A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Köszönjük a kszöntéseket!

Regi: Petra este 7-től reggel 5-5:30-ig alszik mostanába.És napközbe 4x45 perceket evés után.

Aniko: Nagyon jó a kép

Hörcsög: Nagyon édesek a gyerkőcök a képen

Timi26: Jól aludtatok?

Ági

Kép

Kép
agica1126

Jó reggelt!

Köszönöm kérdéseteket, olyan drágák vagytok!!!! :D
Ahhoz képest, hogy 5-kor bealudt, hajnal fél 4-kor kelt VikDan. Persze csurom pisi és kaki volt, ahogy sejtettem! :(
Gyors öltözködés, kaja (az orrát nem kellett kiszívni!!! :D )
Magam mellé fektettem (a kiságy is balesetes lett), egy ideig még hallottam, hogy erőlködik, de belátta, hogy sötét van, nincs értelme emberkedni és visszaaludt. Egészen 6-ig!!! :D Aztán apa elvitte, így megint 1/2 8-ig tudtam pihizni!!! :D :D :D
És most már alszik is!

Regi: 1/2 9 helyett nem 1/2 8-kor fog aludni, hanem 1/2 10-kor!
Normál esetben VikDan is alszik minden etetés között. Ha jó napunk van 1,5-2 órát is. De van hogy 3 órát is. (de ez ritka).
Úgyhogy semmi vész, örülj neki, hogy ilyen jó alvókája van Szelinek! :D

Kép
Kép
timi26

Anikó: gratula a fogacskához!!! :D
Dologél? Akkor lehet, hogy mi is bevetjük! :D

Petrának BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Kép
Kép
timi26

Lányok, mit ronthattam el???
Már egy hete feltettem a babakocsinkat a Tesz-Veszre potom árért és senki nem akar rá licitálni!!! Ennél sokal ramatyabb babakocsik is elkelnek drágábban! :( :( :( (Ebből vennék új autósülést!)

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket :D

Petra babának Boldog hófordulót!
Kép

Timi26!
Semmi baj közben itt is láttam nálunk bicajt.
Volt neked más dolgod.

Silka!
Az a csont disznó combcsont :D

Detti!
Nagyon jó a babakocsi jól jártál vele.

Anikó!
Aranyosak vagytok Marcikával. :D

Az óra álígatás engem is mindíg össze zavart.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Reggelt!

Csajok Emma tegnap napközben 15ch-sból 5 golyókat kapott estére a 30ch-sból 3-at és aludt a drágám 8-fél 7 ig! Persze volt vándorlás de nem ébred sírva!!! Olyan kipihenten bologan ébredt!! Ajánlom akinek fogacska éjszaki ébredés gondja van!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok !

Bocsi az eltünésért csak Ádi napok óta nyügi. Jönnek a fogacskák és egész időmet leköti. Szereti ha a közelébe vagyok így mindig játszunk meg sétálunk.

Regi :
Alvás nálunk : este fél 10-től reggel fél 7-ig akkor itt 9 óra
Reggeli után negyed 9-től háromnegyed 10-ig akkor itt 1,5 óra
Délelötti séta max 1 órát alszik.
Délutáni séta 3-tól fél 6-ig itt 2,5 óra
Akkor összesen 14 órát alszik Ádi.

Kaja : már két napja újra kezdtük a kanalazást. Elég jól megy de még csak napi egyszer pedig amikor elkellet hagyna akkor már napi kétszer ettünk kanállal. Nem baj majd jövőhéttől újra kezdjük a délutáni gyümizést is.

Én a husit kis zacskóba tettem el és nekem a doki néni azt mondta, hogy amikor felteszem főni a zöldséget akkor fagyottan dobjam bele és mire a zöldség megfő addig a husi is kiolvad. Persze már főzve teszem el a fagyasztóba a husit. Most épp a húslevesbe dobtam bele egy egész csirkemellet kb 3 órát főt így olyan omlós, hogy csak na.

De igazából nálunk is jobban bejönn Ádinak az üveges kaja de remélem egyszer csak rájönn, hogy anya főztje finomabb.

