A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Drága, drága Szofi!

Nagyon, nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!
Legyen nagyon szép a napotok!!

Sok puszi

Lara és Ancsa

Kép

ancsaboszi

Veronikusz,

Sajnálom a buksid, semmi nem segít, nekem is volt ilyen sajnos a terhesség alatt, és még mielőtt elkezdett nagyon fájni, akkor ettem egy kis mandarint, akkor az segített, ezzel jelzett Lara hogy gyümit kér. De ha már nagyon fájt, akkor már nem lehetett mint tenni.
Nem elég a róka még ez is, most már szólj neki, hogy menjen és vigye a fejfájást is!!!

De édes Szofi, eddig nem csinálta, Lara mindent abba hagy, ha gyerekhangot hall!
Nagyon társasági!

ancsaboszi

SZOFI
Nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Szofit Isten éltesse sokáig!!!
Kép

Ja Veronikusz láttam ma Mészit! :D

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Te jó ég!
Nem mondjátok hogy Szofi tényleg 2 éves? ;)
Boldogságos születésnapot neked nagylány!!!! :D:D:D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gabi
Mi is megkóstoltuk Húsvétkor a nyuszit! :lol:
Kép

Kép
Nekem ízlett!!! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri,de édes, és látom fini is volt! :lol:

ancsaboszi

Szofi Drága, Boldog szülinapot!!!

mtunde

Hanna-Hajnalka! utópuszi... :)

Veronikuszék Fürtöskéje! Isten éltessen :D

Ancsa, ez a kép nagyon bejön.

Adri, Hanna, tényleg minden gyerek akkora, amekkorának lennie kell.

Melindát sokáig egy évvel nagyobbnak nézték a mérete alapján, peresze, nem mindig tűnt fel, hogy érettségben nincs ott... Az eladók a mai napig nem tudnak mit kezdeni vele, mert tényleg nem a korának megfelelő ruhákat veszünk neki. És olyan kövér volt fél éves koráig, hogy elfolyt... :)

És ha kisebb vagy nagyobb, akkor mi van?
Igen, a világ az olyan, hogy sokféle dolog van benne és a gyerekek is nagyon különbözőek, kár hogy okos felnőttek mindig bele akarják tuszkolni őket valami skatulyába. Mintha valami káruk származna abból, hogy nem olyat látnak, ami "szokásos". Nagyon álságos tud lenni, amikor az "Én csak jót akarok, nem azért mondom" mögé bújva nem tudják elviselni a másságot.
Hess!

Múltkor az EEG vizsgálat viselt meg bennünket nagyon. Ez egy sapka féle, elektródákkal, amit a fejére tett az asszisztens, ezzel nézik, hogy milyen görbéket produkál a kis agya. Az asszisztens eleve azzal kezdte, hogy mi mért vagyunk ott, ma már az az ötödik soron kívüli vizsgálat, mondtuk, beutalónk van, sajnáljuk. Nem vette észre, hogy egy rémült másfél éves gyereknek kéne segítenie. Melinda az apja karjában próbált minél kisebbre összehúzódni, a nő ki akarta venni, hogy üljön a fotel karfájára, meg is fogta, durván, úgy kellett Melinda után nyúlni és lepuhítania mozdulatot. Melinda szája görbült, csak nézett rám, de mintha nem mert volna még sírni se. Nagyon lassan tudtam elterelni a figyelmét. De ügyesen tűrte.

Én teljesen kimerültem ebben, lévén egyébként is fehér köpeny- és kórház fóbiás, ez alól csak a Kútvölgyi V. emelete a kivétel. Eleinte még a gyerekorvosnál is remegtem, ha vittem Melindát.
Szóval tényleg, CSAK KÓRHÁZBA NE KELLJEN VINNI A CSEMETÉINKET.

