A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Timi26! :lol:

Én meg elkészültem a fotóalbummal Zsolti anyukájának! :D Bele is irogattam, szerintem tök jó lett! :D Biztos örülni fog neki!

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Lara boldog névanapot!

VikDani és Bogi boldog hófordulút nektek!

Mesi:Szerintem Zsófi nem lassú a fejlődésében lásd minket....Úgye mi még nem forgunk csak estleg úgy ahogy oldalára teszem és mikor milyen kedve van hasra fordulni.Tudom hogy bő egy hónap van közöttük. :D

Viranka: Hó :shock: Itt süt a nap nincs szél de nagyon hideg van.

Regi: Képzeld bejött a paradicsomos burgonya meg olyan élvezettel ette a szilvát gyüminek olyan édi volt.Amúgy Petra is mostanába nem tudom mi van vele állandóan korán kel és van mikor nem is alszik vissza :shock:

Silka: Mi most ápr.15-én megyünk neurológushoz a nem forgás miatt

Heni: Nagyon ari Péterke

Fleur: Gratulálok a felálláshoz nem semmi a kiscsajszi

Timi26: Akkor neked ez egy szerencseszám :wink:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Timi,
akkor jól bejött a 26-os szám! :lol: Lottó esetleg? :lol: Egyébként VikDan csinálja jól. Egymásra építi a mozgásokat. Először ezerrel forogniuk kellene és utána mászniuk. Egyébként a védőnőnk szerint a mászással ráértünk volna még egy hónapot, úgyhogy nem vagytok lekésve semmiről. Persze úgy, h a topicban ilyen zseni mozgású gyerekek vannak az ember rögtön elbizonytalanodik :lol:

Ágica,
törcsis forgatást próbáltátok? Esetleg bevethetitek a távirányítót is :lol:

Gyermek segít a tornában: 10 mp-ként hajigálja ki a cuccait a járókából és pokolian élvezi, h megyek és felveszem neki. :lol:

silka
silka

silka: Nem.
Az milyen? Amit Timi26 javasolt azt szoktuk csinálni..

Kép

Kép
agica1126

Megjöttünk!Anya csinált fini ebédetaztán hazahozott minket mert megy dolgozni.Azt mondta most már jó napja lesz mert játszhatott egy kicsit az unokájával :D

Silka köszi az infót!Kinti hintát kapott anyáéktól karira,még duda is van rajta,és már alig várjuk a jó időt,hogy kipróbálhassuk!Nekem nagyon tetszenek ezek a bentiek is de ha "csak"13 kilóig vannak akkor lehet mégse veszek neki :roll: Lizi baby is ilyen ügyesen mászik már?!Bertus még nagyon nem jött rá,hogy hogyan is kéne elkezdeni,mondjuk úgy elég nehéz ha állondóan azt akarja,hogy fogjuk :roll: :lol:

Regi!Milyen fotó album???????

Ágica!Én Bertussal azt csináltam amikor nem akart forogni,hogy megfogattam vele az újjamat és átthúztam hátáról a hasára!Aztán pár nap múlva már ő húzta magát én meg csak tartottam az újjam,annyira élvezte,hogy már nevetett mikor meglátta az újjamat :lol: Szépen lassan rávezettem,hogy hogyan kéne neki áttfordulnia.Egy próbát nektek is megér!

KépKép
juba

Juba: Bizti finomat ettél én nagyon szeretem az anyukám főztjét és Peti is :wink:
Köszi a tippet megpróbálom mert most már azért jó lenne ösztökélni hogy ezt hogy is kellene.

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok, falnak megyek ettől az időtől :evil:
Hol hull a hó, hol meg süt a nap.

Juba van olyan álványos hinta is ami kint és bent egyaránt használható!

Amúgy a miénkben a 1.5 éves keresztfiam még szokott hintázni, nagyon teccik neki:-) neki állványos van otthon, állitólag ordit ha beleteszik :roll:

A forgásra én is mindig ösztönöztem Péterkét, aztán csak megfordult egyszer, most meg állandóan forog, én meg frászt kapok, mert már sehol nincs biztonságban.