Lányok készülhetünk a jó időre. Jövőhétre keddre 22 fokot mutattak. Kiváncsi lesz mi lesz a végén belőle.

Ja a másik amit írni akartam, hogy most Vasárnap 2008.03.30-án Babymark bababörze lesz az Expo területén.

http://www.babaruhaborze.hu/

És végezetül egy kép ami szerdán készült mert akkor volt apukám születésnapja és Áditól ezt kapta ajándékba képeslap formájában.
Kép .

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

Petrának boldog hófordulót!!
Kép

Még mindig nem tudok visszaolvasni :cry: , ma végezni szeretnék a rendrakással, de itthon van apa, és csak hátráltat :evil: :roll: .
dettyk

Silka! 5x. De kiszámoltam, így alszik összesen 15 órát, úgyhogy jók vagyunk. :D (Csak már megijedtem, hogy valami baj van Szelivel.) Bár nekem is jó alvókám van! :wink:
Egyébként örülök neki, mert így tudok én is aludni vele, néha ledőlök ebéd után én is, ha nagyon nem bírom a koránkeléseket.

Timi26! Ja, tényleg! :shock: :lol:
Próbáld meg a vaterán is! Nem minden megy el hamar, valamire én is hónapokat vártam.
Autósülés nekünk is kéne. Milyet néztél???

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Ááááá! Apa mellett én sose tudok takarítani, mert mindig ugyanott tartok. Mire elpakolok, ő szétpakol... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Akkor én is kipróbálom estére a 30-asat! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi! Ádi nagyon aranyos! Az autót is ő rajzolta? :wink: :lol: (csak viccelek)

Az almás krumpli desszertnek számít??? Tehát tízóraira adjam és szobahőmérsékleten (én simán ebédre adtam neki). :?:

Szerintem ha már fűszeresen főzünk úgyis más lesz az íze. De majd én is akarok pacsmagolni!!! :twisted: Csak félek, hogy nem ízlik majd Szelinek a főztöm, és hiába a rászánt idő... :?

Elviszik ma 5-kor a régi szekrénysorunkat (eladtam! :D ), pakolhatok. :?

Kép

Kép
regcsiken14

K.Timi! Le tudnád nekem írni, hogy nálatok mi volt a sorrend a hozzátáplálással? Úgy látom, hogy a Ti védőnőtök elég jól elmondta. Vagy van valami leírásotok?

Husival szerintem megvárom a következő "hó(szüli)napot", addig még kóstolja, ami belefér zöldség-gyümölcs.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Linda, Bálint, Botond, Petra nagyon boldog hófordulót Nektek!!!!

Silka, sok boldogságot és sok tejcit a barátnődnek.

Óraátállítás, hát mi is várjuk már, h ne legyen ilyen korán sötét, de h Robesz, h fog reagálni rá, az kérdés.

Mesi, tényleg, miért fordítod vissza Zsófit, Robesz is úgy vándorol, h hihetetlen, a légzésfigyelőt már be sem kapcsolom, mert lemászik róla. De mindig visszaalszik.

Ikrek, jól vannak, picit veszítettek a súlyukból, de már a subintenzíven (jól írom?) vannak. Megjött a tejci is, úgyhogy fej ezerrel a sógornőm, megjegyzem, most vettem neki, még az sem volt. Jaj semmilyük sincs, egyáltalán.

Fogfájósokonak, nem alvósoknak kitartás. Nekünk most minden csudiszupi volt, tegnap és előtte, előtte pedig keltünk 3-kor, 6-kor, és szopiztunk, pedig már isten tudja mikor evett utoljára éjszaka.

Dettyk, szupi a kocsi.

K. Timi, de jó a kép, Ádi nagyon aranyos.

Timi26, ne aggódj, csak elmegy, próbáld meg máshová is feltenni.

Regi, pont ma akarok neki almás krumplit adni, ő még csak 2x eszik gyümit, most akarok neki adni ilyet ebédre. Én főzinek szánom. Aztán hát a fene tudja.

Hús, jaj mi még sehol nem tartunk hús ügyben, még csak most jönnek a főzik.