Mennem kell, Eszternek cicichetnékje van.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

Boldog szülinapot kívánunk Szofinak!!!!
Micakoma és Zsu

KépKép
Kép
gyuzso

Memme
Köszi a pozitív gondolatokat!
Mi meg küldjük nektek a pozitív energiákat. Tényleg igazad van, csak kórházba ne kelljen vinni a csemetéket, főleg, ha az orvosok hozzáállása is ilyen elutasító. Sajnos rossz tapasztalatunk nekünk is van.
Minden jót Melindának és utólag boldog hófordulót!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Drága Szofi!

Nagyon Nagyon Boldog 2. Szülinapot kívánunk Neked!!!!
Puszi
Áron&Hajni

Kép
hanna09

Ancsa
Tényleg fini volt, mert a nagy részét én ettem meg, :wink: ő csak szétkente magán. Nem tudom a pocakjába jutott-e belőle. :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Fáradtak vagyunk egyébként. Naná, mondja mindenki, két pici mellett.
De nem, ilyen fáradtság nem mindig van rajtam, szerencsére. melinda annyira rosszul aludt mostanában (bizakodva múlt időbe tettem), hogy ő is ki van merülve. Tegnapelőtt, amikor átaludta az éjszakát, nem rugdosva bennünket széjjel és nem nyöszörögve, másnap olyan volt, mint azelőtt. Mint egy hónapja kb., amikor nem kezdett nyugtalankodni, felkapaszkodni, fogzani, epis tüneteket mutatni.
Nem tudom, mi történődik benne, de változik a kis lelke, az biztos.
Tegnap Eszter is nyügi volt, pár napja történik az, hogy ha nem adom rögtön, vagy Melinda megzavarja a szopit, utána nem akarja elfogadni. Vagy este, ha fáradt. Vagy nem t'om mért, de borzasztó. Lenyugtatgatom, újra mosolyt csalok az arcocskájára és lassan elkezdi, de volt már olyan is, hogy még akkor se. Alapjáratban egyébként sose sírt, csak jelzett, kapta a cicit, de mielőtt rácuppant volna, mindig üdvözölt: mosoly és gügyögés.
Tudom, nem szabad parázni, öngerjesztő folyamat. De most egy kicsit nehéz kenyér ez.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
Kép

Ilyenek...[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Szofi,
nagyon boldog születésnapot Neked!

Dejáknéni

Kép
Kép
paklincs

Memme,
Annyira átérzem a helyzeted, olyan rossz lehet, hogy azt szeretnéd, hogy mind a két gyermek boldog legyen, és mégsem az!Pedig Te megteszel mindent, és mégsem.
Jajj, nagyon sok pozítiv energiát küldök neked!!!

ez a két kép szuper!
Hamarosan már őket is ikreknek fogják nézni az tuti!!!

Pihenj amikor csak tudsz!

puszi

ancsaboszi

SZOFI DRÁGA !NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKED!!!!!!
Veronikuszhogy vagy??Fejfájás???Nekem ma még idáig nem fájt.Mikor mész UH-ra???Szorítok nagyon, hogy tökös legyen!!!

Ancsaboszi Nehéz a névválasztás.A környezetről annyit, hogy nekem szgény nagyim még a mai napig nem tudta megtanulni a Berke nevét, pedig nem szenilis.Nehezen jut mindig az eszébe :lol: Nagyon helyes ahogy keresi a betűket egymás után.....Névnapja pedig nem lesz Berkúcónak mert azt mondták az Akadémián, hogy nem fog beleférni már a naptárba, így tuti nem fog belekerülni.Tarsam amikor akarom......mondtam, hogy oké.Így április 23-án tartjuk, mert akkor pont fél éves:)
Nagyon sokszor lánynak hsizik és értetlenkedve néznek rám miatta....de a mi álláspontunk is az mint a Tiétek...."nekünk ez tetszett"

Linocs mi van veletek???Fruzsi???

KépKépKépKép
vdorka3

Sziasztok!

Memme, nagyon átérzem a helyzetedet. A barátnőm kislánya csinálja ezt szopi közben, ha ninc minden csöndben, békességben, mert másra is akar figyelni. De egyre jobb nekik, lassan visszaáll a régi rend.

