehet ha elkezdődne v.mi. Elismerésem h dolgozol.

Szonja lassan 3 és fél órája alszik......kellett nekem 2 óra szunya után kimászni.....csak ez a gyomorsav kivágott és nem másztam vissza mellé, mondván mindjárt kel......azóta lefosztottam a hűtőt és megnéztem mi lakik 2 kindertojásban (nyammmm) :D és egy alma is lecsúszott......még jó h ebédeltem....már kelhetne mert van egy DMes körünk mára és játszóház a nagyival és kezdek uncsizni!
Nincs valami nagy pörgés ma.
Vendég

Sziasztok!

Nicci
- Ez nagyon komoly!!! Pénteken érkezik egy topic baba . hűűű de klassz!!!!
3 cm-es a tágulat a veséden? Nekem is van pangás .. 1,5 cm-es .. és nem változik hónapok óta. Nekem azt mondták, ne is foglalkozzak vele, a baba nyomja .. majd szülés után megnézik :)
Ne izgulj, olyan szuper lesz hétvégén már a kezedben tartani a picit :)

Mango
- Milyen figyelmes vagy! Jól emlékszel :) Ma volt a mumus napom .. és képzeld .. a Sors közbeszólt, ugyanis elmarad a mai koncert, hétvégén tudtuk meg .. így teljesen nyugodt vagyok :)

Amúgy ma is annyira mozog és feszít Alíz, hogy tuti nem bújik még ki .. viszont már tonnának érzem magam .. annyira várom a végét!
Érdekes, nem izgulok egy csöppet sem .. :) Egyszerűen várom .. de nem aggódom, vagy bármi.
Persze, a műtéttől és az azt követő óráktól/napoktól félek .. de igyekszem nem stresszelni magam :)

Kép
szösszenet

Hát lányok... én azthittem ma semmi munkám nem lesz, pihi lesz a napom, erre megállás nélkül pörgök :)
Mondjuk jól vagyok, bírom szerencsére!

Bolgyó, én a helyedben azért megnézetném magam nőgyógyásszal, biztos ami biztos!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Nicci - Megkaptam a privit, köszi ;) , válaszoltam :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Bolygó: pihizz amennyit csak tudsz! Drukk, hogy jobb legyen!

Nálunk is már nyugi van; Lau végre elaludt -fújhatok :P
...Azaz hogy rendet kell raknom :x a nappaliban nem lehet úgy lépni, hogy vmi játék ne kerüljön a talp alá... apa ezt nem szokta díjazni amikor hazaér... nem is értem, miért :roll:

Vettem egy cuki kis zoknit még pár napja, most lett kész a mosás után, felteszem fotón -majd ezt viszem be a kórházba, nagyon bírom a babazoknikat :D :lol: anno Launak is zoknit vettünk először :D
Kép

Kép Kép
celesztina

Most csak ennyire telt, de majd pótolom a többit:

Mikor eltünök pár napra, mindig valami rossz hír fogad. :(

Téjé! Nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélned éppen most. :( Fogadd őszinte részvétem.

Mezsó! Drukkolok, hogy Blanka minél hamarabb rendbe jöjjön.

Zorroné! Sajnálom az autó üvegét. Tudom, hogy milyen kellemetlen és drága mulatság. :( Nekünk is megrepedt a télen, csak úgy egyik napról a másikra és kb. 60ezerért cserélnék ki. Szerencsére megállt a repedés, és nem a vezetői oldalon van, így nem zavar a vezetésben, és ha nem reped tovább, akkor elnapoljuk a kicserélését legalább őszig, mert ez most iszonyú nagy kiadás lenne.

Tim! Köszönöm az érdeklődést.
Nagyon jók a képek!:)

Mary! Szép ágyneműk! Lesz mit nézegetnie Boginak. :)

Pumpóka! Sajnálom a bojleres sztorit. :(
Örülök, hogy az esküvőre volt napsütés. Nem lehetett könnyű előző napokban, de minden jó, ha jó a vége. :) Nagyon szépek vagytok az esküvői képeken!:D

Emi! Szép nagy a pocid! Plusz kiló szerintem csak ott van.
F1: azért a múlt hétvége már jobban tetszett. :D

Celesztina! Olyan szép és profi képeket tudsz készíteni. Mi még most állunk fényképezőgép vásárlás előtt.