Babaminitali, jaj jól sikerült, szerintem. Remélem Fleur, is így gondolja :D
Robesz kicsit sírósan ébred, de hát mégiscsak ő ment vendégségbe. Lilla nagyon édes, és úgy mászik és térdel, h csak lestünk. Robesz nem nagyon lesett el tőle semmit, de jól elvolt Lilla egerével :lol:
Fleur, fini sütit csinált, és sétáltunk egy nagyot. Bár a karomban olyan izomláz van, h alig bírom emelni, hát hiába, a 4. emeleten laknak.

Képeket Meli csinált, tényleg, küld át majd nekem is, ha lesz időd.

No most megyünk, ma semmit házimunkát nem csinálok, kivéve a mosást, és pihizek, már amennyire Robesz engedi.

Még jövünk.

Kép
Kép
nektarin

Jaj, eljutottam a gmailre, nagyon jók a képek és a videjók. :lol:

Kép
Kép
nektarin

Regi: valami ilyesmit szeretnék:

http://www.teszvesz.hu/item333693509_pi ... s_uj_.html

Újonnan már 7-8000 Ft-ért lehet kapni!
Rebekának is ilyen volt, nagyon szerette, mert jól kilátott belőle. Csak a huzatja tönkrement. Utánaszámoltam és drágább új huzatot varratni, mint venni egy másikat! :shock:

Ha Szeli kb 1 hónapja eszik már főzit, akkor jöhet a husi, mert kellenek a benne lévő fehérjék és a vas.

Kép
Kép
timi26

Timi26! Én láttam valahol huzatokat is, de nemtom mennyiért. Talán a www.tulli.hu - n

Március 14-én kapott először krumplit majd sárgarépát és sütőtököt (utóbbit kiköpte), úgyhogy kb. úgy jön ki, hogy hófordulója körül akkor kezdjük a husit! Köszi az infót, mert ezt se tudtam. Olyan mérges vagyok a védőnőnkre... olyan használhatatlan. Esküszöm, mindjárt felhívom a régit, hogy hogy is van ez... :evil:

Na, én is ilyesmit akarok!!! (Jól néz ki!!! :D ) De barátnőm aszonta, hogy már ne 0-18-ig-at vegyek, hanem a nagyobbat. De szerintem azt nem biztos, hogy meg tudom dönteni, nem? :roll:
Viszont a babataliig mindenképpen be kell szerezni :wink: , mert amit kölcsön kaptunk, az csak a felső rész (nem tudom az autóban rögzíteni), és már ki is növi Szeli lassan.

Kép

Kép
regcsiken14

Kép

Kép
regcsiken14

Mi az az ülésvédő (nem üléshuzat)??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Nem vagy semmi! Nagyon jól vásároltál!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó!!

Autósülés ügyben irnék pár sort!! :D
Mi anno Melinek a hordozó után megvettünk egy Pierre Cardin ülést,ami 9-36kg-ig volt jó!!Hát pár hónap után gyorsan el is adtuk!!! :?
Szerintem nem szabad még őket ilyenbe ültetni,mert ezek általában már nem dünthetőek és ugye elég sok gyerek alszik a kocsiban és "leesik" a fejük!! :?
Melinek is állandóan igazgatni kellett a fejecskéjét,mert előreesett neki!! :?
Szerintem egy autósülésre érdemesebb kicsit többet áldozni,mert sajnos bármi megtörténhet!! :(

Melinek most ilyen van,amit nemsokára megkap Molli:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=8

Nagyon szeretem ezt az ülést...dönthető,állitható a fejtámlája és nagyon jól tartja a fejét!! :D

Már megvettük az egyel nagyobbat is,amibe Meli átfog ülni:

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=8

Sajnos nem egy olcsó mulatság,de a teszteken a concord ülések az első helyeken állnak!! :D

ancsi26

Ancsi!
Köszi az infót! :D
Pont emiatt nem akartam a 8 kg-ostól venni!!!

Bár én azért nem szeretnék rá sokat áldozni, mert ritkán fogjuk használni, és inkább csak a városban, de talán hetente vagy kéthetente egyszer.
Utazni meg talán 1x ha elmegyünk majd nyáron... :roll:
Nekem meg egyelőre nincs kocsim sajnos, és a közeljövőben nem is lesz... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

megjött egy hűtlen...
Olyan sok a történés és nagyon élvezem!!!! Kirándultunk, pakoltunk, vásárolgatunk, stb.... Én meg rákaptam az Ebay-re is....