Dorka, ez a névválasztásos beszólás ismerős. Mi is kerestük a különlegsebb neveket. (Bene Győző Benedek, és akkor azt hittük a Benedek is elég ritka :)) Villő, ha fiú lett volna, volt Bátor Boldizsár verzió is... Gondohatod, többen közölték, hogy ők nem adnának fiúnevet (Bátor) a gyereküknek. :( Nem mintha bárki is kérdezte volna a véleményüket. :)

mtunde

Lányok!
nagyon szépen köszönöm a kedves köszöntéseket Szofi nevében is. :D :D :D nekem is döbbenetes, hogy már ilyen "öreg" a lány :lol: :lol: bezzeg mi anyukák meg csak fiatalodunk :lol:

Dorka!
nekem sajnos most is fáj a fejem. :oops: UH majd jövő héten lesz.

Steffi!
mi volt ma a dokinál?????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka, most akkor is ufóként kezelnének, ha ilyen neveket választanál pl., hogy Mária, Kati, Erzsébet, Júlia... Ezeket már nem tolerálják, a Berkét és társait még. Mert van az embereknek egy csoportja, akik nem képesek kommentár nélkül nyitottak lenni olyasmire, amit nem ismernek. :( Pedig szerintem annyira klassz, hogy olyan sokfélék a nevek. [/i]

Kép

Kép

Kép
memme

Szofinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Tikó (Veronika) és Dorina

Kép
tikó

Tikó
De jó, hogy jöttetek!!!! :D :D :D
M van veletek?
Írhatnál magatokról néhány sort! Meg képet is kérünk Dorináról! :lol:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
Szofinak nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Veronikusz! Elég rossz lehet a fejfájás, remélem, hamar elmúlik. Biztos, hogy hormonos. Lányokkal is volt?

Memme! Nagyon szépek a lányok,. És tényleg hogy hasonlítanak! Melinda csak megnyugszik, biztos hatott rá Eszti érkezése is, hátha csak ettől vannak a dolgok.

Méret: Az én lányom 2,25-tel született, 1 évesen volt 7,70, elég sokszor megkaptam, még a saját anyósomtól is, hogy nyeszlett. Közben tök arányos, nem beteges. (Anyósnál csak az tartott vissza, hogy beszóljak neki, hogy ott volt valaki idegen, és annak mondta.) Ja, és én sem vagyok valami fejedelmi termet. Azt gondoltam mindig, hogy valakinek meg is kellett szülni ezt a gyereket, aztán, ha benne van a génjeiben, ráér majd megnőni.
Ja és a neve: Férjem anyukája a mai napig nem békül vele, pedig szerintem nem egy különleges név, és most a sógoroméknál Hanna lesz a baba. :lol:

Jaj, és Hajninak boldog névnapot utólag is (bocs Hanna :oops:)!

Lilluskával mi lehet?

Gabi! Én csak csendben szurkolok, de azóta még egy webcímet kinéztem Neked, amit majd akkor megírok. :)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta! KÖSZI ELŐRE IS :D :D

Szofik a! Isten élétessen sokáig!!!
Kép

Adri! nálatok is ment a csoki látom :lol:
juj mingyá" jövök csak vmi van a gatyójában.....
Vendég

na ITT vagyok..

nem fogjátok kitalálni mi történt ma?? :shock: végre normális dolgot vett Encinek anyósom :D
tegnap bezsélgettem férjemmel,hogy vmi kisházat üssön össze fából a kertbe...mondta,jó.
erre ma Anyósék elmentek a Metróba és vettek egy kis mü.házat.
Hát mit ne mondjak a kutyánk is egyből birtokba vette. :lol:
tegnap is begyűjtöttünk 3-4 gyereket a kertbe, mondtam nyitok ovit :lol: de tök jó,mert Enci társaságban van :lol:

pár kép a kecóról :lol:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gabi
Ez NAGGGGYON szuper!!!
Nyáron akár be is költözhettek! :wink:
Nálunk fából készül kb. 9 éve, de még van rajta mit alakítani. :lol:

Kriszta
Köszi a méretbeszámolót! :lol:
Akkor Matyi egész óriás a 9kg-jával. :D

Ancsa
Apucis kép nagyon aranyos. :lol: Írtad, hogy olyan szemet kívántál Larának, mint a tiéd. Hát tényleg olyan és gyönyörű!!!! :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Memme!íteljesen átérzem amit írtál a vizsgálattal kapcsolatban! sajnos az a baj ,hogy tényleg nem kisgyerekként kezelik őket, legalábbis a legtöbb esetben :evil: nem fogják fel hogy egy pöttöm kis emberke, aki fél még az ismeretlen dolgoktól. csak azért írom,mert nővéremnél is így ba...ták el a vérvételt, amikor 2 év körüli lehetett.ki kellett venni a manduláját,de előtte ugye vérvétel.
na ott úgy lefogták mind2 oldalról, plusz aki vette a vért :evil: és még anyámmal veszekedtek,hogy nem bírja lefogni...na nővérem azóta is ha vérvételre kell menni, elsápad, lemerevedik....szóval a rossz élmények.....köszönhetően a gyerekkorban elszenvedett traumának....pedig hát tudjuk ugye hogy türelem kell a babókhoz...és pont a dokik nem????

Tiko!
veletek mi újság?gYere és mesélj már vmit!!!képek??

Lilluska???Brigi??Gabbó?Heni? Eni???

Adri! ja igen,beköltözünk.... :lol: :lol: már most sem akart bejönni a kertből, pedig este 5-6 fele már hideg van :?
de hétvégén már jön a tavasz Kép
Vendég

Sziasztok!

Mi is vagyunk ám csak állandóan van valami...na jó...állandóan csavargunk a gyerekekkel :D

Elösször is:
Szofinak nagyonnagyonnagyon boldog szülinapot!!!!!!
Hannának boldog névnapot és persze mi kis modell Laránkank is...

Nem is tudtam, hogy ő Larissza...azt hittem simán Lara!!!!!!

Gabi!
Akartam már kérdezni, hogy Enci milyen viszonyban van a kutyával?????? Nem fél tőle???? Kutya nem szekálja?????
Csak mert a kutyus olyan szép nagy... :D Orsi betojik az ekkorka kutyáktól...

Adri!
Dani most lesz 10 hónapos...7400 d és 73 centi!!!!!!
Szted 2 hónap múlva mekkor lesz????
Nekem is volt olyan nemrég, hogy találkoztam egy ismerősömmel akivel egy időben született Dani és kérdezte mennyi idős, mondom 9 hónapos....erre mégegyszer benézett a babakocsiba, hogy milyen pici a gyerek...

Ancsa!
Hihetetlen, hogy Lara mennyire apja féle :D :D :D
Sztem tök jó, hogy ilyen lassan, megfontoltan halad a fejlődés útján...reméld, hogy így is marad :D :D :D

Veronikusz!
Háááááátttttt nem irigyellek a fejfájás miatt.
Egyébként úgy napont hányszor hallod azt a szót Katától, hogy: miért?
Mert én ezerszer legalább... :? sokszor már nem is tudok válaszolni....

Cukorfalat!
Kicsit bővebben is szeretnénk hallani felőletek és persze képeket is látnánk már...
VKBrigi ez Neked is szól...
Hanna most megúszta mert láttuk a kis tüneményt....

Memme!
Sokat gondolok rátok...nagyon ügyes vagy...és ne aggódja szépen lassan minden a "helyére rázódik" :D

Borsa!
Emma nagyon ügyi már...és nem mondod, hogy MIcu tőle kapta kis mocit?????? :D
Dani is kapott már mocit, de Orsi még többet használja :D

Kép

Kép
cukipofa

Kép fürcsi

Kép

Kép

Kép

Kép esti hancur

Kép

Kép

Kép kukucs

Kép a járgány

Kép

Kép
cukipofa

szép estét mindenkinek :D

Most már lelövöm magam...