Magika! Nagyon jó a Húsvéti képeslapotok! :D

Kritta! „Még mindig” szép menyasszony voltál. :) Jók a képek!

Nono! Nagyon aranyos Szonja a képen. :D És te is csini vagy.
És egyet értek teljes mértékben veled arról, hogy mi az ÉRTÉK. Én is így szeretném majd nevelni a gyerekeimet.

Ercsi! Szépen alakul a babszoba! :D

Aranyos kis kabátokat raktatok fel. Én olyat vettem, mint Celesztina, világoskékben és egy kis fóka van rajta. Ja, és 68-as, ha most nem fog kelleni, akkor jó legyen ősszel.

És... ezt még régebben láttam:
Emma! Nagyon csinos vagy a képeken. Úgy nézel ki, mintha a lányaid testvére lennél. :D

Katavirág! Volt ott poci már a 22. héten is, de a 36. heti már tényleg szembetűnőbb. :D Csinos vagy.

Nicci! Szorítok, hogy sikerüljön szakvéleményt szerezni. Nem lehet jó, hogy a végére így elbizonytalanítanak.:(

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Zorróné!
A TH=THQ vagyis mellkasi méretet jelöl.

Képzeljétek mi történt ma. Hoztak egy videót javítani a férjemnek, de mivel ő nem volt én vettem át. Kérdezte a srác, hogy hol fogok szülni és mikor. Utána pedig mondja, hogy az ő anyósa éppen ott szülésznő. Na és mit gondoltok ki? Hát az, akinél a Bettit szültem. Ennyire kicsi a vilg?

Nicci!
Szorítunk neked, és várjuk a hírt a kis jövevény megérkezéséről.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

Nicci,
Gondolj arra, hogy gyorsan túl leszel rajta, minden rendben lesz. Mi még sokan csak elmélkedünk rajta, Te meg a tettek mezejére lépsz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kívánom, hogy úgy alakuljanak a dolgaid, ahogy Neked, a babának és a családodnak a legjobb!

Nem tudom, hogy miért nem írtam le eddig, de annyira éreztem, hogy a 3 lányunkat (magika, klarka, szöszke) simán befogják előzni. Talán azért nem írtam le, mert babonás vagyok? És nem akarok senkit sem beelőzni, én 14-re gyúrok (az is hamarabb van, mint a kiírt időpontom).

Ja, a "fórumos gyümileves" ma igazán nagy sikert aratott! :lol: :lol: :lol: Most viszik tovább a hírét és a receptjét!

Kép
1bambi

Nicci! :shock:
Nagyon szorítok neked!Én is akarok már szülni!

Kép
ágnes27

Egy pár pocakoskép, talán az utolsó pocakos képeim.
Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Celesztina - Jajj de cuki ez a kis zokni :)

Én pont most rendezgettem a használt rucikat (mert eddig csak kimostam és bezsúfoltam egy komódba). Kiválogattam belőle, amik 50-56-os méretek :) egész sok van .. és szerencsére melegek, mert téli babától érkeztek :) így nem esem kétségbe, ha 2 hét múlva havazik :lol: :lol: :lol:

Jajj .. alig várom, hogy babakocsit tologathassak már :!: :D :D :D

És most irígykedem Niccire :lol: :lol: :lol: pedig azt hiszem hivatalosan egyidős babásak vagyunk .. :)

Minél közelebb a jövő hét szerda, annál lassabban telnek a napok :roll: :roll: :roll: :roll:

Megjártam a körmöst .. kiköptem a tüdőm, mire hazaértem ..
Hétvégén teljes generál, hogy a lányom szépnek lásson 2-án :D

Bambi - Ne is emlegesd a gyümilevest . mindjárt kotyvasztok egy újabb adagot :D

Kép
szösszenet

Zsuzsa - Húú de nagy pocak ..
Ki tudja .. lehet megéritek még a 38-39. hetes pocifotót is :D

Enyémet most fotózta le Apuci .. de olyan szörnyen nézek ki rajta, hogy nem rakom fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

A dokim szerint viszont növesztenem kellen még. Egyébként én is úgy érzem, hogy a terhességeim közül most van a legkisebb pocim. De azért most is elég cipelni ezt.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Nicci: hajrá!!!

Kiscica: biztos számít, hogy én már a másodikat várom nála és most is a Bártfaiba kezdtem járni....nem tudom...

Mindenkinek köszönöm a jobbulásos jókívánságokat!!!