Timi26
Köszi kérdésedet, Te mindenre emléxel!!! Hihetetlen! Mint Irina! Szóval szőnyeg lerakva, franciaágy a helyén, ruhák bepakolva. Apának egy egység szekrény jutott, nekem három.... :lol: Summa summárum számomra hosszabb volt a pakolászsás...
Örülök, hogy VikDan javul!!!!

A babák csodásak, minden kis lurkót imádok, mert külön kis egyéniségek. Horcsog Ildikéje a cupákkal nálam nyert a héten. :D

Kaqk
Kolbi

Kitartást a fogacskákhoz (vagy bármi is legyen az a frányaság, ami bántja Őket)

Viranka
A Míra tényleg szép név :D

Regi
Szeli alvása sztem inkább ajándék :lol: De ahogy írtad, Nkei így van meg a 15 óra!
Pakolás :shock: :shock: :shock: :shock: :lol:

Silka
Gratu a barátnődnek (nekem is programozott császár volt, előtte 2 napig rágtuk magunkat a dokival, de ez lett a jobb vélhetőleg Lindának...)

Sense
Szívemet melengette a Merci beaucoup képeslapod, hadd küldjek egyet én is Nektek:
Kép

Anikó
Nagyon-nagyon kedvesek a kis állatkák! Azt hiszem, szerencsések vagytok, hogy ide járhat a kisfiad! egy mini privát-állatkert! :lol:

Dettyk
Mingyá' megnézem a kocsitokat, bizti szép! Nekünk is van egy jó masszív 13 kilós (olyan, mint egy fullextrás terepjáró, ami kell is ide, az erdőbe, imádom!) meg van a múltkor feltett kis karcsú 3 kerekű.

És mivel már régen jártunk erre, felteszek pár képet a kis félévesemről (váci kirándulás és itthoni fotók):
Kép Kép
Kép Kép Kép

Kép
granda

Granda!

Köszönjük szépen. :D
Linda is bájos kis lány és az utolsó két
képen kis hucutul vigyorog. :D

Mivel nincs kocsi apámmal meg elég ritkán megyünk nem kell venni
ülcsit,de viszont babakocsit még mindig vadászok.
Csak sikerül nekem is valami jót szerezni. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Helló, Lányok,
már nagyon hiányoztatok, de elég rémes éjszakáink voltak (l. lentebb), nem nagyon tudtam jönni.

Utólag is Isten éltessen sokáig minden hófordulós babócát, névnapos babócát és mamócát!
Kép

Ugyancsak gratulálok a forgolódó, mászkáló babáknak! Mi még nem kúszunk-mászunk, és többnyire háton szép az élet :-)
Úgy örülök, hogy Kiskolbi, Granda jött!

Sajna pár napja Ádinak nagyon fáj a pocija, az éjszakák emiatt elég rosszak, most váltásban aludtunk apával, szerintem ha nem ébredt 8-10-szer Ádi, akkor egyszer sem. Azon filózom, hogy egy kósza vírust kapott-e el, de nincs láza, hasmenése sem igen, csak sokszor van kaki (6-7-szer/nap) és egyszer hányt, de lehet, hogy a sírás miatt jött vissza az utána lenyelt adag. Nem tudom, délután a gy.orvos talán többet tud mondani. Gondoltam Rád, Maggie, mert a hozzátáplálás tűnik gyanúsnak, de nehéz elhinnem, hogy fél üveg alma-őszi pép után napokig tartó szenvedés következzen, úgy, hogy ráadásul már 3 napja kapta... Nem tudom... Most csak anyatejet adok neki 2 napja.

Granda: csodaszép ez a Lindus! És MOSOLYOOOOOOOOOOG a képeken! ;-)

Timi26: dehogy ciki, ha valakinek beteg a babája, gyere ide, hogy elmondd MINDIG! Inkább nagyon-nagyon nehéz, és ne fojtsd magadba a dolgot! Tényleg, hajlam is lehet mögötte (nem volt a családban hörgős beteg? -- nekem folyton hörghurutom volt, most is állandó légúti mizériáim vannak)...