Kép

Kép
cukipofa

Memme egyetértek Veled,teljesen igazad van.Nagyon sok a szűk látókörű ember sajnos.Ami Melindát illeti szerintem átmeneti nála a dolog, talán most kezdheti el feldolgozni,hogy van egy hugija.Próbálj meg pihenni Te is amennyit csak tudsz,Gondolom nem könnyű, de Neked is szükséged van rá.Küldöm az erőt mindannyiótoknak!!!!!
Cukipofanagyon aranyosak a gyerkőcök :lol:

Jó éjt mindenkinek :!:

KépKépKépKép
vdorka3

Én is itt vagyok egy gors bekukk-ra.....
Memme: én is arra tippelek, hogy tuti Eszter "viseli" meg ennyire Melindát.... És csak pozitív energiákat tudok küldeni, belegondoltam, igen nehéz lehet Neked. Van segítséged? Bébiszittyó megvan még? Ahogy látom Eszter hamarosan behozza Melindát.

Kis fürtös Szofinak nagy nagy HAPPY BIRTHDAY! És egy cuppanós puszi a pofikájára![b]

Gabi:. Tuti ez a házikó!!!! Mekkora? És mennyi pénz volt?
Most beszégettünk épp az "urammal" hogy nagyon neki kéne állni a kertnek, mert jön a szépidő és egy romhalmaz az udvarunk. Olyan jó volna legalább a hátsó kis részt rendbe látni és csinálni egy homokozót a kölköknek . Jó, nem messze van innen egy szuper játszótér, de ez mégis más......

Cukipofa:
Nagyon helyesek a "skacok", Dani nagyon hasonlít a nővérére ezeken a fotókon.

Szandi már nagyon be van sózva, holnap lesz az ovis bulija a mekiben. Ma a nagyinál alszik egyedül, tudom ez másnál normális, de Ő baromi ritkán nem alszik itthon. Meg is lepődtem, hogy ő kezdeményezte.

Rakok fel én is pár fotót.
Szép hétvégét mindenkinek, hátha már lesz egy kis tavaszunk végre. Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó reggelt!

Boldog hófordulót Daninak!!!!
Mennyire hasonlítanak egymásra! :D
Nagyon aranyosak!

Cancan
Hihetetlen, hogy ekkora lányod van! Pedig ahogy nézem a képet mennyi is lehetsz? 20? :lol:
Édesek!

Kép
hanna09

jó reggelt

Heni! de szépek vagytok!!!!!milyen gyönyörűek!!!
jaa ház 29e ft volt a Metroban...Corában is van csak ott 30 vmennyi...hát hogy mekkora... :oops: azt úgy tudom mondani hogy Apa ,Enci, meg a kutya is befért egyszerre :lol:
az tök jó ha van játszótér a közeletekben, nekünk sajna nincs :evil: ezért kellett a Papának hintát,meg mérleghintát csinálni, mi meg vettünk csúszdát,homokozót,most meg a kecó.
és a szomszéd gyerekek is jönnek, ugyhogy tisszta hawaii Kép

Kati! nem,nem fél a kutyától :lol: sőt!!! de Spike is imádja őt! védi,stb. Enci meg azt csinál vele amit akar. multkor a gereblyével simogatta szegényt :lol: szóval nálunk kutya mindig is volt a családban, az én kutyám tavaly előtt lett elaltatva 16,5 évesen. Spike is már 11 éves. de ha majd ő sem lesz, akkor is veszünk kutyát. nagyon kutyások vagyunk :lol: Csak Encinek kell még megtanulnia hogy nem minden kutya olyan mint a mienk....
ugye a kerítéseknél ne akarja megsimogatni a csholó kutyákat :shock:
Vendég

jaj ma is korán kelt,mostanában 6-7 között. de ez van!!itt van a tavasz!! ma van óraátállítás???
Vendég

Cukipofa!
És ha azt válaszolod a végén, hogy "csak", megkérdezi, hogy "csaak?", esetleg "miért csak?" Mert nálunk ez volt/van. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

Daninak boldog boldogot kívánunk!!!