Heni
KépKép
heni81

Ágica,
hanyatt ráteszed egy törire (hosszában rakd le a törit, Petrát rá merőlegesen az egyik végére) és pörgesd meg hasra és hátra. Tehát egy egész fordulatot. Ezt 1 irányban többször, utána meg a másik irányba. Lizi nem volt oda a gyakorlatért de azért csináltam. Így kezdte el anno a forgást.

Juba,
ezerrel azért még nem mászik, csak csigatempóban tolat. De a távirányítóért képes fokozni a sebességen és változtani az irányon. Úgy tűnik nálunk ez lesz a tanítóeszköz. :shock:
Hintát (bentit) mi kölcsönbe kaptuk, uncsitesóm lánya másfél éves koráig használta.

silka
silka

Sziasztok!

Bogi, Rania, Marci, Vikdani boldog hófordulót!
Lara boldog névnapot!

Gratulálok minden forgolódó, ülő, álló babácskának! :D

Tegnap jó kis migrénes fejfájásom volt, csak lézengtem egész nap. :( Kikészülök ezektől a frontoktól. Nálunk is hol a hó hull, aztán kisüt a nap, de nagyon hideg van. :evil:

Mi tegnap kipróbáltuk a hintát, nagyon tetszett Máténak, íme:
(persze azért előbb megkóstolta :lol: )

Kép Kép

KépKépKépKép
meryke

És így bontja szét a habtapit: :lol:
Kép
Kép

KépKépKépKép
meryke

Tündi: Jó, hogy jelentkeztél! 8 fog? :shock: Rakjál képet légyszi, amúgy is már régen láttuk a fiúkat :wink:

Ancsi: Nagyon édesek a csajok! Látszik, hogy élvezték! :D

Regi: Szeliről csúcs a félig ülős kép! :lol:

Heni: De aranyos Petike! Ő is olyan kis vidám fiúcska! :D

Most már Mátét sem lehet a földön egyedül hagyni a szobában, mert pár pillanat alatt átkúszik a szoba másik felébe :lol:

KépKépKépKép
meryke

l.Móni: Minden ok? Rég jelentkeztél :roll: Felavattátok az új autót?

KépKépKépKép
meryke

Most jártam a gmail-en.

Regi: Köszi a receptet, kipróbáljuk :wink:

Kolbi: Nagyon édes Máté :D és ő is áll :shock: :lol:
(A videót viszont nem tudtam megnézni, olyan, mintha az is kép lenne :? )

KépKépKépKép
meryke

Szép napot Mindenkinek!

Nem felejtettelek ám el Titeket, csak rengeteg dolgom van, és babanetezni végképp nem volt időm. :( A helyzet még egy ideig változatlan marad, de remélem, április végén lazul egy kicsit a „gyeplő”. (Van olyan kollegina, aki karácsony óta minden szombat-vasárnap is dolgozott. Még jó, hogy nem vagyok ott személyesen, csak távmunkázok! :shock: )

Így utólag is szeretnék Kellemes Húsvétot kívánni Nektek. Sajnálom, hogy csak most jutottam idáig.