K. Timi: Ádámod még mindig egy cukipofa! :D

Kép
Kép
irina

Ancsi, ezen a képen is tünemények vagytok, de már alig várom a birkán lovaglósat!

Kép
Kép
irina

Ancsi = Anikó :oops:

Kép
Kép
irina

Granda! Lindus nagyon édesen mosolyog! Látom Ti is vettetek borostyánláncot? Vettél észre változást? (Én nem igazán.)

Olyan pangi van :( , az én Szelikém meg megint alszik!!! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Hát én nem hiszem, hogy a 3 napja evett alma-őszitől fájna a hasa... bár sose lehet tudni... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Csak pár gondolat kicsi lányom úgy gondolta, h 2 óránként szopizik este :? és eléggé paff vagyok

Minitali Nektarinnal és Robesszal :) sztem is nagyon jó volt és Nektarin nem is dicsekedett vele, h ő milyen isteni meggyes muffint sütött, amit azóta jól el is pusztítottunk :)
Robesz nagyon cuki volt :) lányom meg rögtön lerohanta és simogatta meg taperolta, ez kicsit gyors tempó volt a kis krapeknak, de nagyon jól elvoltak. Majd teszek képeket is. Remélem gyorsan sikerül áttölteni és átformázni :)
És egy szuper nagyot sétáltunk is, az idő meg egyszerűen fantasztikus volt tegnap.
Mi még 3ig köröztünk, mert Lilla olyan jól aludt :)
Az alma-banán csak itt maradt :)

Tegnap megvettük az etetőszéket :) pedig autósülést mentünk nézni :)
Végül Peg-Pérego Prima Pappa lett :) és tetszik a csajnak :)

Ami az autósüléseket illeti Ancsival nagyon egyetértek. Nagyon nem mindegy mit vesz az ember, főleg, ha van kocsi és utazgat ide oda. A Concord ülések nem olcsóak, de tényleg nagyon jókat hallotunk róla, valamint még a Römer és Cybex aminek nagyon jók a törés tesztjei. Sztem itt ez a lényeg.
Valamint tegnap az is kiderült számunkra, h 9 kg-os súlyig csak menetiránynak háttal szabad bekötni (mi azért kezdtünk el nézelődni, bár még jó a hordozó, mert Lilla elkezdett unatkozni mert nem lát ki mivel alacsonyan és döntve van), mert addig nem elég erős az izomzat, h elviseljen egy ütközést menetirány szerint bekötve. Például eltörhet a kulcscsontja így. És amúgy az is kiderült, h az igazán jó ülések fejnél nagyon tartják a gyerkőcöt így oldalirányban nem is fog sokkal jobban kilátni. Csak ha valaki másnál is az lenne a gond, mint nálunk.
Sztem aki az elején nem a 0-18 kg -ig ülést, hanem a hordozót vette meg, az jobban jár, ha a következő méretet veszi meg a következő ülésnek. Ja és azt is kiderítettük, h azért az sem megoldás, ami 3 kategóriát ölel át, mert annyira nem állítható, mint amennyire a babák másak. Szóval a következő kategória után még egy ülés, ami viszont már végig jó lesz. Legalábbis most így néz ki.

Később majd még jövök, puszi nektek

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Granda!
De édes Lindus :) A nyaklánc bevált?

Pár mai kép :)
Minitaliztunk Ágicáékkal :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Ágica!
Jól éreztük magunkat,Míra örült nagyon a sütinek,vágott is Petrának sok papírt viszonzásképp :)

KépKép
viranka

Fleur! Mit értesz következő méret alatt? 8-18-ig??? De ahhoz már ülnie kéne a babának, nem?

Kép

Kép
regcsiken14

illetve 9-18 kg-ig...