Kriszta, Adri, Kati,
egy perc dühöt sem érdemelnek az ilyen emberek!!! nem minden gyerek egyforma, büdös kölkök nem olvasták a könyveket az egyen-viselkedésről, egyen-növekedésről.. :lol: :lol:
azt pölö tudom, hogy Kati nem a kosárlabdázók méreteivel rendelkezik, miért pont Danitól várják az 1 évesen 110 cm-t???

a nevekről hasonló a véleményem.. én vélasztom az én véremnek (vagy ő választja, ez már más lapra tartozik...), mindenkinek lehet róla véleménye, de engem pont nem érdekel!!
Miklós is most különleges nevűnek számít, hisz épp nem divatos.. és akkor mi van??
a Berke tényleg szép név, jó hogy rátaláltatok, Dorka!! és sok sikert a következő névválasztáshoz!! :wink:

Memme,
hát igen, az állami egészségügyben a beteg baba is csak egy beteg.. elvárják, hogy ne sírjon (uram bocsá' hisztizzen..), tartsa a karját vérvételnél, pisiljen a zsákba...
pedig Hozzájuk kedves hang, tripla türelem kellene!!!
én nagyon drukkolok, hogy Melindának ne kelljen elhagyni a családot egy kis időre sem!!! sztem is inkább Eszter születése kavarta meg.. drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
kívánunk sok pihenést Nektek!!!

Heni,
tényleg nagyon szépek vagytok!! ilyen genetikával hajrá Hármaska!!! :lol: :lol:

Gabi,
édes Enci és spike együtt!! meg persze tuti a kucok!!

mi tegnap néztünk kiskutyát, márc. 7.-8.-án születtek, Miklós az anyakutyát akarta elhozni azonnal, csüngött rajta, jó volt nézni!

Tikó,
még, még, még!! :lol:

Linocs, Lilluska, Manóka, Gabbó, Bori, merre jártok???

KépKép
Kép
gyuzso

ami kimaradt elsőre.. :

Lara annyira édes Apával a "nagy" vízben!!
Orsi-Dani meg mint 2 tojás!!! olyan jó, hogy együtt fürcsiznek... :lol: annyira láccik, hogy szeretik egymást!!!
Matyi meg jól lefejezte a nyuszit!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok!

gyors leszek, mert nem igazán van most időm....

Szofinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!

Tegnap mi is voltunk UH-on, és hát a lányok népes táborát fogjuk gyarapítani Vida doki szerint. Nem volt kétsége, rögtön rávágta, hogy itt kislány lakozik, úgyhogy már az UH leletre rá is írta, hogy a pocilakonk lány! :D

Szóval most törhetjük a fejünket lány neveken :lol: :lol: A férjem erősen fogta a fejét.... :lol:

MOst szaladok tovább főzni, csak gondoltam megosztom veletek a nagy hírt!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét kívánok!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vica
Ha Ő mondta, akkor tuti. DEJÓDEJÓDEJÓ!!! Gratula!!! :D :D :D

Cukipofa
Boldog hófordulót Daninak!!!
Nagyon szép gyerkőcök!!! :D :D :D

Heni
Látom nálatok is a konyha a sláger kipakolásügyileg. :lol:
Hajrá harmadik!!! :D Szép gyerekekből sosem elég. :lol:

Gabi
Mi is kutyások vagyunk, de a mieink mostanában kezdenek eldurvulni. Még nem történt baleset, de sokszor morognak a kicsire.
Még nem tudom mi legyen velük. :oops:

Memme
Remélem Melindának tényleg "csak" a testvérféltékenység a baja.
Nálunk Pati, Marci születése után elnémult és 3 éves koráig szinte egy szót sem beszélt. Sok-sok erőt hozzájuk!
Esztered hatalmas babóca és nagyon szép mindkét lányka. Melindát alig ismertem meg, világosabb lett a haja?

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri! akkor jó lesz vigyázni!!!milyen fajta kutyák??
és morognak Matyira? persze,mert alárendeltnek nézik...de egy pillanatra sem szabad ezt hagyni. mit szoktatok ilyenkor csinálni? ráhagyjátok a kutyára? vagy kapnak 1 fülest,h tudják nem szabad...stb...

Gyuzso! milyen kutyit néztetek????