Rólunk: először is, küldtem pár videót s képet gmailre (oda fel tudom tenni a képeket, nem úgy, mint ide). Jó nézelődést. (ja, a videóket nem sikerült feltennem rendesen, fűzöm így hozzá utólag, megpróbálom feltölteni youtube-ra, és küldöm a linket.)
Röviden, vázlatosan: kilábaltunk a nyavalyákból, és miután Máténak visszajött az étvágya (nagyon is!), elkezdett újra hízni. Nem is árt, mert az elmúlt 4 hétben 3 centit (!!!!) nőtt!
Állandóan mászkál, és ha meg tud kapaszkodni valami relatíve vízszintes felületben, fel is áll. Erről is dobtam képet.
Fogunk még mindig nincs (na jó, nekem azért akad), de nem láttam még eredendően fogatlan kisgyereket, úgyhogy előbb-utóbb biztos lesz.
Evések: rájöttünk, hogy ha gyümölcs, vagy husi van valamiben, akkor az megy „kétpofára”, a’ la natur a zöldség viszont nem gyere-be.
Sikerült vennünk etetőszéket (illusztrálva gmail-en), és tegnap beújítottunk egy babakocsit is. 5 kiló cakli-pakli, úgyhogy valamelyest tehermentesíti a gerincemet (nem ártana, mert már tropára ment szegény). Lábzsák, esővédő, minden kecele...
Mit írjak még: gagyarászás!!! Nem tudom, a Ti Babóitok mennyire cifrázzák, illetve hogy ebben a korban mennyire szokták cifrázni, de mi a berregésnél-köpködésnél-heönél és babúnál tovább még nem jutottunk. Hogy lesz ebből Anya meg Apa?! :roll:
A talit nagyon várjuk már, szeretnénk menni, és akkor talán sikerül bepótolni valamit abból, amit elmulasztottunk.
Üzenem minden kedves Kismaminak, aki hozzánk készült minitalira, hogy annyira szeretnéééém! Halál unalmas egyedül, de a munkám miatt csak később lesz rá lehetőség. Pedig Máté nagyon imádja a vendégeket, a babákat főleg.
Irina, kiolvastam a HP-t, várom a prividet!
Azt hiszem, röviden ennyi, amint tudok, jelentkezem.
Sok puszi!

Detti
KépKép
kiskolbi

Főzés: Tegnap sikeresen alkottam.
Sütőtök+alma+krumpli, célka+alma+krumpli, borsó+alma+krumpli
Nagyon bejön Emmának, nem tudtam elég gyorsan adni neki! Juhéjjjjjjj Szereti a főztöm!

KépKép
kaqk
Debrecen

Juba! Sima fotóalbum. Szeliről válogattam ki képeket, és olyan az album, hogy a képek mellett van néhány vonal, oda lehet megjegyzést írni. Semmi extra.

Ja! Már napok óta akarom írni, hogy Szelit olyan szinten sikerült rászoktatnom a járókára, hogy ott érzi magát a legjobban. Földön pléden csak úgy jó, ha ott fekszem mellette, és játszunk… :shock: :lol:

Meryke! Máté nagyon ari a hintában, és a habtapin, ahogy a 6-ost (?) eszi! :D

Kaqk! Jól hangzik (bébifülnek!), ügyes vagy! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! És akkorát fosott ma (bocsi), hogy le kellett zuhanyoznunk. :shock: Azért nekem is, mert nem bírtam egy kézzel megtartani, meg még a vizet is rálocsolni... :? Szegénykém úgy megijedt, hogy most mit csinálunk, hogy sírt. :( De aztán megvígasztaltam! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: ez Príma konyha? Az a kedvenc sütős-főzős újságom!!! :D Amit azokból csináltam még minden jól sikerült!!!
Jól néz ki ez a muffin!!!

Kiskolbi: azt a mindenit!!! De ügyes Máté baba! A topik legügyesebb fiú babája! És milyen helyes!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Én is imádom a Príma Konyhát. Még régebbieket is rendeltem, mert későn fedeztem fel, hogy ennyire jó. Rengeteget főztem, sütöttem belőle én is!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Gyorsan visszaolvastam, de most nem tudok reagálni, tegnap megszülettek a férjem testvéréjéknél az ikrek, 33. hétre, most voltunk a kórházban, sajnos őket nemtudtunk megnézni az intenzíven vannak, talán hétvégén, de egészségesek és minden rendben velük, Krisztina és Katalin és 2.100 g jöttek a világra.

A hófordulósoknak gratulálok!A névnaposoknak szintén!

A képek csúcsszuperek, és hát amit művelnek a gyerköcök, állnak, meg mennek, meg hintáznak,meg ülnek meg minden, ámulok-bámulok.

