El sem hiszem, hogy a végére jutottam az irományaitoknak,
Bongyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! Csákómákó!!!!!!!!!!!!!! Leszarom tabletta rulez!!!!!!!!!!!!!
Érezni az írásodon, hogy minden oké, meggyógyult a fészekalja!
Háztartás... az meg mi?
A vonalzód meg nagyon jó lett!
Timi26! Zsófi már nem harap (szándékosan) a cicimre. Megtanulta, miután következetesen rászóltam, majd elvettem tőle. Nagyon szépen megtanulta, hogy az étellel nem játszunk.
Azonban véletlenül előfordul - mikor bekapja a bimbót -, hogy ráharap, de nem vészes, és idáig talán 3x fordult elő. Nagyon vigyáz.
Viszont amikor a defektes cicimből szopizik, a felső fogai nyoma úgy ottmaradnak a mellbimbón, mintha beleharapott volna. Ahogy szívja, a fogak belemélyednek, és nyomot hagynak. Ez néha olyan szúró-érzés, de nem vészes, nem fáj.
Fog: Domi nem semmi! 8 fog....
Zsófinak kint van négy, és a felső kettesei törnek előre ezerrel.
Az egyesei egy nap különbséggel egyszerre jöttek ki, szerintem a többi is így lesz. Mint az Apjánál (babakorában).
Kaqk! Kicsit irigyellek, hogy Emmácska megeszi a főztödet. Nekem csak ritkán eszi meg, általában az üvegest javítom fel.
Úgy látszik Ő az összetett kajákat csipázza, amiben husi, meg olívaolaj, meg zöldég, meg mittonémivan.
Kiskolbi! De jó, hogy jelentkeztél!!!!!! Jövő héten szeretnénk megtörni a magányodat, de erről majd írok privit.
Máté egyre helyesebb kispasi. És áll..... Jó kis kapaszkodója van!
Azt azért sérelmezem, hogy Máté-Apu holmi plüss micsodával eltakarja az arcát...
Fényképet méééééég mééééééég!
Jut eszembe!
Viranka, Te mit tettél fel a gmailre....
Zsófi délutánra (általában) felélénkül. Brutálterror módon felborította a játszószőnyegét. Olyan édi, ahogy nyomul.
Én tudom, hogy Zsófi nincs elmaradva a mozgásfejlődésben. Én nem aggódtam azon, hogy nem forog - egy idő után forgott.
Azt látom, hogy itt hihetetlenül ügyes babák vannak, és azt is látom, hogy senkinek nincsenek olyan hurkái, mint Csöppömnek.
Így persze nehéz bármit is csinálni. A meztelenkedés sokat lendít a dolgon azért....
Szóval nincs gond, nem aggódom, ez van, semmi probléma, Zsofka úgy csinálja a dolgokat, ahogy akarja, tudja.