Vica! Ricsinek akkor majd kell még 1 kört futnia.... :lol:
Vendég

Vica,
gratulaa a lánykátokhoz!! jó névkeresgélést!!!!!

Gabi,
írt be a fórumra 1x egy lány, hogy a retrieverjének kölykei lesznek, onnan 1 kutyi.. tiszta anyjuk . :lol: :wink:
édespofák :lol:
szukát választottunk, talán türelmesebb a gyerekekkel, a mamakutyát imádta Miklós, haza akarta hozni :lol:

Kép

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso Cukik a kutyuk, tényleg tiszta anyja mind :lol: Jól tettétek, hogy lányt választottatok, az sokkal jobb természetű és kezelhetőbb mint a kan.Nekünk is lány van és csakis azt választanánk legközelebb.Nekünk egy keverék kutyunk van (majd teszek fel róla képet) két fehérnek lettek fekete kölykei..nagyon helyesk voltak.Ma mentünk kocsival Berkusz hátul a kuytu mellette és folyamatosan simogatta a fejét meg a fülét a kutyának....majd mondta, hogy "ánya....ányanyos....Mármint azt akarta mondani hogy "anya, aranyos a kutyus"...nagyon cuki volt..olvadtunk az apjával.

Vica gratulálok, hogy kislányod lesz...remélem nekem is legközelebb ilyen határozottan rá fogja vágni a Vida , mert most még elég óvatosan mondta csak.majd azért osszuk meg egymással a névválasztási eredméyneinket :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Gyuzso! de cukik!!! :D :D :D

most nemrég jöttünk be a kertből, megint buli volt nálunk :lol:

Kép

Kép
Vendég

Gyuzso, Borsa!
Nagyon köszönöm a meglepit :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika :D Érted bármit, tudod! Imádunk!

Zsu!
de cukrok :D

Gabi!
Szupi a ház látom buli van ;)

Lányok nagyon jók a képek, Szandi és Bene, Orsika és Dani (szupi járgány ;) ) Eszter és Melinda :D

Dorka!
A Mínea név méltó párja lesz a gyönyörű Berkénak akinek nem tetszik vessen magára!

Memme!
Minden jót nektek szorítok hogy minden mihamarabb a régi legyen ++++++++++++++ de azt ne feledd hogy te mindent nagyon jól csinálsz! Csak így tovább!

Veronikusz!
Kérünk képeket a szülinaposról ;)

Vica!
Gratulálok és írígy irígy... én is 2 lányt szeretnék :D

Dóri!
Gratula Tündérnek a kúszáshoz nagyon ügyes!

Kati!
Az macis szivacs? nekünk is ilyen van :D Édesek a manók!

Adri!
A csokievős képen jót mulattam, ja és aki szerint jó ha nagy egy gyerek súlya azzal vitatkozom, vagy beszéld meg Matyival hogy a közönség igényei szerint hízzon vagy tojd le az egészet én inkább ezt javaslom, szerintem abszolút csinos darab úgy ahogyan van azt kész :D

Ancsa!
Tetszik az új képetek :D Kis angyalka :D

Monácska és Biribon???? Már nagyon várjuk a beszámolókat!

Mi megint orrfolyósan nem hiszem el hogy állandóan visszatér :twisted:
Viszont van egy új babakocsink ami olyan szupi h Emma nem akar kijönni belőle szívesen és nagyokat sétál benne és még aludt is benne :D Szupika!

Steffi? Eni? Vali? Barbi?

Orsi

borsa

Jaj és drága Danikának boldog 10.-et ;)

Orsi

borsa

Borsa
Köszi a dícséretet!
Nem izgatom magam a méretek miatt, csak kiadom magamból a feszültséget. (Bár néha kedvem lenne inkább fejbe verni az adott illetőt :D )
Egyébként mindhárom gyermekem grammra és centire pontosan ugyanannyi volt 1 évesen. :D :D :D És a lényeg az, hogy okosak ügyesek és mozgékonyak, a többi meg nem számít.

Szép és nyugodt éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:26-kor.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?