Rakok két tegnapi képet, annyira édes rajta, imádom. Már majdnem mászunk mi is :lol:
Most megyek, Apa nem érzi jól magát.

Kép Kép

Kép
Kép
nektarin

Még nem olvastqam vissza, csak gyorsan jövök.
A Kaiser's-ben ma vettem (a zöldség-gyümölcs részlegen volt) "SÜLT SZELÍDGESZTENYE HÉJÁBAN"-T. Piros zacsiban van.

Ja, és ma vettem Nestlé alma-eper-áfonyát. Zsófinak bejött. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nagyon ügyes babók vannak itt. :)

Megpróbáltam képet csinálni Domi fogairól,de nem nagyon komálta. :)

Kép a felsők

Kép és az alsók

Amúgy Dotildivan amikor ráharap,de elég ha odarakom az ujjam tudja,hogy nem szabad és ereszti is el. Fájni nem annyira fáj, mint először,vagy csak megszoktam :shock: :) Nem sűrűn fordul elő kb. 2-3 naponta asszem,nem is figyelem már :shock: :)

Panndi:Nemsokára szombattól, véglegesen csak siófoki leszek :!: :!: Te hol laksz sión belül? Hányadikán született manód? Kinél?

Kép és az én nagyfiam Beni :)

Kép Domi nem nyüszisen :)
varga tünde

varga tünde: Dominknak lassan rágót is adhatsz! :D Naggyon édes fogakkal!!! :D :D :D

Gremese: ti hogy álltok a ciciharapással???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Nagyon ügyi babák vannak nálunk :D
Gratulálok Lillának és Máténak is :D

Boldog Névnapot Larának

Boldog hófordulót VikDaninak és Boginak

Kép Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kép

Minden ünnepeltnek sok boldogságot!
Kép

Bár a hó ma is többször esett nálunk, úgy látom, a vonalzóm képeit már ideje lenni lecserélni valami tavasziasabbra....

Szóval meggyógyultunk, csak fejemre nőtt a háztartás, ráadásul húsvét alatt bevettem a leszarom tablettát (vendég nem jött, mi mentünk), és inkább a családdal voltam és a gyerekekkel csináltunk mindenfélét, nem házimunkáztam. Úgyhogy azóta meg még mindig próbálom utolérni magamat, nem túl sok sikerrel.
Olvasgattalak közben titeket, de annyi mindenre akartam reagálni, hogy persze most semmi nem jut eszembe.

Irina, Maggie, "beszéltetek" a hozzátáplálás megkezdésénél visszatérő pocakfájásról! A fiaim is tényleg hasfájósak voltak és aztán féléves koruk után semmi gondjuk nem volt. Zitának viszont néha úgy tűnik fáj a poci. Mondjuk ez messze elmarad az első hónapok küzdelmeitől. Maggie, az első hozzáevős napokon, bő egy héten át nekünk is nehezen jött a kaki, de aztán átállt Zita gyomra szerintem az új módira és teljesen rendeződött minden, de még hogy, csak győzzük szagolni!

Ma séta közben (is :D ) eszembe jutottál Juba! Hogy álltok a babakocsizással?

Üdvözlöm az új topiklakókat!

Ez a sok üldögélő, álldogáló, kúszó-mászó baba! És a fogasok!
Mesi, Zsófi egyáltalán nincs lemaradva, dehogyis! Itt összegyűlt sok gyorsabb fejlődésű, ügyes baba, ne őket vedd mércének! MIndent tud Zsofka, amit egy ekkora babának tudnia kell!

HIrtelen ennyi, mert közben Zita is próbál gépelni, alig tudom lefogni!

Ja, nincs fogunk Juba, nem mászunk, csak forgolódunk és szeretnénk ülni!