Elegem van, szülni akarok!! Az egész család tiszta ideg, mindenkinek minden most jön össze!! :evil:

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Köszönöm az üdvözléseket!

Ercsi a jácint is gyönyörű. Nekem a csuklás kezdődik így, irtó nagy mocorgás, kitolás mindenfelé és csuklás a vége.

Timi
köszi a fa dicséretet, és ez a valóság.

Mango
na én is ezen gondolkodtam. Még mondokát azt csak csak szereztem, de a dalokat honnan. Gondoltam, hogy kitúrom az elsős énekkönyvet (ha volt olyan, vagy másodikos?) és abból. Elég a szöveg nekem, aztán a dallam már eszembe jut. Te honnan okosodtál? De süsü vagyok, hiszen van CD-m is. Na mindegy, azért most már nem törlöm az hszt.

Magika bár ez off téma. Amikor nagymamám meghalt 7éve, akkor a halála után kb 1 hétig mindig azonos időben leszállt egy szürkés fehér galamb a garázs tetejére. Hát azt hiszem ez lehetett lélekvándorlás. De nem tudom, lehet, hogy a fiamban majd visszaköszön egy-két dolog apukámból, nemsokára kiderül.

Zorróné
milyen tök jó, hogy egyformában vagytok! Irigyellek, Sopronig utazni, hmmm. Imádom a havat.

Nono na ugye milyen helyes vagy mikor mosolyogsz! Na akkor rosszkedv, szomorkodás hussss

Zsuzsa te is vigyázz! Előbb jön Bianka? Akkor megint nnnnem találkozunk, mert én kedden 11-re megyek. Hát ez már csak így megy. A tegnapi CTGről lentebb olvashatsz.

Felsoa felolvastam a gőzmozdony sztorit tegnap a páromnak, és megtudtam: én is. Eddig szegény nem szólt miatta.
A múlt éjjelem nekem is így telt. Megijedtem menni kell, de aztán a WC-n kötöttem ki „csak”. Hát egyidősek vagyunk babailag.

Mannogab
nekem a védőnőm ajánlott mérlegkölcsönzőt. Még nem hívtam fel. De ha szimpi lesz, akkor megadom a számát a nőnek. Magánszemély, és csak ezzel foglalkozik. Nem tudom merre lakik, de állítólag házhoz viszi és el is hozza a mérleget.

Gabo
én cukros vagyok, és ezért van kötelező UH minden héten. Én nem kértem, de kell!!!! Kell, hogy legyen a 18 hét után még 2 Uh. Nálunk a 28. és 38.-on van. A dokid nem nagyon tartja a rendet!

Pumpóka
az én dokim is megmondta nem hisz a homeos bogyókban. Én szerettem volna, (védőnőmmel konzultálva), de sajnos a cukrom miatt nem szedhetek.

Nicci nagyon sok drukkkkkkkk a péntekhez. Azonnali híreket kérünk!

Kiscica velem sem jött sokat a párom vizsgálatra. Tudod hol van napestig. :wink: Ne szomorkodj! A szülésre hazatalál!

Gumimaci ez sajnos sosem jön jókor. Váratlan volt nagyon. Köszönöm.

Rólunk: Megvolt a napi CTG járat (tegnap). Nagyon sokat keményedek, és joslóim vannak, de én nem éreztem semmit. És ami a legszörnyűbb volt: Végig aludt a drágám, 1x felrázta a szülésznőm, de nem segített, aztán az ucsó 10 percre kapott sokkolóval két akkorát, hogy felébredjen, hogy 170-re felugrott a pulzusa, és majdnem ki akart bújni a bőrömön. Jaj, de szörnyű volt!

A héten pénteken megyek reggel újra, és jövőhéten kedden.
A cukrosoknak 40. héten indítják a szülést, ha magától nem megy, de nekem valószínű menni fog. Hát most már bármikor. Szerencsére az orvos is megérkezett a nyaralásból.

Kép
téjé

[quote="szösszenet"]
írta:
szösszenetEnyémet most fotózta le Apuci .. de olyan szörnyen nézek ki rajta, hogy nem rakom fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na ezt sem hiszem el!! :wink:

Kép
emi29

Téjé,

sokkolóval??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez komoly? Nagyon bruális, nem gondolod? :shock:

KépKép
kisfruzsi

Jajj csak gyorsan..
amire emléxem...