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka! De ééédes Petra és Bálint! :D Látom, Bálintnak még mindig piros foltos az arcocskája??? Nem használt rá a krém???
Szeli is hogy élvezne egy ilyen talit. Múltkor voltunk is az egynaponszületett-nél, csak hát őkelme alukált! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

...nem hiába, Álmos a neve! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ki kezdte kb. 1,5 hónapja a hozzátáplálást??? Csak, hogy tudjam, kivel egyeztessek! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Irina!
Nem lehet h. csak a hülye frontok hatnak Ádira?(ez meg az én dilim,mindent erre fogok meg a fogakra :oops: )

Timi!
Rakd fel rövidebb időre,minimálárat NE ADJ MEG mert az fizetős :) licit nélküli árat meg szerintem nem érdemes megadni,mert saját tapasztalat h. sokkal többért el lehet adni cuccot így(Mariah Carey cd-t Robi meghírdette 600.-ért elvitték 1800,-ért :) ) nekem is pl. most vették meg a haskötőmet pedig már vagy 3 hónapja fent volt :) van amit hamarabb megvettek :wink:
esetleg próbáld meg majd még babaszobán is :)

Csajok én úgy elfáradtam :) ez volt Bálinttal az első csak 2ben megtett utunk :) először utaztunk(pocakon kívül) vonaton :) Kicsipasi olyan jól tűrte :) Petra baba tünemény annyira édibaba :) S olyan jó mély hangja van szerintem :) Visszafele már kevésbé,mert sokan voltak,nem ültünk le és minden ajtónyitásnál elkezdett sírni :cry: aztán mire elértünk az oviba már elaludt :) mos is kint alszik az előtérben a mózesben félig a mélytányérban :)

S tegnap méretszkedtünk 8300 gr és 69 cm :) most súlyra nőttünk :)

tegnap Míra rákapott a bicajozás ízére és azóta azzal közlekedünk :) a 3/4 órás utat másfél óra alatt tettük meg :) kicsit elfáradtam :) Ma is azzal ment oviba :) S ma este meg megy uszodába nagyival,mert a nagyiék nyuszija uszóbérletet tojt ajándékba :) Kicsit be van sózva a lányom :) megyek is összerakni a cuccát,mert addig nem lesz nyugtom :) pedig csak 6ra fognak menni :)

Köszönöm h. leírtátok az óraátállítást :) akkor most fogunk kevesebbet aludni és tovább lesz világos ez a lényeg :)

csók :)

KépKép
viranka

Regi!

tegnap voltunk bőergyógyásznál,mert mikor birkás volt nem kentem és nagyon rossz lett néhol a bőre :( kaptunk új krémet ma váltottam ki reggel,remélem most már megjavulunk egy időre :)

KépKép
viranka

Regcsiken!!

Van a 0-18kg és van 9-18kg-ig!!
A miénk 0-18kg-ig van...9kg-ig háttal kell bekötni,utánna pedig menetiránynak szemben!!!
Ez az ultimax nagyon jól dönthető,de mi már csak szemben fogjuk használni,mivel még Meli ül most benne!!
Ja és még Meli is nagyon kényelmesen elfér benne!!! :D :D

A 9-18kg-ig,az már csak szembe köthető be!!
Ha jól dönthető akkor már szerintem olyan 8hósan belelehet ültetni őket!!!

És igen a RÖMER is jó és még a BéBé CONFORT-ak is jók!!!! :D

ancsi26

Szeli benyomott egy egész üveg Univer zsenge sárgarépa főzeléket! :D Nem is kapott utána tápit (így kell, ugye?).
Viszont a vizet most sem kérte :? , pedig azt gondoltam szomjas lesz. Mit fog inni a gyerekem???????? Eddig ezen nem aggódtam, gondoltam nem szomjas, de ezután a főzelék után... :roll:
Vettem múltkor Milupa csecsemőteát (granulátom) őszibarackos, de azt sem kérte, se szobahőmérsékleten, de melegen... :roll:
Most végig kell vennem az összes ilyen port, mire megtalálom, mi az, amit megiszik??? :shock:

Kép

Kép
regcsiken14

Ancsi! Köszi! :D
De mitől jobb a 9-18-ig, mint a 0-18-ig, ha egyszer mindkettő 18 kg-ig használható...??? Akkor már inkább megveszem a 0-tól, és akkor az tuti, hogy dönthető lesz! Vagy nem? :roll: Vagy az olcsóbb, csak ennyi???