KépKépKép
bongyi

Nektarin! Robesznak gyönyörű pofikája van! :D

Tünde! Akkor végre nem kell tovább pakolásznod! Édesek a "sokfogú" gyerkőceid! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Bongyi: Most hogy láttalak hirtelen beugrott képzeld én meg veled álmodtam az éjjel,hogy bementem hozzátok és Zita meg ült a kiságyába és a lábacskái lógtak ki a rácson ennyire emlékszem csak :D

Kiskolbi: Nagyon édes Máté baba ahogy álldogál.

Szeretnék kérdezni valamit és kérlek válaszojon rá aki tud egyezik a baba vércsoportja az apukájáéval? Sajnos saját magamról van szó majd elmondom de nem itt :cry: :oops:

Köszönöm
Ági

Kép

Kép
agica1126

Úgy értem hogy az apukámról és rólam van szó!

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
Álom :lol: !
Nem feltétlenül egyezik az apuka és gyereke vércsoportja!

KépKépKép
bongyi

Csak mert nekem a védőnőm azt mondta 99%-ban az apa vércsoportját örököljük.

Kép

Kép
agica1126

Nekem a három gyerekből kettő az apja vércsoportját örökölte, egy az enyémet.

KépKépKép
bongyi

Ágica, nézd mit találtam, hátha tudod használni:

https://www.babanet.hu/faq/altalanos16.php

KépKépKép
bongyi

Bongyi: Ezt úgy érted hogy nem csak az Rh-t örökölte tőled hanem a főcsoportot is? Ne hari hogy igy kiváncsiskodom.

Kép

Kép
agica1126

Ágica, írtam még egy privit!

Detti
KépKép
kiskolbi

Nektarin!
Gratulálok a párod testvéréknek a lánykákhoz! :D
Külön-külön van ekkora súlyuk?
Nagyon aranyos Robesz :D

És nagyon aranyos a többi baba is :D
Nem írom külön mert egyformán aranyosak. :D

Nekünk meg tegnap nem sikerült a mérés mert nem volt a doki nénink.
A képeket meg holnap mutizok.

Móni!
Merre vagy?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

El sem hiszem, hogy a végére jutottam az irományaitoknak, :lol:

Bongyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Csákómákó!!!!!!!!!!!!!! Leszarom tabletta rulez!!!!!!!!!!!!! :lol:
Érezni az írásodon, hogy minden oké, meggyógyult a fészekalja! :D
Háztartás... az meg mi? :wink:
A vonalzód meg nagyon jó lett!

Timi26! Zsófi már nem harap (szándékosan) a cicimre. Megtanulta, miután következetesen rászóltam, majd elvettem tőle. Nagyon szépen megtanulta, hogy az étellel nem játszunk. :wink:
Azonban véletlenül előfordul - mikor bekapja a bimbót -, hogy ráharap, de nem vészes, és idáig talán 3x fordult elő. Nagyon vigyáz.
Viszont amikor a defektes cicimből szopizik, a felső fogai nyoma úgy ottmaradnak a mellbimbón, mintha beleharapott volna. Ahogy szívja, a fogak belemélyednek, és nyomot hagynak. Ez néha olyan szúró-érzés, de nem vészes, nem fáj.

Fog: Domi nem semmi! 8 fog.... :)
Zsófinak kint van négy, és a felső kettesei törnek előre ezerrel.
Az egyesei egy nap különbséggel egyszerre jöttek ki, szerintem a többi is így lesz. Mint az Apjánál (babakorában).

Kaqk! Kicsit irigyellek, hogy Emmácska megeszi a főztödet. Nekem csak ritkán eszi meg, általában az üvegest javítom fel.
Úgy látszik Ő az összetett kajákat csipázza, amiben husi, meg olívaolaj, meg zöldég, meg mittonémivan.

Kiskolbi! De jó, hogy jelentkeztél!!!!!! Jövő héten szeretnénk megtörni a magányodat, de erről majd írok privit. :wink:
Máté egyre helyesebb kispasi. És áll..... Jó kis kapaszkodója van! :D

Azt azért sérelmezem, hogy Máté-Apu holmi plüss micsodával eltakarja az arcát... :twisted:

Fényképet méééééég mééééééég!
Jut eszembe! Viranka, Te mit tettél fel a gmailre.... :shock: :oops: :lol:

Zsófi délutánra (általában) felélénkül. Brutálterror módon felborította a játszószőnyegét. Olyan édi, ahogy nyomul.

