Sziasztok,
Linda, Bálint, Botond, Petra nagyon boldog hófordulót Nektek!!!!
Silka, sok boldogságot és sok tejcit a barátnődnek.
Óraátállítás, hát mi is várjuk már, h ne legyen ilyen korán sötét, de h Robesz, h fog reagálni rá, az kérdés.
Mesi, tényleg, miért fordítod vissza Zsófit, Robesz is úgy vándorol, h hihetetlen, a légzésfigyelőt már be sem kapcsolom, mert lemászik róla. De mindig visszaalszik.
Ikrek, jól vannak, picit veszítettek a súlyukból, de már a subintenzíven (jól írom?) vannak. Megjött a tejci is, úgyhogy fej ezerrel a sógornőm, megjegyzem, most vettem neki, még az sem volt. Jaj semmilyük sincs, egyáltalán.
Fogfájósokonak, nem alvósoknak kitartás. Nekünk most minden csudiszupi volt, tegnap és előtte, előtte pedig keltünk 3-kor, 6-kor, és szopiztunk, pedig már isten tudja mikor evett utoljára éjszaka.
Dettyk, szupi a kocsi.
K. Timi, de jó a kép, Ádi nagyon aranyos.
Timi26, ne aggódj, csak elmegy, próbáld meg máshová is feltenni.
Regi, pont ma akarok neki almás krumplit adni, ő még csak 2x eszik gyümit, most akarok neki adni ilyet ebédre. Én főzinek szánom. Aztán hát a fene tudja.
Hús, jaj mi még sehol nem tartunk hús ügyben, még csak most jönnek a főzik.
Babaminitali, jaj jól sikerült, szerintem. Remélem Fleur, is így gondolja
Robesz kicsit sírósan ébred, de hát mégiscsak ő ment vendégségbe. Lilla nagyon édes, és úgy mászik és térdel, h csak lestünk. Robesz nem nagyon lesett el tőle semmit, de jól elvolt Lilla egerével
Fleur, fini sütit csinált, és sétáltunk egy nagyot. Bár a karomban olyan izomláz van, h alig bírom emelni, hát hiába, a 4. emeleten laknak.
Képeket Meli csinált, tényleg, küld át majd nekem is, ha lesz időd.
No most megyünk, ma semmit házimunkát nem csinálok, kivéve a mosást, és pihizek, már amennyire Robesz engedi.
Még jövünk.