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon klasszak a minitalis képek!!

És Linda is gyönyörűűűű!!

Nekem is muszály felraknom 1-2 képet, az első pár napos, de a többi az előbb csinálódott :wink: .

Kép Pózoljak? :wink:
Kép Újabban így alszom :shock: :lol: .
Kép Vééééégre jó idő...szétrúgom a babakocsi oldalát 8) .
Kép
dettyk

Jajj,Molli teljes erőbedobással elkezdett kúszni és állandóan a vezetékeknél köt ki!!!! :shock: :shock: :?

Talis képek agyon cukik!!! :D

ancsi26

Ancsi! Akkor még kérdezek. :wink: Mit ettetek eddig??? Főzöl vagy üveges?

(bocs, ha sok vagyok mááááár!!! :oops: pedig folytatnom kéne a pakolást... :? )

Kép

Kép
regcsiken14

Ja igen, azt elfelejtettem, hogy itt garázdálkodik körülöttem, csak egy pillanatig nem figyeltem, és kiszedte az USB-t a számítógépből, és már a (gyönyörű kéken világító) kikapcsoló gombot célozta meg... :lol: :lol:
dettyk

Regcsiken!

Nem jobb a 9-18-ig,sőt a 0-tól még jobb,mert hamarabb belelehet ültetni!!!
Szerintem!! :roll: :wink:

ancsi26

Amit eddig ettünk: alma,banán,őszibarack,körte,szilva,sütőtök,répa,krumpli,zöldborsó.

Ezek közül eddig csak krumplit és répát főztem,a többi mind üveges!!

Most szeretném már lassan elkezdeni a husit,brokkolit,cukkinit,céklát...ezekből már én fogok kreálni...remélhetőleg elfogadja majd a kiscsaj!!! :roll: :D

ancsi26

Dettyk
Ancsi

Na nemá' !!!!Linda is ma pont ezt csinálta! Csak a rusnya fekete vezeték kell neki, mondtam is : "rágjad, Kislányom, a mókusok a jövő héten castingot tartanak" :lol:
Dettyk
Csuda ravaszdi Panna! Szép kiscsaj és úgy irigyellek, hogy "vegyes" vagy! Mi mindketten kislányt szerettünk volna Robival, de másodjára úgy szeretnék egy kisfiút! Így lenne kerek....

Ancsi
Köszi az ülésinfót, nekünk is esedékes lesz, szeptemberben több ezer km-t teszünk meg terveink szerint.

Regi
Viranka

A lánc hatása a homályba vész számomra, de ha az pozitívum, hogy nincs éjjeli ordítás és nappal is igen ritka a nyügi, akkor bevált! 8)
Amúgy sok drágakövekről szóló könyvem van és nem utasítom el az ilyen alternatív megoldásokat. Én is az a típus vagyok, aki legutolsó fegyverként veti be a gyógyszert (hál'istennek nem soxor kell használnunk, se Apának, se nekem, Lindáról nem is beszélve - kopp-kopp)

Regi
Mi is lassan haladunk a kajával, eddig csak gyümölcsöt és csak napi egyszer kapott. Most, hogy betöltötte a 6 hónapot, már kétszer adok neki és a délelőtti lesz a főzelék. Mostanában azonban elég keveset eszik, de úgy emlékszem, erre mások is panaszkodtak...

Viranka
Az első kép tetszik a legjobban! Nem lehetne megismátelni 5 vagy 10 vagy 15 év múlva? :D

Kép
granda

Irina
Hát erről beszéltem! Te mindenre emlékszel :shock: Még azt is megjegyezted, hogy nem sok mosolygós képünk volt...A kisasszonyt "kiskorában" nehezen kaptam el még akár egy fotóra is, mert gerjed a műszaki berendezésekre. Most azonban a "kukucs" vezényszóra mindig mosolyog és így sikerült nevetős képeket készítenem.
Bezzeg a Te Ádámod! Nem Ő a nőcsábász itt a csapatban? (Bár asszem sok vetéltársa van, ha jól belegondolok...) 8)

Kép
granda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?