Én tudom, hogy Zsófi nincs elmaradva a mozgásfejlődésben. Én nem aggódtam azon, hogy nem forog - egy idő után forgott.
Azt látom, hogy itt hihetetlenül ügyes babák vannak, és azt is látom, hogy senkinek nincsenek olyan hurkái, mint Csöppömnek. :lol:
Így persze nehéz bármit is csinálni. A meztelenkedés sokat lendít a dolgon azért....
Szóval nincs gond, nem aggódom, ez van, semmi probléma, Zsofka úgy csinálja a dolgokat, ahogy akarja, tudja. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nektarin! Azt hiszem az egész topik nevében gratulálhatok Krisztinek és Katinak!!!!! Meg a szüleiknek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi
Ez szuper! Na végre!

Mesi
Amúgy nem is sütöttem a végén és ő sem. Én meg meséltem neki a rémes délutánomat, h szerettem volna csak nem úgy alakult és most itt ostorozom magam miatta, h milyen jó lett volna.
Erre azt mondja: hát ostorozd is :shock: rendes nem???!!! no mind1
Igazából már nem érdekel! Az égett sütinek és az idegbeteg anyának nem sok értelme lett volna. Ilyen áron ment volna csak és úgy döntöttem mi fontosabbak vagyunk, meg a lelki nyugalmunk :lol:
Lesz is neki olyan hasizma, h csak na :)

Kaqk, Gábor, Lara Boldog névnapot!
Kép

Amúgy mikor megláttam a szakadó havazást azt hittem elájulok (szombat reggel) karácsonykor nem volt ekkora :) ma is esett, de aztán meg a nap sütött és egész türhető volt az idő.

Juba
Lilla nem tudja :) tök ügyes Bertus :)

Minden babuci elragadó :) Nagyon jók a babás képek :) olyan jó, h mostanában mindenki ennyi képet tett fel :)

Sense
Mi érdekel befektetéssel kapcsolatban?
Kaja Lilla is 6-7 szer szopizik, plusz gyümi, plusz tejpép vagy Sinlac, ha egyáltalán hajlandó elfogadni estére.
Amúgy nekünk este van ez a rituális cicizés, Lilla nem is engedné, h elmaradjon és előtte vagy utána adom neki a Sinlacot, v tejpépet és cumisüvegből. (hát hátha ez segít)
De ő sem mindig alussza át az éjszakát...nem tudom az oda akarok bújni anyához érzéssel lehet e bármit is tenni. Szerintem Botondnál is ez van.

Gratula az új mászó cirkáló kis csemetéknek :)

Viranka
Remélem Bálint már jobban. Ééés a teliholdas kép szenzációs :)
Persze a többi is :)

Boldog hófordulót Máté, Ildike, Marci, Raina, VikDani, Bogi
Kép

Sziasztok Ádibaba és Panndi
Kép

Kaqk
Úúristen még az olvasástól is rosszul lettem. Remélem azóta már jobb.

Tünde
8 fog :shock: az nem semmi

Ancsi
Hát látszott, h élvezték az élményfürdőzést a csajok.

Kolbikám
De jó, h jelentkeztél. Remélem lesz időm és meg tudom nézni videót és mindent. Ha azóta sikerált feltenned :)

Nektarin
Még 1x gratulálok az ikrekhez ezúton is :)
Várlak titeket holnap :)

KépKép
KépKép
fleur

Bongyi: örülök, hogy meggyógyultatok! :D :D :D :D :D

Gremese: de jó, hogy megoldódott a ciciügy!!! :D
Zsófi valószínűleg a nagykönyvet követi! :D