Nicci: hűűűűűű..megy a drukk..nagyon sokat fogok gondolni rátok :D bizti minden rendben lesz...

Csajok nálunk még lehet venni higanyost akinek kell annak veszek és elküldöm...nem drága kb 300 ft

Felsoa: mi 2án megyünk délután fél5re hozzá :D

na mostmeg húzok mert megyünk el párommal kicsit barátozni..

ja egy mai kép...alig láccik ugyan a pocim de azért megmuti...

ja és nem tudom kiről néztem de szép nagy poci...:D

Kép

ja és 34. HÉT elkezdődött....vááááooooooooooooo
Vendég

Huhh... én úgy televagyok :roll:
Főnöknőméknél megmaradt egy csomó süti húsvétkor, így hozott be nem kis mennyiséget... mindenféle finomságot :)
Most úgy döntöttünk, eszünk belőle kicsit, hát mit ne mondjak, tele a bendőm, de asszem bent is nagy sikert arat, mert olyan ficánkolás van, hogy az csak na :lol:

Szössz, nem hinném, hogy rólad tud rossz fénykép születni :)

nici

Zsuzsa,
jó nagy a pocakod. Jó, hogy tettél fel képet, bár nem hiszem, hogy együtt fogunk szülni. Lili még nagyon bent akar maradni...

Judit,
Jövő hét kedden mikor mész CTG-re? (Én is megyek 8.00-ra)
Szegényke, jól felrázták :( (Lili szívverése simán felugrik 170-180-ra, amikor mozog, de azt mondta a szülésznő, hogy az nem gáz)

Kisscica,
örülök, hogy jobb már a kedved :)

Kép
emi29

Nicci, drukk neked péntekre! Én kicsit irigy vagyok... bár a császárra személy szerint nem, csak arra, hogy babázhatsz... szeretnék már a szülőszobán vinnyogni... :lol:

Zsuzsa! Énis úgy érzem, most kisebb a pocakom, mint a fiúkkal volt... :roll: a haskörfogat szerint meg ugyanakkora... :roll: érdekes... :)

Litu kicsinyitett nekem esküvői képeket, igy most kinyirom vele a topicot mára... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Aztán mára lelövöm magamat!!! 8)
Vendég

Judit!
Pedig most össze jött volna a keddi találka, csak a doki kitalálta a vérképet is, keddre viszont már voltak reggel, így maradt a szerda. Ha nem lenne vérkép akkor 10-re mentem volna.
Még mindig jobb a sokkoló, mint a biciklizés. Bár én anno a lépcsőzést választottam. A földszintről fel a 8.-ra.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Lituka, Kerekes csinik vagytok :)

nici

Emi, Judit!
Ez nem ér, most szinte összejött volna a találka a keddi napon. Bosszús vagyok. :cry:

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Pumpóka,

szépek vagytok!!!!

KépKép
kisfruzsi

kisfruzsi azért írtam le, nagyon szörnyű volt. Ha előre szólnak, nem is engedem. Gondold el, nyugodtan alszol, erre egy ágyúlövés eldurran.

Emi én 11-re vagyok beírva. Én nem tudok előbb menni, (szervezés miatt, de bárcsak tudnék), de te meg gondolom nem vársz 11-ig. Tegnap a szülésznőddel találkoztam. Nagyon helyes volt. Pont a temetés téma volt a szülésznőmmel :cry: és megvárta míg befejezzünk.

Kép
téjé

Nicci-nem semmi...beelőzöd a favoritokat :D :D De hamar túl leszel rajta,ne izgulj.

Zorroné-örülj neki,hogy kiderült.Látod van ahol nem is szűrik,az a gáz.Biztosan nem lesz semmi baj.

Köszönöm a szobadicséreteket,jól esett.Geni,a ti szobátok is szép,és a tapéta is vidám.

Bambi és a többi pocakfotós-nagyon szépek a pocakok.(enyém olyan kicsi,hogy nem hiszik el,hogy 4 hét mulva szülök)

Szöszi-téged is irigyellek ám,mert tudod a pontos dátumot.Annyira nem szeretek várni,és bizonytalan lenni,hogy valyon mikor indul el a nagy esemény.

Bili projecthez gratula.Kíváncsi vagyok,hogy mi hogyan fogjuk ezt megoldani,ha rákerül a sor :D :D

Kép
szibi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?