Láttatok már hisztiző 7 hónapost? :shock:
VikDan ma megint rácuppant az orrszívóra. Én meg elvettem, mert nem volt tiszta! AAAzt az ordítást!!! :shock: Teljesen meg volt sértődve! :shock:

Egyébként ma amúgy is extra nyűgös napunk volt. 3x aludt fél órát, a köztes időben meg nem lehetett egy pillanatra sem egyedül hagyni! Kijöhetne már legalább az első fogacska!!! :cry:

Kép
Kép
timi26

Nnna, akkor egy mászós videó némi "hagyjatok má' békibeee" - nyűglődéssel made by Máténagyi.

http://www.youtube.com/watch?v=XC1eqdYnisQ

A másikon még dolgozom, az bazi nagy, nem tudom, fel tudom-e tenni. Igyexem.

Emese: várom a privit. Az az izé Apánk feje előtt egy ormány nélküli ELEFÁNT (párnán furán nézne ki ormány... :roll: ). Majd ha gyüttök, úgy intézem, hogy itthon legyen. Vagy mégseee?!!! :twisted: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Amúgy Lilla ma este megint bőgősre vette a figurát.
De megúsztam. Az úgy volt, h 6kor nyűgösködni kezdett, pont úgy mikor elfárad. 3/4 7ig küzdött, közben persze egy csomószor bementem megsimogattam, meg ilyenek. No ekkor kivettem az ágyból, mert már üvöltött. Jajj gondoltam már megint a tegnapi játszma akkor kiborulok és képzeljétek, nem könnyen, de az ölemben megnyugodott :shock: persze kicsit verhette a laptopot és megkapta a telefontokot is és ez teljesen elterelte a figyelmét a bánatáról. Aztán néztünk egy kis Baby Einsteint és utána még mászkált és játszottam vele kicsit. Otthagyni nem lehetett, mert azon is megsértődött, h felálltam a kajáját megcsinálni.
Bőgve jött utánam :). De énekeltem neki és megvígasztalódott. Szóval ezek szerint nem volt álmos....végül fél 9kor aludt el és előtte 4 kor kelt. Azért az már idő :) De minden probléma nélkül bevágta a szunyát fürdés és kaja után :) sírás sem volt. Ebből is tanultam.

Ma sétáltunk vagy 2 órát, mert el kellet menni postára meg bankba és utána én még találkoztam egy barátnőmmel. Mire felértem szétfagyott a kezem. Alig éreztem. Pedig az első fél, 1 órában egész barátinak tűnt a hőmérséklet. :)

Anita feladtam végre képzeld :)

KépKép
KépKép
fleur

Timi én már láttam csak 6 hónapost, majdnem még toporzékolt is :)

KépKép
KépKép
fleur

Kiskolbi! No hát megstírölném Máté Aput nagyon szívesen :twisted: , de van nekem egy külön bejáratú házi Adoniszom, úgyhogy nincs mitől tartanod! :wink: Vagy mégis? Jaj, olyan bizonytalan vagyok.... Vagy mégsem? :lol:

Ja, Mátét meg etesd ezerrel, hogy Zsófi ne tűnjön mellette olyan nagynak. :lol:

Én megyek alukálni, mert Csücsöriborsó ma korán kelt, ehhez képest Anyája későn feküdt.

A Fleur-Nektarin minitaliról kérünk majd képeket holnap!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi: Nagyon édes a fiad ahogy mászik!

Fleur: Köszönöm a köszöntést. Azért látom nem csak az én gyerkőcöm kedvenc játéka a billentyűzet, távirányító és a telefon.

Kérdés
A fiam már elég rég óta szörcsög az orrán. Nincs megfázva és ha belenézek az orrába akkor nincs is benne semmi. Sokszor ha megfogom a hátát akkor úgy érezni, mintha tüdőből hörögne.
A védőnő azt mondta, hogy sok babánál előfordul.
Most kezdtem el 1 hete sóoldatos sprayt és orrszívó-porszívót használni.
Másnak is van így?

Kép

Kép
ádibaba

Ádibaba: üdv a klubban. Mi már régóta ezzel szenvedünk. Voltunk már mindenféle kivizsgáláson, de okot nem találtak. VikDan megfázásai általában hörghuruttal végződnek! :(
Szerintem mutasd meg dokinak, mert ha esetleg Ádinak is hörghurutja lenne azt kezelni kell. Különben tüdőgyuszivá fajulhat a dolog...

Jaj de maghatós volt ma a Dr. House! Megcsinálták azt a méhen belüli magzatműtétet!!! Bőgtem mint állat! :( :D :( :D

Jó éjt!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt :)
Linda,Boti boldog félszülinapot :)

remélem ez a nap jobb lesz mint a tegnapi :) rég volt iklyen sz@r napunk :evil: Bálint egész nap vagy sírt vagy aludt :evil: már a nemlétező nemiszervem kivót :oops:

Kolbi!
szijjjjjjjjjjjjjjjjja :) épp napokban gondoltam Rátok :) ti Nobeldíjra hajtottok h. ennyit dolgoztok? Máté nagyon ügyi kiskrapek :)

Mesi!
hát ergyütt fürdőset :) amit Míra nagyon élvezett,mindennap emlegeti :wink:

Tünde!
nem semmi mennyi foga van Dominak :shock: Nagyon aranyosak a fiúk :)

Ádibaba!
esetleg próbáld a levegőt párásítani salvus víz-simavíz kombinációval,hátha csak a levegő száraz :?

Bongyi!
végre :) jó az avatarod :)

Nektarin!
gratula sógorédknak :) szép súllyal születtek az ikrek :)

no mék mert már Míra is felkelt és Bálintot nyúzza :lol:

KépKép
viranka

Sziasztok :)

Hát én csak lesek, itt milyen ügyes babák vannak :lol: Zsófinak csak a hátrafele kúszás megy, de az nagyon, csak mindig ordítás lesz belőle, mert a kiszemelt célpont egyre távolabb kerül tőle :lol: Ja, és foga sincs még :lol:

Tündi: sajnos már nem Siófokon élek, csak éltem, amúgy Fokihegyen :)
Vendég

Jó reggelt :D !

Hajni, boldog névnapot!!
Kép

Lindánal, Bálintnak, Botondnak boldog hófordulót!!
Kép
dettyk

Jó reggelt!

Hajni! Boldog névnapot!
Bálintnak, Botinak, Lindusnak boldog hófordulót!

Csajok! Olyan béna vagyok, elfelejtettem a fizikoterápiát (látszik, hogy már nem fáj annyira a térdem)… :oops: Gyorsan megnéztem az időpontokat, szerencsére csak egyet hagytam ki, azt meg majd kidumálom! :wink:

Kiskolbi! Máté nagyon aranyos, kis vigyori! Nem semmik a gyors mozgásfejlődésű babócák!!! Máté is idetartozik, az tuti! :D
Gergő direkt takarta el az arcát! Mesélted neki, hogy „rákattantak a fórumos csajok”? :lol:
Mátévideót én sem látok… :?

Viranka! Húúú! Micsoda szexfotók! :shock: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hajni, boldog névnapot kívánok!

Kép

Bálint, Botond, LIlla, boldogságos hófordulót!

Kép

Ágica, igen, a főcsoportot örökölte az egyik csemetém! (Nálam annyiban bonyolultabb, hogy egyébként én negatív vagyok, azt egyik gyerek se örökölte, mind pozitív lett)

Mesi, nem vagyok benne biztos, hogy Zsofka a leghurkásabb baba a topikban.....majd teszek fel képet Zitáról!

Kiskolbi, nagyon édi Máté, és milyen ügyesen mászik!

A tegnap nyűgös kisbabáknak üzenem, hogy közeledik a tavasz, rendezzék soraikat!

Köszönöm, hogy úgy örültetek a visszatérésemnek és gyógyulásunknak, nagyon jó volt visszaolvasni!

Megőrülök! Nemsokára jönnek az ilyen képek:
Kép

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?